SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 14:58

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Mobilni tuning (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Firmware W800iXK750i
Strana: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 13
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Firmware W800iXK750i  (Zobrazeno 70595 x)
milda2000
Guru SEMania.cz
Pohlaví: Muž
Telefon: P1i , W995 a Xperia X1

Zobrazit profil
« Odpověď #90 v: 28. Červen 2006, 23:04 »

a neporadi  Mrknutí   

A proc by to delal? Na FAR jsi tu expert ty, a TP na to, aby to po FAR uvedla foun do korektniho stavu. Flash sice gratis, ale s nekompletni finalizaci je je taky prima. Zmatek s CDA taky "nevadi". Ano chodi to. Otazka je jak dlouho. Je to kazdeho rozhodnuti, jak k upravam prijde. Nekdo je kutil, nekdo se sveri zkusenemu.

Milda
uložena

SE P1i, SE Xperia X1 a W995
Luke_chiptuning
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #91 v: 29. Červen 2006, 00:01 »

To je fakt...proc by to delal, kdyz to jde udelat za penize, no ne?  Mrknutí

co jsem se dozvedel a za coz moc diky:

Cituji
k750 prehrana na w800 updatovat nejde
D750 prehrana na K750 updatovat jde
u k750 prehrane na w800 je to jedno

na jedne strane je TP, na sruhe strane je jiz nekolik desitek lidi (zvlaste v cizine), co provedli reflash na W800i i flash zpatky. Navic se servisnim kabelem NEBO DCU60 + DaVinci nebo Wotanserver klientem jde udelat flash a nemusi se jezdit pres pul republiky. Ale jo, na wotana jste taky alergicti, ja vim  Mrknutí
« Poslední úprava: 29. Červen 2006, 00:11 od Luke_chiptuning » uložena

| http://www.se-tuning.cz | www.7luke.com | S500i @ W580i + FLASH schemes / menu, TrackID™, Walkman 2.0 stable + M2 4GB + HPM-82... TAK DOBØE, uz sem nebudu psat, aÂť si muze technicka podpora vydelavat!
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #92 v: 29. Červen 2006, 00:08 »

viz. gomezz dnes?

Luke, bohuzel ani DaVinci nebo Wotan mu neby schopen pomoci. Telefon jiz jede.... (az na joy, ale i ten se vyresi (nyni si chce hrat kackem), coz neni soft Smajlík) )

update myslis pres SEUS?
pokud je flash tak jak ma byt, tak NEJDE.
uložena
Luke_chiptuning
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #93 v: 29. Červen 2006, 00:10 »

Ohledne Gomezze jsem psal podrobne na dvou forech, lze si to vyhledat.

PS: no a TP o kseft neprisla... stejne se nejlip napakuje DaVinci, je to dobre vymyslene  Mrknutí
« Poslední úprava: 29. Červen 2006, 00:14 od Luke_chiptuning » uložena

| http://www.se-tuning.cz | www.7luke.com | S500i @ W580i + FLASH schemes / menu, TrackID™, Walkman 2.0 stable + M2 4GB + HPM-82... TAK DOBØE, uz sem nebudu psat, aÂť si muze technicka podpora vydelavat!
Luke_chiptuning
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #94 v: 29. Červen 2006, 00:13 »

A umite ze si zvuk muzu libovolne menit nebo natvrdo? Idealni modifikace by pro me byla zvuk budika = zvuk kalendare ...to bych si i zaplatil Mrknutí

na trvalo, korektne, na pockani...jaky zvuk si reknes...

a prave to jde doma bez mrknuti okem, ale nech si to udelat u odborniku, je videt, ze kdyz sis to tady nenasel, tak bude lepsi zaplatit  Mrknutí

PS: Filipe sorry pokud to vypada ze jsem drzy, ja jsem byl v klidu, do te doby, nez jste zacali mazat a upravovat prispevky.
« Poslední úprava: 29. Červen 2006, 00:17 od Luke_chiptuning » uložena

milda2000
Guru SEMania.cz

Zobrazit profil
« Odpověď #95 v: 29. Červen 2006, 00:43 »

A umite ze si zvuk muzu libovolne menit nebo natvrdo? Idealni modifikace by pro me byla zvuk budika = zvuk kalendare ...to bych si i zaplatil Mrknutí

na trvalo, korektne, na pockani...jaky zvuk si reknes...

a prave to jde doma bez mrknuti okem, ale nech si to udelat u odborniku, je videt, ze kdyz sis to tady nenasel, tak bude lepsi zaplatit  Mrknutí

PS: Filipe sorry pokud to vypada ze jsem drzy, ja jsem byl v klidu, do te doby, nez jste zacali mazat a upravovat prispevky.

Luke ty arogantni poznamky by jsi si mohl nechat na svoje forum, ja jsem se tam take prihlasil, aby nekdo nemohl tvrdit, ze jsem annonym, a do niceho se Vam tam ani nenavazim, ani do niceho necintam. Reaguji jen na thready na semanii. Zkus se zamyslet a chovat se jako clovek. Take nikoho u vas nenabadam at si to udela zadaco, preci nebude vyhazovat prachy. Kdyz jsme u cenzury, proc jste zarizli tento http://se-tuning.wz.cz/phpBB2/viewtopic.php?t=47 thread? To mohlo byt jeste zajimave?

Milda
uložena

Luke_chiptuning
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #96 v: 29. Červen 2006, 00:47 »

no spinu a pomluvy / cenzuru praktikuje nekdo jiny...   Smajlík  tak jsem holt se taky zminil o tom, ze TP praktikuje mozna vymenu zvuku rok a neporadi kdyz uz to jde a nejradsi by to tady vsechno vyskrtala, coz se nakonec nepovedlo, protoze by se to stejne objevilo jinde...

koncim s FLAME, uz budu ticho. Jak jsem rekl asi 1000x, vse je na vlastni nebezpeci, navody jsou uz ted vsude mozne, pokud clovek postupuje, jak ma, tak to musi jit, ale stejne doporucuju TP. Tecka.  Smajlík

forum neni moje a ten detinsky dred s narazkami na mou osobu jsem nezamkl, i kdyz jsem ho mohl hned v prvni chvili vymazat, tak jako tady se vymazala spousta prispevku... my jsme nadsenci, nemame v popisu prace delat se SonyEricssonama, to se to pak machruje  Mrknutí kazdopadne den po dni pribyvaji servisni postupy, schemata, programy, *****y, ...  Smajlík
« Poslední úprava: 29. Červen 2006, 00:50 od Luke_chiptuning » uložena

milda2000
Guru SEMania.cz

Zobrazit profil
« Odpověď #97 v: 29. Červen 2006, 01:01 »

no spinu a pomluvy / cenzuru praktikuje nekdo jiny...   Smajlík  tak jsem holt se taky zminil o tom, ze TP praktikuje mozna vymenu zvuku rok a neporadi kdyz uz to jde a nejradsi by to tady vsechno vyskrtala, coz se nakonec nepovedlo, protoze by se to stejne objevilo jinde...

koncim s FLAME, uz budu ticho. Jak jsem rekl asi 1000x, vse je na vlastni nebezpeci, navody jsou uz ted vsude mozne, pokud clovek postupuje, jak ma, tak to musi jit, ale stejne doporucuju TP. Tecka.  Smajlík

forum neni moje a ten detinsky dred s narazkami na mou osobu jsem nezamkl, i kdyz jsem ho mohl hned v prvni chvili vymazat, tak jako tady se vymazala spousta prispevku... my jsme nadsenci, nemame v popisu prace delat se SonyEricssonama, to se to pak machruje  Mrknutí kazdopadne den po dni pribyvaji servisni postupy, schemata, programy, *****y, ...  Smajlík

No hlavne FAR a servisni postupy. No comment. Co ja vim, tak z TP je jediny profik Seth.

Milda

P.S. Pochybuji, ze by se Seth zapojil, popripade komentoval tve narazky na profiky. (Kazdej profik si sve know-how chrani) 
« Poslední úprava: 29. Červen 2006, 01:09 od milda2000 » uložena

Luke_chiptuning
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #98 v: 29. Červen 2006, 01:03 »

Ja mluvil o necem /nekom jinem... jasne kazdy den na foru pribyva FAR. Klidne i s komentem. Servisni veci pribyvaji u me na disku  Mrknutí PS: Ano, Seth je profik  Smajlík
uložena

milda2000
Guru SEMania.cz

Zobrazit profil
« Odpověď #99 v: 29. Červen 2006, 01:20 »

Ja mluvil o necem /nekom jinem... jasne kazdy den na foru pribyva FAR. Klidne i s komentem. Servisni veci pribyvaji u me na disku  Mrknutí PS: Ano, Seth je profik  Smajlík

"Ja mluvil o necem /nekom jinem" muzes byt konkretni?

Milda
uložena

MartinVagner
Anonym
« Odpověď #100 v: 29. Červen 2006, 09:31 »

2 Luke:

Mel by jsi zacit hodne rychle brzdit, na tve zpusoby nejsme zvedavi. Nevim odkud jsi se objevil, ale kdyz jsi tak snazivy pionyr, tak nevim proc jsi tu nestal pred vice nez dvema roky, kdyz vznikal projekt SEManie, ktery mel a ma za ukol jedine, pomahat a radit majitelum s telefony Sony Ericsson. Filip Ludvik, Milda a Seth tu s nami jsou po celou dobu a vzdy se snazili poradit s technickymi problemy, dodali spoustu navodu, tipu a rad. Vi o cem mluvi, znaji velmi presne problematiku. Ty jsi odnekud prisel a zcela zbytecne tu rozhazujes rukama a vytvaris nepratelskou atmosferu. Nic proti tobe osobne nemam, ale nelibi se mi tve zpusoby jednani a jak se tu nyni prezentujes.
Zmeny a upravy v telefonech pomoci Far Manageru neodsuzujeme, ale take se k tomu nestavime kladne. Jde o hruby zasah do telefonu, ktery je v souladu se zarukou telefonu. Neni mozne oficialne z nasi strany propagovat takove programy a tak to take prezentujeme. Nase technicka podpora resi vsechny problemy okolo telefonu Sony Ericsson - nejen tedy flashovani za penizky. Pokud jde o zasahy toho typu tak uzivatele u nas maji zaruku zpetnych uprav tak, aby se to nikdy za zadnych okolnosti nedotklo pripadne ztraty zaruky.
Nebudeme tedy podporovat podobne pokoutne upravy File Systemu v domacich podminkach. Telefony vsak patri uzivatelum a je tedy ciste jen jejich vec jak se k vlastnim upravam postavi, my je vsak v tomto nebudeme timto zpusobem podporovat. Je to nase rozhodnuti a budu rad, kdyz to budes respektovat.
A prosim snaz se nejakym zpusobem vyvarovat podobnych vypadu na redaktory, moderatory nebo kluky z nasi technicke podpory, kteri pro majitele Sony Ericssonu za dobu co existuje SEMania opravdu neco udelali. Diky....
uložena
Palee
Uzivatel
Telefon: SE XPERIA arc

Zobrazit profil
« Odpověď #101 v: 29. Červen 2006, 09:50 »

Plne suhlasim. Vy hosi z SE manie, mne konkretne vo vela situaciach pomohli. pomohli tym ze som si precital vsetko co bolo pre mna zaujimave a riadil som sa radami - pomohlo a som spokojny. Co sa tyka tych zasahov do fw telefonu, nech si to robi kto chce je to jeho telefon a jeho vec ale myslim si ze predsa by trebalo varovat celkom seriozne ze ked sa to dodrbe tak potom je problem a to na zaklade nejakych strucnych popisov ako to "zbuchat". Je tu vela ludi co sa do toho bezhlavo pustia a ked to padne su z toho fakt na mraky a je to v podstate nefer. ja napr. kaslem na taky zasah zmenit ikony v menu? a naco? alebo zmenit nejaku melodiu ktora hlasi nizky stav baterie? naco? uvazoval niekto aj o tom ze ked si zmeni podomacky fw telefonu cize vsetko co sa to tu popisalo a vyjde oficialny novy fw od SonyEricssonu ci sa to bude dat flashnut cez SEUS II a kabla? Ja neviem ale urcite sa nieco mozno dodrbe a trba sa nad tym zamysliet ci to za to stoji. Je to vsetko iba moj nazor mozte to odsudit ale aj suhlasit je to na vas..
uložena

R320s>T300>T610>K750i>W910i>W995>Xperia arc
Luke_chiptuning
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #102 v: 29. Červen 2006, 10:45 »

Martin Vagner - nepratelskou atmosferu jsem tady nezacal tvori ja, ale druha strana (hadejte kdo) - podivej se do historie, jak to tady vsechno probihalo a pak mluv (i kdyz spousta mych prispevku je vymazana). Ja proti vam nemel jedinou narazku, to vy jste zacali hrube detinsky odsuzovat, cenzurovat, pomlouvat nove principy, ktere se rozjizdeji po celem svete. Ja jsem potom jen reagoval.

Palee - ok, Ty jsi spokojeny s defaultem a ja Ti to neberu  Mrknutí
« Poslední úprava: 29. Červen 2006, 10:48 od Luke_chiptuning » uložena

milda2000
Guru SEMania.cz

Zobrazit profil
« Odpověď #103 v: 29. Červen 2006, 11:02 »

Martin Vagner - nepratelskou atmosferu jsem tady nezacal tvori ja, ale druha strana (hadejte kdo) - podivej se do historie, jak to tady vsechno probihalo a pak mluv (i kdyz spousta mych prispevku je vymazana). Ja proti vam nemel jedinou narazku, to vy jste zacali hrube detinsky odsuzovat, cenzurovat, pomlouvat nove principy, ktere se rozjizdeji po celem svete. Ja jsem potom jen reagoval.

Luke prosim, podruhe se te pokousim vyzvat ke konkretnosti. Mas li proti nekomu vyhrady, zkus se k tomu postavit jako chlap, a jmenuj ty kteri se dotykaji tveho ega, a nechovej se jak male decko co mu ukradli hracky.

podpis hadej kdo  Sad
uložena

MartinVagner
Anonym
« Odpověď #104 v: 29. Červen 2006, 12:31 »

Kde jsi tedy byl pred dvema lety? Co jsi udelal tak svetoborneho za tech par dni co jsi se tu objevil, ze tu okamzite rozhazujes rukama, ze placas argumentama? Mel by jsi se opravdu srovnat, zdrave sebevedomi neni spatna vec, ty to vsak prehanis a to hodne.
Opakuji ti, ze my nic neodsuzujeme, jen upravy tohoto druhu temito programy nedoporucujeme. Je na kazdem jak se k tomu postavi, proste ne kazdy je natolik zdatny, aby dotahl podobne upravy do uspesneho konce. Snazime se tu dlouhodobe lidem s jejich telefony pomahat a ne jim je umrtvovat.
Prehanis to a hodne, nikdo nic nepomlouva a nebude, mame sva pravidla na ktera mame pravo a dle tech si jedeme, nemusis s nimi souhlasit, ale jeste jednu poznamku o tom, ze tu nechceme pomahat a povalis. Jak dlouho tu jsi, ze si vubec dovolis takto nekoho osocovat?
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 13
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Mobilni tuning (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Firmware W800iXK750i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 19 dotazů.