SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 09:31

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Mobilni tuning (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Firmware W800iXK750i
Strana: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 13
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Firmware W800iXK750i  (Zobrazeno 70511 x)
Luke_chiptuning
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #105 v: 29. Červen 2006, 12:47 »

Pred dvemi lety jsem se soustredil na www.c100.kvalitne.cz a pote symbianforum + siemensy ...  Ptat se me, jak dlouho tu jsem - ty narazky na to, ze vidite moji mesic starou registraci, to uz je porad dokola... nekdo to sikvone napsal - ze to, ze jsem dva dny na tomto foru, nemusi nic vypovidat o tom, jake muzu mit sve nazory....

@ milda, martin vagner

Nevim, proc bych mel jmenovat, ale je faktm ze tady lidi rychle zapominaji, i Ti, kteri uz maji upravy za sebou a nebudou si prece rozhazovat vztahy s lidmi ze SEmanie, co kdyby je nahodou potrebovali, ze.¨> hlavni jmena brojicich, kdyz uz: Martin Vagner, Filip Ludvik....

pisu po nekolikate, JAKO male DITI se tady od zacatku choval nekdo jiny, misto abyste se k dane veci postavili celem a zacali uzivatelum radit + vysvetlovat vsechny zaludonosti pro a proti (tak jako se o to snazi jinde), tak jste mlceli a jak to zacalo nabirat na obratkach, tak jste se zacali durdit a rvat po vsech stranach, ze je to neautorizovane niceni telefonu atd atd...  pritom upravy a tuning telefonu uz existuji skoro stejne dlouho jako samotne telefony a najednou prijde SEmania a to jsou autorizovani lide, kteri mohou delat zasahy a upravy telefonu za penize s oficialni podporou SE (jak jsem se docetl?)

Me nebavi porad neco hledat, ale tak dal jsem si praci a nasel na 8. strane dredu Windows Mobile 5 a K750i (kde Filip Ludvik machroval s ikonama ale to bylo z jeho strany tak cca vsechno) toto (nejde to citovat, takze CTRL+V):

Kód:
 Re: Windows mobile 5 a K750? 
« Odpoved #111 v: 18. Eerven 2006, 15:51 »Â 

--------------------------------------------------------------------------------
Tesim se na ty mrtve telefony mistri, pred bitvou je kazdy general, ale az umrtvite telefon tak bude docela pozde.
Opravdu si to rozmyslete zda je nutne delat takove zasahy do telefonu!!! Skody mohou byt velke.....

uprimni lide, kteri to tady celou dobu od zacatku dredu Windows Mobile 5 sleduji, musi uznat, jak to tady vsechno je

PS: u varovani mi bylo vysvetleno, ze je to za velke napisy v nekterych mych prispevcich, pritom to zacalo vadit asi az po 4ech dnech - velkymi nadpisy jsem oznacoval nove podstatne tipy a veci k upravam.

Podpis Lukas  Mrknutí

« Poslední úprava: 29. Červen 2006, 12:54 od Luke_chiptuning » uložena

| http://www.se-tuning.cz | www.7luke.com | S500i @ W580i + FLASH schemes / menu, TrackID™, Walkman 2.0 stable + M2 4GB + HPM-82... TAK DOBØE, uz sem nebudu psat, aÂť si muze technicka podpora vydelavat!
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #106 v: 29. Červen 2006, 12:56 »

K tomu varovani bych chtel jen dodat, ze se tu nedavno rozbehla slusna diskuze, ktera prosila ctenare, aby vyrazne neupozornovali takto na sve prispevky, nepridava to na prehlednosti. Nebudu ti davat varovani za jedno zvetseni pisma, nicmene to se opakovalo a tak jsem te timto zpusobem varoval. Nevim jestli se az tak neco deje, ze kazdy musi byt hned za podobny zpusob upozorneni ukrivden. Jestli se chovame jak deti, tak ty patris k nam, neboÂť jsi reagoval stejne.
Nic diskuze s tebou je vcelku zbytecna, mas na vec svuj svaty nazor a ja ti jej brat nebudu, stale dokolecka ti tvrdim, ze se mi nelibila tva velikost pisma(tento zpusob vyjadrovani na foru), nelibi se mi ctenare agitovat do podobnych uprav, ale rozmlouvat to nikomu nebudu. Nic proti tobe nemam, jsi sikovny, ze jsi dokazal dohledat spoustu zajimavych informaci tohoto druhu, ale jdes proti zdi, proti nasich klukum, kteri sve znaji, pravidelne pomahaji, radi, travi cas na foru ci na webu a tak vzdy budu stat za nimi
uložena
Luke_chiptuning
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #107 v: 29. Červen 2006, 13:10 »

Uz jsem ticho, nema cenu to dale hrotit.  Huh
uložena

| http://www.se-tuning.cz | www.7luke.com | S500i @ W580i + FLASH schemes / menu, TrackID™, Walkman 2.0 stable + M2 4GB + HPM-82... TAK DOBØE, uz sem nebudu psat, aÂť si muze technicka podpora vydelavat!
radoga
Anonym
« Odpověď #108 v: 29. Červen 2006, 13:19 »

chlapi ja si myslim ,ze pravdu mate obidvaja...som rad,ze ste aky ste a tym ste pomohli velkej vacssine vcetne mna..na jednej strane je pravda,ze je to zasach do tel. ale kazdy si zvazi ci to riskne alebo nie..ja som si dake veci porobil a som spokojny aj ked som mal problem..ale teraz je vsetko ok a som rad,ze taketo stranky a ludia ako vy ktori nam chcete pomoct su tu pre nas..je my jasne,ze mate odlisne nazory ale tak to je normalne..tento web je tu pre vsetkych a uz ste povedali vsetkym,ze je to nebezpecne ale,ze to funguje...A myslel som chlapcov zo SEmanie aj Lukeho..Chlapi ste sikovni a len tak dalej len sa nehadajte a spolupracujte aj ked na roznych forach..Este raz vravim:obaja mate pravdu a som rad,ze tu ste..Tak dik
uložena
ZIMINIX
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #109 v: 29. Červen 2006, 18:01 »

Vy tady pisete ze kdyz ma K750i CID 49, tak by se nemela preflashovavat. Ale me Davinci flasher rekne, ze si musim stahnout fw na CID 49. Nerekne mi, ze to nejde. Jak je to tedy?
uložena

Sony Ericsson T100 -> Sony Ericsson W550i -> Sony Ericsson K750i, flashnuto na W800i -> HP iPAQ 514

T-Mobile, Twist Standard -> Vodafone, Na jistotu -> Vodafone, Nabito 100
Sethxp
Anonym
« Odpověď #110 v: 30. Červen 2006, 07:13 »

Vysvetleni je uplne jednoduche, Davincim ji klidne flashnout CID49 muzes, ale "dopocitat" ve FARu nepujde protoze ten CID49 neumi, takze skoncis s Configuration error pri zapnuti, a pak sou 2 moznosti, koupit si log u davinci, nebo TP.

Seth
uložena
Luke_chiptuning
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #111 v: 30. Červen 2006, 07:15 »

pripadne zkusit wotanserver.com (je to Eeske, dobra domluva)

Darkmen /SENSE sice planuje podporu CID49, ale je to jeste ve hvezdach
« Poslední úprava: 30. Červen 2006, 07:22 od Luke_chiptuning » uložena

Karous
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #112 v: 30. Červen 2006, 21:58 »

zdravim

potrebujem surne pomoc mam K750 - flashnuty na w800 ale po case mi pri zapnuti  zacal blikat displej. Momentalne stale mi preblikuje telefon pri zapnuti. Potrebujem si nahrat novy firmware mam software K750 flasher + flash files+ davinci flasher .pri pokuse v programe som vlozil subory ale nereaguje mi software - vypise mi ze sa prerusilo spojenie . Telefon mam pripojeny cez USB kabel - klasicky kabel , ktory som dostal k telefonu  . Ak ma niekto kody na K750 flasher prosim o zverejnenie.
Chyba mi este nieco nahrat do flashu alebo nie ?
uložena
Luke_chiptuning
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #113 v: 01. Červenec 2006, 02:19 »

Pokud blika telefon tak reflashuj FS + zkompletuj telefon (finalizace, customizace)...

jelikoz asi jedes pres DCU60 tak preflashuj cca vsechno  Mrknutí
uložena

MaroS
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #114 v: 01. Červenec 2006, 09:45 »

Zdravim mam k750 od orange sk, rozmyslam na flashom na w800, ale nepritomnost activity menu v podobe aka je v k750 ma zatial odradzuje. Avsak na forach a dokonca aj mojom subore customize.xml som nasiel zakomentovanu informaciu o activity menu v takej podobe:
<!--
<activity-menu>
         <activity-menu-present>true</activity-menu-present>
         <activity-menu-neweventstyle>true</activity-menu-neweventstyle>
         <action-button-activates>true</action-button-activates>
         <activity-showbookmarks>true</activity-showbookmarks>
         <activity-menu-horizontalorientation>false</activity-menu-horizontalorientation>
         <activity-menu-horizontalorientation-setting>true</activity-menu-horizontalorientation-setting>
</activity-menu>
-->
Ak ma niekto chut experimentovat na svojej w800 a aplikovat master reset po zmeneni customize.xml, skusajte...
P.S. <!-- a --> su komentare, ignoruje sa ten kod medzi nimi, takze to pridavajte bez nich...ja len tak keby niekto nevedel...
uložena
TheGreen
Anonym
« Odpověď #115 v: 01. Červenec 2006, 20:10 »

Mam dost problem, postupoval jsem presne podle navodu se vsim vsudy, vsechny fajfcicky, soubory apod. jsem nastavil a odklikal presne podle navodu, snad jen by mohl byt problem s tim kopirovanim complete. Ten adresar zrejme musim vytvorit sam (na tom disku, pod kterym PC mobil vidi)? TOhle vsechno jsem udelal a presto, kdyz zapnu mobil, tak to hlasi "Chyba konfigurace. KOntaktujte probozovatele nebo serv. stred." :'-( Prosim, poradte. Diky moc.
uložena
Luke_chiptuning
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #116 v: 01. Červenec 2006, 20:13 »

Phone Display: "Configuration error. Please contact your network operator or service centre."

1) Press the “Clear Name” button
2) Press the "Complete Phone" button
3) Press “Flash” button

ty jedes pres DCU60+FAR?
uložena

TheGreen
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #117 v: 01. Červenec 2006, 20:20 »

Pise mi to normalne cesky. Tak jak jsem uvedl. ÂŽadne dalsi volby pak nejsou k dispozici. Njedirv jsem udelal ty veci s K750 flashrem a pak pres FAR manager vytvoril ty tu slozku a prehral do ni complete, samozrejme vypakovane. To DCU60, to nevim, co je :-) (moc mi do smichu ale neni).
uložena
Luke_chiptuning
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #118 v: 01. Červenec 2006, 20:36 »

EDIT: ten adresar tam je! ty do nej musis nakopirovat ony soubory... a pokud to mas dobre, tak cti dal....

Cituji
LEX: I solved my Problem!
When turning on the Phone and after the PIN it always said:
"Wrong Configuration"

For all who have the same:
I changed the "customize.xml" the way I needed. Then I copied the files from "complete.rar" to tpa/preset/custom. But there is already a folder called "drm"! And all the files you want to copy to tpa/preset/custom will be stored in this folder! That´s the reason why it always failed! Just delete the "drm" folder before you put the files on the Phone, then it will work!

I hope this will help you!

par lidem to pomohlo...  precti si to pomalu a drm si urcite zalohuj!

viz i:

Cituji
when i pu another menu file is says configuration error please contact your network operator or service centre

re:

Cituji
You need to finalize the phone, extract the archive and copy the attached files to your:

\tpa\preset\custom\

directory in phone...

ta rada predtim je pro servisni soft

DCU-60 je kabel v krabici, se kterym toho nejde moc delat - je jen na data a aktualizace z netu pro SE, FAR pouziva finty

A pak urcite napis!
« Poslední úprava: 01. Červenec 2006, 20:43 od Luke_chiptuning » uložena

TheGreen
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #119 v: 01. Červenec 2006, 20:43 »

No, tak to jsem bohuzel nikde nepostrehl, ze to s timhle obyc kabelem nejde :-( Ten samozrejme pouzivam. Takze... nezbyva, nez servis, nebo spravny kabel, ze?

Ten adresar drm nevidim (to bude asi taky tim). :-(
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 13
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Mobilni tuning (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Firmware W800iXK750i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.052 sekund, 18 dotazů.