SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
16. Březen 2025, 23:50
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
Symbian UIQ3
|
Obecne
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Zkusenosti s M600i
Strana:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...
29
« předchozí
další »
Autor
Téma: Zkusenosti s M600i (Zobrazeno 141494 x)
niko niko
Uzivatel
Pohlaví:
Re: Zkusenosti s M600i
«
Odpověď #180 v:
14. Červenec 2006, 21:43 »
Uživatel: Magovec 14. Červenec 2006, 21:19
Reknu to asi takhle. Jdi do toho. Problem poznas nasledovne... SEUS musi chodit korektne, tzn, ze to pujde nasledovne...
(...)
Diky moc. Udelam to podle tebe
uložena
Uz jen jeden den...
Pantani
Uzivatel
«
Odpověď #181 v:
15. Červenec 2006, 11:09 »
Je tu nejakej sÂťastnej majitel M600i, kterej by mel predtim treba nejakej S60? Nebo mozna ani to nebude potreba. Chci se proste jen zeptat, jakej je rozdil v ovladani jogdialem + tlacitko zpet + dotykac, oproti funkcnim klavesam a nejakymu petismernymu tlacitku? Jak prijmu/ztisim/odmitnu hovor? Jak se pise na tej klavesnici? Musim casto vytahovat ten stylus?
Chtel bych nejaky prakticky zkusenosti s ovladanim oproti normalnimu telefonu, UIQ jsem nikdy nemel ani v ruce, mam N6630 a hledam neco pracovnejsiho, ale moc se bojim ovladani jogdial/dotykac - prijde mi to takovy krkolomny. Diky
uložena
zbynek.skopan
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: X2
«
Odpověď #182 v:
15. Červenec 2006, 11:29 »
Mohu odpovet na otazku predchozi: Pouzivam i D 750 (W800i) ktere ma tlacitko i dlouhodobe P900. Ted mam novou M600i (od vcerejska)
Ovladani koleckem je snazsi pro pravaky co drzi telefon v leve ruce, palec doslova sedne a je jen otazku casu zvyknout si. (ja uz pouzival palec u T68i kde bylo posuvne tlacitko na psani pismen na 2 a 3 poradi)
U P900 bylo kolecko vicesmerne - nahoru, dolu, zmacknout, od sebe k sobe. Tady je vse zjednodusene ale nejcastejsi pohyb - zpet je nahrazen tlacitkem.
Uprime me vadi jen zmena premisteni pisatka u P jsem ho vysunoval ukazovakem a tady je spise pro palec.
Jinak vse se da ovladat i pres obrazovku v nouzi i lehkym dotykem nehtu.
A ted jeden muj problem:
Telefon hlasi vybitou baterku
i kdyz indikuje treba 90% nabyti . Poprve jsem to zjistil rano po chvili hrani s telefonem zatim zjisÂťuji jestli je to chyba opakujici nebo dusledek nejake me chyby. Telefon se nabijel celou noc.
Setkal se nekdo s podobnym problemem?
A druhy:
ByÂť je na prilozene karte Wayfinder na zkousku jako moznost dokoupit z nabizeneho SW i na stankach Wayfinderu je M600i podporovana. Telefonica O2 - Eurotel zatim u sve Navigace nepodporuje stazeni sw do M600i
. Takze jsem se tesil na velke mapy na vetsim display nez na mem D750 trochu predcasne.
uložena
Philips: Diga,
Nokia: 5110, 3110, 6310
Siemens S25, A50
Sony Ericsson: T68i, P900@910, T300, D750@W800, M600i
HTC: Kaiser
Soucasnost: X2, G 502
MartinChroust
Redaktor
Pohlaví:
Telefon: XPERIA X10
«
Odpověď #183 v:
15. Červenec 2006, 12:09 »
Uživatel: niko niko 14. Červenec 2006, 21:10
ja sem si to myslel, ale nemyslim ze by dovoz z sedyho obchodu byl takova samozrejmost ze by se o tom dalo mluvit jako "bila se k nam dovazi"
Nebudeme preci slovickarit. Podivej se sam na web a uvidis, kolik obchodu dovazi bilou M600i. Sam asi budes prekvapen...
Jinak bluetooth PAN jsem jiz rozhodil, respektive jsem rozchodil komunikaci PC - M600i, ted jiz zbyva jen prinutit prohlazec, aby tahal data z PC...
uložena
Sony Ericsson Satio Silver, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson XPERIA X10 Black
zastupce sefredaktora SEMania.cz
student Vysoke Školy Banske - Technicke univerzity Ostrava, obor Mobilni technologie
Magovec
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #184 v:
15. Červenec 2006, 16:32 »
Uživatel: zbynek.skopan 15. Červenec 2006, 11:29
A ted jeden muj problem:
Telefon hlasi vybitou baterku
i kdyz indikuje treba 90% nabyti . Poprve jsem to zjistil rano po chvili hrani s telefonem zatim zjisÂťuji jestli je to chyba opakujici nebo dusledek nejake me chyby. Telefon se nabijel celou noc.
Setkal se nekdo s podobnym problemem?
Ano setkal. Me to delal prvni 2 dny. A uz az ty 2 dny me to zacalo hodne stvat. Neni to tim co delas ale proste kdyz dele sviti zahlasi tohle. Bude to delat porad. Ale mam reseni - updatni FW. Ten mi tohle vyresil. Byt ta procedura neni az tak koser, viz me predchozi prispevky v tomto threadu, ale vyplati se to. Tohle to to odstranilo.
uložena
MartinChroust
Redaktor
Pohlaví:
«
Odpověď #185 v:
15. Červenec 2006, 16:40 »
Setkal jsem se s dalsim bugem. Kazdy den samzrejme sahnu po M600i a dotykovym perem ovladam telefon... Ovsem kazdy den se mi take minimalne jednou stane, ze pri prochazeni menu telefon lehce "zatvrdne" a potom zjistim, ze se vsechny mnou nastavene melodie budiku, upominek, zprav, emailu a hovoru nastavi znicehonic na defaultni. Pak nekde jdu a ani nevim ze jsem to ja komu zvoni mobil
Ma s tim nekdo take zkusenosti?
uložena
student Vysoke Školy Banske - Technicke univerzity Ostrava, obor Mobilni technologie
Magovec
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #186 v:
15. Červenec 2006, 16:45 »
Uživatel: Pantani 15. Červenec 2006, 11:09
Chci se proste jen zeptat, jakej je rozdil v ovladani jogdialem + tlacitko zpet + dotykac, oproti funkcnim klavesam a nejakymu petismernymu tlacitku? Jak prijmu/ztisim/odmitnu hovor? Jak se pise na tej klavesnici? Musim casto vytahovat ten stylus?
Chtel bych nejaky prakticky zkusenosti s ovladanim oproti normalnimu telefonu, UIQ jsem nikdy nemel ani v ruce, mam N6630 a hledam neco pracovnejsiho, ale moc se bojim ovladani jogdial/dotykac - prijde mi to takovy krkolomny. Diky
S60 jsem nemel. Ani stare P8/9XX. Mel jsem nekolik "normalnich" telefonu typu Nokia 6610i, SE T68i, SE K700i nebo Nokia 6310i. Ted mam M600i. Me zkusenosti jsou nasledujici: Ovladani je predevsim delane na stylus. Stylusem muze udelat uplne vsechno. Takze pokud mas stylus nemusis se jinak telefonu dotykat. Dale muzes vyuzivat stulys a druhou ruku pro rychlejsi navigace a predevsim "back" funcnost. Tak to delam ja. Rychle a snadne. Dale muzes pouzvat hlavne ruku na telefonu a stylus pomalu. Pak to delas jogem a tlacitkem zpet. A nebo stylus vytahovat nemusis, ale pak musis pouzivat prsty. Telefon NELZE ovladat bez pouziti displeje. Treba prijmuti hovoru lze JEN dotykem na displej. Nicmene tlacitko je na 1/3 sire obrazovky uplne dole a je dostatecne velike pro ovladani palcem (delam to tak a bez problemu). Takze na prijimani hovoru a podobne akce neni treba vytahovat stylus.
Obecne a ve zkratce...pocitej, ze stylus budes tahat casto. Na kouknuti co se deje, prijmuti hovoru/zpravy a odpovedi na ni stylus neni potreba. Hodne veci se da udelat bez stylusu, ale stylusem je to prijemnejsi a rychlejsi (typu ze nemusis scrolovat 6ti polozkami menu ale tuknes rovnou na tu co chces).
uložena
Magovec
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #187 v:
15. Červenec 2006, 16:51 »
Uživatel: MartinChroust 15. Červenec 2006, 16:40
Setkal jsem se s dalsim bugem. Kazdy den samzrejme sahnu po M600i a dotykovym perem ovladam telefon... Ovsem kazdy den se mi take minimalne jednou stane, ze pri prochazeni menu telefon lehce "zatvrdne" a potom zjistim, ze se vsechny mnou nastavene melodie budiku, upominek, zprav, emailu a hovoru nastavi znicehonic na defaultni. Pak nekde jdu a ani nevim ze jsem to ja komu zvoni mobil
Ma s tim nekdo take zkusenosti?
Zatim se mi nestalo <tuk, tuk>. Budu to sledovat.
uložena
zbynek.skopan
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: X2
«
Odpověď #188 v:
15. Červenec 2006, 19:31 »
To Magovec: Diky potvrdil jsi me co me take napadlo, updatoval jsem telefon, nainsatloval SEUSII (bez problemu na sluzebnim NB me manzelky(2MB ADSL ETc) protoze muj starcky sluzebni PrDELL sotva staci na EDGE (
)od T-mob (jeste jsem nikdy nedosahl vic nez 80kBit) to jen na okraj). Porovnal jsem verze a mel jsem standardne R1Bxx pro PDA, foun, BTH i CDA a presel jsem na aktualni vetsinou R3A. A problemy se za cele odpoledne neukazaly.
Asi to ude chtit sledovat verze a pravidelne updatovat.
TO ALL: Instaloval jsem take soft na synchronizaci a ze stranek SE (nutne i kvuli USB driverum po SEUSII) a musim konstatovat ze proti starym sw pro Pecka je to pokrok....grafika... proste je to o necem jinem. Vyhoda M i P je ze se da zalohovat cely telefon to pri aktualizaci nemusi znamenat ztratu dat ale to znam z P nez jsem presel na preflesnuti.
uložena
Philips: Diga,
Nokia: 5110, 3110, 6310
Siemens S25, A50
Sony Ericsson: T68i, P900@910, T300, D750@W800, M600i
HTC: Kaiser
Soucasnost: X2, G 502
MartinChroust
Redaktor
Pohlaví:
«
Odpověď #189 v:
15. Červenec 2006, 21:01 »
Objevil jsem necekane problemy s Bluetooth PAN - nastaveni neni tak jednoduche jak vypada - v mem pripade je nutna reinstalace ovladacu (uz jsem je preinstaloval asi 5x a nic). Dneska to vidim na zajimavy vecer (noc, pulnoc) nad badanim nad ovladaci...
uložena
Pantani
Uzivatel
«
Odpověď #190 v:
16. Červenec 2006, 09:19 »
Uživatel: Magovec 15. Červenec 2006, 16:45
...Obecne a ve zkratce...pocitej, ze stylus budes tahat casto. Na kouknuti co se deje, prijmuti hovoru/zpravy a odpovedi na ni stylus neni potreba. Hodne veci se da udelat bez stylusu, ale stylusem je to prijemnejsi a rychlejsi (typu ze nemusis scrolovat 6ti polozkami menu ale tuknes rovnou na tu co chces).
Diky, takovouhle nejakou informaci jsem potreboval. Ale stejne to vypada, ze si to budu muset nekde asi osahat, jenze tady nikdo kolem zadnyho UIQ nema...
Muzu se jeste zeptat, jaky je prostredi co se tyce dostupnosti nejpouzivanejsich funkci? Jak snadno se k nim lze propracovat? Napsat zpravu, precist zpravy, pridat ukol, pridat Meeting, najit kontakt a zavolat nekomu...
Ja uz to vidim - tohle si bez osahani koupit nemuzu, je to moc skok - z s60 nebo normalniho telefonu je to takova sokova terapie!
))
uložena
niko niko
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #191 v:
16. Červenec 2006, 13:37 »
Uživatel: Pantani 16. Červenec 2006, 09:19
Ja uz to vidim - tohle si bez osahani koupit nemuzu, je to moc skok - z s60 nebo normalniho telefonu je to takova sokova terapie!
))
Podivej se. Ja si pro M600 jedu pozitri, nikdy jsem ho nemel v ruce, a skacu od T630. Muzu ti ale rict ze jestli je nekde obrazek nebo video na netu ktery jsem jeste nevidel, tak ho tam jeste nedali.
Podle hodnoceni uzivatelu je UIQ 3 jednoznacne dokonale co do jednouchosti uzivani, a dostupnosti funkci. Vsichni recenzenti se shoduji, ze si na zmeny zvykli do peti minut.
Primo na hlavni nabidce telefonu mas 5 rychlych skratek ktery si muzes jakkoliv nastavit, zpravy, seznam, cokoliv. A stejne, pomoci stylusu a rychleho UIQ se dostanes kam chces nez reknes svec. Vsichni co kdy meli mobil s dotykovou obrazovkou rikaji, ze je bez nich smartphone o nicem.
Tak se niceho neboj, ani te klavesnice, protoze dobre a spatne nazory na ni jsou v pomeru 9:1, a navic je tak originalni ze i proto si M600 kupuju.
uložena
Uz jen jeden den...
Magovec
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #192 v:
16. Červenec 2006, 14:50 »
Ja jsem prechazel z T68i (!). Nikdy jsem nemel zadne Pcko ani nic s dotykovym displejem ani full klavesnici. Takze to byla totalni zmena. A jake jsou me pocity po par dnech pouzivani? ... skvele. Je to vyborne zarizeni. System je moc peknej a vymakanej. Casto kdyz nekam kliknu a neco udelam tak se usmivam a rikam si jakej je to pokrok a jak pekne fungujou veci, ktere jsem predtim nemel. Treba multitasking je super vec. Takovahle vec v telefonu by me ani nenapadla z principu, jak ma clovek zazitej normalni mobil, ale tady to je parada. Napises sms, das odeslat a ono to jen blikne a muzes delat jine veci a pak to jen hodi hlasku ze zprava odeslana at ses treba v prehravaci mp3. A dalsi podobne veci.
Na system zatim nemam zadne vyhrady. Vypada pekne (plus to samozrejme ma themes) a dobre se ovlada. Zakladni obrazovka je taky dobra, vidis maily, sms, zmeskane hovory, ukoly a veci v kalendari na dnesni den. Vse jednim pohledem. Rychle odkazy jsou na tel. seznam, zpravy, rychle vytaceni, kalendar a hlavni menu. Plus nahore v v rohu je takove "master menu", kde najdes vsechny dulezite veci, pro rychle ovladani. Proste kliknes a vyjede dlouhe menu kde jsou veci typu nova sms/mms, kontakt, schuzka, pominka ale taky zmena hlasitosti, rozsirena aplikace "cas" nebo ovladani pripojeni (BT, infra, USB).
Jako shrnuti reknu asi tolik...sestistovku jsem predtim nemel v ruce, nez jsem ji koupil. Sel jsem do toho na blind a rozhodne toho nelituju, jsem nadsen. Bal jsem se trosicku klavesnice, ale ted muzu s klidnym svedomim rici, ze zbytecne. Sedne mi a ac jsem se zatim rozhodne za tech par dni nenaucil na ni psat rychle, tak uz ted vim, ze se to prijde. Uz ted pisu priblizne stejne rychle jak na starem telefonu, na kterem jsem ale psal dost rychle.
uložena
Magovec
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #193 v:
16. Červenec 2006, 14:54 »
A jeste jeden muj subjektivni pocit...kdyz jsem otevrel poprve krabici a uvidel telefon ve skutecnosti, tak jsem jen cumel. A to ac jsem predtim videl spousty obrazku. Zadny obrazek nenahradi skutecny pohled. Pocit, ktery doted z toho zarizeni mam je, ze je mnohem mensi, hezci a "preciznejsi" nez jsem ho vubec cekal. Verim, ze pochopite co jsem tim chtel rict. Proste nektere telefony pusobi lacine a odflakle, delane pro masy, ale tady tohle rozhodne nenajdete. Myslim, ze semnou ostatni stastni majitele eMka budou souhlasit...
«
Poslední úprava: 16. Červenec 2006, 16:27 od Magovec
»
uložena
Leonex
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #194 v:
16. Červenec 2006, 17:02 »
Jeden tip podrzeni tlacitka zpet zamkne klavesy. A jeden problemek - taky vam po cvaknuti odezvy tlacitka nebo pera po chvili cvakne reproduktor jeste jednou potichu? Kdyz vypnu zvuk klaves tak to nedela. Jinak plne souhlasim s Magovcem je fakt mensi nez se vydava
uložena
- *** Sony Ericsson M600 ***
<-- Sony Ericsson K700i <-- Siemens ME45i <--
<-- Siemens M35i <-- Alcatel OT501 <--
* Panasonic GD52 *
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...
29
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
Symbian UIQ3
|
Obecne
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Zkusenosti s M600i
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.039 sekund, 16 dotazů.