SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
09. Záøí 2024, 13:21

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142465 pøíspìvkù v 10007 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecné Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: wifi a internetový prohlí¾eè v mobilu
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: wifi a internetový prohlí¾eè v mobilu  (Zobrazeno 3443 x)
cz857659
U¾ivatel
Telefon: SE Xperia Mini Pro
Pøíspìvkù: 7

Zobrazit profil
« v: 30. Leden 2012, 05:35 »

SE Xperia Mini Pro-kdy¾ se pøipojím na Wifi sí» a chci z ní stahovat internet,tak se internetový prohlí¾eè v mobilu sice otevøe,ale nejde nic stáhnout.Kdy¾ wifi zase vypnu,tak internet jde zase normálnì.Signál wifi sítì je velice dobrý,tak¾e tím to není.Údajnì by se po spu¹tìní wifi mìl internet automaticky stahovat z ní,ale není tomuto tak.Mo¾ná by se mìl prohlí¾eè v mobilu nìjak nastavit,ale nìjakou mo¾nost jak to udìlat, jsem nikde neodhalil.Pokud nìkdo ví jak na to,tak to uvítal.

dìkuji za odpovìï Javùrek 
ulo¾ena
armando
U¾ivatel
Telefon: Xperia active
Pøíspìvkù: 1

Zobrazit profil
« Odpovìï #1 v: 30. Leden 2012, 08:19 »

Co popisuje¹ je zajímavá kombinace.
-
Pracovat to má tak, ¾e pokud má¹ internet v mobilu (status 3G,E,G) a zapne¹ WIFI (status radar), pøihlásí¹ se do sítì správným heslem tak se data po¾enou pøes WIFI a ne pøes mobilní data a zároveò zhasne  status 3G,E,G a svítí jen status radar. To v¹e se odehrává ve stavové lince vlevo od hodin.
-
Na jiné Wifi to funguje?
S jiným telefonkem se ke stejné WIFI pøipojí¹ a funguje internet?
-
Øe¹ení bych vidìl tato:
1) Vymazat v telefonku ulo¾enou WIFI sí» a pøihlásit se znovu.
2) Je mo¾né, ¾e pøipojení ti blokuje antivir èi firewal v telefonku u Xperia to mù¾e být McAfee, který je tam pøedinstalován.
3) U telefonku je mo¾nost vypnou Datový pøenos (Já to mám pomocí Widgetu) a tím pádem se vypne i komunikace pøes WIFI, tak¾e status ¾e má¹ zapnutou wifi je aktivní, ale na net se nedostane¹. A toto bych vidìl pøesnì jako tvùj problém.
-
Napi¹ zda ti moje rada pomohla. Mìj se fajne.

ulo¾ena
cz857659
U¾ivatel
Telefon: SE Xperia Mini Pro
Pøíspìvkù: 7

Zobrazit profil
« Odpovìï #2 v: 31. Leden 2012, 04:59 »

Tak se mi to nakonec podaøilo,ale bylo to k jiné síti.Za¹el jsem ke ¹vagrovi ,kde mají bezdrátový router ,z kterého stahují pøipojení na internet do notebooku.©lo to jak má,rychle a bez problémù.Stáhl jsem si mapy asi 500MB a bylo to velice rychlé.Díky za vá¹ èas a snahu mi pomoci.
ulo¾ena
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecné Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: wifi a internetový prohlí¾eè v mobilu
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.007 sekund, 18 dotazù.