SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
05. Duben 2025, 01:57

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jak udelat celkovou zalohu telefonu, kdyz pres clockwork to nejde?
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Jak udelat celkovou zalohu telefonu, kdyz pres clockwork to nejde?  (Zobrazeno 5987 x)
MiSe
Uzivatel
Telefon: XPERIA Mini

Zobrazit profil
« v: 02. Leden 2012, 22:13 »

Nasel jsem navod na zalohu telefonu s tovarnim firmware (http://forum.semania.cz/index.php/topic,28616.0.html), ale podle postupu se mi zda, ze je to uplatnitelne pouze na origo novy. Je nejaky postup, jak si zazalohovat naopak cely telefon po vsech upravach pro pripad potreby obnovy (napr. po nejakem nevydarenem sw pokusu)? Zkousel jsem to pres Backup v CWM, ale po Recovery se jen cyklicky mobil restartoval Sad
uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 02. Leden 2012, 22:41 »

K tomu prave slouzi ClockworkMod. Pokud si jen zalohoval a nic vic, tak si telefon nemuze zustat na boot smycce, pokud predtim jel korektne. Priznes se, zes tam provadel i jine veci  Mrknutí
uložena
MiSe
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 02. Leden 2012, 22:49 »

K tomu prave slouzi ClockworkMod. Pokud si jen zalohoval a nic vic, tak si telefon nemuze zustat na boot smycce, pokud predtim jel korektne. Priznes se, zes tam provadel i jine veci  Mrknutí
Naopak, vse bylo OK, prisaham. Telefon jsem mel vyladeny tak, ze jsem byl spokojeny na 100% a chtel si udelat zalohu, tu jsem pres CMW udelal, zaloha byla ulozena na karte. HUdaspe dokonce jsem takovy blbec (alespon jsem ale zjistil, ze je v tom problem), ze jsem si zkusmo chtel obnovu ze zalohy udelat - a skoncilo to tak, jak jsem popsal.
Postupoval jsem sice intuitivne:  zaloha backupem pres CMW, obnova take pochopitelne pres CMW pomoci recovery ze zalozniho souboru a vysledek shora popisovany, ze mi prechazel zrak Shocked
Nechci byt zlomyslny, ale pokud mi neveris, zkus take Mrknutí
Podotykam, ze mam root (ale neodemknuty bootloader - nebude prave v tomhle problem?).
uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 02. Leden 2012, 23:21 »

Clockwork nema s bootloaderem nic spolecneho (vali i bez rootu, root je ale pro instalaci CWM nutny). Spis bych videl chybu v zaloze a okamzitem obnoveni takto vytvorene zalohy - minimalne jeden restart mezi tim by mel byt. Proc si to delal? Smajlík
Pokud nemas problem s MD5 sum, tak bych provedl vsechny wipy, telefon najel do cisteho stavu a pak nasledne v recovery obnovil tu zalohu. Pokud tedy momentalne valis v boot smycce.
Ted kdyz nad tim dumam, tak u HD2 slo vÂśechno strasne lehce, protoze mel clovek neomezenej pristup. U Xperie je najednou tolik omezeni  Cheesy
uložena
zaji06
Uzivatel
Telefon: Live Walkman 2.3.4 ROOT

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 03. Leden 2012, 08:46 »

no takto , su dva typi cwm novi a stary ... ty mas asi nainstalvany ten v ktorom nefunguje restore ...
na xda je ale aktualizacia programu v ktorom je nove cwm opravene funkcne restore-obnova
uložena
MiSe
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 03. Leden 2012, 15:56 »

no takto , su dva typi cwm novi a stary ...
Mam verzi "5.0.2.7-nAa-r1" a mel jsem za to, ze je to verze nova, tedy bezchybna. Zkusim pohledat na xda a zjistit, jestli mam verzi nejnovejsi..
uložena
MiSe
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 03. Leden 2012, 16:02 »

...minimalne jeden restart mezi tim by mel byt...
Restartu mezi tim bylo urcite nekolik a bezchybnych.
Proc si to delal?
No jak jsem psal shora - chtel jsem to zkusit Huh
uložena
zaji06
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 03. Leden 2012, 21:20 »

ak si to este nenasiel nainstaluj cez tento program recovery a skus obnovit tu zalohu - malo by ist
EDIT... forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1346190
« Poslední úprava: 03. Leden 2012, 22:27 od zaji06 » uložena
MiSe
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 03. Leden 2012, 21:36 »

ak si to este nenasiel nainstaluj cez tento program recovery a skus obnovit tu zalohu - malo by ist
Pres ktery program jsi myslel?
« Poslední úprava: 03. Leden 2012, 21:53 od MiSe » uložena
zaji06
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 03. Leden 2012, 22:26 »

sorry zabudol som hodi link Cheesy forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1346190
uložena
MiSe
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 03. Leden 2012, 22:49 »

sorry zabudol som hodi link Cheesy forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1346190
Uz jsem to rozchodil - do aplikace stazene z tveho odkazu jsem z teto stranky http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1345741 implementoval nejnovejsi CMW 5.0.2.7-nAa-r2 a bezproblemove nainstaloval, tato verze CMW nabiha uz OK. Ted  jeste udelat pomoci teto verze celkovou zalohu a odhodlat se pote ze zalohy obnovit mobil Smajlík No po predchozi zkusenosti si zalohu urcite udelam, ale obnovu bych delal, az kdyby me k ni okolnosti donutily, zkusmo uz urcite ne Undecided
uložena
MiSe
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 05. Leden 2012, 19:23 »

Tak jsem stejne nevydrzel a z noveho nainstalovaneho CMW jsem nejprve udelal zalohu a pote (mezitim fullwipe) obnovu. Vysledek? Vse OK, po obnove nabehl bezproblemove ve stavu, kdy byla byla delana zaloha Cheesy
uložena
zaji06
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 05. Leden 2012, 21:10 »

no vidis  Mrknutí
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jak udelat celkovou zalohu telefonu, kdyz pres clockwork to nejde?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.039 sekund, 17 dotazů.