SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
08. Říjen 2024, 09:28

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142468 příspěvků v 10010 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a Ăşpravy s nĂ­m spojenĂŠ (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: XPERIA MINI/PRO , LIVE quick panel (DISKUZIA)
Strana: 1 [2] 3  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: XPERIA MINI/PRO , LIVE quick panel (DISKUZIA)  (Zobrazeno 11790 x)
kirisek95
Uživatel
Telefon: xperia mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 13. Listopad 2011, 22:41 »

Tak jak se ti tluèe pøipojenĂ­ usb a datum, tak je v tom 2.3.3 taky, ale ještĂŹ musĂ­m doladit pozadĂ­ lišty pøi lockscreenu a pøi vysunutĂ­, jinak je to super Smajlík nejvĂ­ce by mi asi vyhovoval tenhle panel z cyanogenmodu, ale bohužel nejde, teda šlo by, ale moje zkušenosti sotva došåhli na tuhle Ăşpravu jinak teda v tĂŠ verzy 2.3.3 jsou hezèí ikony, ale nenĂ­ problĂŠm prohĂĄzet Smajlík
uložena
zaji06
Uživatel
Telefon: Live Walkman 2.3.4 ROOT

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 14. Listopad 2011, 12:25 »

mam par otazok ..
1- jozef ty si dal systemUI z x10 2.3.3 do mini pro s 2.3.4 4.0.2.A.0.58 ? ? ? - to akoze funguje?
2-jozef ako si spravil priehladne pozadie z statusbare?
3- mozem cely systemUI presunut do live walkmanu? nemusim tam niè menit?
« Poslední úprava: 14. Listopad 2011, 13:16 od zaji06 » uložena
kirisek95
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 14. Listopad 2011, 12:31 »

v tĂŠ verzi 2.3.3 x10 je i prĂšhlednĂŠ tĂŠma, ale Jozef mĂĄ pokud vĂĄm 2.3.4

A jĂĄ teĂŻ øeším ve verzi 2.3.3 docela zĂĄsadnĂ­ problĂŠm... barva lišty se tvoøí podle programu, kterej zrovna bϞí (jakoby zprĂšhlednĂ­) Takže pustĂ­m FB a je celĂĄ bĂ­lĂĄ a nic nevidĂ­m, teĂŻ to chci zkusit nĂŹjĂĄk poøešit, protože tu lištu prostĂŹ chci! Cheesy Kdyby nĂŹkdo vĂŹdĂŹl, upravil nebo poradil, kterĂ˝ soubory by to mohli bĂ˝t, nezlobil bych se Smajlík
uložena
zaji06
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 14. Listopad 2011, 13:16 »

skusil som teda z tej x10 a na telefone mi zmizla lišta Cheesy Cheesy Cheesy a stale vyhadzuje chybu ... daj link na tu ktora funguje Smajlík
uložena
Rarach
Uživatel
Telefon: xperia mini

Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 15. Listopad 2011, 15:52 »

Ahoj, èistÏ nåhodou - poøadí ikon v nabídce se asi pøesklådat nedå, co?
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #20 v: 15. Listopad 2011, 16:39 »

mam par otazok ..
1- jozef ty si dal systemUI z x10 2.3.3 do mini pro s 2.3.4 4.0.2.A.0.58 ? ? ? - to akoze funguje?

jå použil systemui vytunÏnÊ z modelu XPERIA Arc, viz forum XDA, bÏhem veèer sem zaènu vše dåvat i s odkazy a balíèky pro Recovery menu, docela se tomu teï vÏnuju a foun måm vymazlený
uložena
kirisek95
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 15. Listopad 2011, 17:20 »

Z tĂŠ x10 jsem použil to co bylo v tom odkazu, co jsem se postoval, postup instalace je totožnĂ˝ jako u 2.3.4 a funguji oboje, co jsem na tom xdA, akorĂĄt to druhĂ˝ je prĂšhlednĂ˝ Mrknutí a nastavenĂ­ permission je stejnĂ˝ jako u verze 2.3.4 Mrknutí
uložena
zaji06
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #22 v: 15. Listopad 2011, 20:56 »

mam par otazok ..

jå použil systemui vytunÏnÊ z modelu XPERIA Arc, viz forum XDA, bÏhem veèer sem zaènu vše dåvat i s odkazy a balíèky pro Recovery menu, docela se tomu teï vÏnuju a foun måm vymazlený
dik za typ .. pouzil som aj ja z arcu ale vadi mi 1 vec ... normalne mam v lište signal v bielej farbe ale ked pustim wifi tak sa wifi a signal zmenia na zelenu .. neda sa to zmenit?  Huh
uložena
Rarach
Uživatel
Telefon: xperia mini

Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 15. Listopad 2011, 22:21 »

PĂĄnovĂŠ, už se tϚím na odkazy a postøehy.... Sem s nimi Smajlík
uložena
MarosDurdik
Uživatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE Xperia Mini pro, w910i

Zobrazit profil
« Odpověď #24 v: 22. Prosinec 2011, 08:28 »

Ja mam takĂ˝ menší problem.. keĂŻ som sa to snažil urobiÂť podla nĂĄvodu ale nie cez root explorer ale cez root browse tk som to tak vèecko urobil ale ked som inštaloval tk mi celĂĄ lišta zhora odišla... proste sa vyparila vymazala že tam teraz niè neni....jak ju môžem dostaÂť naspä????teda okrem toho žeby som preinštaloval system    
« Poslední úprava: 22. Prosinec 2011, 08:32 od MarosDurdik » uložena

http://www.sonyericsson.com/cws/home?cc=sk&lc=sk
                        MY HOME Smajlík
pepan33
Uživatel
Telefon: SE XPERIA MINI PRO

Zobrazit profil
« Odpověď #25 v: 22. Prosinec 2011, 09:19 »

to jozef: ukaz nam jak mas vymazleny founf? Smajlík jinak vesele svatky
uložena
zaji06
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #26 v: 22. Prosinec 2011, 10:45 »

Ja mam takĂ˝ menší problem.. keĂŻ som sa to snažil urobiÂť podla nĂĄvodu ale nie cez root explorer ale cez root browse tk som to tak vèecko urobil ale ked som inštaloval tk mi celĂĄ lišta zhora odišla... proste sa vyparila vymazala že tam teraz niè neni....jak ju môžem dostaÂť naspä????teda okrem toho žeby som preinštaloval system    
to je doledok toho že je zle nahraty ten system UI nahraj ho cez root explorer podla navodu  Smajlík
uložena
MarosDurdik
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #27 v: 22. Prosinec 2011, 10:59 »

to je doledok toho že je zle nahraty ten system UI nahraj ho cez root explorer podla navodu  Smajlík
no dakujem za radu Smajlík ale ja ten root explorer nemam a v markete je iba plateny je nejaky inĂ˝ spĂ´sob ako ho dostaÂť do telefonu?
uložena

MY HOME Smajlík
MarosDurdik
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #28 v: 22. Prosinec 2011, 11:54 »

ale teraz ma napadlo neni to preto lebo ja mam android 2.0.A.0.58
uložena

MY HOME Smajlík
zaji06
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #29 v: 22. Prosinec 2011, 11:59 »

malo by to fungovat aj na 58
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2] 3  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a Ăşpravy s nĂ­m spojenĂŠ (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: XPERIA MINI/PRO , LIVE quick panel (DISKUZIA)
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.01 sekund, 18 dotazů.