SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
16. Březen 2025, 23:22

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: p910 chyby a neduhy
Strana: 1 2 [3]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: p910 chyby a neduhy  (Zobrazeno 11664 x)
Franta B.
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #30 v: 28. Prosinec 2005, 22:04 »

To neni blbost. Pokud se zprava nedoruci tak me to napise "zpracovava se".

Presne tak - tedy mluvim za Nokii a T-mobile, s nicim jinym dosud nemam zkusenosti.
uložena

Franta B.
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #31 v: 28. Prosinec 2005, 22:23 »

pride vam normalne sms s tymto textom? tou blbostou som nemyslel ze neverim len v tom nevidim zmysel, ved pokial nepride sms ze bola dorucena tak je logicke ze NEbola dorucena
uložena

Franta B.
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #32 v: 28. Prosinec 2005, 23:10 »

Je to takhle: pokud neni okamzite dorucena, prijde: "zpracovava se". A po doruceni prijde "doruceno". Pokud se to doruci hned, prijde jen ta druha...  Smajlík
uložena

Franta B.
★RONOX★
Grafik SEMania.cz

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #33 v: 29. Prosinec 2005, 00:58 »

jaj tak, ja som radsej ked nic nepride ked nieje dorucena,aspon viem ze nieje dorucena
uložena

Pavel68
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #34 v: 29. Prosinec 2005, 10:25 »

pride vam normalne sms s tymto textom? tou blbostou som nemyslel ze neverim len v tom nevidim zmysel, ved pokial nepride sms ze bola dorucena tak je logicke ze NEbola dorucena

Ze nebyl dorucena ti prijde tehdy, pokud vyprsi doba urcena ke zpracovani, ktera se da nastavit. Nejdelsi doba zpracovani jsou snad dva dny. Kdyz do dvou dnu se tomu komu smska mela prijit nedoruci, tedy neni prihlaseny do site, dostanes sms zprava nedorucena.
Dorucenka je dobra vec, kdyz nekoho potrebujes dohnat a my vypnuty mobil, tak mu posles smsku s dorucenkou a jakmile telefon zapne a do site se prihlasi, tak ti prijde smska zprava dorucena a uz muzes volat  Mrknutí pripadne se dotycny nemuze vymlouvat, ze zadnou zpravu nedostal.
« Poslední úprava: 29. Prosinec 2005, 10:28 od Pavel68 » uložena

P910i & T610
Sammael
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #35 v: 31. Prosinec 2005, 09:20 »

Mno, mne se displej spini hlavne pod folii,ale sundam ji, ocistim a vse OK.Jinak mi chybi dorucenka a vrzou plasty u jog dialu....
Myslel jsem, ze P910i dorucenky ma.

Cool
Jasne ze ma...ale snad vis jak jsem to myslel....musis ji zapnout a jen pri otevrenem flipu....
uložena

T10s > T39s > T610 > P910i & Sandisk 2GB & BT-338 & HBH-35
==FOKIN` NOKIA==
Sammael
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #36 v: 31. Prosinec 2005, 09:23 »

dorucenka se da zapnout pro kazdou jednotlivou sms pred odeslanim, pcko neumoznuje nastaveni dorucenky pro vsechny sms.
2samael: jaxe se Ti proboha muze spinit displej pod folii, to mas nejakou na cudlikach a mezi ni a displejem mezeru?
add profily: magic profiles jsou super, aktualne ve verzi 1.2, kde pribyli vychytavky jako aktivace profilu pri zasunuti do HF, poreseni problemu z prechodem z flight modu atp.

Mno...pouzdro sice mam,ale kdyz ho nepouzivam a strkam tel. do kapes, tak tam samozrejme bordel zapada...drobne chloupky...
uložena

T10s > T39s > T610 > P910i & Sandisk 2GB & BT-338 & HBH-35
==FOKIN` NOKIA==
KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #37 v: 31. Prosinec 2005, 09:32 »

Tie drobne chlpky su svinstvo lebo sa to vsade dostane ale nie a nie von.Ja si displej cistim origos handrickou ale pri okrajoch to ide dost na p.. a chlpky tam zostavaju.A este nejdu vybrat z dierky pre Jog-dial
uložena

Sony Ericsson+Nokia= www.eucellmania.com
★RONOX★
Grafik SEMania.cz

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #38 v: 31. Prosinec 2005, 09:39 »

rozobrat pecko nieje az take tazke, navod je dokonca na nasich strankach
mne pred casom prestal ist jog-dial jednym smerom, tak som ho rozobral a vycistil a zase  fical
uložena

KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #39 v: 31. Prosinec 2005, 09:41 »

Ten telefon mam prilis kratko na to aby som ho znicil Smajlík nedostal som sa ani k odmontovaniu klavesnice a nie to este cely kryt. Cheesy
uložena

ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #40 v: 31. Prosinec 2005, 09:49 »

Mno, mne se displej spini hlavne pod folii,ale sundam ji, ocistim a vse OK.Jinak mi chybi dorucenka a vrzou plasty u jog dialu....
Myslel jsem, ze P910i dorucenky ma.

Cool
Jasne ze ma...ale snad vis jak jsem to myslel....musis ji zapnout a jen pri otevrenem flipu....
Jo jasne, to je velka neduha. Ja mam strach svoji P910i rozdelat, protoze nechci ztratit zaruku.
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #41 v: 31. Prosinec 2005, 10:30 »

Jasne to by som vlastne prisiel o zaruku kebyze do toho saham,vsak?A navyse by som musel platit aj poskladanie Grin
uložena

ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #42 v: 31. Prosinec 2005, 10:39 »

Jasne to by som vlastne prisiel o zaruku kebyze do toho saham,vsak?A navyse by som musel platit aj poskladanie Grin
Myslim, ze s poskladanim bych dopadnul stejne  Cheesy , ale treba ne, co ty vis?
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 [3]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: p910 chyby a neduhy
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 16 dotazů.