SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 21:19

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Mobilni tuning (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Tuning FW
Strana: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 26
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Tuning FW  (Zobrazeno 198311 x)
Makkinen
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #75 v: 29. Červen 2006, 22:09 »

cus, mam dva dotazy:
kdyz nahraju ikonky cili soubor menu a soubory ikon, tak mi pak mobilek pri vstupu do menu hlasi chybu contat network operator... cim to muze byt?

a za druhe, mam k750i slvr se softikem w800i a chci vedet zda je mozne zde zapnout menu cinnosti stejnou metodou jako pri odstraneni customizovanych mobilu s prostrednim tlacitkem se vstupem na wap.

diky makki
uložena

Siemens C35 -> Sony J7 -> Siemens SX1 -> K750i silver soft W800i
p.potrava
Anonym
« Odpověď #76 v: 29. Červen 2006, 22:17 »

1. nahral si tam spravny menu.ml soubor?? kdyztak si toto jeste poradne prekontroluj

2. W800i soft poziva stredove tlacitko (nad yoyem Cheesy) jako Walkman takze zkratky mas pri pohybu yoyem nahoru.
uložena
Makkinen
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #77 v: 29. Červen 2006, 22:21 »

1. nahral si tam spravny menu.ml soubor?? kdyztak si toto jeste poradne prekontroluj

2. W800i soft poziva stredove tlacitko (nad yoyem Cheesy) jako Walkman takze zkratky mas pri pohybu yoyem nahoru.

1. ano, nahral sem menu4 ktere je na vyber u threadu ikony, pak vyndal baterku zandal zapnul a ta chyba
delam spatne reset? nebo mam dat master?

2. Embarrassed tohle je menu cinnosti? ja myslel ze to dokaze pustit treba psani sms na pozadi, tak to sem lama
uložena

p.potrava
Anonym
« Odpověď #78 v: 29. Červen 2006, 22:25 »

1. ano, nahral sem menu4 ktere je na vyber u threadu ikony, pak vyndal baterku zandal zapnul a ta chyba

2. Embarrassed tohle je menu cinnosti? ja myslel ze to dokaze pustit treba psani sms na pozadi, tak to sem lama

a zkosel si davat i jine ikony?? stalo se mi ze u ekterych ikonek byl soubor menu.ml spatny no co nadelas. ale urcite zkus jine ikony. Zmena Ikon je podle me to nejjednodussi co jde s timhle FAR managerem udelat.
uložena
Makkinen
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #79 v: 29. Červen 2006, 22:28 »

a zkosel si davat i jine ikony?? stalo se mi ze u ekterych ikonek byl soubor menu.ml spatny no co nadelas. ale urcite zkus jine ikony. Zmena Ikon je podle me to nejjednodussi co jde s timhle FAR managerem udelat.

radeji nezkousel, ale dival sem se na ten soubor menu a u dalsich byl stejne velky... cili jedine ze by tam nekde byl maly preklep, jdu to tedy zkusit, snad se temi ikonami neda nic zkazit

btw. pred chvilkou jsem tam hodil soubory na lepsi zvuk a je to fakt znat  Mrknutí
snad to vydrzi repros u SX1 mi jednou chcip
uložena

Apocalypsa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #80 v: 29. Červen 2006, 22:37 »

Tak jsem zkusil vypnout ten zvuk fotaku a povedlo se Smajlík ale v jednu dobu uz sem se o Klarku zacal strachovat kdyz sem po zamene souboru odpojil kabel a telefon mi nesel zapnout az po vyndani-zandani baterky ale uz fotim tise... konecne se bude pri bluejackingu moct fotit  Cheesy
uložena
Karel Attl
Uzivatel
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil
« Odpověď #81 v: 30. Červen 2006, 09:31 »

Povedlo se mi zmenit velikost pisma na psani sms:) Je to hooodne maly, ale ted se vejde vic nez jedna sms na obrazovku. Pripojenej soubor je z w800i, a nahraje se do tpa/system/layout/ .. Soubor prejmenujte na layout.xml a bude to fungovat
uložena

XPERIA X10i 2.2
Crazyfrog
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #82 v: 30. Červen 2006, 10:00 »

Nazdarek, potreboval bych poradit jak na Neomezenou pameÂť v k750..Vzdy kdyz tam chci vytvorit ty slozky klavesou F7, tak mi to napise nejakou chybu a Far se mi zavre..I kdyz je vytvorim treba v Total Commanderu a chci je tam pretahnou, tak se mi tam vubec neukazou...A ten navod mi prijde takovej nesrozumitelnej... Sad  Diky moc
uložena
p.potrava
Anonym
« Odpověď #83 v: 30. Červen 2006, 10:03 »

hezky charlie42 Cheesy ale me zajimaji ty tve upravy fotaku. Jsou fotky a video o dost kvalitnejsi?? Jde to poznat na dipleji telefonu?? Ale i link by se nateto tuning trochu hodil Grin Cheesy
uložena
Makkinen
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #84 v: 30. Červen 2006, 10:15 »

hezky charlie42 Cheesy ale me zajimaji ty tve upravy fotaku. Jsou fotky a video o dost kvalitnejsi?? Jde to poznat na dipleji telefonu?? Ale i link by se nateto tuning trochu hodil Grin Cheesy

o tom fotaku se bavi tady http://se-tuning.wz.cz/phpBB2/viewtopic.php?t=13 a v tom foru je odkaz na holandsky forum, kde maji pry verzi 7.1

ja sem vcera nahral 5.4 mel sem 4.5
velikost je vetsi kvalita tezko rici, dnes to vyzkousim venku
s bleskem mi vcera vecir prisla lepsi
uložena

Karel Attl
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #85 v: 30. Červen 2006, 10:20 »

No, je to jen fotak s tema zakladnima upravama - snizena komprese, a zvysenej framerate na 17fps. Video je o hodne kvalitnejsi, plynulejsi.. A fotky, no, tezko rict, podstatnej rozdil tam nevidim.. Ale prave na jinych forech koluje hybridni driver k750i x w900, zkousel jsem ho, a perfektne foti kdyz je sero nebo v mistnosti, o hodne nizsi uroven sumu a tak.. Ale je to zatim beta, a docela peknej bug - v hledacku je vsechno videt zrcadlove:) Vysledna fotka uz je ale pak OK.. Pripojil jsem tu moji verzi (doufam, mam vtom trosku bordel, spoustu driveru a nevim kterej je kterej:) - zase jen prejmenovat - odstranit priponu txt)
uložena

XPERIA X10i 2.2
SEforEver
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #86 v: 30. Červen 2006, 10:35 »

Povedlo se mi zmenit velikost pisma na psani sms:) Je to hooodne maly, ale ted se vejde vic nez jedna sms na obrazovku. Pripojenej soubor je z w800i, a nahraje se do tpa/system/layout/ .. Soubor prejmenujte na layout.xml a bude to fungovat
drsne! Funguje! Mrknutí Nemohl bys popsat co presne jsi v tom layout.xml zmenil?
uložena

Ericsson 1018, Ericsson A2618s, Siemens C35i, Ericsson T65, Sony Ericsson T610, T630, K700i, K750i, M600i,K800i and now P1i (R9J005)+MS M2 4GB+HBH-DS970...
Dawson
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #87 v: 30. Červen 2006, 10:41 »

drsnì! Funguje! Mrknutí Nemohl bys popsat co presne jsi v tom layout.xml zmenil?
taky bych rad vedel cos zmenil, docela bych si to i o trosku zvetsil.
uložena

Karel Attl
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #88 v: 30. Červen 2006, 10:49 »

Experimentujte s
Kód:
<attr index="0" value="4"/> <!-- INTERNAL_FRAME_FONT_SIZE -->
<attr index="1" value="16"/> <!-- INTERNAL_FRAME_FONT_STYLE -->
<attr index="2" value="4"/> <!-- INTERNAL_FRAME_LARGE_FONT_SIZE -->
<attr index="3" value="16"/> <!-- INTERNAL_FRAME_LARGE_FONT_STYLE -->

<attr index="2" value="0"/> <!-- INTERNAL_FRAME_LARGE_FONT_SIZE -->
v sekci StringInput
uložena

XPERIA X10i 2.2
Dawson
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #89 v: 30. Červen 2006, 11:26 »

Experimentujte s
Kód:
<attr index="2" value="4"/> <!-- INTERNAL_FRAME_LARGE_FONT_SIZE -->

<attr index="2" value="0"/> <!-- INTERNAL_FRAME_LARGE_FONT_SIZE -->
v sekci StringInput
Dik, ted to mam tak jak jsem potreboval  Mrknutí
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 26
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Mobilni tuning (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Tuning FW
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.049 sekund, 19 dotazů.