SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
04. Duben 2025, 00:09

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Xperia ARC S
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson Xperia ARC S  (Zobrazeno 33396 x)
asahi
Uzivatel
Telefon: Xperia X1

Zobrazit profil
« Odpověď #60 v: 20. Říjen 2011, 10:12 »

Hdmi kabel byl i ve stare ofiko distribuci, pouzdro uz ne.
uložena
Kunki
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Sony Ericsson Xperia Arc S

Zobrazit profil
« Odpověď #61 v: 21. Říjen 2011, 14:34 »

Ahoj vsem.
pred par 2 dny jsem si koupil Sony Ericsson Arc S. S telefonem jsem naprosto spokojeny, jen mam par veci, na ktere by jsem se rad zeptal.
1) Na displeji telefonu jsem si vsiml, jako by na nem byla nalepena folie. Vidim totiz u kraju opravdu drobny prechod, na folii se mi to ale zda dost tenke, a taky podezrele precizne nalepene, je to tedy folie?
2) Dalsi vec je svetelne cidlo. Snazil jsem se jiz o tom nejake informace najit, ale z niceho jsem moc nepochopil jak to tedy funguje. U telefonu co jsem mel predtim se zapnul automaticky jas a telefon si nastavoval jas od 0% do 100%. Zde mi pripada, ze cidlo pracuje jen kdyz nastavym jas tak mezi 30 - 50% a i tak mi prijde, ze nikdy napriklad neztmavi displej na 0%, naopak mi prijde ze na svetle se to ke 100 % blizi. Nevite tedy jak to tedy je? A na jakou hodnotu je vhodne nastavit jas, aby cidlo jelo co nejlepe?
3) Posledni vec ktera me tedy trochu desi je telo telefonu. Zpracovani je u meho kusu vynikajici, nic nevrze a vse krasne licuje, barvu jsem si zvolil gloss black. Chtel bych se zeptat nekoho kdo ma treba Arc dele, jestli je telo nachylne k nejakym skrabancum, a hlavne jak je na tom stribrny ramecek okolo telefonu a tlacitka. Ten ramecek mi prijde jen jakoby nastrikany, tak jestli se treba neosoupe.

Jinak telefon je to perfektni, a to jsem jich vyzkousel. Naposled jsem mel Galaxy S2, ale problemy s nazloutlym displejem asi u 7 kusu me presvedcili, aby jsem ho dal pryc. Arc me dostal designem a musim rict, ze i vykon je dobry. Nezaznamenal jsem zadne lagy, rozjedu na nem stejne hry a aplikace jako na S2.
Navic kdyz jsem si ho ve stredu donesl domu, ta me hned privital s aktualizaci.  Mrknutí Tak snad to tak bude pokracovat.

Diky vsem za odpovedi  Smajlík
uložena
pudl
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #62 v: 21. Říjen 2011, 19:09 »

to Kunki:
ten stribrny ram ani po cca 5 mesicich se nijak neosoupal, nachylnost na poskrabani nezkoumam, neb od zacatku jsem mel z HongKongu dovezeny pouzdro v presne velikosti na Arc. Ale asi bych si dal pozor pokladat ho napr. sklem dolu a soupat s nim nejak.
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #63 v: 21. Říjen 2011, 19:12 »

Co se tyka faie - fakt je to folie - kvalitni a velmi dobre nalepena Smajlík Je na vetsine novych xperii
uložena
Kunki
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #64 v: 21. Říjen 2011, 19:25 »

A jak je to s tim svetelnym cidlem? Co?  Mrknutí
uložena
asahi
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #65 v: 23. Říjen 2011, 10:47 »

Cidlo se mi zda, ze funguje ne od 0 do 100%, ale treba jen v rozsahu 60%. Kdyz bych tedy mel jas na 50%, tak na svetle vyleze na 80% a ve tme spadne na 20%. Cisla jsem si vymyslel, ale urcite to neni jak na mych predchozich telefonech, kde bylo jedno jaky mam jas, senzor vzdy fungoval od uplnyho ztmaveni do masimalniho jasu.
uložena
Kunki
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #66 v: 23. Říjen 2011, 23:06 »

Ještě by jsem měl jednu otazecku. Za jak dlouho se vám telefon nabije?
Byl jsem zvyklý z Galaxy 2, ze se telefon nabíjel skoro 3 hodiny, a u Arc S mám nabízí za cca hodinku a půl. Kapacita baterií je ale skoro stejná. Sice to neni nijak moc podstatné, ale zajímá mě, jestli je to takto i u vás. Diky

Sent from my LT18i using Tapatalk
uložena
321654
Anonym
« Odpověď #67 v: 24. Říjen 2011, 01:09 »

me se LT15@LT18 nabiji cca stejne dlouho, samsung neumi nabijecky Cheesy
uložena
Kunki
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #68 v: 24. Říjen 2011, 07:41 »

Tak ono ve finale je to jedine dobre. Jen jsem pichnul mobil do nabijecky, prisel za hodinu, a mel jsem pres 70%. To me uplne vydesilo  Grin
uložena
pudl
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #69 v: 24. Říjen 2011, 10:10 »

jj. souhlas. Mel jsem nasledne po sobe:
HTC Magic, Samsung Galaxy i5801 (Orange SK), Google Nexus S - u vsech shodne nikdy nedosahlo nabijeni na 100% (vetsinou i pres noc max. 96%) a o delce nemluvit - to je hruza.
Ale u SEX Arc a Arc S - 100% tak do hodky dvacet. Jine je nabijeni samozrejme pres USB PC - tam to trva tak o pul hodky az hodku dele.
K memu prekvapeni - mam i tablet - Lenovo Tablet K1 - opet nabijeni 100% za hodinu a pul.
Takze problem bude nekde u Samsungu.
uložena
v6ak
Uzivatel
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #70 v: 25. Říjen 2011, 08:10 »

Pry se Li-on baterie nabijeji ke konci dost pomalu, protoze pri malem prepisknuti by doslo (v lepsim pripade pouze) k destrukci baterie. Pokud Samsung pouziva Li-on, vysvetlovalo by se to... SE si asi oblibil Li-pol a nevim o tom, ze by to zmenil.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
asahi
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #71 v: 25. Říjen 2011, 10:46 »

Li-on a Li-pol jsou stejny, rozdil je v tom, ze Li-pol technologie umoznuje vyrobit vyslednou baterii lehci a tenci (a vyroba je drazsi).
uložena
v6ak
Uzivatel
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #72 v: 25. Říjen 2011, 12:00 »

Je zajimavy, ze jsem se docetl o nejakych rozdilech Li-onu a Li-polu - napr. v doporucenych nabijecich cyklech (Li-pol optimalne vybijet jen na polovinu), zivotnosti (pry lepsi u Li-pol) atd. Ale zase expert na baterky nejsem. Kazdopadne tech poslednich nekolik procent tu pry minimalne u Li-on je a muze dost zaviset na vyrobci, jak se s tim popere.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
Daff.Cz
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia Arc S Midnight Blue

Zobrazit profil
« Odpověď #73 v: 30. Říjen 2011, 16:01 »

zdravim, chci se zeptat jak je to s citelnosti displeje na slunci? jak hlasity je reproduktor a sluchatko? je to ok?
uložena

Az umru, pohrbete me prosim tvari dolu, aby mi cely svet mohl polibit prdel. Mrknutí
321654
Anonym
« Odpověď #74 v: 30. Říjen 2011, 19:36 »

display je vynikajici na slunci, jelikoz mezi dysplayem a sklem neni zadna mezera ani vrastva.
reproduktor je tak prumerny jako vetsina ostatnich telefonu
a sluchatko je az moc Cheesy kdyz volam venku tak okoli slysi muj hovor Cheesy
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Xperia ARC S
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.058 sekund, 16 dotazů.