SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
13. Březen 2025, 22:18
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
Symbian UIQ3
|
Obecne
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Zkusenosti s M600i
Strana: [
1
]
2
3
...
29
« předchozí
další »
Autor
Téma: Zkusenosti s M600i (Zobrazeno 141419 x)
jenikknedlik
Uzivatel
Zkusenosti s M600i
«
v:
25. Červen 2006, 10:24 »
Necely tyden uz pouzivam jako druhy telefon M600i ( koupenej z dovozu ) a musim rict, ze je to opravdu spickovej telefon. Telefon je s oper. systemem prijemne rychly, nezasekava se, zatim nejsou zadne problemy
. Telefon je v cestine a preklad je bez chybicky. Klavesnice je nezvyk, ale po delsim case lze psat svizne jednou i obema rukama ( tedy pukud nemate misto prstu tlapu
), jinak v telefonu je kompletni prehavac WALKMAN, takze parada. Telefonu zatim nemam co vytknout
V telefonu mam nahrany zdrejme prvni firmware : PDA R1A52, telefon R1A93
Mate nekdo podobne zkusenosti ?
uložena
B17S
Anonym
Re: Zkusenosti s M600i
«
Odpověď #1 v:
25. Červen 2006, 10:48 »
Ahojky mam par dotazu
.
Jde plne ovladat mobil bez dotykoveho displeje.
Pry ma telefon T9? A jestli jo zajimalo by me jak se na te klavesnici ta T9 vubec pouziva.
Jde naprogramovat klavesnice (treba klavesnice „1“ otevre SMSky „2“ kalendar atd.)
uložena
jenikknedlik
Uzivatel
«
Odpověď #2 v:
25. Červen 2006, 10:54 »
Nejde to ovladat - neni cim - takze jedine prstem nebo perem. T9 ma i v CZ, ale pouzivani jsem vypnul protoze ty slova tam naskakujou nejak divne, takze to spise je na obtiz
, jinak ty klavesy s cisly jsou urceny na hlasove vytacena, nevim jestli to jde zmenit, zatim jsem to nepotreboval
uložena
jenikknedlik
Uzivatel
«
Odpověď #3 v:
25. Červen 2006, 10:56 »
Kecam blbosti - jde to ovladat koleckem, ale je to nepohodlny, takze to nepouzivam
uložena
B17S
Anonym
«
Odpověď #4 v:
25. Červen 2006, 10:59 »
A co budik uz vzbudi konecne i kdyz bude mobil vypnuti.
Jak se ovladaji treba java hry. Jako u Pecka ze se na displeji zobrazil kurzor? Nebo se naprogramuje klavesnice ( „2“ nahoru, „4“ vlevo, „6“vpravo atd.)
uložena
B17S
Anonym
«
Odpověď #5 v:
25. Červen 2006, 11:26 »
Jeste se vratim k te „T9“ porad me to neni nejak jasni. Kdyz u „T9“ se rozpoznava pismena ( takze me neni jasni jaky muze mit uplatneni u QWERTY klavesnici) Situaci by zmenilo ze by to bylo „Zi“ nebo „iTap“ ktera dokoncuje cela slova. Jedine ze by to bylo T9 s mutaci Zi
.
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
«
Odpověď #6 v:
25. Červen 2006, 12:09 »
Tak to je super. Konecne prvni zkusenosti, jak zatim ctu, tak je to asi dobrej model....
uložena
Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
jenikknedlik
Uzivatel
«
Odpověď #7 v:
26. Červen 2006, 07:05 »
Budik se nespusti, kdyz je telefon vypli. Jinak ta T9 - telefon dosazuje rovnou cela slova, jiz pri zadani od prvniho pismenka
uložena
djfreak
Anonym
«
Odpověď #8 v:
26. Červen 2006, 19:20 »
Uz se na nej mooc tesim
uložena
djfreak
Uzivatel
«
Odpověď #9 v:
26. Červen 2006, 19:36 »
No ale jen doufam ze na to bude nejakej good kryt abych ten displej hned nerozmlatil
uložena
Jarda Lukas
Anonym
«
Odpověď #10 v:
26. Červen 2006, 21:28 »
Tak M600i mam od patku. Mam bilou verzi,je to samozrejmne dovoz.Nicmene ma ceske menu a i treba soft na prilozenem CD je v cestine i ten synchronizacni.
M600i je velmi lehka. Na klavesy jsem si musel chvili zvykat,ale jsem celkem prekvapen jak rychle si clovek zvykne. Ovladani a i psani na klavesnici je logicke a rychle.Ted uz pisu rychleji nez na obycejne klavesnici s T9. Jo a tu T9 na M600i pouzivam.Nabizi cela slova.Mne to vyhovuje.Jinak jsou v M600i pouzity nektere vychytavky jako treba na K750i.Pri psani SMS treba nabizi automaticky jmena nejcasteji pouzivanych odesilatelu. Taky co mne prekvapilo bylo,ze pokud mate na PC Outlook 2003 a v kontaktech obrazky lidi,tak pri synchronizaci se do M600i prekopiruji jak kontakty tak i fotky u kontaktu. Pak staci kdyz vam prijde SMS,tak se vam na obrazovce ukaze i obrazek a jmeno odesilatele,to je fakt vyborna vec.
M600i je i celkem rychla ale blesk to neni.Mozna to je jenom na efekt,ale rozbalovaci menu je samozrejmne castecne animovane,takze trochu zdrzuje.Ale jinak to ujde. Taky cela M600i se da pohodlne ovladat jak klavesnici tak i tuzkou nebo prstem,je to velmi pohodlne pokud mate na displeji folii.
O vikendu jsem taky prehraval fw. Vse je v cestine a naprosto bez problemu,tedy trochu jsem se bal jestli tam budu mit po upgradu cestinu,ale obavy byli zbytecne.Takze ted tam mam aktualni tento fw: R1B01.
Dalsi postreh. Displej je opravdu paradni,cerna je cerna a bila je opravdu bila.A sviti jak baterka.Taky klavesnice je opravdu moc dobre podsvicena,proste radost.
MP3 hraji taky super.Na pozadi a M600i se vubec nezpomaluje,proste nepoznate.Mam 1Gb microMemStick.
Taky jsem vyzkousel Stereo Bluetooth HF profil,protoze mam doma sluchatka Anycom a vse funguje opravdu dobre. Anycom jsem puvodne zakoupil k Variu (testovaci ROM s A2DP profilem),ale hralo to jak ze zumpy,takze jsem je hodil do supliku a uz jsem je nevytahl.Sluchatka jsem taky vyzkousel s notebookem,ale zvuk byl opet dost nevalny,takze jsem si myslel,ze na vine jsou samotna sluchatka Anycom.Ovsem....ted s M600i jsem zjistil,ze na vine nebyli sluchatka,ale samotny pristroj.Hodba z nich je cista,bez prerusovani,ma dynamiku,basy i vysky...proste super !!!!
Jedine co mi dost vadi a na co jsem prisel uz s prvnim fw. je,ze spatne funguje SIM Toolkit. Po zapnuti M600i funguje dobre,ale pak proste zatuhne a ze SIM Toolkitem nelze nic delat.Polozky se nedaji otevrit,proste nic.To je dost nemile,protoze dost pouzivam Bankovni aplikace...
Ma nekdo podobnou zkusenost se SIM Toolkitem na M600i
??
No,to je zhruba zatim vse.
Aplikaci je malo,v M600i mam aplikaci na sync s Exchange serverem a funguje to opravdu dobre. A navic se v M600i vytvori dalsi e-mail ucet a nesmaze se ucet synchro s PC (to mi dost vadi u Win Mobile 2005).
Taky vestavena Opera je docela super,ale zase spatne funguje kodovani ceskych znaku. Opera mini funguje zase super....
Takze to je zatim vse,jdu chrapat...
uložena
Hzik -
Anonym
«
Odpověď #11 v:
26. Červen 2006, 22:22 »
Cau, ja jdu urcite do M600, jen by me zajimalo, kolik vam to kluci realne vydrzi pri obvyklym pouzivani a jak se vam sedi v ruce nebo kapse, z obrazku vypada totiz velka, ikdyz rozmery sou maly. dik
uložena
B17S
Anonym
«
Odpověď #12 v:
26. Červen 2006, 22:23 »
Toho Sim Toolkitu je skoda ale asi to bude jenom firmaware snad novejsi verzi to vylepsi.
A co Opera (achjo zas spatni kodovani) a nejen ta jde sdilet pripojeni pres PC. (M600 pripojena pres ucet PC na internet)
uložena
JecminekMaselnik
Anonym
«
Odpověď #13 v:
27. Červen 2006, 08:48 »
ta opera pujde urcite poladit nejakym vhodnym fontem
uložena
Kapr73
Redaktor
Pohlaví:
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD
«
Odpověď #14 v:
27. Červen 2006, 14:13 »
no to ano, ale k tomu je potreba fileman s pristupem do systemovych slozek telefonu a napr. pro s60 v3 po dvou mesicich (kdy se zacaly prodavat prvni telefony a vylezat prvni aplikace) zadny neexistuje
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana: [
1
]
2
3
...
29
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
Symbian UIQ3
|
Obecne
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Zkusenosti s M600i
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 19 dotazů.