SEMania.cz Frum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vtejte, Anonym. Prosm pihlate se nebo se zaregistrujte.
Nepiel Vm aktivan email?
07. jen 2024, 15:05

Zadejte uivatesk jmno, heslo a dobu pihlen
Hledat:     Pokroil vyhledvn
142468 pspvk v 10010 tmatech od 23754 uivatel
Nejnovj uivatel: Emmitt
* Dom Npovda Hledat Pihlsit Registrovat
Frum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari (Modertor: Ganimed)  |  Tma: Budoucnost A200
Strana: [1] 2 3  Ve
Poslat tma Tisk
Autor Tma: Budoucnost A200  (Zobrazeno 13593 x)
Skrble
U¾ivatel
Telefon: SE: T630, 2x Z600i, K750i, K300i, C902, Elm, C901
Pspvk: 93

Zobrazit profil
« v: 29. Z 2011, 07:25 »

ano, vím ¾e A200 ji¾ dnes rozhodnì není typ výrobku, po kterém by drtivá vìt¹ina zákazníkù ¹la. Pøesto mám dotaz - nejsou opravdu ®ÁDNÉ informace o nových potenciálních modelech bì¾ících na tomto (podle mì) perfektním OS - lze tedy A200 oficiálnì uznat za ukonèený systém ? doufám ¾e nikoliv .. :/
uloena

HPM-65 forever !!!
M.Èermák
U¾ivatel
Pohlav: Mu
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Pspvk: 1350

Zobrazit profil WWW
« Odpov #1 v: 29. Z 2011, 11:15 »

Snad neni konec, ale tech telefonu bude cim dal min. Myslim ze nejlepsi byla rada telefonu DB 3210 a kdyz chces aby ti vydrzel co nejdelsi dobu, tak urcite klasickou konstrukci kde se toho hybe co nejmin. Na foceni je nejlepsi C905 ale C901 je kvalitnejsi. Navic se trosku bojim ze uz zmizely xenony. Dneska to jde jinym smerem-kazdej chce android, ale kdyz nebudu potrebovat tolik funkci tak mi v pohode vystaci starsi A200. Kdyz vezmu do ruky C905 tak je to neco uplne jinyho, je tam cejtit spolehlivost a skvely jasny ovladani. Snad to neskoncilo zylem atd.. Doufam ze nebudu muset C905 udrzovat pri zivote jeste 5 let dokud si neporidim pravou zrcadlovku, protoze obycejny digitaly na ni funkcne nemaji :-)
uloena

Dùle¾ité èlánky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou poøád aktualizovány - C905
MonikaSh
U¾ivatel
Pohlav: ena
Telefon: J105, HTC TouchPro, Z520 (zálo¾ní)
Pspvk: 139

Zobrazit profil
« Odpov #2 v: 29. Z 2011, 11:42 »

Taky bych chtìla zùstat u A200. Ale on u¾ ani ten Zylo/Elm/Cedar/Hazel nemají TU A200 jako ve star¹ích modelech - malé hodiny na displeji, zásobník slov jen 100, zámrzy a snad ani ty recyklované plasty nejsou to co døív.  Angry
uloena

Jediné antidepresivum je T. Pratchett a jeho Zemìplocha, proto ho u¾ívám pravidelnì a opakovanì. Dal¹ím lékem je hlína pod hlavou i nad hlavou.
roxetak
U¾ivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,
Pspvk: 2086

Zobrazit profil WWW
« Odpov #3 v: 29. Z 2011, 17:52 »

Proste vsetko je to tak nejak odflaknute :-( A zverit svoje lowendy inemu vyrobcovi je shame :-(  A púotom sa necudujem ani tym problem so softwareom a hadrwareom.
uloena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
Skrble
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #4 v: 29. Z 2011, 17:59 »

martin - no u¾ fakt dlouho nic novýho nepøedstavili, bojím se ¾e levný mobily pro nì bude dìlat sagem se svým srandaOS ..... :/ jinak má¹ recht, klasická konstrukce je nejtrvalej¹í, i kdy¾ on i slider mù¾e bejt dobrej, ale je to kus od kusu a model od modelu ...

monika - ano, jsem moc rád ¾e nejsem jedinej komu T9 pije krev .. mì by nevadilo ¾e je ze základu úplnì blbá, ale tìch 110 vlastních slov (tolik jsem napoèítal) je opravdu zoufale smì¹ný .. malý hodiny na displeji mi zase nevadí, zámrzy sem na Elmu taky moc nepozoroval, i kdy¾ zase pravda, plasty jsou o tøídu dvì ní¾. je holt vidìt ¾e to u¾ není lukrativní segment trhu, bohu¾el Sad

roxetak - ano, SE který sám sebe pova¾uje za krále androidu u¾ není schopen zajistit ani výrobu pár nových A200 .. (to s tím králem jsem myslel èistì jako slogan, nikoliv fakt Cheesy ). ty sagemy mi pijí krev, tak jsem se na TXT tì¹il a nakonec z toho vyleze tenhle vtip pro první stupeò Z© ... Sad
uloena

HPM-65 forever !!!
MonikaSh
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #5 v: 03. jen 2011, 19:52 »

Konec A200? Zavítala jsem na eshop SE.cz, abych se podívala, za kolik prodávají Zylíka. Nemìli ho. Skladem nemìli skoro ¾ádný (levnìj¹í) mobil. Ale s A200 nabízeli jen Cedary, Elma a 2 Hazely. Ani jeden nebyl skladem. A bojím se, ¾e u¾ budou jen androidi a sagemové. A nejen u SE nejsou. Ani xstore, MP (Brnìnská poboèka) nebo 1m neoplývá velkými zásobami. Slovenský SE shop je na tom je¹tì hùø, ti mají jen 2 Cedary (støíbrný a èervený) a 1 Zyla (èerného). A¾ se doprodají zásoby na ostatních eshopech, tak s A200kou se budeme moct setkat jen v bazarech.  Embarrassed
uloena

Jediné antidepresivum je T. Pratchett a jeho Zemìplocha, proto ho u¾ívám pravidelnì a opakovanì. Dal¹ím lékem je hlína pod hlavou i nad hlavou.
peregrin
U¾ivatel
Telefon: X8, C510, g502, s75
Pspvk: 207

Zobrazit profil
« Odpov #6 v: 04. jen 2011, 07:59 »

http://www.xperiablog.net/2011/10/03/sony-ericssons-ceo-talks-dual-core-phones-windows-phone-and-the-us-market/
Tak podle tohoto se zda ze od leta 2012 budou prodavat pouze "chytre telefony".
uloena

SE X8 2.3.7 GDX
michalko58
U¾ivatel
Telefon: T29, T68i, T610, K600i, K610i, K530i, X10 Mini Pro, momentalne Elm
Pspvk: 89

Zobrazit profil
« Odpov #7 v: 04. jen 2011, 09:21 »

Ja uz som Android mal (SE X10 Mini Pro) a nikdy viac. Zlata A200 na Elme. Ja potrebujem, aby mi telefon fungoval a robil to co chcem ja a nie naopak. Plus ta katastrofalna vydrz Androidu. Mohli by sa v SE zobudit konecne!
uloena
C510
U¾ivatel
Telefon: SE XPERIA PRO
Pspvk: 272

Zobrazit profil
« Odpov #8 v: 04. jen 2011, 10:46 »

Konec A200? Zavítala jsem na eshop SE.cz, abych se podívala, za kolik prodávají Zylíka. Nemìli ho. Skladem nemìli skoro ¾ádný (levnìj¹í) mobil. Ale s A200 nabízeli jen Cedary, Elma a 2 Hazely. Ani jeden nebyl skladem. A bojím se, ¾e u¾ budou jen androidi a sagemové. A nejen u SE nejsou. Ani xstore, MP (Brnìnská poboèka) nebo 1m neoplývá velkými zásobami. Slovenský SE shop je na tom je¹tì hùø, ti mají jen 2 Cedary (støíbrný a èervený) a 1 Zyla (èerného). A¾ se doprodají zásoby na ostatních eshopech, tak s A200kou se budeme moct setkat jen v bazarech.  Embarrassed

nesuhlasim, ja vidim Zylo, Cedar, Hazel aj Elm. Na sklade su vsetky okrem Cedara ale to je podla mna otazka casu.
A druha vec, je to co sa predava a to co sa oficialne dovaza. Tu je komplet zoznam co ide legalne na Slovensko: http://eshop.irdistribution.sk/WEBForms/frmPrehladTovarov.aspx?searchid=22
uloena

Ericssson A1018s -> Nokia 3310 -> Sagem MyX-6 -> SE K600i -> Nokia 6120 classic -> SE C510 -> SE XPERIA PRO Smajlk
chaney
U¾ivatel
Pspvk: 16

Zobrazit profil
« Odpov #9 v: 04. jen 2011, 12:08 »

No ale právì o tom se tady pí¹e. ®e je nabízen prodejcem, ale na skladì není. A z toho plyne obava, ¾e se doprodávají skladové zásoby a pak u¾ nebudou  Cry. V¹ichni pak asi houfnì pøejdou na dotykáèe  Angry.
 Øe¹ím toto dilema taky. Man¾elce pøestává fungovat C510 a dal¹í telefon chce jedinì SE s klsickou konstrukcí. U¾ teï je výbìr dost tristní, jen¾e ona poøád vyèkává dokud jí nepøestane fungovat úplnì  Lips sealed a já mám strach, ¾e u¾ kolem vánoc ¾ádnej normální telefon nebude. Sám bych si taky nìjakej koupil, jen¾e u¾ se mi nechce do fast portu (a ¾enì taky ne), ale nic jinýho není a asi u¾ nebude. Teï mám Cedara, ale chtìl bych ho nechat jako druhý telefon.
uloena
MonikaSh
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #10 v: 04. jen 2011, 13:14 »

Mì láká Zylo (v èervené). Ale bojím se, ¾e mùj dal¹í mobil bude No....Nok....je. Ani mi to nejde napsat, jak se prsty zdráhají.  Cheesy
uloena

chaney
U¾ivatel
Pspvk: 16

Zobrazit profil
« Odpov #11 v: 04. jen 2011, 13:40 »

Zylo mì taky láká, vypadá dost dobøe. Ale ten konektor.... Koupi telefonu plánuju nìkdy kolem vánoc, ale jestli budu muset koupit tu konkurenci, tak radìji bazar.
uloena
Skrble
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #12 v: 05. jen 2011, 15:28 »

ano jak tu pí¹ete .. nyní je poslední ¹ance koupit A200 .. jen¾e nemám prachy a Elm nikdo nechce (za utr¾ený peníz bych koupil snad libovolnou star¹í A200 v supr stavu) .. a celkovì - Sony Ericsson vlastnì definitivnì ukonèil to, s èím zaèal, od teï u¾ není vlastnì mezi SE, Samsungem, LG, HTC a v budoucnu i Nokií rozdíl - v¹ichni vyrábìj prakticky to samý - Android. jen ¹koda, ¾e dotykáè nechci ani vidìt, tak¾e C901 budu muset ¹etøit hodnì hodnì dlouho ...
uloena

HPM-65 forever !!!
Joza
Anonym
« Odpov #13 v: 05. jen 2011, 15:44 »

Pokud nepotøebujete fotit a GPS, tak fakt doporuèuju CEdar, je to základní telefon, ale je to morední A200 se standardními konektory. Pou¾íval jsem jej nìkolik mìsícù a pou¾íval jsem  jej rád Smajlk
uloena
Skrble
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #14 v: 05. jen 2011, 16:51 »

ne, GPS nepotøebuju (mám HGE-100), spí¹ mì ¹tve ¾e Cedar má taky tu novou zmr¹enou T9 .. kdy¾ na to tak koukám, tak u¾ Yari pøedznamenalo konec A200, nebo» u¾ chybìly nìkteré funkce (napø. dálkové ovládání, musicdj, ...)..
uloena

HPM-65 forever !!!
Frum SEMania.cz

uloena
Strana: [1] 2 3  Ve
Poslat tma Tisk
Frum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari (Modertor: Ganimed)  |  Tma: Budoucnost A200
Skoit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Vechna prva vyhrazena.
Strnka vytvoena za 0.011 sekund, 18 dotaz.