SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 04:05

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Tipy a triky na K750i
Strana: 1 2 3 [4] 5 6 ... 19
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Tipy a triky na K750i  (Zobrazeno 189837 x)
jose
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #45 v: 12. Září 2005, 18:19 »

To telefonista: A vis, jak se dostat z fullscreenu zpet? Hodi se to napr. u delsiho videa, abych vedel kam priste pretocit, kdyz to musim vypnout.
uložena
telefonista
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #46 v: 12. Září 2005, 18:51 »

To telefonista: A vis, jak se dostat z fullscreenu zpet? Hodi se to napr. u delsiho videa, abych vedel kam priste pretocit, kdyz to musim vypnout.
No vidis, o tom jsem nepremejslel, ale myslim, ze to asi nejde. To video me vubec obcas zlobi, kdyz chci zmenit hlasitost, a skoci mi tam dalsi video (blbe to mackam).
 Pri kazdem dalsim klipu musim znovu mackat "cela obrazovka". U kratkych srandicek je to dost blby. Jo a "Cela obrazovka" je u me K750 opravdu 5. v poradi stejne jako eqalizer. Myslel jsem, ze to tak maj i Wecka.
Ale jinak dik vsem, co sem hazite sve vychytavky. Je to docela uzitecne.
uložena
mesho
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #47 v: 13. Září 2005, 18:32 »

Ludia viete mi niekto pomoct?

Mam napr. 4 neprijate hovory od tej istej osoby = pred kontaktom v zatvorke 4 a cas posledneho hovoru.
Ale ako zistim casi tych ostatnych hovorov od tej istej osoby?
uložena

D750i
MarekHajn
Uzivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #48 v: 13. Září 2005, 18:41 »

2mesho: No podle me nezjistis... ukazuje se vzdy jen ten posledni...
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
Integrated
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #49 v: 14. Září 2005, 10:34 »

Ludia viete mi niekto pomoct?

Mam napr. 4 neprijate hovory od tej istej osoby = pred kontaktom v zatvorke 4 a cas posledneho hovoru.
Ale ako zistim casi tych ostatnych hovorov od tej istej osoby?

Tento postup je pro SE K500i. Je z techto stranek. Nezkousel sem ho, ale mozna by mohl fungovat i na SE K750i.

- Setrideni volajicich podle casu:
Zmacknete "Hovory" pro zobrazeni seznamu volani, vyberte nekoho a zmacknete "Dalsi". Vyberte "Upravit pred vol." podrzenim 'c' vymazte cislo a pak podrzte '0' dokud se neobjevi '+'. Zmacknete Ok a drive nez se hovor spoji zaveste "Ukoncit" (ale muzete to klidne nechat - spojeni by se melo samo po chvili prerusit). Jdete do seznamu, ktery by mel byt setriden, pricemz na jeho uplnem konci bude prazdna polozka bez jakychkoli udaju. (Zrusit to muzete vymazanim teto prazdne polozky v seznamu hovoru.)

Z predchazejiciho vyplyvaji nasledujici zmeny:
1. Prvni cislo v seznamu volani bude posledni hovor, a ne posledni uskutecneny hovor.
2. Pokud vam jeden a ten samy clovek zavola ze stejneho cisla vicekrat za den, budou zobrazeny vsechna volani s prislusnym casem, a ne pouze cas a volani posledni s poctem hovoru v zavorce.

Zkus a dej vedet.  Cool
uložena

SE K500i (R2AE033)
Markus
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #50 v: 18. Září 2005, 19:50 »

U 750i mi vadi, ze zvuk kalendare je tak kratky... Prosvihnu moc schuzek.. Napravit to nejde co? Nosim s sebou jeste M65 by SIE a to mi moc nevyhovuje... Shocked(
uložena

SE k750i s vlastnim logem :-)
rimesev
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #51 v: 19. Září 2005, 22:48 »

Potrebuji poradit. Jestli lze mazat v kalendari udalosti do urciteho data.  Ale hlavne jak to udelat.  (nemyslim ted pres outluk) ale interne v mobilu.  Do ted jsem mel M65 sie a tam primo clovek napsal datum do kdy.  Cry
uložena
Victor
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #52 v: 20. Září 2005, 09:59 »

U 750i mi vadi, ze zvuk kalendare je tak kratky... Prosvihnu moc schuzek.. Napravit to nejde co? Nosim s sebou jeste M65 by SIE a to mi moc nevyhovuje... Shocked(
Jako byvaly siemensak si taky tezko zvykam, ze moznosti nastaveni zvuku jsou u SE omezene. Hlavne mi chybi moznost nastavit hlasitost u SMS, zvoneni, budiku a kalendare zvlasÂť. Ale moznost vymenit zvuk kalendare za nejaky delsi by se fakt sikla. Pokud nechci neco prosvihnout, radej si pro jistotu naridim jeste budika. Nejake musky se vzdycky najdou, ale co nadelame. Nobody's perfect.
uložena

D750i v buvoli kuzi od Krusella a s firmwarem kacka od Vagnera Mrknutí
petrenka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #53 v: 20. Září 2005, 10:58 »

Jako byvaly siemensak si taky tezko zvykam, ze moznosti nastaveni zvuku jsou u SE omezene. Hlavne mi chybi moznost nastavit hlasitost u SMS, zvoneni, budiku a kalendare zvlasÂť. Ale moznost vymenit zvuk kalendare za nejaky delsi by se fakt sikla. Pokud nechci neco prosvihnout, radej si pro jistotu naridim jeste budika. Nejake musky se vzdycky najdou, ale co nadelame. Nobody's perfect.

Taky jsem presel od Siemense, ale klady mnohonasobne prevysuji vise uvedene zapory. Kdyz mi prijde vecer SMS, je to jak sokova terapie  Cool
uložena
lukyn.v
Anonym
« Odpověď #54 v: 20. Září 2005, 11:09 »

Taky jsem presel od Siemense, ale klady mnohonasobne prevysuji vise uvedene zapory. Kdyz mi prijde vecer SMS, je to jak sokova terapie  Cool

Ten SMS zvuk - s tim neco delat jde, ne? Vytvor si vlastni, nejaky hodne slaby a mas to.
uložena
Jeera
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #55 v: 20. Září 2005, 13:06 »

Ten SMS zvuk - s tim neco delat jde, ne? Vytvor si vlastni, nejaky hodne slaby a mas to.

Tak nevim, jestli jsem vas uplne pochopil, ale nestaci vam na tenhle problem Profily? Ja mam nastaveny jiny profil doma, jiny v kanclu, jiny v kravale na ulici. Ve vsech mam celkovou hlasitost uzpusobenou situaci, takze doma me rozhodne zadna SMSka nepoleka a v kanclu mi zadne upozorneni neujde. Prepinani profilu mam na prvni pozici v Menu cinnosti do ktereho se dostanu specialni klavesou a nevidim v tom nejmensi problem  Mrknutí
uložena

K800i (UK deOranged) | FW: R1JG001
Victor
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #56 v: 20. Září 2005, 15:09 »

2Jeera: Profily na SE mi uplne nestaci, protoze na Siemensu C55 jsem si v profilu nastavil, aby se mi v noci dovolaly jen kontakty v adresari s hlasitosti 1 a na SMS jsem dal hlasitost 0, protoze SMSky v noci nectu. Ted kdyz mam nahodou zvuk SMS hlasitejsi nez vyzvaneni, neda se to jednoduse doladit.
Jinak by me zajimalo, jak si mam jednoduse nastavit filtr, aby se mi dovolaly jen kontakty v adresari, ale nemusel je do filtru po jednom vsechny pracne pridavat?
uložena

Jeera
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #57 v: 20. Září 2005, 15:44 »

2Jeera: Profily na SE mi uplne nestaci, protoze na Siemensu C55 jsem si v profilu nastavil, aby se mi v noci dovolaly jen kontakty v adresari s hlasitosti 1 a na SMS jsem dal hlasitost 0, protoze SMSky v noci nectu. Ted kdyz mam nahodou zvuk SMS hlasitejsi nez vyzvaneni, neda se to jednoduse doladit.
Jinak by me zajimalo, jak si mam jednoduse nastavit filtr, aby se mi dovolaly jen kontakty v adresari, ale nemusel je do filtru po jednom vsechny pracne pridavat?
A co si udelat jeden profil, kde budes mit hlasitost hodne nizkou a SMS bude uplne bez zvuku??? Vsiml sis, ze to muzes u SMS nastavit?  Mrknutí
uložena

K800i (UK deOranged) | FW: R1JG001
la_da
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #58 v: 20. Září 2005, 19:34 »

Mam dva dotazy o kterych jsem se v navodu nedocetl :

1. Jaky je rozdil pri nabijeni baterie, kdyz je telefon vyply"PROBIHA POUZE NABIJENI BATERIE" a kdyz je zaply"PROBIHA OPTIMALIZOVANE NABIJENI"  Huh
2. Dosla mi SMS a Ikonka obalky byla roztrhla - co to znamena ?

Optimalizovane je proste optimalizovane, tudiz je nabiti rychle, obycejne nabijeni s portu USB trva nekolikanasobne dele

Ta hlaska "PROBIHA POUZE NABIJENI BATERIE" je pri vypnutem telefonu a zasunute nabijecce, tzn. je rozdil pri nabijeni telefonu, kdyz je vyply, nebo zaply ?

Rad bych se zeptal, zda jste se nekdo setkal s hlaskou: Probiha pouze nabijeni cizi baterie" (nebo tak nejak podobne), a jestli nevite co ma znamenat kdyz jsem byl na nabijecce zapojeny jenom ja.
uložena
Victor
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #59 v: 20. Září 2005, 20:03 »

A co si udelat jeden profil, kde budes mit hlasitost hodne nizkou a SMS bude uplne bez zvuku??? Vsiml sis, ze to muzes u SMS nastavit?  Mrknutí
Jasne ze jsem si vsiml, ze muzu zvuk u SMS vypnout, ale neni to soucast profilu. Prece nebudu pokazde vsechno prenastavovat. To by pak ty profily ztratily smysl, ne?
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 3 [4] 5 6 ... 19
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Tipy a triky na K750i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 18 dotazů.