SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 17:52

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Hry a aplikace (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Calendar Snooze
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Calendar Snooze  (Zobrazeno 6313 x)
bramborka
Uzivatel
Telefon: Xperia X10 Mini Pro

Zobrazit profil
« v: 12. Prosinec 2011, 12:13 »

Ahoj,

v moji verzi nema kalendar v Androidu moznost Snooze. Testovala jsem aplikaci CalendarSnooze, ale mam pak dvoje upozorneni - jedny z te aplikace, ty by byly fajn ma to ruzna nastaveni a celkem mi to vyhovuje - a pak ty defaultni.

Pouzivate nekdo tuto aplikaci? Jak ty defaultni pak vypnout, aby ale fungovaly ty z CalendarSnooze?

Defaultni upozorneni me totiz navic dost zlobi. Znovu se objevuji i ty uz odkliknute, nekdy i nekolikrat.

Nebo mate nekdo nejaky tip na aplikaci, pripadne i cely kalendar, ktera to ma pekne vyresene?

Diky,
B.

(mam Xperia X10 Mini Pro)
uložena
v6ak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 18. Prosinec 2011, 09:37 »

Zkus se podivat do kalendare, ktery mas od SE, asi tam nekde bude nastaveni a tam moznost to vypnout.

Instalaci jine aplikace to tezko vyresis, ta tezko odstrani upororneni od SE kalendare.

Jinak alternativne muzes zkusit nahradit kalendar od SE kalendarem od Google, ten asi funkci snooze taky mel (pouzival jsem to, ale uz si nepamatuji presne), ale chce to root.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
bramborka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 03. Leden 2012, 09:11 »

ÂŽadne nastaveni SE kalendare se mi prave nedari najit. Napadlo me, jestli to neni soucasti menu telefonu, ale to jsem taky prolezla myslim si skrz naskrz a nic...
Ta vymena kalendare by mozna pomohla, ale ten postup vypada na me uz dost slozite Mrknutí Diky
uložena
v6ak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 03. Leden 2012, 10:05 »

Nesnazil jsem se hned sepsat privetivy navod, protoze jsem si nebyl jist, jestli to nekdo pouzije. Mohu to ale zmenit. Mas root?
uložena

bramborka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 03. Leden 2012, 10:08 »

To nebyla kritika navodu, spis me (ne)pokrocilosti Mrknutí Nemam, instalovala jsem maximalne tak neco z Marketu a mam jen SE PC Companion.
uložena
v6ak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 03. Leden 2012, 10:14 »

No jo, ale ja tam byl opravdu strucny, to je proste fakt. Ale je na Tobe, jak moc se Ti do toho chce.
uložena

bramborka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 03. Leden 2012, 10:27 »

Kdyz se ti bude chtit napsat blbuvzdornejsi navod, ja do toho pujdu. Ale kdyz ne, tak se zlobit nebudu. Nevim ani poradne, co je root.. bez Googlu.
uložena
v6ak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 05. Leden 2012, 09:45 »

Rootnuti je celkem mala zmena, ktera sice neni na prvni pohled videt, ale umoznuje dalsi upravy.

Pokud si na root troufas, navod mas tady: http://forum.semania.cz/index.php/topic,27233.0.html

Pokud budes chtit telefon reklamovat, je potreba se rootu zbavit, coz aplikace uvedena v navodu pro root umi tez. Pak se hodi flashnout telefon napr. pomoci zmineneho PC Companion.

Co se samotbeho navodu tyce, uz nemam X10 Mini pro (zahodil jsem X10 a mam jen Mini Pro Smajlík ) a nevim, jestli bych to napsal zpameti presne. Mohu ale asistovat online.
uložena

bramborka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 05. Leden 2012, 10:41 »

Diky. X10 se mi vratilo v pondeli z reklamace a vcera zacalo zlobit zas, tak ho ted nemam. Treba budu mit jednou taky ten novejsi a bude klid Smajlík S tim rootnutim musim kazdopadne pockat, az bude telefon zpet. Zatim diky.
B.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Hry a aplikace (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Calendar Snooze
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.047 sekund, 18 dotazů.