SEMania.cz Frum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vtejte, Anonym. Prosm pihlate se nebo se zaregistrujte.
Nepiel Vm aktivan email?
07. jen 2024, 14:45

Zadejte uivatesk jmno, heslo a dobu pihlen
Hledat:     Pokroil vyhledvn
142468 pspvk v 10010 tmatech od 23754 uivatel
Nejnovj uivatel: Emmitt
* Dom Npovda Hledat Pihlsit Registrovat
Frum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecné Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Modertor: Ganimed)  |  Tma: Sony Ericsson pøedstavil model XPERIA Ray - jak se vám líbí?
Strana: 1 ... 13 14 [15]
Poslat tma Tisk
Autor Tma: Sony Ericsson pøedstavil model XPERIA Ray - jak se vám líbí?  (Zobrazeno 87272 x)
Joza
Anonym
« Odpov #210 v: 29. Prosinec 2011, 22:35 »

OT: sám se chystám prubnout pár aplikací z Marketu na focení, neèekám sice zázrak, ale tøeba nìkterá pøekvapí... Ta komprese je fakt mimo bohu¾el...
uloena
K@rlos
U¾ivatel
Telefon: SE C901, SE T650i, SE Xperia Ray
Pspvk: 21

Zobrazit profil
« Odpov #211 v: 30. Prosinec 2011, 16:59 »

Je to vìc, která by se dala vychytat firmwarem, bohu¾el to zatím tak není..ikdy¾ se o tom v¹ude diskutuje  Angry
uloena
pogo
U¾ivatel
Pohlav: Mu
Telefon: Xperia PRO
Pspvk: 446

Zobrazit profil
« Odpov #212 v: 30. Prosinec 2011, 17:07 »

OT: sám se chystám prubnout pár aplikací z Marketu na focení, neèekám sice zázrak, ale tøeba nìkterá pøekvapí... Ta komprese je fakt mimo bohu¾el...

Zkou¹el jsem pár aplikací - jediné co provedly, bylo zvìt¹ení velikosti fotky, ale komprese poøád stra¹ná...
« Posledn prava: 30. Prosinec 2011, 17:20 od pogo » uloena

Alcatel OT View DB -> Sony CMD-J5 -> SE T610i -> SE K800i -> SE Xperia X1i ->
ETEN Glofiish M700 -> Vodafone 845 -> SE XPERIA PRO
sony
U¾ivatel
Pspvk: 511

Zobrazit profil
« Odpov #213 v: 01. Leden 2012, 12:09 »

Fotky z Raye (a pøedpokládám i dal¹ích modelù) jsou opravdu v dost pøípadech tragické. Dali tam 8Mpix, Carl Zeiss, Exmor R a pak to v¹e znièí tím, ¾e výsledný JPEG má obrovskou kompresi. 6Mpix fotku mi to klidnì udìlá i 600kB velkou (max 1,2MB). Starý kompakt dìlá pøi 3Mpix 1,5MB, pøi 5Mpix 2,5MB. Kdyby se dala nìkde zvolit kvalita JPEGu - jedno èíslo, mo¾ná by se hromada vìcí vyøe¹ila. Jen¾e to je asi nìkde hluboko natvrdo v Androidu zadané, proto¾e ani jiné foto aplikace toho nastavení nemají. Nechápu, jedna volba normal/fine, pøípadnì low/normal/fine a bylo by. Osobnì si myslím, ¾e dùvod je, ¾e kdy¾ fotka je velká, tak se pomalu ukládá/naèítá. Tak¾e dají 8Mpix chip aby to hezky vypadalo na krabici (tomu nesmyslu èím víc mpix tím víc adidas bohu¾el podléhají i "recenzenti") a pak vyøe¹í rychlost tím, ¾e fotky nesmyslnì moc zkomprimují. Proè ne, kdy¾ tam bude i ta volba fine.. Kdyby nìkdo vìdìl, jak tu kvalitu zvìt¹it, a» napí¹e, root mám.
inak problem z velkou kompresiou fotiek z Xperií roku 2011 sa moc na nete nikde nerie¹i,ani na zahranièných fórach.Asi je to u¾ nereálny problém,ktory sa nikdy nevyriesi.
to petr_p----Xperia Ray má Carl Zeiss?
uloena

Xperia Neo Blue,Sony Vaio VPCEB3S
Stanin
U¾ivatel
Pspvk: 6

Zobrazit profil
« Odpov #214 v: 03. Leden 2012, 13:53 »

Uz se mi tu nechce hledat ten prispevek, kde se diskutuje o prepinani skladeb pomoci bocnich tlacitek. Ale pro ty, kteri to nevedi, tak skladby prepnete pomoci tlacitka pro prijeti hovoru na HF sade. Staci 2x rychly stisk a jede dalsi skladba v poradi.

A ted moje poznatky pro ty, co se rozhoduji pro tento telefon.. Predtim jsem mel prvni iPhone a potom jsem si poridil Galaxy S. S nim jsem byl spokojeny, ale kdyz jsem v predvanocnich shonech zabloudil do jedne elektro prodejny, kde se dal osahat na stojance zapnuty Ray (samozrejme, ze vedle byly i jine pristroje), tak jsem vedel, ze si pro nej po Vanocich musim jit Smajlk Galaxy jsem do tydne prodal a ted mam Raye. Prekvapilo me, jak rychle jsem si zvyknul ne mensi displej. Pozorovaci uhly jsou mensi, nez u SAMOLED, ale barvy jsou prirozenejsi. Kvalita fotek je dostacujici i pri vyssi kompresi. Co se tyka videa, tak se vlni (to SGS tolik nedelal) a slusela by mu vyssi bitrate, ale i tak je to celkem v pohode. Prijde mi, ze kdyz jsem vypnul stabilizaci obrazu, tak se uz tolik video nevlni a da se srovnat prave s videem z Galaxy S. Integrovany prehravac hudby neumi prehravat po slozkach, coz je skoda. Co se tyka male vnitrni pameti, ktere jsem se bal, tak muzete byt klidni. Mam v telefonu vsechny aplikace, ktere potrebuju a vetsinu z nich jsem presunul na SD kartu a i tak mam cca 180 MB volneho mista. Stavova dioda je vyvedena hezky a je urcite plusem pro tenhle stylovy telefon. Co me ale zklamalo je reproduktor telefonu. Zvuk z neho je takovy nemastny a neslany. To me odradilo od nastaveni moji oblibene melodie a pouzil jsem jednu z predinstalovanych od vyrobce, kterych je mimochodem asi tretina oproti melodiim v SGS (ty by se nemuseli stydet ani za zarazeni do hitparady, protoze vetsina z nich je hezky zpivanych).
Kazdy ma urcite jine priority, nektere veci bych na telefonu zmenil, ale celkove jsem spokojeny a nelituju prechodu z Galaxy S, se kterym ho porad srovnavam. I kdyz mi trochu chybi ten barevny svet Samsungu pri pohledu na chladne TimeScape. Mozna vymenim launcher, to jeste uvidime.
uloena

Ericsson A 2618s -> Nokia 3310 -> Alcatel OT DB (doèasné zapùjèení) ->  Siemens M55 -> Sony Ericsson K 700i -> Sony Ericsson K 750i -> Sony Ericsson K 550i -> Nokia 6303 Classic -> Apple iPhone 8GB
finch
U¾ivatel
Telefon: SE Xperia Ray black
Pspvk: 9

Zobrazit profil
« Odpov #215 v: 03. Leden 2012, 15:04 »

@Stanin ja si koupil PowerAMP, ten umi snad vsechno vcetne prehravani po slozkach, kvuli cemu sem si ho taky hlavne poridil Smajlk
uloena
sony
U¾ivatel
Pspvk: 511

Zobrazit profil
« Odpov #216 v: 03. Leden 2012, 16:22 »

I kdyz mi trochu chybi ten barevny svet Samsungu pri pohledu na chladne TimeScape.
no to je tá podstata výhody SE.Jednoduchos». Samsungy,a nie iba ich mobily,ale aj LCD TV  sú tou ich prehnanou nereálnou farebnos»ou trápne.
uloena

Xperia Neo Blue,Sony Vaio VPCEB3S
petr_p
U¾ivatel
Pspvk: 27

Zobrazit profil
« Odpov #217 v: 04. Leden 2012, 21:50 »

to petr_p----Xperia Ray má Carl Zeiss?
Zøejmì nemá, sorry, nìkde jsem to kdysi èetl (znáte ty nepøesné informace z èlánkù/tabulek) a ¾il jsem v tom bez ovìøení doteï. Jen¾e ono to je asi jedno, proto¾e co jsem èetl jinde, tak i u mobilù, kde se Carl Zeiss pí¹e, stejnì ¾ádný není, on se tìma pidi èoèkama nezabývá, to si jen výrobce zaplatí za pou¾ití té nálepky, aby vy¹¹í modely byly jakoby nìco víc. (jak jsem koupil, tak prodávám)
uloena
HUdasp
U¾ivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502
Pspvk: 1865

Zobrazit profil WWW
« Odpov #218 v: 04. Leden 2012, 21:54 »

Carl Zeiss je od Nokií u mobilù. U¾ívaj je fo»áky Sony také, ale o mobilech teda nevim. Mimochodem, nedìlá Zeiss jen objektivy, ne zbylou elektroniku?
uloena
Ryky
U¾ivatel
Telefon: Honor Magic 5 Pro,Honor 50,Xiaomi Poco F2 Pro,Honor 10,Xperia Z, Xperia Ray, W900i, Satio, C905, D750/W800, Siemens: C45, A52, M55, S65, Motorola T2288r
Pspvk: 77

Zobrazit profil
« Odpov #219 v: 11. nor 2012, 13:00 »

Nevim jestli se tim nìkdo zabýval. Mam Ray od Vodafone. Na v¹ech obrazcích Raye pøi focení je automatický blesk. Proè tam mam ja jen pøisvícení? A nefunguje dioda na principu blesku?
uloena
verbatim
U¾ivatel
Telefon: E T39m ► SE T65 ► SE T630i ► (SE T105) ► SE D(K)750i (R1DB001) ► SE K800i (R8BF003) ► SE C902 (R3EG004) ► SE W995 Silver (R1HA035) + Mini Pro (4.0.2.A.0.58)
Pspvk: 775

Zobrazit profil
« Odpov #220 v: 12. nor 2012, 04:37 »

Zabýval... Tøeba já jsem toto zmínil v tomto topicu o 2 strany zpátky Mrknut

forum.semania.cz/index.php/topic,28256.180.html
uloena

SE W995 (R1HA035)+ M2 Sony 8 GB + Handsfree HPM-90 + Handsfree MW600 + MPS-70 + MS-410 + CDS-75 + CCR-70

C902 - u¾ivatelská recenze
Valldez
U¾ivatel
Pspvk: 1

Zobrazit profil
« Odpov #221 v: 24. Duben 2012, 09:41 »

Zdravim, koupil jsem si první android a kvùli baterii jsem vybral RAY a musím se zeptat jestli je normální, ¾e mì vydr¾í max 2 dny a to mám zaplé jen 2G. vyplé: datové pøenosy, wifi, gps, bluetooth,synchronizaci, podsvìtlení na cca 40%, minimum hovorù a sms. Je to normální, ¾e pøi tak malé zátì¾i vydr¾í jen 2 dny ??
uloena

Siemens C55:. > SonyEricsson K750i + SanDisk MS PRO DUO 1 GB
vigo
U¾ivatel
Telefon: SE K750i(firm.W800),Xperia Ray
Pspvk: 1

Zobrazit profil
« Odpov #222 v: 13. erven 2012, 21:23 »

Sorry za pozdní odpovìï,zøejmì u¾ si to zjistil,¾e normální to NENÍ!!Aspoò ne pøi tebou popsané "zátì¾i".Pokud se ti kapacita po cca 2-3 dobitích nezvý¹í aspoò na 5-7 dní(tolik mi vydr¾í pøi tebou popsaném nastavení mùj Ray),tak je nìco ¹patnì=reklamuj Cry!!
uloena
Frum SEMania.cz

uloena
Strana: 1 ... 13 14 [15]
Poslat tma Tisk
Frum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecné Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Modertor: Ganimed)  |  Tma: Sony Ericsson pøedstavil model XPERIA Ray - jak se vám líbí?
Skoit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Vechna prva vyhrazena.
Strnka vytvoena za 0.009 sekund, 18 dotaz.