SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
02. Květen 2025, 21:45

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: p910 chyby a neduhy
Strana: 1 [2] 3  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: p910 chyby a neduhy  (Zobrazeno 11784 x)
Knize Ignor
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 27. Prosinec 2005, 14:53 »

P910 mam nove, takze se ucim. Poradi mi nekdo, jakou aplikaci se daji zaridit profily? A co budik? Da se nejak "zhlasitit" v tichem rezimu?
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 27. Prosinec 2005, 15:22 »

Mno, mne se displej spini hlavne pod folii,ale sundam ji, ocistim a vse OK.Jinak mi chybi dorucenka a vrzou plasty u jog dialu....
Myslel jsem, ze P910i dorucenky ma.
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #17 v: 27. Prosinec 2005, 15:58 »

P910 mam nove, takze se ucim. Poradi mi nekdo, jakou aplikaci se daji zaridit profily? A co budik? Da se nejak "zhlasitit" v tichem rezimu?
vyskusaj Magic Profiles Pro, ten vie profily, blacklist a vela ineho
uložena

OsklivkaBety
Anonym
« Odpověď #18 v: 27. Prosinec 2005, 17:12 »

Mam 910i vic jak pul roku. Nic nevrze, budik zvoni i kdyz je tel vypnuty ( flight mode ). A hlavne se nespini !!!!  Proc? Protoze s nim u ucha nikdy nevolam!  Pouzivam bluetoth sluchatko SE HBH 662. Uplna parada Smajlík   A nemam tam klavesnici. V aute je vzdy v original drzaku s antenou a vytaceni a prijem aktivuji hlasem. Plna spokojenost. Zitra jdu koupit gps modul a nejakou navigaci, uvidime so zvladne..  cau
uložena
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #19 v: 27. Prosinec 2005, 19:12 »

dorucenka se da zapnout pro kazdou jednotlivou sms pred odeslanim, pcko neumoznuje nastaveni dorucenky pro vsechny sms.
2samael: jaxe se Ti proboha muze spinit displej pod folii, to mas nejakou na cudlikach a mezi ni a displejem mezeru?
add profily: magic profiles jsou super, aktualne ve verzi 1.2, kde pribyli vychytavky jako aktivace profilu pri zasunuti do HF, poreseni problemu z prechodem z flight modu atp.
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #20 v: 27. Prosinec 2005, 23:48 »

dorucenka se da zapnout pro kazdou jednotlivou sms pred odeslanim, pcko neumoznuje nastaveni dorucenky pro vsechny sms.
2samael: jaxe se Ti proboha muze spinit displej pod folii, to mas nejakou na cudlikach a mezi ni a displejem mezeru?
add profily: magic profiles jsou super, aktualne ve verzi 1.2, kde pribyli vychytavky jako aktivace profilu pri zasunuti do HF, poreseni problemu z prechodem z flight modu atp.

...aktivace profilu po zasunuti do HF? Podle toho, co tam pisou, to spis vypada, ze se Ti prislusny profil aktivuje po pripojeni napajeni. Zkousel jsi to uz?
Jinak k ostatnim neduhum: displej mam opatlany porad, vetsinou od kluka, ktery si s telefonem neustale hraje.
Na zem mi spadl uz vickrat, vzdycky prezil (mozna i diky tomu, ze ho mam porad v pouzdru). Takze jedinym podle me zavaznym problemem je opravdu pouzivani jako modemu - nebudu se o tom rozepisovat, uz jsme to tu resili...
uložena
Pavel68
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #21 v: 28. Prosinec 2005, 01:17 »

Me taky vadi, ze dorucenky se nedaji zapnout trvale a musi se zapinat pro kazdou smsku zvlast...budik pouzivam na druhym mobilu, ale stve me, ze nejdou nahravat hovory, kdyz to umi i takova T610... Undecided
uložena

P910i & T610
KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #22 v: 28. Prosinec 2005, 01:26 »

Co su to tie dorucenky??? Sad
uložena

Sony Ericsson+Nokia= www.eucellmania.com
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 28. Prosinec 2005, 08:15 »

To, ze kdyz odesles sms, taky aby ti prisla dorucenka, ze sms byla odesilatelovi odeslana  Mrknutí
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #24 v: 28. Prosinec 2005, 09:37 »

2Kamil: nezkousel, protoze uz p910 nemam. Jenom jsem to videl u noveho majitele. Jelikoz ale pevna HF obsahuje napajeni, je mozne, ze mas pravdu.
uložena
KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #25 v: 28. Prosinec 2005, 19:59 »

To, ze kdyz odesles sms, taky aby ti prisla dorucenka, ze sms byla odesilatelovi odeslana  Mrknutí
Ahaa tak to nepotrebujem lebo mam primu od Orangeu a ta mi posiela vzdy ked nieco spravim o kolko bol moj kredit znizeny...Takze ked poslem SMS tak mi dojde ze vas kredit bol znizeny a tak viem ze tom to poslal...
uložena

Sony Ericsson+Nokia= www.eucellmania.com
RiKy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #26 v: 28. Prosinec 2005, 21:25 »

To, ze kdyz odesles sms, taky aby ti prisla dorucenka, ze sms byla odesilatelovi odeslana  Mrknutí

Nechci byt rejpal, ale neni to takto: Dorucenka= SMS byla prijemci dorucena Mrknutí
« Poslední úprava: 28. Prosinec 2005, 21:47 od RiKy » uložena

SE W900i + MBW-100 + HBH-IV835
SE P990i

Jak VY k MY tak MY k VY
Franta B.
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #27 v: 28. Prosinec 2005, 21:31 »

Urcite mas ViÂťo pravdu: jde o zpravu, ze odesilatel sms obdrzel (prip. ze sms nebyla dosud dorucena)  Cool
uložena

Franta B.
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #28 v: 28. Prosinec 2005, 21:48 »

Urcite mas ViÂťo pravdu: jde o zpravu, ze odesilatel sms obdrzel (prip. ze sms nebyla dosud dorucena)  Cool
vam chodia aj hlasky "sms nebola este dorucena"?
co je to za blbost?
uložena

RiKy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #29 v: 28. Prosinec 2005, 21:51 »

To neni blbost. Pokud se zprava nedoruci tak me to napise "zpracovava se".
uložena

SE W900i + MBW-100 + HBH-IV835
SE P990i

Jak VY k MY tak MY k VY
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2] 3  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: p910 chyby a neduhy
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.043 sekund, 17 dotazů.