SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Květen 2025, 14:28

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Xperia ARC S
Strana: 1 2 3 [4] 5 6 7
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson Xperia ARC S  (Zobrazeno 33858 x)
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #45 v: 10. Říjen 2011, 09:16 »

Jasne, nejsem Linux men. Ale vim, ze nektere telefony a ROM upravuji svuj takt (a pripadne dalsi zalezitosti) pomoci nejakeho init souboru v /etc/init.d/.., kde se tyhle ficurky nastavuji. A ten zbytek to ma nekde napevno psane v kernelu. Proto trebas mnoho telefonu nepretaktujete, dokud nejsou k dispozici kernel source. To uz ale nejsem na pevne pude:) Ale zkusil bych to - riziko bricku tam neni (kdyz se to udela spravne).
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #46 v: 10. Říjen 2011, 14:29 »

Ono to nema smysl ted zkouset, kdyz pretaktovani zkratka jeste neni pro novy Android funkcni espektive je, ale pak nefunguje treba pripojeni telefonu k Pc skrze kabel a prenos souboru
uložena
v6ak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #47 v: 10. Říjen 2011, 14:38 »

Jako u taktu taky nebudu uplne na pevne pude, ale co vim, tak procesor s deskou maji nastavenou nejakou frekvenci. Asi az kvuli notebookum apod. se pridal dynamicky takt. Ten nemuze nastavit ledajaka aplikace, je potreba beh v privilegovanem rezimu, takze je nutna podpora v kernelu nebo mit k tomu jaderny modul (prakticky totozne moznosti, lisi se jen zpusobem nacitani).

Navic by tu byl problem slepice/vejce, kdyby byla frekvence urcovana jen kernelem. Kernel totiz musi byt nejak nacten do pameti a jeho instrukce zacit byt vykonavany procesorem. Ale nejaka frekvence musi byt nastavena jeste pred zacatkem vykonavani prvni instrukce.

Pouzit dynamicke taktovani a nastavit jej v inicializacnim skriptu (ten teda neni soucasti kernelu) by sice slo (nevim teda, jak je na tom dynamicke taktovani s moznosti pretaktovani, bezne se pouziva naopak pro podtaktovani), ale bylo by to ponekud obskurni a neobvykle reseni a mozna by nejaky znalec nasel nejjake nevyhody.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
ridic Lukyn
Uzivatel
Telefon: Xperia

Zobrazit profil
« Odpověď #48 v: 10. Říjen 2011, 22:42 »

Kluci urcite poradite.nejde mi to sparovat s autem.Mam VW passat a origo handsfree a vse probiha ok.Najit to najde ale napise mi auto ze je to nekompatibilni.Pritom galaxy s2 tam jede.Za kazdou radu dekuji
uložena
HanysR
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #49 v: 11. Říjen 2011, 06:34 »

Ahoj, nemáš v Pašíkovi BT handsfree s rSAP? Android s tím má problém a nejde to. Tuším že pouze Galaxy to umí. Tam to Samsung ošéfoval.
uložena
Macik68
Uzivatel
Telefon: C702, X8, Arc S

Zobrazit profil
« Odpověď #50 v: 11. Říjen 2011, 06:58 »

No ale Arc spolu s original BT sadou Škoda funguje. Copak koncernove auta maji jine BT soupravy?
uložena
HanysR
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #51 v: 11. Říjen 2011, 08:00 »

Ono to spíš závisí na tom protokolu rSAP jestli dané rádio vzdáleně přistupuje k SIM kartě nebo ne. Jestli je to klasické handsfree, fungovat by to určitě mělo. Těch systémů má VW x druhů takže záleží.
uložena
Macik68
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #52 v: 11. Říjen 2011, 08:40 »

Mas pravdu, ze rSAP podporuje asi jen Nokia a nektere modely Samsung. Trochu jsem v tom patral a je v tom docela zmatek. Koncern VW je primarne orientovan na Nokii, jakozto na leadera v prodeji telefonu. Nicmene by ten pristup meli pomalu prehodnotit. Kolegove tu pouzivaji skodovacky radia Amundsen s navigaci a tam se jim telefony Arc a X8 normalne paruji a funguji. Proto me prekvapilo, ze je u Passata neco jinyho.
uložena
ridic Lukyn
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #53 v: 11. Říjen 2011, 08:40 »

jojo ve skode to funguje.Na pasikovi je vzdalena sim :-(
Tak se mam smirit ze to asi nepujde ze?
uložena
HanysR
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #54 v: 11. Říjen 2011, 08:46 »

Bohužel tohle je problém. Fungovat ti to nebude. Jedině s Galaxy. Chápu tvůj vztek. Člověk investuje do vybavenosti a nakonec zjistí, že je to na nic.
uložena
ridic Lukyn
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #55 v: 11. Říjen 2011, 08:55 »

Galaxy jsem mel ale stejne tam nejede sms,internet atd.Vse to odpoji a jedou pouze hovory.SMS na DOD a potom v tel nevis co a jak :-( jenom mne zajimalo kde je zakopany pes :-)
nejaky jinaci navrh???parrot nebo tak neco???
jedine co bych nechtel aby slo neco v aute videt.
uložena
Macik68
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #56 v: 11. Říjen 2011, 09:20 »

Ja pouzivam uz leta v aute parrot. Chapu, ze to neni zdaleka tak elegantni jako vestavena BT od vyrobce auta, ale zase mam velkou jistotu, ze to bude fungovat. Patral jsem v pameti a je pravda, ze i Škoda BT mela s X8 problemy. Fungovalo to pri SE Android 1.6, ale po updatu na SE Android 2.1 byl pruser. V original servise Škoda mi dokazovali na Nokii, ze je vse v poradku... Vyresil jsem to tenkrat rootem a nahranim neoficialni rom. Pak se to opet rozjelo. Parrot mi zatim fungoval vzdy se vsim.
uložena
HanysR
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #57 v: 11. Říjen 2011, 10:07 »

Je to problém sladit k dokonalosti protože jak zpívá Werich, ten umí to a ten zas tohle akorát dál je to jinak že dohromady neumějí nic. Třeba jednotky multimediální/navigační od Kenwood mají v sobě bt modul se SW který je od Parrot. Navigaci mají od Garmin a zbytek audio/video/zábava je Kenwood. Vlastně se mi to líbí protože každou funkci dělal určitý etalon. Je parádní když je to vše vestavěné ale v naší zemi nenechavců je to o hubu kdy bude auto zase rozbité. To hrozí ale i u Parrotu když tam ten displej člověk zapomene. Jsme dost OT, za chvíli nás vytahají admini za uši :-D

Sent from my SK17i using Tapatalk
uložena
Macik68
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #58 v: 11. Říjen 2011, 12:35 »

Nemyslim si ze to bude tak horky,
ja bejt potencialni kupec Arcu, tak me konretne zkusenosti z HF v autech zajimaji maximalne. Smajlík
uložena
pudl
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #59 v: 20. Říjen 2011, 06:29 »

hosani mam dotaz - vymenil jsem Arc za Arc S a chci se zeptat, jaka je to aplikace, abych se dozvedel, jaky je v tom "esku" procesor a kolik ma GHz ?
Jinak pro pripadne dotazy - krabice se tvari ze je to urceno pro CZ, SK, PL, v krabici jsou navic oproti Arcu hdmi kabel a slusive pouzdro.
« Poslední úprava: 20. Říjen 2011, 06:34 od pudl » uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 3 [4] 5 6 7
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Xperia ARC S
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.049 sekund, 17 dotazů.