SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 09:28

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Tipy a triky na K750i
Strana: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 19
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Tipy a triky na K750i  (Zobrazeno 189900 x)
DavesMan
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: C702, Samsung Galaxy S II i9100

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #210 v: 18. Červenec 2006, 16:01 »

Zdarte, nechci zakladat nove tema, ale snad mi poradite. Jedna se mi o customizaci K750-ky od Vodafonu. Vsude o ni pisete, ale kdyz jsem mel tenhle telefon pujceny v ramci akce Zkus Vodafon, pod tlacitkem Menu cinnosti nebyl zadny wap, bylo tam opravdu neco, co by se dalo prirovnat k Siemensackemu Moje menu a dalsi dve polozky. Uvazuju o tomhle telefonu, ale prave to Moje menu by mi docela fest chybelo. Jak je to tedy? Zmenil si tyto telefony Vodafon k obrazu svemu az ted nekdy, nebo se s Moje menu proste muzu rozloucit?
Vodafone CZ uz to v novych firmwarech neprzni, cili tam najdes klasicky normalni menu cinnosti.
uložena

Sony Ericsson C702 Speed Black / www.cyber-shot.cz
R3EK002 Generic CENTRAL-EURO, EROM: 1200-4341, OTP CID: 52, EROM CID: 52, EROM COLOR: RED, CDF: 1201-0116 R12A
SanDisk Memory Stick™ Micro 2 GB
Sony Ericsson MW600
3m3
Anonym
« Odpověď #211 v: 18. Červenec 2006, 16:46 »

to davexx:Pokud ti prijde smska od nekoho u koho mas obrazek pri volani bude se ti zobrazovat ten samej.Me to aspon tak fungovalo na Dcku.A bacha na barvu pisma a obrazku at si vubec prectes od koho ta sms je.Bily na bilym apod. je necitelny.
uložena
Mickey
Anonym
« Odpověď #212 v: 19. Červenec 2006, 21:25 »

Nevite nekdo nahodou jestli je mozne nastavit aby se zobrazil obrazek kontaktu u K750i jako pri hovoru i pri prijeti sms? Mam K500i a bylo to velice prijemny..diky!
uložena
jonza
Uzivatel
Telefon: Xperia Mini

Zobrazit profil
« Odpověď #213 v: 20. Červenec 2006, 13:06 »

Kdyz ti prijde sms od kontaktu ktery ma prirazeny obrazek tak ten obrazek uvidis i u sms, ale pripadam ji jako ****** kdyz ti ted odpovidam, protoze stejny dotaz i odpoved mas o par radku vis!
uložena
davexxx
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #214 v: 20. Červenec 2006, 14:48 »

To 3m3: Prave ze se mi u sms fotka nezobrazuje. Nevim jestli je to potreba nekde nastavit...? U hovoru je to v poho.
Diky
uložena
Herbik1
Anonym
« Odpověď #215 v: 20. Červenec 2006, 20:31 »

Nastavis to ta v Nastaveni- Nove udalosti-V okne.  Mrknutí
uložena
Šarka
Uzivatel
Pohlaví: Žena

Zobrazit profil
« Odpověď #216 v: 21. Červenec 2006, 11:15 »

Nastavis to ta v Nastaveni- Nove udalosti-V okne.  Mrknutí

Funguje to i u K750i? nikde to nemuzu v nastaveni najit Embarrassed
uložena

K750i - NEW R1CA021 - 1GB - Kapacita na 30 000 sms - bez operatora - upraveny font pisma - vypnutelny zvuk foÂťaku -  zmena ikon menu  - MMS 4MB - zvuk z W810i + bez lupani
gasbag
Uzivatel
Telefon: K750

Zobrazit profil
« Odpověď #217 v: 21. Červenec 2006, 13:34 »

Funguje to i u K750i? nikde to nemuzu v nastaveni najit Embarrassed

Mozna, ze to hledas v Nastaveni podmenu Zpravy, ale je to v podmenu celkovych Nastaveni

Hlavni menu -> Nastaveni -> Nove udalosti -> V okne
uložena

mobilni telefon Sony Ericsson K750i + poutko a jine prislusenstvi
DavesMan
Uzivatel
Telefon: C702, Samsung Galaxy S II i9100

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #218 v: 21. Červenec 2006, 13:54 »

U Wecko to neni, ja to tam taky nemam. W800i nema menu cinnosti.
uložena

Sony Ericsson C702 Speed Black / www.cyber-shot.cz
R3EK002 Generic CENTRAL-EURO, EROM: 1200-4341, OTP CID: 52, EROM CID: 52, EROM COLOR: RED, CDF: 1201-0116 R12A
SanDisk Memory Stick™ Micro 2 GB
Sony Ericsson MW600
davexxx
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #219 v: 24. Červenec 2006, 12:44 »

Super!!! Diky moc!!! Cheesy

Jeste jeden dotaz. Nejde nejak vypnout zvuk pri dorucence?
Diky moc!
uložena
Karel Attl
Uzivatel
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil
« Odpověď #220 v: 28. Červenec 2006, 07:35 »

Spravce souboru, dalsi, vyuziti pameti. A tam kdyz budete prochazet jednotlivy slozky, tak to za jmenem souboru ukazuje v zavorce velikost:) Zjistil jsem to az ted..Smajlík
uložena

XPERIA X10i 2.2
Majkl vP.
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #221 v: 01. Srpen 2006, 10:11 »

Objevil jsem jednu zajimavou vlastnost v aplikacich Prehravac zaznamu a Radio. Mozna o ni uz vite, ale tady jsem to nikde necetl..

Pokud se prave nachazite v jedne z techto aplikaci a stisknete * (hvezdicku), zmeni se fuknce praveho soft-tlacitka na Zamknout, jehoz stiskem zamknete klavesnici, aniz byste museli aplikaci minimalizovat. Hodi se to v pripade, ze poslouchate hudbu a jinak s telefonem nepracujete. Telefon aplikaci neopusti, takze na displeji stale vidite kupr. prave hrajici skladbu, ci RDS radia. Tuto vlastnost mam vyzkousenou na K750, FW R1AA008. Predpokladam, ze bude fungovat i u ostatnich modelu - kupr. u walkmanu by byla takova fce okamziteho zamknuti byla velice uzitecna, poslouchate-li hudbu ve flight-modu.  Mrknutí
uložena

Uctiva poklona
SBDer
Uzivatel
Telefon: SE W850i

Zobrazit profil
« Odpověď #222 v: 01. Srpen 2006, 10:55 »

Objevil jsem jednu zajimavou vlastnost v aplikacich Prehravac zaznamu a Radio. Mozna o ni uz vite, ale tady jsem to nikde necetl..

Pokud se prave nachazite v jedne z techto aplikaci a stisknete * (hvezdicku), zmeni se fuknce praveho soft-tlacitka na Zamknout, jehoz stiskem zamknete klavesnici, aniz byste museli aplikaci minimalizovat. Hodi se to v pripade, ze poslouchate hudbu a jinak s telefonem nepracujete. Telefon aplikaci neopusti, takze na displeji stale vidite kupr. prave hrajici skladbu, ci RDS radia. Tuto vlastnost mam vyzkousenou na K750, FW R1AA008. Predpokladam, ze bude fungovat i u ostatnich modelu - kupr. u walkmanu by byla takova fce okamziteho zamknuti byla velice uzitecna, poslouchate-li hudbu ve flight-modu.  Mrknutí
S tim uz jsem se, myslim, nekdy setkal. Nicmene je to zajimavy tip a opravdu funguje, nejen u K750i. Existuji ovsem i zajimavejsi varianty. Pri prehravani skladeb ci poslechu radia totiz funguje automaticky zamek klavesnice. A jeste lepsi je reseni u W550i/W600i - na bocni strane je zvlastni posuvne tlacitko pro zamykani klavesnice. Neslouzi k nicemu jinemu. Diky nemu je mozne zamknout klavesnici kdykoli a kdekoli, coz osobne povazuji za velkou vyhodu.
uložena

Smajlík Sony CMD-J5 -> J6 -> SE K700i -> W550i -> W850i Cheesy + J6  -> HTC Touch Diamond Tongue
Majkl vP.
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #223 v: 02. Srpen 2006, 12:28 »

Aby toho nebylo malo, prisel jsem na dalsi vlastnost (zamerne pisu vlastnost - jeji vyuziti v praxi je znacne spekulativni).

Kdyz otevrete pravou funkcni klavesou nabidku Dalsi, maji nektere moznosti za nazvem sipku, naznacujici dalsi podnabidku moznosti (kupr. ve Spravci souboru polozky Odeslat, Sprava souboru, Oznacit...), ktera se vyvola pohnutim joysticku vpravo. Pokud najedete na nekterou z techto moznosti a zaroven drzite horni cast (+) bocniho tlacitka, naslednym pohybem joysticku doprava  se okamzite provede prvni funkce podnabidky. Pridrzenim dolni casti (-) se pak rychle zvoli funkce druha v seznamu podnabidky.

Priklad: Pri psani SMS stisknete Dalsi a behem drzeni plusu bocniho tlacitka zvolte pohybem joysticku vpravo moznost Pridat objekt. Ihned se vam otevre slozka s obrazky. Pokud misto plusu drzite minus, otevre se vam slozka s melodiemi.
uložena

Uctiva poklona
Šarka
Uzivatel
Pohlaví: Žena

Zobrazit profil
« Odpověď #224 v: 07. Srpen 2006, 17:53 »

Lidicky k750i neumi prehravat MP4 a AVI? Sad Myslela jsem ze jo, ale Avi video mi to vubec neukazuje a MP4 video mi nejede Embarrassed

Potrebuje to nejaky upravy?Roll Eyes

Diky za rady
uložena

K750i - NEW R1CA021 - 1GB - Kapacita na 30 000 sms - bez operatora - upraveny font pisma - vypnutelny zvuk foÂťaku -  zmena ikon menu  - MMS 4MB - zvuk z W810i + bez lupani
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 19
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Tipy a triky na K750i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 18 dotazů.