SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Květen 2025, 21:54

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Programy pro mobilni telefony (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: programovanie v jave
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: programovanie v jave  (Zobrazeno 13751 x)
Totenkopf
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 13. Únor 2006, 15:47 »

Zdravim SE nadsencov.

Neviete mi niekto povedat v com sa programuje java?

Dik.
uložena
krMeEjNzy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 13. Únor 2006, 18:55 »

Huh Shocked No jenom jestli se tak muzu zeptat...rekne mi nekdo co je na tom tak slozityho??? Shocked Huh
Tak to teda fakt nevim... Grin Grin Grin btw tohle je nejlepsi resit na www.javamania.cz Kdyz se tam porozhlidnes tak toho najdes spoustu  Mrknutí
uložena
stresman
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 13. Únor 2006, 19:09 »

ja neviem co je na tom zloziteho ale viem ze ked tu bola tema tak tam hovorili ze to nieje nic jednoducheho.
uložena

Fon: SonyEricson D750i, FW - R1J002
fireice
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 14. Únor 2006, 03:58 »

Nic neni slozity kdyz vis jak na to.Ani programovani v jave neni slozity- pro lidi co se tim zivi.Ale......... Kdyby to bylo tak jednoduchy programuje v tom kazdej jouda....
uložena

SEManiak Fire
krMeEjNzy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 14. Únor 2006, 15:01 »

No ja ted makam na komercni hre "3D snake" pro redboss (pro mobily s m3g).Myslim si ze je zatim vopravdu dobrej (teda vsem se libi) no a pride mi to opravdu lehky. (teda apon oproti tomu co sem cekal jaky to bude pred dvouma rokama). A to tam mam este jedem rozmer navic Grin
uložena
Martin Hajn
Anonym
« Odpověď #5 v: 15. Únor 2006, 22:08 »

A to je dobre , ze to nemuze delat kazdy . Pak je to tak ze jeden umi programovat v Jave a druhy zas neco jineho.
uložena
krMeEjNzy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 16. Únor 2006, 13:13 »

A to je dobre , ze to nemuze delat kazdy . Pak je to tak ze jeden umi programovat v Jave a druhy zas neco jineho.
No a nebylo by lepsi kdyby vsichni umeli vsechno? Cheesy

btw pokud opravdu zacinate s programovanim tak nedoporucuju jit primo hlavou proti zdi (na objektove orientovanej jazyk)...Nejvic doporucuju zacinat bud s flashem nebo gamemakerem...To totiz neni zrovna cisty programovani a tak na tom lip pochopite co to vubec je promena a jak fungujou jednoduchy prikazy typu "if", "for", "switch".....A pak budete i lip chapat slozitejsi jazyky a tak Mrknutí
uložena
Grawp
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 16. Únor 2006, 14:19 »

Najlepsi program (aspon premna) je netbean (www.netbeans.org). Doporucujem stiahnut netbean 5 bundle - mate tam najnovsi runtime enviroment a development kid a samotny netbean a ked si stiahnete aj Mobility pack addon tak mate vsetko potrebne na programovanie.  Cool Doporucujem najst niaky cesku prirucku kde sa naucite zakladne prikazy stavbu programu deklarovanie premennych .....  (ja sam som zatial v jave neprogramoval, som lenivy sa ucit  Grin )
uložena
krMeEjNzy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 16. Únor 2006, 20:42 »

Najlepsi program (aspon premna) je netbean (www.netbeans.org). Doporucujem stiahnut netbean 5 bundle - mate tam najnovsi runtime enviroment a development kid a samotny netbean a ked si stiahnete aj Mobility pack addon tak mate vsetko potrebne na programovanie.  Cool Doporucujem najst niaky cesku prirucku kde sa naucite zakladne prikazy stavbu programu deklarovanie premennych .....  (ja sam som zatial v jave neprogramoval, som lenivy sa ucit  Grin )
Ty ses taky koukam dobrej master...Si jeste v jave neprogramoval a doporucujes netbeans ;DJo,myslim ze je dobry.A taky sem slysel hodne chvaly na JavaStudioMobility.Ale ja osobne se drzim staryho dobryho poznamkovyho bloku...Zni to sice smesne ale ja ho mam rad Smajlík
uložena
Martin Hajn
Anonym
« Odpověď #9 v: 16. Únor 2006, 23:36 »

No a nebylo by lepsi kdyby vsichni umeli vsechno? Cheesy

btw pokud opravdu zacinate s programovanim tak nedoporucuju jit primo hlavou proti zdi (na objektove orientovanej jazyk)...Nejvic doporucuju zacinat bud s flashem nebo gamemakerem...To totiz neni zrovna cisty programovani a tak na tom lip pochopite co to vubec je promena a jak fungujou jednoduchy prikazy typu "if", "for", "switch".....A pak budete i lip chapat slozitejsi jazyky a tak Mrknutí
Taky moznost , ale nebylo by to nudny kdybysme takhle  spolu vsichni nekecali a neradily si? Protoze bysme kazdej umeli vsechno . To se mi zda jako blbost.
uložena
Karel Attl
Uzivatel
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 17. Únor 2006, 15:44 »

Najlepsi program (aspon premna) je netbean (www.netbeans.org). Doporucujem stiahnut netbean 5 bundle - mate tam najnovsi runtime enviroment a development kid a samotny netbean a ked si stiahnete aj Mobility pack addon tak mate vsetko potrebne na programovanie.  Cool Doporucujem najst niaky cesku prirucku kde sa naucite zakladne prikazy stavbu programu deklarovanie premennych .....  (ja sam som zatial v jave neprogramoval, som lenivy sa ucit  Grin )
Ty ses taky koukam dobrej master...Si jeste v jave neprogramoval a doporucujes netbeans ;DJo,myslim ze je dobry.A taky sem slysel hodne chvaly na JavaStudioMobility.Ale ja osobne se drzim staryho dobryho poznamkovyho bloku...Zni to sice smesne ale ja ho mam rad Smajlík

No, nechci nic rikat, ale psat kody v notepadu trosku hranici s masochismem Shocked
uložena

XPERIA X10i 2.2
krMeEjNzy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 17. Únor 2006, 18:06 »

Najlepsi program (aspon premna) je netbean (www.netbeans.org). Doporucujem stiahnut netbean 5 bundle - mate tam najnovsi runtime enviroment a development kid a samotny netbean a ked si stiahnete aj Mobility pack addon tak mate vsetko potrebne na programovanie.  Cool Doporucujem najst niaky cesku prirucku kde sa naucite zakladne prikazy stavbu programu deklarovanie premennych .....  (ja sam som zatial v jave neprogramoval, som lenivy sa ucit  Grin )

No, nechci nic rikat, ale psat kody v notepadu trosku hranici s masochismem Shocked
;DTaky dobrej kec...No ale ja si myslim ze nic jinyho nepotrebuju...Chyby mi vypise WTK a opravim si je sam...Nepotrebuju aby mi je opravoval nakej jinej program...A v com pises kody ty? Cheesy
uložena
Karel Attl
Uzivatel
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 06. Březen 2006, 09:54 »

Ja jsem si nejak uz zvyknul na ide, takze Javu v NetBeans, a C# ve Visual Studiu.. A vzhledem k tomu ze kazdej programator je linej clovek, tak proste nevim proc bych mel delat spoustu prace kterou za me muze udelat ide, a ja se muzu soustredit vic na navrh aplikace, a kod vznika rychlejc.. Ale to je asi uz trochu offtopic ne?Smajlík
uložena

XPERIA X10i 2.2
krMeEjNzy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 08. Březen 2006, 17:51 »

A proc by to bylo OT? nadpis je o programovani v jave...tot vse :)jinak nejlepsi vyvojovy prostredi je NOTEPAD++ Mrknutí
uložena
gralig
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 22. Březen 2006, 12:21 »

Nic neni slozity kdyz vis jak na to.Ani programovani v jave neni slozity- pro lidi co se tim zivi.Ale......... Kdyby to bylo tak jednoduchy programuje v tom kazdej jouda....

Ja jsem jouda a taky pisu v Jave Mrknutí
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Programy pro mobilni telefony (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: programovanie v jave
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.043 sekund, 17 dotazů.