SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
25. Březen 2025, 20:21

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Budoucnost A200
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Budoucnost A200  (Zobrazeno 14219 x)
Skrble
Uzivatel
Telefon: SE: T630, 2x Z600i, K750i, K300i, C902, Elm, C901

Zobrazit profil
« v: 29. Září 2011, 07:25 »

ano, vim ze A200 jiz dnes rozhodne neni typ vyrobku, po kterem by drtiva vetsina zakazniku sla. Presto mam dotaz - nejsou opravdu ÂŽADNE informace o novych potencialnich modelech bezicich na tomto (podle me) perfektnim OS - lze tedy A200 oficialne uznat za ukonceny system ? doufam ze nikoliv .. :/
uložena

HPM-65 forever !!!
M.Eermak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 29. Září 2011, 11:15 »

Snad neni konec, ale tech telefonu bude cim dal min. Myslim ze nejlepsi byla rada telefonu DB 3210 a kdyz chces aby ti vydrzel co nejdelsi dobu, tak urcite klasickou konstrukci kde se toho hybe co nejmin. Na foceni je nejlepsi C905 ale C901 je kvalitnejsi. Navic se trosku bojim ze uz zmizely xenony. Dneska to jde jinym smerem-kazdej chce android, ale kdyz nebudu potrebovat tolik funkci tak mi v pohode vystaci starsi A200. Kdyz vezmu do ruky C905 tak je to neco uplne jinyho, je tam cejtit spolehlivost a skvely jasny ovladani. Snad to neskoncilo zylem atd.. Doufam ze nebudu muset C905 udrzovat pri zivote jeste 5 let dokud si neporidim pravou zrcadlovku, protoze obycejny digitaly na ni funkcne nemaji :-)
uložena

Dulezite clanky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou porad aktualizovany - C905
MonikaSh
Uzivatel
Pohlaví: Žena
Telefon: J105, HTC TouchPro, Z520 (zalozni)

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 29. Září 2011, 11:42 »

Taky bych chtela zustat u A200. Ale on uz ani ten Zylo/Elm/Cedar/Hazel nemaji TU A200 jako ve starsich modelech - male hodiny na displeji, zasobnik slov jen 100, zamrzy a snad ani ty recyklovane plasty nejsou to co driv.  Angry
uložena

Jedine antidepresivum je T. Pratchett a jeho Zemeplocha, proto ho uzivam pravidelne a opakovane. Dalsim lekem je hlina pod hlavou i nad hlavou.
roxetak
Uzivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 29. Září 2011, 17:52 »

Proste vsetko je to tak nejak odflaknute :-( A zverit svoje lowendy inemu vyrobcovi je shame :-(  A puotom sa necudujem ani tym problem so softwareom a hadrwareom.
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
Skrble
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 29. Září 2011, 17:59 »

martin - no uz fakt dlouho nic novyho nepredstavili, bojim se ze levny mobily pro ne bude delat sagem se svym srandaOS ..... :/ jinak mas recht, klasicka konstrukce je nejtrvalejsi, i kdyz on i slider muze bejt dobrej, ale je to kus od kusu a model od modelu ...

monika - ano, jsem moc rad ze nejsem jedinej komu T9 pije krev .. me by nevadilo ze je ze zakladu uplne blba, ale tech 110 vlastnich slov (tolik jsem napocital) je opravdu zoufale smesny .. maly hodiny na displeji mi zase nevadi, zamrzy sem na Elmu taky moc nepozoroval, i kdyz zase pravda, plasty jsou o tridu dve niz. je holt videt ze to uz neni lukrativni segment trhu, bohuzel Sad

roxetak - ano, SE ktery sam sebe povazuje za krale androidu uz neni schopen zajistit ani vyrobu par novych A200 .. (to s tim kralem jsem myslel ciste jako slogan, nikoliv fakt Cheesy ). ty sagemy mi piji krev, tak jsem se na TXT tesil a nakonec z toho vyleze tenhle vtip pro prvni stupen ZŠ ... Sad
uložena

HPM-65 forever !!!
MonikaSh
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 03. Říjen 2011, 19:52 »

Konec A200? Zavitala jsem na eshop SE.cz, abych se podivala, za kolik prodavaji Zylika. Nemeli ho. Skladem nemeli skoro zadny (levnejsi) mobil. Ale s A200 nabizeli jen Cedary, Elma a 2 Hazely. Ani jeden nebyl skladem. A bojim se, ze uz budou jen androidi a sagemove. A nejen u SE nejsou. Ani xstore, MP (Brnenska pobocka) nebo 1m neoplyva velkymi zasobami. Slovensky SE shop je na tom jeste hur, ti maji jen 2 Cedary (stribrny a cerveny) a 1 Zyla (cerneho). Az se doprodaji zasoby na ostatnich eshopech, tak s A200kou se budeme moct setkat jen v bazarech.  Embarrassed
uložena

Jedine antidepresivum je T. Pratchett a jeho Zemeplocha, proto ho uzivam pravidelne a opakovane. Dalsim lekem je hlina pod hlavou i nad hlavou.
peregrin
Uzivatel
Telefon: X8, C510, g502, s75

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 04. Říjen 2011, 07:59 »

http://www.xperiablog.net/2011/10/03/sony-ericssons-ceo-talks-dual-core-phones-windows-phone-and-the-us-market/
Tak podle tohoto se zda ze od leta 2012 budou prodavat pouze "chytre telefony".
uložena

SE X8 2.3.7 GDX
michalko58
Uzivatel
Telefon: T29, T68i, T610, K600i, K610i, K530i, X10 Mini Pro, momentalne Elm

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 04. Říjen 2011, 09:21 »

Ja uz som Android mal (SE X10 Mini Pro) a nikdy viac. Zlata A200 na Elme. Ja potrebujem, aby mi telefon fungoval a robil to co chcem ja a nie naopak. Plus ta katastrofalna vydrz Androidu. Mohli by sa v SE zobudit konecne!
uložena
C510
Uzivatel
Telefon: SE XPERIA PRO

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 04. Říjen 2011, 10:46 »

Konec A200? Zavitala jsem na eshop SE.cz, abych se podivala, za kolik prodavaji Zylika. Nemeli ho. Skladem nemeli skoro zadny (levnejsi) mobil. Ale s A200 nabizeli jen Cedary, Elma a 2 Hazely. Ani jeden nebyl skladem. A bojim se, ze uz budou jen androidi a sagemove. A nejen u SE nejsou. Ani xstore, MP (Brnenska pobocka) nebo 1m neoplyva velkymi zasobami. Slovensky SE shop je na tom jeste hur, ti maji jen 2 Cedary (stribrny a cerveny) a 1 Zyla (cerneho). Az se doprodaji zasoby na ostatnich eshopech, tak s A200kou se budeme moct setkat jen v bazarech.  Embarrassed

nesuhlasim, ja vidim Zylo, Cedar, Hazel aj Elm. Na sklade su vsetky okrem Cedara ale to je podla mna otazka casu.
A druha vec, je to co sa predava a to co sa oficialne dovaza. Tu je komplet zoznam co ide legalne na Slovensko: http://eshop.irdistribution.sk/WEBForms/frmPrehladTovarov.aspx?searchid=22
uložena

Ericssson A1018s -> Nokia 3310 -> Sagem MyX-6 -> SE K600i -> Nokia 6120 classic -> SE C510 -> SE XPERIA PRO Smajlík
chaney
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 04. Říjen 2011, 12:08 »

No ale prave o tom se tady pise. ÂŽe je nabizen prodejcem, ale na sklade neni. A z toho plyne obava, ze se doprodavaji skladove zasoby a pak uz nebudou  Cry. Vsichni pak asi houfne prejdou na dotykace  Angry.
 Ă˜esim toto dilema taky. Manzelce prestava fungovat C510 a dalsi telefon chce jedine SE s klsickou konstrukci. Uz ted je vyber dost tristni, jenze ona porad vyckava dokud ji neprestane fungovat uplne  Lips sealed a ja mam strach, ze uz kolem vanoc zadnej normalni telefon nebude. Sam bych si taky nejakej koupil, jenze uz se mi nechce do fast portu (a zene taky ne), ale nic jinyho neni a asi uz nebude. Ted mam Cedara, ale chtel bych ho nechat jako druhy telefon.
uložena
MonikaSh
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 04. Říjen 2011, 13:14 »

Me laka Zylo (v cervene). Ale bojim se, ze muj dalsi mobil bude No....Nok....je. Ani mi to nejde napsat, jak se prsty zdrahaji.  Cheesy
uložena

chaney
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 04. Říjen 2011, 13:40 »

Zylo me taky laka, vypada dost dobre. Ale ten konektor.... Koupi telefonu planuju nekdy kolem vanoc, ale jestli budu muset koupit tu konkurenci, tak radeji bazar.
uložena
Skrble
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 05. Říjen 2011, 15:28 »

ano jak tu pisete .. nyni je posledni sance koupit A200 .. jenze nemam prachy a Elm nikdo nechce (za utrzeny peniz bych koupil snad libovolnou starsi A200 v supr stavu) .. a celkove - Sony Ericsson vlastne definitivne ukoncil to, s cim zacal, od ted uz neni vlastne mezi SE, Samsungem, LG, HTC a v budoucnu i Nokii rozdil - vsichni vyrabej prakticky to samy - Android. jen skoda, ze dotykac nechci ani videt, takze C901 budu muset setrit hodne hodne dlouho ...
uložena

HPM-65 forever !!!
Joza
Anonym
« Odpověď #13 v: 05. Říjen 2011, 15:44 »

Pokud nepotrebujete fotit a GPS, tak fakt doporucuju CEdar, je to zakladni telefon, ale je to moredni A200 se standardnimi konektory. Pouzival jsem jej nekolik mesicu a pouzival jsem  jej rad Smajlík
uložena
Skrble
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 05. Říjen 2011, 16:51 »

ne, GPS nepotrebuju (mam HGE-100), spis me stve ze Cedar ma taky tu novou zmrsenou T9 .. kdyz na to tak koukam, tak uz Yari predznamenalo konec A200, neboÂť uz chybely nektere funkce (napr. dalkove ovladani, musicdj, ...)..
uložena

HPM-65 forever !!!
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Budoucnost A200
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 18 dotazů.