SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
16. Březen 2025, 23:50

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zkusenosti s M600i
Strana: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 29
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Zkusenosti s M600i  (Zobrazeno 141494 x)
MartinChroust
Redaktor
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #165 v: 14. Červenec 2006, 05:48 »

Jak ses dohmatnul k bile verzi ? ta se prece nedovazi

Chtel jsem bud bilou M600i nebo nic... a povedlo se  Smajlík
uložena

Sony Ericsson Satio Silver, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson XPERIA X10 Black

zastupce sefredaktora SEMania.cz

student Vysoke Školy Banske - Technicke univerzity Ostrava, obor Mobilni technologie
shark
Anonym
« Odpověď #166 v: 14. Červenec 2006, 07:00 »

na jasnou otazku jasna odpoved... Embarrassed
uložena
Martin Jakl
Anonym
« Odpověď #167 v: 14. Červenec 2006, 08:45 »

Ceho dosahnu, kdyz tam nahraju novy Firmware ? vyplati se mi to ?

Telefon budu mit pristi tyden, taky v bile, hec Smajlík) necham si ho v servisu prekrytovat.

Urcite se to vyplati, reakce telefonu se ocividne zrychli.
uložena
MartinChroust
Redaktor

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #168 v: 14. Červenec 2006, 12:30 »

Takze, zatim prvni problemy. Nejde  mi vytvorit bezdratova siÂť Bluetooth PAN. Telefon a pocitac si vymenuji klice a na tom to stroskota   Cry
uložena

student Vysoke Školy Banske - Technicke univerzity Ostrava, obor Mobilni technologie
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #169 v: 14. Červenec 2006, 12:47 »

a mas BT dobre nastaveno? M600i podporuje bt 2.0, Tvuj notebook PC taky? Mozna je potreba nekde prenastavit v m600 pro zpetnou kompatibilitu, pripadne vypnout zabezpecene spojeni....
uložena
MartinChroust
Redaktor

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #170 v: 14. Červenec 2006, 12:51 »

Tak to uz vim, kde je zakopany pes   Sad muj USB klic ma jen Bluetooth 1.1  Cry Tak to vidim na dalsi investici - mimo folie, pouzdra a pamÂťovky musim koupit taky USB bluetooth klic 2.0  Grin
uložena

JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #171 v: 14. Červenec 2006, 13:23 »

bt 2.0 by ale melo byt zpetne kompatibilni, pocitam, ze to musi jit osetrit jenom nastavenim. Vypnuti zabezpeceneho spojeni jsem tak tipl jako jeden z moznych kroku...
uložena
niko niko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #172 v: 14. Červenec 2006, 18:12 »

Jak ses dohmatnul k bile verzi ? ta se prece nedovazi

Chtel jsem bud bilou M600i nebo nic... a povedlo se  Smajlík

To neni zadna odpoved..
uložena

Uz jen jeden den...
MartinChroust
Redaktor

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #173 v: 14. Červenec 2006, 19:52 »

To neni zadna odpoved..

Dovazi se pokud vim
uložena

Magovec
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #174 v: 14. Červenec 2006, 20:14 »

Tak jednou zase jedna potesujici zprava - nevydrzel jsem a pustil se do druheho pokusu updatu  Mrknutí preci nezvitezi hmota nad clovekem, to bych nemohl usnout...

Takze vzal jsem svuj druhy komp a cista instalace vseho, tj. SEUSe a ovladacu USB pri pripojeni telefonu. tzn. vse jine nez predtim.

Vse povypinat a hura do one procedury updatu. Nebyl to sice uplne hladky prubeh, ale nic hrozneho. Update trva docela dlouho, ale probehl az do konce. Telefon je ziv a zdrav s novou verzi mozku.

Tedy update M600i se jiz povedl.
uložena
niko niko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #175 v: 14. Červenec 2006, 20:41 »

To neni zadna odpoved..

Dovazi se pokud vim

Pokud ja vim tak se nedovazi. Oficialni stanovisko distributora Sony Ericsson.
uložena

Uz jen jeden den...
niko niko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #176 v: 14. Červenec 2006, 20:45 »

Vite co, vezmu to takhle.

Mam laptop na kterem je zrovna cerstva instalace Windows XP, takze teoreticky v tomto by problem byt nemel. Nicmene, hned po koupi telefonu jdu do servisu Sony Ericssonu ho prekrytovat, takze bych to mohl dat preflashovat rovnou tam, ale nevim kolik to stoji.

Pomozte mi nekdo se rozhodnout, jsem hrozne nerozhodnej clovek. Nechci si pokurvit telefon hned co ho privezu, ale na upgradu firmware trvam.
uložena

Uz jen jeden den...
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #177 v: 14. Červenec 2006, 21:08 »

2 Niko: Moc premyslis, u upgradu musis zvazit vsechna rizika, ale vzdy se da telefon zachranit...

Pokud jde o bilou M600i tak se tu mluvi o dovozu z venku, sedivka, ok uz jsi v obraze?
uložena
niko niko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #178 v: 14. Červenec 2006, 21:10 »

ja sem si to myslel, ale nemyslim ze by dovoz z sedyho obchodu byl takova samozrejmost ze by se o tom dalo mluvit jako "bila se k nam dovazi"
uložena

Uz jen jeden den...
Magovec
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #179 v: 14. Červenec 2006, 21:19 »

V servisu ti to asi neudelaj. Byl jsem tam. GSMobile. Rekli mi, ze na zadost zakaznika flash nedelaji...

Reknu to asi takhle. Jdi do toho. Problem poznas nasledovne... SEUS musi chodit korektne, tzn, ze to pujde nasledovne...

- pustis ho
- updatne se
- sam se restartne
- vyberes si jazyk
- hleda neco a pak najede uvodni obrazovka (bod 1)
- pokracujes tlacitkem
- po licenci to prijde - pripojit vypnutej telefon s tlacitkem C (bod 2)
- najde to spravne typ telefonu
- samo ti to ukaze dostupnej novej FW
- zacne stahovat FW (bod 3)
- zacne flashovat

Ad "body"] tam, kde sem napsal "bod X" jsou kriticka mista. Pokud se ti tam neco stane nema cenu pokracovat dale. Je riziko, ze se to nepovede.

Ad konretne bod 1] po vyberu jazyka napise, ze nemuze kontaktovat server, nebo ze nenasel neco v instalaci nebo proste podobnou hlasku -> nepokracovat a ihned reinstall SEUSe.

Ad bod 2] pripojis telefon a drzis C. Jakoby se nic nedeje, ale v pozadi vidis, ze Win najdou nezname zarizeni jako kdyz pripojis USB klic. Navic napisou nehezkou hlasku, ze zarizeni se nepodarilo poznat = v poradku. Stale drzis C. Do 10 sec ti to ale musi napsat pustit C. Pokud program sam neprejde do dalsi faze je neco spatne - nepokracovat.

Ad bod 3] Stahovani trva docela dlouho. Koukej nekde jestli linka skutecne jede a nic pritom nedelej. Pokud SEUS sam pri stahovani skoci jakoby o par kroku zpet je zle. Vypnout a odpojit telefon a cele znova. Pokud bude dlouho stahovat tak to vypada nadejne. Pak sam prejde do flashe. Jakmile ve status baru kroku flash popojede alespon prvni procento (neukazuje ciselne ale proste popojede zelena) je to dobre. Pokud by byl problem, tak by zelena vubec neposkocila a skoncila na zacatku. V teto fazi uz je ale pozde. To uz si priosel o boot sector jako ja poprve.

Takze obezretnym chovanim a vsimanim si prubehu predtim se da zjistit jestli je problem. Pokud do bodu 3 pujde vse hladce tak ses v pohode.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 29
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zkusenosti s M600i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.036 sekund, 14 dotazů.