SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
28. Duben 2025, 22:46

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Mobilni tuning (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Tuning FW
Strana: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 26
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Tuning FW  (Zobrazeno 199576 x)
Karel Attl
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil
« Odpověď #105 v: 01. Červenec 2006, 11:01 »

Ja to zkusil, udelal jsem ale jen light master reset a to nepomohlo.. porad walkman.. a full master reset se mi teda delat nechce.. moh bys sem kdyztak hodit ten tvuj customize.xml? ja mam v telefonu jen ten co mi vygeneroval cda tool
uložena

XPERIA X10i 2.2
MaroS
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #106 v: 01. Červenec 2006, 15:54 »

sorry Sethxp, ale povodne som skusal posielat posty z Opery a tam mi to nejak blblo, tak je mozne, ze som nechtiac to pastol aj inde... tak a k teme: Pohral som sa s tym v mojej k750 a vysledok bol, len ze sa zmenilo activity menu z horizontalneho na vertikalne (ako ho maju necustomizovane k750)...takze take lahke to nebude, aj ked na forums.se-nse.net to este stale nevzdavaju. MaroS
uložena
w4tch0
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #107 v: 02. Červenec 2006, 15:39 »

Mno, mam trochu pripomienku k tomu jak ma Jonza napisany postup na zmenu kapacity na SMS v telefone ...

Ono samozrejme, ze ked tie zlozky vytvorime v adresari /tpa na novo, tak prideme o smsky, lebo tie zostanu cucat v adresari /smsdata ... a uz vobec vytvarat tu adresarovu strukturu v /tpa rucne je sprostost ...

Kazdy kto ma aspon trochu rozum, si pri prvom pripojeni telefonu urobil plnu zalohu adresara FS, takze pro prepisani /smsdata na /tpa v tom konfiguraku, nebude tie zlozky v /tpa vytvarat rucne jak nejaky robotnik, ale zo zalohy si skopiruje obsah zlozky /smsdata do zlozky /tpa v telefone (tymto sa vytvoria vsetky potrebne adresare a zaroven sa tam presunu stavajuce smsky ktore sme mali povodne v adresari /smsdata) no a potom, samozrejme, mozeme povodny obsah adresara /smsdata zmazat aby zbytocne nezaberal miesto, vsak sme ho predsa presunuli do zlozky /tpa Mrknutí
Vdaka tomuto neprideme o smsky a nemusime vytvarat zlozky v /tpa rucne Smajlík

No, a za dalsie mam otazku, ci niekto nahodou neviete, ci by sa nejakou konfiguraciou  nedalo upravit spravanie toho tlacitka play/pause co je na boku telefonu ?  (tak ako je na K750i, ze bez sluchatok sa neda prehravac spustit je tam to tlacitko na nic) myslim tym odstranit to obmedzenie na spustenie prehravaca iba so sluchatkami, ... lebo vsak prehravac sa da spustit aj bez sluchatok, len to tlacitko vyzaduje aby boli sluchatka pripojene....
« Poslední úprava: 02. Červenec 2006, 18:20 od w4tch0 » uložena

SE K750i   FW:R1CA021 ... zazrakom, este stale plne funkcny Cheesy
Sony Memory Stick Pro Duo 1GB
HPM-70 Sluchatka
p.potrava
Anonym
« Odpověď #108 v: 02. Červenec 2006, 20:23 »

Noo tak me to tlacitko spousti hudbu normalne ale kdzz zamknu klavesnici tak to chce sluchatka Grin vyzkousej  Mrknutí
uložena
w4tch0
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #109 v: 03. Červenec 2006, 00:14 »

Jasne vidim ti v signature ze mas w800i .... ja ale pisem o k750i ... to je jeden z rozdielov medzi nimi, fungovanie toho tlacitka ... ja chcem aby fungovalo tak ako na w800i, ale s FW k750i ... len mam obavy ze to asi nepojde.
uložena

SE K750i   FW:R1CA021 ... zazrakom, este stale plne funkcny Cheesy
Sony Memory Stick Pro Duo 1GB
HPM-70 Sluchatka
p.potrava
Anonym
« Odpověď #110 v: 03. Červenec 2006, 07:50 »

Jasne vidim ti v signature ze mas w800i .... ja ale pisem o k750i ... to je jeden z rozdielov medzi nimi, fungovanie toho tlacitka ... ja chcem aby fungovalo tak ako na w800i, ale s FW k750i ... len mam obavy ze to asi nepojde.

hmm nebo muzes zkusit si telefon flahnout na W800i je to tady na forku mockrat a jestli by ti vadil walkman tak muzes zmenit vzhled prehravace takyto tu je ale nemam odzkoseno protoze se mi Walkman libi Grin
uložena
freek
Anonym
« Odpověď #111 v: 03. Červenec 2006, 09:28 »

neviete mi prosim poradit preco mi nejde spustit subor far170b5? nie je to nic prijemne, ked vas to zastavi hned na zaciatku Cry
uložena
starry
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #112 v: 03. Červenec 2006, 09:45 »

Ahoj lidi, mam takovej problem preflashoval jsem si podle navodu D750 na W800, ale prijde mi jak kdyz tam mam porad firmware z Decka. Menu po spusteni tam neni ani lepsi prehravac a radio taky nejde bez sluchatek. Pritom ve stavu telefonu mam normalne v typu telefonu W800i. Akorat za boha nemuzu najit jak na master reset. Diky za nekajou pomoc Mrknutí
uložena
Leffe
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #113 v: 03. Červenec 2006, 10:22 »

Netusite, kder se nachazi slovnik t9 s tema hlaskama co jsem tam za 2 roky dopsal, ze bych si ho hodil na disk a pah ho tam znova nahral?DIKAS

tocharlie42: JSI MASTER dik za to cteni smsek
uložena

W800i R1AA008+MS PRO DUO 1GB
p.potrava
Anonym
« Odpověď #114 v: 03. Červenec 2006, 10:39 »

Ahoj lidi, mam takovej problem preflashoval jsem si podle navodu D750 na W800, ale prijde mi jak kdyz tam mam porad firmware z Decka. Menu po spusteni tam neni ani lepsi prehravac a radio taky nejde bez sluchatek. Pritom ve stavu telefonu mam normalne v typu telefonu W800i. Akorat za boha nemuzu najit jak na master reset. Diky za nekajou pomoc Mrknutí

http://forum.semania.cz/index.php/topic,6795.60.html

Tady je neco o tom FW a k tomu menu pozapnuti- zkus se podivat do nastaveni-vseobecne a menu po zapnuti
A k tomu radiu http://forum.semania.cz/index.php/topic,6795.60.html
A priste zkus hledat
uložena
GadisFCB
Anonym
« Odpověď #115 v: 03. Červenec 2006, 11:15 »

Jenze ja se normalne pripojim prez Far zmacknu C na telefonu drzim pripojim kabel a normalne mi najede v tom programu a ukazou se mi 2 slozky jedna je FS a druha Flash v te Flash je jen soubor coming.soon a FS je prazdna tak kde mam zalohovat nake soubory mate napsane Prepni do  FS\TPA\PRESET\SYSTEM\MENU adresare jenze ja tam nic takoveho nemam :-(
mam jen FS/ ale prazdne :-(
uložena
starry
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #116 v: 03. Červenec 2006, 11:39 »

2p.potrava:
Dik za radu, ale dohromady tam nic neni a o radiu uz vubec nic. Ja totiz tady hledam a snazim se dost dukladne, ale nic jsem nenasel proto jsem napsal.
uložena
milda2000
Guru SEMania.cz
Telefon: P1i , W995 a Xperia X1

Zobrazit profil
« Odpověď #117 v: 03. Červenec 2006, 11:55 »

2p.potrava:
Dik za radu, ale dohromady tam nic neni a o radiu uz vubec nic. Ja totiz tady hledam a snazim se dost dukladne, ale nic jsem nenasel proto jsem napsal.

Ktomu radiu je to o 2 stranky drive http://forum.semania.cz/index.php/topic,6795.30.html

Milda
uložena

SE P1i, SE Xperia X1 a W995
starry
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #118 v: 03. Červenec 2006, 12:07 »

2p.potrava:

Ktomu radiu je to o 2 stranky drive http://forum.semania.cz/index.php/topic,6795.30.html

Milda

No dobre ja se na to dival. Nemuzu si pomoct a stejne musim rict, ze proste tam nic neni. Myslim tim jako neco co se da udelat, aby se to vratilo. Samozrejme mi to nevadi ze ted z toho je k s w napul, ale oproti D jsim si moc nepomohl. Vzhledem k tomu, ze w ma lepsi prehravac a menu po spusteni coz ja tam nemam. Jediny pozitivni je decustomizace telefonu.
« Poslední úprava: 03. Červenec 2006, 12:46 od starry » uložena
Jarmil
Anonym
« Odpověď #119 v: 03. Červenec 2006, 12:34 »

Zdravim vas vsechny
Mam takovej problem. Normalne spustim ten far nastavim to tam objevi se mi to vokno s casomirou... Pruser je v tom ze kdyz phona pripojim nahlasi mi to nejakou fatal eror readCID nebo tak nejak. MOC vas prosim nevite nekdo co s tim?HuhHuh?? Embarrassed Embarrassed
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 26
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Mobilni tuning (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Tuning FW
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 15 dotazů.