SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
14. Prosinec 2024, 18:33

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142480 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a Ăşpravy s nĂ­m spojenĂŠ (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: XPERIA MINI/PRO , LIVE quick panel (DISKUZIA)
Strana: 1 2 3 [Vše]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: XPERIA MINI/PRO , LIVE quick panel (DISKUZIA)  (Zobrazeno 12008 x)
zaji06
Uživatel
Telefon: Live Walkman 2.3.4 ROOT

Zobrazit profil
« v: 13. Listopad 2011, 18:08 »

diskuzia k navodu
http://forum.semania.cz/index.php/topic,28733.0.html
uložena
kirisek95
Uživatel
Telefon: xperia mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 13. Listopad 2011, 18:34 »

zdravĂ­m, zkoušel jsem to, ale mĂĄm problĂŠm s nastavenĂ­m prĂĄv (nemĂĄm root explorer) nenĂ­ nĂŹjakĂĄ alternativa, jak nastavit to persimision nebo jak se to jmenuje Smajlík
uložena
zaji06
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 13. Listopad 2011, 18:41 »

fuuha neviem o nicom .. tak si stiahni root explorer popripade ti ho sem hodim Smajlík - ale ovsem treba root
uložena
kirisek95
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 13. Listopad 2011, 18:55 »

jojo, root mĂĄm... jedu na SEManii rom Smajlík a rootexplorer jsem nekde na warezku stĂĄhnul, ale vždycky mi spadne... jakoukoliv verzii nahraju tak se pustĂ­, povolem superuser a pak po spuštĂŹnĂ­ pĂĄd, tak mڞeš zkusit, ale asi moc nepĂšjde... a když ty prĂĄva upravíš v nĂŹm ty a pak mi pošleš upravenou verzi to systemui.apk? to by šlo, èi ne? Moc dlouho se v androidu nepohybuji, tak nevĂ­m a zase kupovat root manager, když mi padĂĄ, se mi moc nechce
uložena
zaji06
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 13. Listopad 2011, 19:03 »

pokial viem tak semania rom uz v sebe ma explorer .... nie?
len sa to nevola root explorer ale iba explorer skus pozret Smajlík
« Poslední úprava: 13. Listopad 2011, 21:33 od Jozef Cmar » uložena
kirisek95
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 13. Listopad 2011, 19:09 »

jojo, díky za ochotu, nakonec jsem nÏkde nÏjakej funkèní zchrastil Cheesy
A v SEMania ROM je jen explorer, to je odrbana verze root exploreru a nejde v tom skoro nic
uložena
zaji06
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 13. Listopad 2011, 19:12 »

Smajlík a funguje všetko?
uložena
kirisek95
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 13. Listopad 2011, 19:43 »

no, nejsem doma a zatĂ­m nefachĂĄ, ještĂŹ to prozkouším, ale mĂĄm 2.3.3 jakmile se dostanu domĂš, zkusĂ­m 2.3.4 a pokud to tam bude krĂĄsnĂŹ bĂŹhat, tak je jasnĂŠ, že zĂšstĂĄvĂĄm na 2.3.4 Smajlík
uložena
zaji06
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 13. Listopad 2011, 20:15 »

funguje to iba na 2.3.4 Smajlík
uložena
kirisek95
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 13. Listopad 2011, 20:49 »

Dneska už na to z vysoka se*u, ale zejtra se do toho asi pustĂ­m..., ale stejnĂŹ bych celkem chtĂŹl tohle spíš na starĂ˝ dobrĂ˝ 2.3.3 Smajlík proè jen jĂĄ nemĂĄm takovĂŠ zkušenosti s androidem... Cheesy No a nebo je možnost další, to jest zprovoznit podsvĂ­cenĂ­ na cyanogenmodu pro mini pro Smajlík Cheesy to je taky dost dobrej voøíšek

Jo a... nevíš jak upravovat img soubory? Jak je ta 2.3.4 ROM od jozefa, tak tam to je style restore a ty soubory nevĂ­m, jak upravit, celkem by se mi to hodilo, protože si spoustu vĂŹcĂ­ z jeho ROMky upravuju, teda spoustu ne, ale nejmíò 4 a ještĂŹ se v tom chci hrabat, abych tomu lĂŠpe porozumĂŹl Smajlík Cheesy
uložena
zaji06
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 13. Listopad 2011, 21:05 »

fuha v tom sa neviznam ale ked je to cez restore tak by to malo byt v cwm backup&restore a tam restore a vyberes tu jeho ... ale neviem ako je to u novich modelou...
ked tak skus sa opitat priamo jozefa ten bude vediet Smajlík
uložena
kirisek95
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 13. Listopad 2011, 21:15 »

Tak nakonec 2.3.4 zavrhnuta Cheesy použil jsem SystemUI z x10 a funguje krĂĄsnĂŹ Smajlík

LINK: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1264161
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #12 v: 13. Listopad 2011, 21:37 »

Takže jste ten panel z X10 použil v 2.3.3 ROM na Mini Pro? To zní dost zajímavÏ...
uložena
kirisek95
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 13. Listopad 2011, 21:42 »

ZnĂ­ a dokonce i funguje, teda nĂŠ ĂşplnĂŹ super, trošku se tam tluèe po vysunutĂ­ datum, co je normĂĄlnĂŹ nalevo nahoøe a když tam mĂĄm tøeba ukazatel teploty z go weather, tak se pøekrĂ˝vajĂ­, tak se na to ještĂŹ nĂŹjak kouknu a zkusĂ­m nĂŹco vykoumat, ale jinak to funguje super na to, že jsem to ukradl z x10 a hodil na mini pro roku 2011 Cheesy docela se divĂ­m, protože ty telefony ani nemajĂ­ stejnĂŠ rozlišenĂ­, nic v podstatĂŹ, ale funguje to, to je hlavnĂ­ Smajlík
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #14 v: 13. Listopad 2011, 22:09 »

No, tak jsem to zkusil a svou novou ROM budu muset reuploadovat znova. Ale proè ne, telefon jsem za pår minut posunul více než jsem si dovedl pøedstavit... Viz screeny, vše na Androidu 2.3.4

uložena
kirisek95
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 13. Listopad 2011, 22:41 »

Tak jak se ti tluèe pøipojenĂ­ usb a datum, tak je v tom 2.3.3 taky, ale ještĂŹ musĂ­m doladit pozadĂ­ lišty pøi lockscreenu a pøi vysunutĂ­, jinak je to super Smajlík nejvĂ­ce by mi asi vyhovoval tenhle panel z cyanogenmodu, ale bohužel nejde, teda šlo by, ale moje zkušenosti sotva došåhli na tuhle Ăşpravu jinak teda v tĂŠ verzy 2.3.3 jsou hezèí ikony, ale nenĂ­ problĂŠm prohĂĄzet Smajlík
uložena
zaji06
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 14. Listopad 2011, 12:25 »

mam par otazok ..
1- jozef ty si dal systemUI z x10 2.3.3 do mini pro s 2.3.4 4.0.2.A.0.58 ? ? ? - to akoze funguje?
2-jozef ako si spravil priehladne pozadie z statusbare?
3- mozem cely systemUI presunut do live walkmanu? nemusim tam niè menit?
« Poslední úprava: 14. Listopad 2011, 13:16 od zaji06 » uložena
kirisek95
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 14. Listopad 2011, 12:31 »

v tĂŠ verzi 2.3.3 x10 je i prĂšhlednĂŠ tĂŠma, ale Jozef mĂĄ pokud vĂĄm 2.3.4

A jĂĄ teĂŻ øeším ve verzi 2.3.3 docela zĂĄsadnĂ­ problĂŠm... barva lišty se tvoøí podle programu, kterej zrovna bϞí (jakoby zprĂšhlednĂ­) Takže pustĂ­m FB a je celĂĄ bĂ­lĂĄ a nic nevidĂ­m, teĂŻ to chci zkusit nĂŹjĂĄk poøešit, protože tu lištu prostĂŹ chci! Cheesy Kdyby nĂŹkdo vĂŹdĂŹl, upravil nebo poradil, kterĂ˝ soubory by to mohli bĂ˝t, nezlobil bych se Smajlík
uložena
zaji06
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 14. Listopad 2011, 13:16 »

skusil som teda z tej x10 a na telefone mi zmizla lišta Cheesy Cheesy Cheesy a stale vyhadzuje chybu ... daj link na tu ktora funguje Smajlík
uložena
Rarach
Uživatel
Telefon: xperia mini

Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 15. Listopad 2011, 15:52 »

Ahoj, èistÏ nåhodou - poøadí ikon v nabídce se asi pøesklådat nedå, co?
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #20 v: 15. Listopad 2011, 16:39 »

mam par otazok ..
1- jozef ty si dal systemUI z x10 2.3.3 do mini pro s 2.3.4 4.0.2.A.0.58 ? ? ? - to akoze funguje?

jå použil systemui vytunÏnÊ z modelu XPERIA Arc, viz forum XDA, bÏhem veèer sem zaènu vše dåvat i s odkazy a balíèky pro Recovery menu, docela se tomu teï vÏnuju a foun måm vymazlený
uložena
kirisek95
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 15. Listopad 2011, 17:20 »

Z tĂŠ x10 jsem použil to co bylo v tom odkazu, co jsem se postoval, postup instalace je totožnĂ˝ jako u 2.3.4 a funguji oboje, co jsem na tom xdA, akorĂĄt to druhĂ˝ je prĂšhlednĂ˝ Mrknutí a nastavenĂ­ permission je stejnĂ˝ jako u verze 2.3.4 Mrknutí
uložena
zaji06
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #22 v: 15. Listopad 2011, 20:56 »

mam par otazok ..

jå použil systemui vytunÏnÊ z modelu XPERIA Arc, viz forum XDA, bÏhem veèer sem zaènu vše dåvat i s odkazy a balíèky pro Recovery menu, docela se tomu teï vÏnuju a foun måm vymazlený
dik za typ .. pouzil som aj ja z arcu ale vadi mi 1 vec ... normalne mam v lište signal v bielej farbe ale ked pustim wifi tak sa wifi a signal zmenia na zelenu .. neda sa to zmenit?  Huh
uložena
Rarach
Uživatel
Telefon: xperia mini

Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 15. Listopad 2011, 22:21 »

PĂĄnovĂŠ, už se tϚím na odkazy a postøehy.... Sem s nimi Smajlík
uložena
MarosDurdik
Uživatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE Xperia Mini pro, w910i

Zobrazit profil
« Odpověď #24 v: 22. Prosinec 2011, 08:28 »

Ja mam takĂ˝ menší problem.. keĂŻ som sa to snažil urobiÂť podla nĂĄvodu ale nie cez root explorer ale cez root browse tk som to tak vèecko urobil ale ked som inštaloval tk mi celĂĄ lišta zhora odišla... proste sa vyparila vymazala že tam teraz niè neni....jak ju môžem dostaÂť naspä????teda okrem toho žeby som preinštaloval system    
« Poslední úprava: 22. Prosinec 2011, 08:32 od MarosDurdik » uložena

http://www.sonyericsson.com/cws/home?cc=sk&lc=sk
                        MY HOME Smajlík
pepan33
Uživatel
Telefon: SE XPERIA MINI PRO

Zobrazit profil
« Odpověď #25 v: 22. Prosinec 2011, 09:19 »

to jozef: ukaz nam jak mas vymazleny founf? Smajlík jinak vesele svatky
uložena
zaji06
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #26 v: 22. Prosinec 2011, 10:45 »

Ja mam takĂ˝ menší problem.. keĂŻ som sa to snažil urobiÂť podla nĂĄvodu ale nie cez root explorer ale cez root browse tk som to tak vèecko urobil ale ked som inštaloval tk mi celĂĄ lišta zhora odišla... proste sa vyparila vymazala že tam teraz niè neni....jak ju môžem dostaÂť naspä????teda okrem toho žeby som preinštaloval system    
to je doledok toho že je zle nahraty ten system UI nahraj ho cez root explorer podla navodu  Smajlík
uložena
MarosDurdik
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #27 v: 22. Prosinec 2011, 10:59 »

to je doledok toho že je zle nahraty ten system UI nahraj ho cez root explorer podla navodu  Smajlík
no dakujem za radu Smajlík ale ja ten root explorer nemam a v markete je iba plateny je nejaky inĂ˝ spĂ´sob ako ho dostaÂť do telefonu?
uložena

MY HOME Smajlík
MarosDurdik
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #28 v: 22. Prosinec 2011, 11:54 »

ale teraz ma napadlo neni to preto lebo ja mam android 2.0.A.0.58
uložena

MY HOME Smajlík
zaji06
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #29 v: 22. Prosinec 2011, 11:59 »

malo by to fungovat aj na 58
uložena
MarosDurdik
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #30 v: 22. Prosinec 2011, 12:04 »

ja mam 58 a urobil som to presne jak si povedal.. preinštaloval to na root exploleri a stale mi to nechce naskoèi tå lišta..
uložena

MY HOME Smajlík
MarosDurdik
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #31 v: 22. Prosinec 2011, 12:07 »

ale ja na to kašlem... za pår dní må dorazi novå aktualizåcia a mala by sa tå lišta tam objavi.. ak nie tak musím celý systÊm preinštalova èo samozrejme je blbe.... Sad
uložena

MY HOME Smajlík
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 3 [Vše]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a Ăşpravy s nĂ­m spojenĂŠ (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: XPERIA MINI/PRO , LIVE quick panel (DISKUZIA)
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.013 sekund, 17 dotazů.