SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
15. Březen 2025, 10:46

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Excelentni ochrana W800i (K750)
Strana: [1] 2 3 4  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Excelentni ochrana W800i (K750)  (Zobrazeno 18123 x)
michalsiman
Anonym
« v: 11. Duben 2006, 14:33 »

Poridil jsem si naprosto dokonalou vec, jakesi pouzdro na mobil, kryt, je to cele z plastiku, cireho, kryje to cely telefon, otvory jsou pouze na tlacitka (kompletne vsechny!) a na fotak, reproduktor a konektor. Vsem doporucuju, naprosto perfektne to vypada, skvele to pasuje a spousta lidi si mysli ze je to original. A cena? 200 Kc! A to za to stoji ...

podivejte se na par fotek http://michal.siman.googlepages.com/w800i
uložena
borek
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE C905

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 11. Duben 2006, 21:12 »

jojo a jakmile se ti pod ten obal dostane prach tak ti to ten telefon celej pekne poskrabe
uložena

my precious je c905
michalsiman
Anonym
« Odpověď #2 v: 12. Duben 2006, 07:28 »

jojo a jakmile se ti pod ten obal dostane prach tak ti to ten telefon celej pekne poskrabe

jak uz jsem psal, tak ten kryt se nehybe! sedi na tom jak by to bylo original od sony  Mrknutí takze kdyz se pod to dostane prach tak je treba to cas od casu sundat a prelestit, ale to je vse. mam uz temer mesic a kdyz telefon vyndam tak nepoznas ze je pouzivanej!
uložena
jonza
Uzivatel
Telefon: Xperia Mini

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 12. Duben 2006, 07:31 »

No ale muj poskrabanek je uz jety, takze je to pro me zbytecne!
uložena
Kalimero
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 12. Duben 2006, 10:50 »

Cheesy A kde jsi to prosimte koupil? Moje D je sice trochu poskrabane Cry, ale stejne to chci-f*ck vychytavka!! Stejnej case mam i na PSP-luxus. Smajlík
uložena

D750i feflesh na W800i+MSD 512mb+HMP 70
New PSP value pack
michalsiman
Anonym
« Odpověď #5 v: 12. Duben 2006, 11:25 »

Cheesy A kde jsi to prosimte koupil? Moje D je sice trochu poskrabane Cry, ale stejne to chci-f*ck vychytavka!! Stejnej case mam i na PSP-luxus. Smajlík

Ja to koupil u nejakyho japoncika v Anglii na sobotnim trhu, ale pocitam ze to dorazi (nebo uz dorazilo) i knam, on mi tvrdil pred mesicem ze to je naprosta novinka. Stalo to pet liber. Pokud bys to chtel, tak muzu dovizt ale pojedu zas do CR az za mesic ...
uložena
Kalimero
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 12. Duben 2006, 12:34 »

Ja to koupil u nejakyho japoncika v Anglii na sobotnim trhu, ale pocitam ze to dorazi (nebo uz dorazilo) i knam, on mi tvrdil pred mesicem ze to je naprosta novinka. Stalo to pet liber. Pokud bys to chtel, tak muzu dovizt ale pojedu zas do CR az za mesic ...

Kdyz budes tak hodnej a nezapomenes na to, tak mi to urcite privez. Potom mi dej vedet na cislo 731 929 243, Nejsem na Semanii tak casto, tak proto to tel.cislo!!(dam ti za to 300kc abys nebyl tak skodnej Smajlík(budu cekat)
uložena

D750i feflesh na W800i+MSD 512mb+HMP 70
New PSP value pack
Human
Anonym
« Odpověď #7 v: 12. Duben 2006, 13:55 »

ten kryt vypada celkem dobre,mel bych o to docela zajem,ale nevim jak bych ti predal penize.?protoze si myslim ze tady to bude az za dlouho a nebo jen nekde.
uložena
michalsiman
Anonym
« Odpověď #8 v: 12. Duben 2006, 14:02 »

ten kryt vypada celkem dobre,mel bych o to docela zajem,ale nevim jak bych ti predal penize.?protoze si myslim ze tady to bude az za dlouho a nebo jen nekde.

Pokud se najde alespon pet lidi, tak to muzu jednomu poslat balikem do CR, dotycny mi to zaplati a jak to preda ostatnim je jeho vec, ja na tom nechci vydelavat, takze cena je pet liber plus rozpoctene naklady na postu (asi dve libry za taovejhle lehkej balicek), mozna bych u toho japoncika mohl dostat i slevu kdybych toho vzal vic :-) ale to neslibuju, v sobotu za nim vyrazim.
uložena
Human
Anonym
« Odpověď #9 v: 12. Duben 2006, 14:22 »

ja prave jeste w800i nemam ale chci si ho kupovat,jake ma pls podsviceni klavesnice?a co na w800i rikas ty?Tu nabidku na ten kryt jeste zvazim a vcas dam vedet ok?
uložena
michalsiman
Anonym
« Odpověď #10 v: 12. Duben 2006, 14:24 »

Pridal jsem jeste fotky s W800i uvnitr pouzdra ...
uložena
p910
Anonym
« Odpověď #11 v: 12. Duben 2006, 14:26 »

Doporucoval bych radci toto, sice za to das 2x vic, ale je to proverena znacka krusell a vypada podle me mnohem lip nez to tvoje. Cheesy
http://www.telel.cz/telel/velko.php?clanek=detailzbozi&p=2311&c=teleldily&wey=2
uložena
Peprrr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 12. Duben 2006, 14:44 »

Smoual - tak to je dost dobry i na k750i a pekne v cerne http://www.telel.cz/telel/velko.php?clanek=detailzbozi&p=2315&c=teleldily&wey=2
to vypada ze uz vim jak si udelam troska radosti,ta pruhledna spr.ka co jsem si koupil za 89kc je uz zluta ze prez ni pomalu neni vydet a to ji mam od prosince tak je cas ji vymnenit za novej  Dik dobrej typ  Mrknutí
uložena
michalsiman
Anonym
« Odpověď #13 v: 12. Duben 2006, 14:49 »

Doporucoval bych radci toto, sice za to das 2x vic, ale je to proverena znacka krusell a vypada podle me mnohem lip nez to tvoje. Cheesy
http://www.telel.cz/telel/velko.php?clanek=detailzbozi&p=2311&c=teleldily&wey=2

No prave ja nemam rad ty "kozenky" s folii vepredu, jak se to v tom mrska tak se to odre.

BTW: Ja to "moje" pouzdro nikomu necpu, jen jsem to uvedl jako zajimavost ...
uložena
p910
Anonym
« Odpověď #14 v: 12. Duben 2006, 15:09 »

Smoual - tak to je dost dobry i na k750i a pekne v cerne http://www.telel.cz/telel/velko.php?clanek=detailzbozi&p=2315&c=teleldily&wey=2
to vypada ze uz vim jak si udelam troska radosti,ta pruhledna spr.ka co jsem si koupil za 89kc je uz zluta ze prez ni pomalu neni vydet a to ji mam od prosince tak je cas ji vymnenit za novej  Dik dobrej typ  Mrknutí
Ta cerna se me moc nezda Lips sealed
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3 4  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Excelentni ochrana W800i (K750)
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.052 sekund, 15 dotazů.