SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 21:24

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem s foÂťakem
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Problem s foÂťakem  (Zobrazeno 7104 x)
Sefko
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 07. Listopad 2005, 15:23 »

Nezapomen zalohovat, jeden nikdy nevi!
Takze uz som dnes tel.zaniesol do servisu,samozrejme odzalohovane mam vsetko pre istotu..a musim pockat 3dni,lebo kukol na to servisak a hned povedal ze tuto nepomoze prepalenie fw a v piatok si mam ist po telefon...takze uvidime...podla mna sa servis nebude s tym hrat a navrhne vymenu telefonu kus za kus..takze uvidime,dam vediet co s tym..Sad
uložena
jonza
Uzivatel
Telefon: Xperia Mini

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 07. Listopad 2005, 18:49 »

Skoda 3 dni, ale kdyz to dopadne dobre. Mrknutí Pak to snad bude v poradku!
uložena
Sefko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 07. Listopad 2005, 19:21 »

Skoda 3 dni, ale kdyz to dopadne dobre. Mrknutí Pak to snad bude v poradku!

Ehm no dufam ze hej..uz to nejako vydrzim mam nastastie v zalohe Nokiu6681 co tiez neni na zahodenie..a uvidime..kus za kus inak vymenia len po vyjadreni servisu do 14dni takze lehota je zatial v poriadku.. Roll Eyes
uložena
jvees69
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #18 v: 08. Listopad 2005, 10:01 »

kdyz uz tu pisete o problemu s fo=takem, tak bych se mohl podelit o muj zazitek... to jsem vam takhle v noci chtel fotit, zapl jsem nocni rezim, prisvetleni a kdyz jsem chtel oftit, delalo to hrozny zvuky, skripalo to, vrzalo to, no hruza, parkrat jsem to zkousel a ono furt, tak uz jsem se pomalu smiroval s tim, ze pujde na reklamaci, ale nastesti uz to nedela... fakt netusim cm to mohlo bejt...
uložena
Sefko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 08. Listopad 2005, 15:23 »

kdyz uz tu pisete o problemu s fo=takem, tak bych se mohl podelit o muj zazitek... to jsem vam takhle v noci chtel fotit, zapl jsem nocni rezim, prisvetleni a kdyz jsem chtel oftit, delalo to hrozny zvuky, skripalo to, vrzalo to, no hruza, parkrat jsem to zkousel a ono furt, tak uz jsem se pomalu smiroval s tim, ze pujde na reklamaci, ale nastesti uz to nedela... fakt netusim cm to mohlo bejt...
Niekedy sa stane,ze je s fotkom mechanicky problem..neni to len zalezitost mobilu,ale aj dig.fotak ked mas tak sa stane ze skripe mechanizmus,ale tomu jednoducho pomozes tak ze vypnes tel. alebo fotak a zapnes a mas pokoj..
uložena
jvees69
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #20 v: 08. Listopad 2005, 17:16 »

no jo, ale to by snad delat nemelo, ne? Takhle se to pak jednou muze pos... coz by nepotesilo....
uložena
Sefko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 08. Listopad 2005, 18:05 »

no jo, ale to by snad delat nemelo, ne? Takhle se to pak jednou muze pos... coz by nepotesilo....

Tak to rozhodne nie..ale obcas sa stane..mne sa to na mojom dig.fotaku stalo asi 3krat,ze sa neotvoril focus a po restarte slo vsetko okey...chybicka sa vzdy vloudi..Smajlík) Mrknutí
uložena
jonza
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #22 v: 09. Listopad 2005, 15:43 »

jo, nejspis chybka v inicializaci softtu, pokud to udelalo jen jednou tak se tim netrap!
uložena
Sefko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 12. Listopad 2005, 18:06 »

Takze vcera som si bol po tu moju pokazenu W800i..chyba bola vo fotaku,vymenili mi cely fotak,a prepalili fw a momentalne to uz slape bez problemov a fotky su take ake maju byt..:)Aj som sa informoval ze ci to neni nahodou nejaka vyrobna vada poslednych dodavok K750i a W800i a veru potvrdili,ze v poslednej varke bola chyba na vyrobnej linke a edicia tychto kuskov bola pokazena presnejsie fotak bol zly a nepomohlo ani prepalenie fw,koli tomu co stihli sitahli z obehu a dlhsi cas sa nedodavali vobec,preto niektory cakaju na telefony aj mesiac..a dalsia varka by mala byt od 22.11. v predaji...
uložena
jonza
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #24 v: 14. Listopad 2005, 19:03 »

Jsem rad ze jsi spokojeny, mi se fotky moooc libi, proste na telefon je to super!
uložena
Sefko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #25 v: 14. Listopad 2005, 19:21 »

Tak to urcite..fotky nato ze to je mob.telefon su super...otestujem ho v stredu vecer ked pojdem na fotbal SVK:ESP minule som mal K750i pozicanu a bol som na Lige Majstrvo Petrzalka:Inter Milano a pohodove fotky boli.. Mrknutí
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem s foÂťakem
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.039 sekund, 17 dotazů.