SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 04:08

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem s foÂťakem
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Problem s foÂťakem  (Zobrazeno 7114 x)
jahy
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 01. Listopad 2005, 16:17 »

Pri pokusu o foceni,zaostreni a dale domacknuti spuste se nic nedeje. Tel.zaostri a po domacknuti nic. Zkousim to tak 5x a pak to vyfoti a pak zas dlouho nic. Stalo se nekomu neco podoneho? Nevite cim by to mohlo byt? Verze FW R1N035
uložena
honza21
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 01. Listopad 2005, 16:38 »

Pri pokusu o foceni,zaostreni a dale domacknuti spuste se nic nedeje. Tel.zaostri a po domacknuti nic. Zkousim to tak 5x a pak to vyfoti a pak zas dlouho nic. Stalo se nekomu neco podoneho? Nevite cim by to mohlo byt? Verze FW R1N035
bohuzel o tom jsem jeste neslysel,opravdu to mackas poradne,muze tam spatny kontakt a nebo rovnou zkus zmacknout tlacitko az dokonce,a jestli ti to jen zaostri,tak je problem s tlacitkem,jinak nevim. Ja mam D750i s FW co mas ty a vsechno uplne v pohode.
uložena

Sony Ericsson D750i fw R1N035,SONY MSX-M256N High speed,HPM-70
jahy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 01. Listopad 2005, 17:10 »

bohuzel o tom jsem jeste neslysel,opravdu to mackas poradne,muze tam spatny kontakt a nebo rovnou zkus zmacknout tlacitko az dokonce,a jestli ti to jen zaostri,tak je problem s tlacitkem,jinak nevim. Ja mam D750i s FW co mas ty a vsechno uplne v pohode.
Samo ze mackam poradne,rikam,nekdy to jde bez problemu a nekdy to klapne az na po pate treba. Doposut vzdy vse v pohode.
uložena
garfield001
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA mini pro, W995, K800i.

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 01. Listopad 2005, 19:45 »

No u mne se to stava pri vypnutym zvuku spouste, stejne jak pise jahy. Jinak pri zapnuti zvuku to jede na 100%. Zrejme chyba softu.  Sad
uložena

Sony Ericsson K700i, D750i, W800i, K800i, F100i Jalou, W995, XPERIA mini, XPERIA mini pro.
jose
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 04. Listopad 2005, 00:13 »

Mozna se mi to uz taky stalo, ale casto se mi stane, ze proste nezaostri - musim pustit spousÂť a zkusit znovu.
uložena
jonza
Uzivatel
Telefon: Xperia Mini

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 04. Listopad 2005, 00:41 »

ja jsem na tom stejne jako JOSE, ale kdyz vyfoti jsou to moc krasme fotky.
uložena
Sefko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 06. Listopad 2005, 01:18 »

Ahojte poprosim Vas o radu,mam 3dni W800i a som s nou maximalne spokojny akurat mam dojem,ze je v nom zly fotak..skusal som rozne veci ale nic nepomaha..strasne zrni a ked nieco odfotim,je jedno ci cez den,alebo v nocnom rezime tak sa mi zobrazia bud vodorovne alebo zvysle pasiky modre..skusal som upravit jasitost,rezim snimania,aj som telefon vyresetoval ale nepomohlo nic,fotky su stale rovnako nekvalitne..prikladam pre istotu aj nahlad,vie mi niekto pomoc pls.ci je to chyba telefonu alebo niekde inde predtym nez to odnesiem do servisu???Eventualne by mi to mali asi kus za kus vymenit este...Sad((Dakujem Cry
Kedze mi nejde prilozit prilohu tej fotky,tak kto moze pomoct,poslem ukazku mailom...vdaka..
uložena
KeNnY
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 06. Listopad 2005, 09:12 »

Ahojte poprosim Vas o radu,mam 3dni W800i a som s nou maximalne spokojny akurat mam dojem,ze je v nom zly fotak..skusal som rozne veci ale nic nepomaha..strasne zrni a ked nieco odfotim,je jedno ci cez den,alebo v nocnom rezime tak sa mi zobrazia bud vodorovne alebo zvysle pasiky modre..skusal som upravit jasitost,rezim snimania,aj som telefon vyresetoval ale nepomohlo nic,fotky su stale rovnako nekvalitne..prikladam pre istotu aj nahlad,vie mi niekto pomoc pls.ci je to chyba telefonu alebo niekde inde predtym nez to odnesiem do servisu???Eventualne by mi to mali asi kus za kus vymenit este...Sad((Dakujem Cry
Kedze mi nejde prilozit prilohu tej fotky,tak kto moze pomoct,poslem ukazku mailom...vdaka..

aku mas verziu FW ?
uložena

Sony Ericsson Arc
Sefko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 06. Listopad 2005, 11:39 »

Takze fw je tam R1L002 a aj ked to snima tak su tam vodorovne tenke modre pruzky nieco podobne ako ked mas digit.fotak a zapnes si dig.zoom tak to ma take jemne sumenie...fotka potom je taka ze su na nej jemne modre pruzky a taka zvlastna..mam ho 3 dni a kupoval som ho v NAY za plnu sumu..rozmyslam ze dnes tam zbehnem a uvidime co s tym..neviem ci by pomohlo prepalenie fw...
uložena
jonza
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 06. Listopad 2005, 13:48 »

tohle mi delal muj digital, pak odesel komplet cip, takze podle me je jasna vada telefonu. Vymenili mi ho jako zaruku bez problemu.
uložena
Sefko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 06. Listopad 2005, 14:06 »

Dakujem za radu,tiez si myslim ze je to vada telefonu..Len to ma tiez stve ze teraz ho musim do servisu odniest a pockat na vyjadrenie a az servis rozhodne o vymene..Sakra clovek si kupi zabavu za vela penazi a taketo starosti su s tym..
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 06. Listopad 2005, 14:15 »

Jedine, ze bys zkusil nechal znovu prehrat fw., potom jedine jit na reklamaci se zavadou na foÂťaku....
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
jonza
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 06. Listopad 2005, 14:16 »

ja vim, taky by me to stvalo, ale ja jsem zavolal do serisu a domluvil se invidualne, predelali to na pockani (3 hodiny) takze se zkus taky tak domluvit, ze je to dulezite atd... vetsinou vyjdou vstric
uložena
Sefko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 06. Listopad 2005, 14:48 »

skusim tam zajtra zbehnut a na pockanie dohodnut prepalenie fw a pokial to nepomoze tak troska potlacim na nich nech vymenia telefon.Tesil som sa na pekne foto a zatial nemam nic:-(Dam vediet ako som dopadol potom..dakujem za rady zatial..
uložena
jonza
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 06. Listopad 2005, 14:50 »

Nezapomen zalohovat, jeden nikdy nevi!
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem s foÂťakem
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 18 dotazů.