SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
15. Březen 2025, 06:48

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Excelentni ochrana W800i (K750)
Strana: 1 [2] 3 4  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Excelentni ochrana W800i (K750)  (Zobrazeno 18109 x)
Kalimero
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 12. Duben 2006, 15:29 »

Doporucoval bych radci toto, sice za to das 2x vic, ale je to proverena znacka krusell a vypada podle me mnohem lip nez to tvoje. Cheesy
http://www.telel.cz/telel/velko.php?clanek=detailzbozi&p=2311&c=teleldily&wey=2

No prave ja nemam rad ty "kozenky" s folii vepredu, jak se to v tom mrska tak se to odre.

BTW: Ja to "moje" pouzdro nikomu necpu, jen jsem to uvedl jako zajimavost ...

Jo to "jeho" z telel je good, ale ja bych preci jen radsi to "TVOJE"-libi se mi mnohem vic
uložena

D750i feflesh na W800i+MSD 512mb+HMP 70
New PSP value pack
Redswift
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #16 v: 13. Duben 2006, 13:29 »

Taky by se mi to pruhledny pouzdro libilo, jenze jsem si vsiml, ze zadek je navrzen pro W800 prip. D750 a ne pro moji K750i.
uložena

Nemas vubec zadnej problem, vole. O vsechno se postaram. VraÂť se tam a hodte se vsichni pekne do klidu.
p910
Anonym
« Odpověď #17 v: 13. Duben 2006, 13:45 »

Taky by se mi to pruhledny pouzdro libilo, jenze jsem si vsiml, ze zadek je navrzen pro W800 prip. D750 a ne pro moji K750i.
JJ, je to presne tak jak rikas a myslim si, ze je to dost dobra informace pro pripadne zajemce
uložena
michal.siman
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #18 v: 13. Duben 2006, 13:58 »

JJ, je to presne tak jak rikas a myslim si, ze je to dost dobra informace pro pripadne zajemce

jj, to je pravda, to me vubec nenapadlo, ale muzu se poptat i po tom samem pro K750tku, mozna ze je take k dispozici ...
uložena

p910
Anonym
« Odpověď #19 v: 13. Duben 2006, 14:28 »

To je ale vych.cana firma, pisou tak, ze je to i pro k750 a neni to pravda, spoustu lidi vcetne me by to urcite ani nenapadlo.
uložena
michal.siman
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #20 v: 13. Duben 2006, 21:20 »

To je ale vych.cana firma, pisou tak, ze je to i pro k750 a neni to pravda, spoustu lidi vcetne me by to urcite ani nenapadlo.

Mrknutí sorry, ale nejsem firma, ale dik za reklamu, neni to komercni web, je to vlastne jen jedna stranka kde chci obcas neco napsat o W800i a jejich pribuznych ...
uložena

hot_spot
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 13. Duben 2006, 21:58 »

Co na tom pouzdru vidite? Takovyhle "sprcky" se vyrabeji snad pro kazdy model, v lepsich elektrech maji slusny vybery... Ten otvor pro klavesnici vypada zajimave, jenze prave prach pod joystickem je u SE na zblbnuti a po nejaky dobe se ten okraj pusobenim nehtu nadzvedne a vypada to fakt blbe...
« Poslední úprava: 13. Duben 2006, 22:01 od hot_spot » uložena

michal.siman
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #22 v: 14. Duben 2006, 07:38 »

Co na tom pouzdru vidite? Takovyhle "sprcky" se vyrabeji snad pro kazdy model, v lepsich elektrech maji slusny vybery... Ten otvor pro klavesnici vypada zajimave, jenze prave prach pod joystickem je u SE na zblbnuti a po nejaky dobe se ten okraj pusobenim nehtu nadzvedne a vypada to fakt blbe...

Jen pro jistotu opakuji, ze to neni sprcka, neni to guma! je to plexisklo nebo plastik nebo jak to nazvat, proste je to tvrde, neco jako podvodni pouzdro na fotak ...
uložena

p910
Anonym
« Odpověď #23 v: 14. Duben 2006, 07:54 »

Mrknutí sorry, ale nejsem firma, ale dik za reklamu, neni to komercni web, je to vlastne jen jedna stranka kde chci obcas neco napsat o W800i a jejich pribuznych ...
to je stejne jedno, proste bys tam mel psat pravdivy informace a ne nesmysly. Mrknutí
2hot_spot: Taky nevim, co na tom vsichni vidi, je to pouze obycejny plastovy pouzdro a podle me na tom neni nic extra.
uložena
michal.siman
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #24 v: 14. Duben 2006, 11:41 »

to je stejne jedno, proste bys tam mel psat pravdivy informace a ne nesmysly. Mrknutí

Ale ja nikam nesmysli nepisu, ta zminovana informace o tom ze ty stranky se tykaj W800, K750 a D750 je naprosto spravna, je tam pro tyto mobily software. U tehle konretni veci jsem nepsal ze se tyka vsech trech, a kdo si to prohledne tak mu to musi byt jasny, nicmene nyni jiz pripadne navstevniky upozornuji na tuto skutecnost ...  Mrknutí
uložena

jonza
Uzivatel
Telefon: Xperia Mini

Zobrazit profil
« Odpověď #25 v: 14. Duben 2006, 13:54 »

Miso, ja se te musim zastat, je to super. Ja si to sice neporidim, ale je to urcite zajimave pro ostatni a navic novinka, kterou jsi nam prinesl.
uložena
DJF
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #26 v: 15. Duben 2006, 08:18 »

Miso, ja se te musim zastat, je to super. Ja si to sice neporidim, ale je to urcite zajimave pro ostatni a navic novinka, kterou jsi nam prinesl.

Presne tak. Plne souhlasim. Mrknutí
uložena
Totenkopf
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #27 v: 27. Duben 2006, 15:44 »

Kazdy chce kozeny alebo plastovy obal, ale nikde (na celom webe) som nenasiel neoprenovy obal. Cry Neopren je pritom uplne brutalny material.Ak niekto vie o takom obale mohol by mi dat vediet.Dik.
uložena
p910
Anonym
« Odpověď #28 v: 27. Duben 2006, 16:13 »

Kazdy chce kozeny alebo plastovy obal, ale nikde (na celom webe) som nenasiel neoprenovy obal. Cry Neopren je pritom uplne brutalny material.Ak niekto vie o takom obale mohol by mi dat vediet.Dik.
Neoprenovej obal? To je nejakej vtip? Chtel bych videt nekoho kdy by se potapel s mobilem. Grin
uložena
Totenkopf
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #29 v: 27. Duben 2006, 16:18 »

Neoprenovej obal? To je nejakej vtip? Chtel bych videt nekoho kdy by se potapel s mobilem. Grin
Davnejsie som o tom cital ale neviem kde.Preco musi byt neopren len na potapanie?! Sad Urcite je lepsi a maksi pri pade ako koza alebo plast a je univerzalnejsi lebo sa ''natiahne'' na mobil.Nemusis cakat kym vyrobia na novy model talefonu. Cheesy
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2] 3 4  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Excelentni ochrana W800i (K750)
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.039 sekund, 17 dotazů.