SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
01. Duben 2025, 20:18

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a upravy s nim spojene (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Gingerbread ROM pro X10 Mini (diskuze)
Strana: 1 [2] 3 4 ... 7
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Gingerbread ROM pro X10 Mini (diskuze)  (Zobrazeno 47156 x)
zehny
Uzivatel
Telefon: SE xperia 10mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 28. Červen 2011, 16:31 »

Ale jre fakt, ze uz pul hodiny mi nabiha jen logo. Aj ten dalsi restart jsem udelal. Co ted?? Angry
uložena
Jajar
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 28. Červen 2011, 16:49 »

Za 1) edituj svoje prispevky.

Za 2) zkus se pri restartu dostat do recovery. Pokud to nepujde, vyndej a zandej baterku a nastartuj do recovery (me to tak slo) a obnov si zalohu, predpokladam, ze jsi si ji vytvoril pred timhle pokusem.

Za 3) ROM je urcena pro X10 mini, takze ji asi tezko rozjedes na X10 mini pro.
uložena

Ericsson/Sony Ericsson: T10s->T39m->T68i->K700i->W800i->W880i->G900->W902->X10 mini pro->mini pro
zehny
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 28. Červen 2011, 17:12 »

Ale ja se do toho recovery nemuzu dostat. Vyndat a dat baterku jsem zkousel. A myslel jsem, ze kdyz je pro mini tak bude i pro mini pro. Tak jak vsechno. Co mam ted delat?? Nejakej napad?Huh Sad
uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #18 v: 28. Červen 2011, 17:57 »

Tady zase nekdo dostal chytrej telefon, ale hlavu uz nepouziva. Flash pomoci flasheru by mel problem vyresit. SEUS je naprd, kdyz ma v Mini Pro build.prop soubor z Mini.
uložena
zehny
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 28. Červen 2011, 19:00 »

Aha. Takze ja jsem idiot. Muzes mi dat presnejsi navod?? Fakt promin,ale telefon mam asi 8mesicu a delal jsem psi kusy,ale tohle fakt neumim vyresit. Pokud ti pripadam jako ko kot, ok. CHytnu telefon a splachnu ho do haj zlu. Kdyz ti to udela radost. Sad
uložena
figycom
Anonym
« Odpověď #20 v: 28. Červen 2011, 20:21 »

Pokud Jozko dovoli tak by jsem upravil tuhle ROM taky pro X8 Cool
uložena
zehny
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 28. Červen 2011, 20:40 »

Pokud Jozko dovoli, tak by jsem potreboval poradit. Zkousim FLASh- dioda se rozsviti zelene ale nic to nedela. Dalsi napad? Krome vyhozeni z okna??
uložena
Jajar
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #22 v: 28. Červen 2011, 20:51 »

Az takhle se mi telefon nikdy nekousnul, takze jen napisu, o co bych se pokusil ja:

1) Zkusit Wotanserver, zda se ze je porad zdarma http://www.wotanserver.com/en/sony-ericsson/se/xperia-mini-pro/debranding-flash
2) Zkusit Flasher (s tim, ze si na netu najdes FW pro X10 mini pro) http://forum.semania.cz/index.php/topic,27728.0.html
3) Zkusit starej postup (pouzivanej na 1.6) http://forum.semania.cz/index.php/topic,27424.0.html

A neni potreba se hned certit. Pokud jsi, jak pises, delal s telefonem psi kusy, jiste znas vsechny rizika a davas si pozor na to co delas/instalujes. Pokud ne, neni to chyba uzivatelu tohoto fora.
uložena

Ericsson/Sony Ericsson: T10s->T39m->T68i->K700i->W800i->W880i->G900->W902->X10 mini pro->mini pro
zehny
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 28. Červen 2011, 21:01 »

Ok, ja nerikam, ze je to neci vina. Jen mam nervy na to, ze to proste naflashovat nejde. NIc to nedela. Sviti zelena dioda,ale porad a porad dokola se to restartuje.. Porad porad porad. Uz tak 7 hodin. To je asi konec me x10mini pro. No asi jsem prvni koumu doopravdy umrel telefon...
Borci, takze nic... Proste mi to nejde.. Nejde to naflashovat, nejde s ti mlautr nic. Pockam na jozku jestli mi poradi neco jineho nez flash, protoze tohle proste nejde. Ten prasivej flash mi totiz nesel pres tyhle programy nikdy ani kdyz byl telefon v klidu. Proste ted se jen ukaze logo, to tam je pet minut a pak zmizi a zapne se znovu na pet minut. Takhle mi to bezi uz moooc dlouho. Jediny co to dokaze, je to, ze to nabiji. To je fajn. Aspon az ho budu vyhazovat, tak bude mit energii. chlapi zkuste nekdo neco vymyslet. Budu vam moc vdecnej. Diky Martin
« Poslední úprava: 28. Červen 2011, 21:09 od zehny » uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #24 v: 28. Červen 2011, 21:03 »

Šmarja, nikomu nic neumrelo. Udelat z Androida tezitko chce poradnou davku talentu. Co ti telefon dela pri pripojeni na flasher? samozrejme koreknim zpusobu pripojeni.
uložena
zehny
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #25 v: 28. Červen 2011, 21:10 »

Me to prave nedela vubec nic. Porad tam bezi ty tecky a telefon se nepripoji. Nezacne to flashovat
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #26 v: 28. Červen 2011, 21:16 »

Flasher musi fungovat i na naprostou mrtvolu...

Fygicom - upravu vitam, tesim se na ni Smajlík

PS: hlavne klid panove, chybku udela kazdy, jak bude chvilka, trochu to tady promaznu, aÂť to ma hlavu a patu

To Zehny ktery flasher pouzivas? Posli odkaz... Doporucuji verzi na Android 2.1 z XDA, ozivi cokoliv...
uložena
zehny
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #27 v: 28. Červen 2011, 21:19 »

Pouzil jsem ty, ktery mi poradili lidi tady... Muzes mi dat odkaz na ten flash, kterej ozivi naprostou mrtvolu, jak pises??
Pouzivam ten flas x10 mini pro uk.rar   Vzdycky se mi po chvilce vypne zeleny a zacne naskakovat a nabijet... Nechyta se to..

A proste nevim co s tim.. Chlapi je tu nekdo z Olomouce, co by mi to dal nejak do kupy. Na pc mam xp a na notebooku sedmicky a nejde mi to flashnout ani na xp a ani na notebooku. Nevim co s tim. A nevim jak editovat prispevky,takze zahlcuju forum zbytecnostma. Omlouvam se.
« Poslední úprava: 29. Červen 2011, 05:54 od Jozef Cmar » uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #28 v: 28. Červen 2011, 21:59 »

Pokud bychom to nahodou nevyresili na dalku, tak se obcas (kazdy pracovni den) v OL vyskytuji... Stejne by to na me nekdo prasknul Smajlík
uložena
zehny
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #29 v: 29. Červen 2011, 12:48 »

Tak poprve na notebooku mi to chytlo a pise start flashing, sending loader, pak flashing amss-fs.sin, pak flashing cache.sin, pak flashing amss.sin, pak   Kur  va ja jsem VVUULL. Jozko a vsichni prominte.... Celou dobu i v prosinci jsem mackal pri volbe X10 a mam prece mini pro a to je volba 2.. Ted to vidim ve stare diskuzi, ze mi to nekdo psal... Jozko a vsichni.... PROMINTE!!!! Mam naflashovano a funguje to. Diky A NEZLOB TE SE. Tohle je tak na vyhozeni z fora.. DIKY
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2] 3 4 ... 7
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a upravy s nim spojene (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Gingerbread ROM pro X10 Mini (diskuze)
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.046 sekund, 17 dotazů.