SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Květen 2025, 23:48

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Programy pro mobilni telefony (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: programovanie v jave
Strana: 1 [2] 3  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: programovanie v jave  (Zobrazeno 13755 x)
Martin Hajn
Anonym
« Odpověď #15 v: 22. Březen 2006, 12:24 »

No vidis takze uz to vlastne dela kazdy . Tak se podelte co jste vyrobili snami... Mrknutí
uložena
krMeEjNzy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 23. Březen 2006, 19:01 »

Nic neni slozity kdyz vis jak na to.Ani programovani v jave neni slozity- pro lidi co se tim zivi.Ale......... Kdyby to bylo tak jednoduchy programuje v tom kazdej jouda....

Ja jsem jouda a taky pisu v Jave Mrknutí
ME/SE/EE???
uložena
gralig
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 23. Březen 2006, 20:21 »

Nic neni slozity kdyz vis jak na to.Ani programovani v jave neni slozity- pro lidi co se tim zivi.Ale......... Kdyby to bylo tak jednoduchy programuje v tom kazdej jouda....

ME/SE/EE???

Casto (a nejvic) pro mobily, takze ME, obcas nejake ty JSP a servlety, cili i SE a sem tam i Struts ci Beans, tak i EE Mrknutí
uložena
krMeEjNzy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 24. Březen 2006, 16:00 »

ME/SE/EE???

Casto (a nejvic) pro mobily, takze ME, obcas nejake ty JSP a servlety, cili i SE a sem tam i Struts ci Beans, tak i EE Mrknutí
Tak to ses teda velkej kluk Mrknutí No ale jako docela master ne  Smajlík
uložena
gralig
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 24. Březen 2006, 16:24 »

No zas tak velkej ne, znam lepsi programatory, nez jsem ja. Mrknutí

Psat na mobily je celkem pohoda, jsou to pomerne male projekty a doba vyvoje je radove v mesicich, obcas neco malo pres rok Cool

JSP jsou jen kousky J2SE vkladane do HTML kodu. Server si je sam prelozi a nalinkuje do stranek. Psat JSP je asi nejjednodusi veci v Jave co znam Mrknutí

Servlety uz jsou tezsi, je treba je zkompilovat, deploynout na server a pak jeste aktualizovat container, aby si je natahl znovu. Jejich vyhodou je rychlost a komplexnost. Klasicka Java, co vic dodat Smajlík

Struts je vyborny framework na psani webovych aplikaci v Jave. Usnaduje regionalizaci, praci se sessions, formulari atp.

No a Beansy jsou vlastne "fazolky", ktere se daji krasne pouzivat opakovane, coz je prijemne. Mrknutí

Na vsechno se da najit plno tutorialu, takze to chce jen cas a chut se to naucit. Neni to tezke, zvladl jsem to i ja Cheesy Grin
uložena
krMeEjNzy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 26. Březen 2006, 20:21 »

A nezajima se tady nekdo (nebo neskousel tady aspon nekdo) delat s JSR-184? Ja se vo to ozacal zajimat tak shanim rady kde se da Mrknutí Tak se kdystak nestydte a ozvete se  Smajlík
uložena
xhans69
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 30. Březen 2006, 19:47 »

Ja se pokousim delat v j2me pro pecko. Pouzivam eclipse. Predtim jsem delal packal a delphi, ale prechod na j2me nebyl zas tak slozity. Jenom je nutne si pamatovat ze je to case sensitive a ze se par veci pise jinak.
uložena

A2618s>R380s>P900@P910 1GB
guzii
Anonym
« Odpověď #22 v: 11. Duben 2006, 10:45 »

A co takhle Eclipse?  Shocked

Notepad fajn, ale myslim, ze to zbytecne zpomaluje pokud neumis totalne dobre jazyk a nesedis u pc tak nasponovanej, ze kontrolujes kazdej znak kterej napises...nebo mi chcete namluvit, ze se neprepisujete?
Nevidim duvod hledat chyby az pri spousteni/kompilaci. Kdyz mi je vyvojovy prostredi ukaze, tak je opravim hned a hned muzu program i vyzkouset Smajlík
uložena
gralig
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 11. Duben 2006, 11:31 »

No ale xhans69 prave Eclipse pouziva Mrknutí
uložena
Martin Hajn
Anonym
« Odpověď #24 v: 19. Duben 2006, 22:46 »

A C-sharp ste nikdo nezkouseli?  Ja ne . Ja se ucim programovat v Jave. A jestli nekdo zkousel C-sharp tak at se podeli jakej je apod.
uložena
Karel Attl
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil
« Odpověď #25 v: 25. Duben 2006, 07:39 »

C# umim, je podobnej jako Java.. Na desktopu rychlejsi, na webu imo horsi nez java.. Jestli umis Javu, naucit se C# je otazka kratsiho casu. Akorat ze v C# nenapisem moc aplikaci pro phony..
uložena

XPERIA X10i 2.2
Martin Hajn
Anonym
« Odpověď #26 v: 25. Duben 2006, 13:46 »

A v jave se pise lip pro founy?
uložena
Farley
Uzivatel
Telefon: K750i - R1DB001 & K700i - R2CA001

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #27 v: 25. Duben 2006, 14:40 »

A v jave se pise lip pro founy?

Ja teda delal jen v Delphi, ale muzu rict, stary dobry delfiny.
C#
C++
PHP
Java
, to jsou jazyky skoro stejny a plny zavorek. Delphi je nejprehlednejsi, ale MS ji zavrazduil Vistama, ktery ji nebudou podporovat...
uložena

Jj, kdyz byl tenhle web "v plenkach", to byly casy. :-)
Ja tu SEManii proste miluju.
brmbos
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #28 v: 30. Červenec 2007, 15:38 »

Nebyl by nekdo ochoten a schopen naprogramovat jednoduchou (releativne) vec v jave?

Pokud ano prosim napiste na mail [email protected]
uložena

Fanovske stranky M.ÂŽambocha - http://mz-fans.ic.cz
gralig
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #29 v: 30. Červenec 2007, 18:03 »

Co znamena ze je to jednoducha alikace?  Mrknutí
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2] 3  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Programy pro mobilni telefony (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: programovanie v jave
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 17 dotazů.