SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
29. Duben 2025, 00:29

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zkusenosti s M600i
Strana: 1 [2] 3 4 ... 29
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Zkusenosti s M600i  (Zobrazeno 142990 x)
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #15 v: 27. Červen 2006, 14:57 »

jenom takovy dotaz pro majitele: je telefon dostupny treba pres symbFS z total commanderu tak, jako je p910? Teoreticky by mohl.........
uložena
Hzik -
Anonym
« Odpověď #16 v: 27. Červen 2006, 15:44 »

tady je pekne videt menu a multimedialni fce http://www.youtube.com/watch?v=j0NDfiGxHNg
uložena
B17S
Anonym
« Odpověď #17 v: 27. Červen 2006, 17:02 »

Tohle by to vyresilo. (mozna  Mrknutí )
http://developer.sonyericsson.com/site/global/techsupport/tipstrickscode/symbian/p_simple_filemanager_listbox_uiq3.jsp
uložena
Masak
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 27. Červen 2006, 20:19 »

Kolik si myslite ze bude M600i stat na vanoce
uložena

Nokia 5110 - Nokia 6210 - Nokia 6310i - SonyEricsson K700i - Sony Ericsson W810i
Kapr73
Redaktor
Pohlaví: Muž
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 27. Červen 2006, 20:35 »

jenom takovy dotaz pro majitele: je telefon dostupny treba pres symbFS z total commanderu tak, jako je p910? Teoreticky by mohl.........
SymbFS plug-in vyzaduje k chodu mrouter2, se kterym fungovaly nejvyse telefony se symbianem 7
uložena
niko
Anonym
« Odpověď #20 v: 27. Červen 2006, 21:42 »

Jeden dotaz ktery tu padnul ale nebyl zodpovezen : Jak se na nem hraji JAVA hry Huh

diky
uložena
shark
Anonym
« Odpověď #21 v: 28. Červen 2006, 07:20 »

panove stastni majitele
zkouseli jste uz handy day ?
http://se-m600i-software.epocware.com/Handy_Day.html

zajimalo by me, jestli se da konfigurovat hlavni obrazovka podobne jaku u verze pro p9xx ( viz obrazek )
http://www.epocware.com/screenshots/ericsson910_programs/day2005_2.gif

uvazuju o prechodu na m600 , mam ted smartphone s win mobile. tam je naprosto dokonaly, jak se da upravovat hlavni obrazovka, ktera je napsana v xml, takze vicemene kazdej si ji upravi jak potrebuje. proto me zajima, jestli by pomoci vyse uvedenych handy day slo udelat neco podobneho i u m600. verze uz pro to je, ale nikkde jsem v popisu nenasel prave tu moznost konfigurovani hlavni obrazovky...

dik za pripadne info
uložena
Jarda Lukas
Anonym
« Odpověď #22 v: 29. Červen 2006, 11:07 »

Tak HandyDay jsem zkousel.Je to dobra aplikace,ale neda se zobrazit na hlavni obrazovce jako treba u P910i. Spis cekam na HandyWeather (na Nokii E60 to byla paradni aplikace). Taky bych uvital treba Agilemessenger nebo vubec nejakej ICQ nebo MSN klient.Sice Jimm bezi celkem v pohode,ale preci jenom by to chtelo nejakou nativni aplikaci pro UIQ3...
V M600i je taky ctecka RSS kanalu,tak jsem ji vyzkousel. Docela jsem s ni zklamanej. Ne jenom,ze se nedaji kanaly pridavat s prostredi vestaveneho WEB prohlizece (neni proste v menu zadna polozka pro pridani RSS),ale ani se uzivatel nedozvi,ze treba aktualne prohlizena stranka podporuje pridani RSS. Takze jsem musel zdlouhave a rucne pridat RSS.A k tomu je potreba stolni prohlizec (ja pouzil Firefox) a nechat nacist kanaly,pak zobrazit adresu kanalu a rucne zadat do M600i.Je to dost zdlouhave a velmi neprakticke.Navic se mi takhle podarilo pridat pouze RSS s mobilmania.cz a u dalsich (mobil.cz atd) mi to zahlasilo,ze M600i nepodporuje tyto stranky....No nevim,treba je na M600i nejakej figl jak tuto peripetii resit elegantne a hlavne mobilne,ale ja na ni proste neprisel.
Dale se vracim k polofunkcnimu SIM Toolkit. Schvalne jsem si nechal kartu u operatora vymenit za novou a nechal jsem si znova nahrat bankovni aplikaci,ale bohuzel. Nic se nezmenilo. SIM Toolkit proste funguje od zapnuti pristroje az do urcite chvile (asi ma na to vliv nejaky vnitrni proces v M600i,ale ja jsem neprisel na to jakej). Taky jsem zkousel SIMku od Eurotelu,ale vysledek je stejny.Asi to chce fakt pockat na novejsi fw.
Jinak vydrz na baterku je velice slusna.V podstate vse se odviji od cetnosti pouziti displeje a dat. Mne M600i vydrzi v pohode pres vikend (s nabijecky vyndam v patek rano ve 4:45hod a do nabijecky zpet vratim v nedeli ve 23:00hod).A na M600i mam jeste tak ctvrtinu baterky.Takhle mi vydrzi pres vikend a v beznem pracovnim dnu asi takto. Vyndam s nabijecky opet rano ve 4:45hod.Behem cesty do rachoty pouzivam MP3 asi 40minut,internet asi 30minut. Behem dne v praci od 8hod napisu asi 30SMS a volani asi pul hodiny.Pak v 17hod cesta zpet domu,zase asi 20minut MP3.,no a doma napisu asi 5 SMS.No a kdyz davam vecer M600i do nabijecky asi ve 23:00hod,tak mam jeste asi jednu tretinu baterky.
Jinak M600i je stabilni ani jednou nezatuhla,prohlizec je taky stabilni (ne jako v novych Symbianech od Nokia) a rychlej.Ale stejne nejlepsi je Opera mini.To je fakt narez.
Jeste se vratim ke zpravam. Øekl bych,ze to je velmi silna stranka M600i...Dorucenky jsou podrobne (tzn.komu,kdy a kolikateho),pokud se clovek nauci psat na klavesnici (a neni to nic sloziteho),je psani velmi rychle a komfortni.Nacitani a prohlizeni e-mailu je taky velice slusne,hlavni je plna podpora html tel,takze neni potreba dalsi aplikaci (Profimail).
No kdyz to shrnu,M600i je az na drobne nedostatky opravdu dobry Smart. a jsem s nim spokojeny.Je fakt,ze by mu slusela treba podpora WiFi a EDGE,ale co se da delat,nic neni dokonale...
uložena
shark
Anonym
« Odpověď #23 v: 29. Červen 2006, 14:17 »

hmmm, tak toje hodne spatny s tim handy dayem.
mel jsem to u p900, pouzivam to na smartphounu s windowsama. no pockam, jestli nekdo neco nevymysli nebo to nepredelaj.
prijde mi totiz uplna blbost, kdyz je k dizpozici tak velkej dispaly , aby tam bylo logo operatora, cas, datum a stavove informace.
proc muset mackat nejakou klavesu, probijet se menu, kdyz to muzu videt primo, aniz bych cokoliv mackal.
tohle je (doufam jen docasne ) velka vyhoda windows mobile a jejich smartfounu. teda aspon pro me.
vytahnu telefon, vidim vsechny podstatne informace ( datum,cas,tasky,kalendar na dnesek,pocasi na tyden,profil).
pokud se mi neco nelibi, je to ve formatu xml a muzu si tam cokoliv pridat a upravit.
ale snad to na m600 udela nekdo podobne.
jinak s tim wifi nebo edge mas pravdu.
popravde, mobil snu bych si predstavoval veliky a tezky jako m600 + gps + radio + edge + wifi + fotak + kamerka na umts videohovory
uložena
Jarda Lukas
Anonym
« Odpověď #24 v: 29. Červen 2006, 14:34 »

Mozna jsi to spatne pochopil,ale v podstate neni treba zadnou aplikaci jako je HandyDay. A to proto,ze na Hlavni obrazovce je polozka "Dnes"...Ta je samozrejmne rozbalovaci a po rozbaleni krasne vidis vse podstatne. Pokud je polozka "Dnes" zabalena  a ty mas treba v kalendari nejakou aktualni udalost tak je u napisu "Dnes" jeste vykricnik...Takze nic neprehlednes. Navic polozku "Dnes" muzes mit trvale rozbalenou.Je to podle mne lepsi nez bastlit do systemu dalsi a dalsi aplikace,ktere v podstate zatezuji system i pristroj...
uložena
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #25 v: 29. Červen 2006, 16:17 »

souhlas, today screen pcku chybel. Jeste mam dotaz: je uz pro m600i k disposici nejaka kloudna ctecka knih a hlavne: lze vypnout podsviceni klavesnice? Pri cteni by me asi svihlo, kdyby se mi rozlo x pismen a cislic. Dalsi otazka: obsahuje uz UIQ3.0 neco jako profily?
Jake vubec mate (stastni majitele) nainstalovane aplikace?
uložena
milennium
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #26 v: 29. Červen 2006, 17:23 »

O ctecce zatim nevim.U klavesnice se neda vypnout podsviceni a mam nainstalovano pouze,Exchange ActiveSync,Jimm,Operu mini,QuickIM a UltraIMPro... Nic vic.
uložena
milennium
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #27 v: 30. Červen 2006, 16:30 »

Tak muzu potvrdit,pred chvili jsem opet updatoval M600i a je tam novy fw. Zatim zkousim a testuji. Doufam,ze problem se SIM Toolkitem uz konecne vyresili,ale na to prijdu behem dne...
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #28 v: 30. Červen 2006, 17:19 »

Mobipocket Reader uz by mel byt pro UIQ3

http://semania.cz/content/view/1580/2/
uložena
Sarh
Anonym
« Odpověď #29 v: 05. Červenec 2006, 14:15 »

Ahoj,
zda se mi to, nebo uz se da M600i normalne koupit na ceskych net shopech?
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2] 3 4 ... 29
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zkusenosti s M600i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.046 sekund, 18 dotazů.