SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
05. Duben 2025, 17:10

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson predstavil model XPERIA Ray - jak se vam libi?
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 15
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson predstavil model XPERIA Ray - jak se vam libi?  (Zobrazeno 90496 x)
gsmman
Uzivatel
Telefon: SE Ray

Zobrazit profil
« Odpověď #60 v: 14. Září 2011, 16:31 »

potvrzuji - agora skladem pink a black - gold 26.9.... aspon nekdo ma stesti - me u PRO zase posunuli termin u cerne na 3.10. a neverim, ze 3.10. bude.
Ak sa ti nechce cakat   doporucujem ti slovensky shop: www.epicentrum.sk Mne po telefonickom dohovore dodali telefon az do Rakuska. Cena za dopravu bola myslim 23,-€...  Zarucny list je ofiko Agora.

Akorat ze sem u nich Ray ani Pro nenasel v nabidce teda...
uložena
vasek.x1
Uzivatel
Telefon: SE Xperia X2

Zobrazit profil
« Odpověď #61 v: 14. Září 2011, 16:54 »

Inu, dnes jsem si v www.czc.cz vyzvedl ocekavany telefon Xperia Ray. Vypada hezky, chodi rychle, na klavesinici se pise taky celkem rychle (ale do rychlosti psani na X2 to ma jeste docela daleko - holt chybi ta HW zpetna vazba) ale nemam moc casu se v nem vrtat.
Narazil jsem ovsem na zasadni problem - kdyz chci pouzivat GPS, tak chce telefon automaticky odesilat data o me poloze a kdovico jeste. Kdyz mu tento "anonymni" sber dat nepovolim, GPS nefunguje. Da se to vypnout nejak sikovneji? Opravdu nemam zapotrebi, aby me smirovala nejaka soukroma spolecnost a prodavala data dal...
uložena
sony
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #62 v: 14. Září 2011, 18:15 »

konspiracie  Grin
uložena

Xperia Neo Blue,Sony Vaio VPCEB3S
Oldrich Mladek
Uzivatel
Telefon: Xperia mini pro (SK17i) bila

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #63 v: 14. Září 2011, 18:33 »

Sony Ericsson Xperia ray - maly, tenky a lehky telefonek s velmi jemnym displejem. Designove se povedl, je to zase neco jineho, neokoukaneho. Libi se mi senzorova tlacitka, jejichz popisky maji kovovy lesk podobne jako napis Xperia. Dostala se mi do rukou bilo-cerna varianta a nevypada spatne, ale asi celo cerna by byla elegantnejsi. Takto se biji 3 barvy. U mnou testovaneho kousku nesedi dokonale zadni kryt na leve strane, je tam mala sterbina, doufam, ze u prodavanych kousku tomu tak nebude. Jeste me zarazi zpracovani celni kamerky, ktera je minimalne nevzhledna, nehodi se vubec k designu telefonu, opticky dira do vnitrnosti mobilu. Jinak nemam vyhrady, telefon je rychly, nikde nic nevrze, tlacitko Home ma optimalni zdvih, neni tak tuhe jako u mini pro.Co jeste potesi je baterie s kapacitou 1500 mAh, tu bych u tak maleho telefonu necekal. ToÂť me prvotni dojmy.

Diky Jozko
uložena
Martin V.
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia arc, Xperia X10, Xperia mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #64 v: 14. Září 2011, 19:14 »

Inu, dnes jsem si v www.czc.cz vyzvedl ocekavany telefon Xperia Ray. Vypada hezky, chodi rychle, na klavesinici se pise taky celkem rychle (ale do rychlosti psani na X2 to ma jeste docela daleko - holt chybi ta HW zpetna vazba) ale nemam moc casu se v nem vrtat.
Narazil jsem ovsem na zasadni problem - kdyz chci pouzivat GPS, tak chce telefon automaticky odesilat data o me poloze a kdovico jeste. Kdyz mu tento "anonymni" sber dat nepovolim, GPS nefunguje. Da se to vypnout nejak sikovneji? Opravdu nemam zapotrebi, aby me smirovala nejaka soukroma spolecnost a prodavala data dal...

Moc se toho bojis Cool, ne vsichni jsou zvedavi na kazdeho obcana co ma telefon s Androidem;-). Me by uz museli vysmirovat az do morku kosti  Grin
uložena

Sony Ericsson rulezzz;-)

http://www.sonymania.cz
vasek.x1
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #65 v: 14. Září 2011, 19:59 »

Martin V.: vis, kdybys vedel to, co ja, tak by ses bal taky... Nehlede na to, ze nemam a normalne nepotrebuji datovy tarif, takze nechci, aby se telefon pripojoval kdykoliv k internetu.

Takze zpet k otazce - da se to "smirovani" vypnout? Nebo je mam rovnou dat k soudu do Haagu?

Mimochodem - zajimava vec na telefonu: zrejme nema cidlo okolniho osvetleni, neb se displej neztmavi ve tme a nerozsviti vice na svetle.
uložena
SikoEricsson
Uzivatel
Telefon: XPERIA ARC S Pure White R2D-4.0.2.A.0.62/ 2.3.4 GENERIC CE1

Zobrazit profil
« Odpověď #66 v: 14. Září 2011, 21:57 »

potvrzuji - agora skladem pink a black - gold 26.9.... aspon nekdo ma stesti - me u PRO zase posunuli termin u cerne na 3.10. a neverim, ze 3.10. bude.
Ak sa ti nechce cakat   doporucujem ti slovensky shop: www.epicentrum.sk Mne po telefonickom dohovore dodali telefon az do Rakuska. Cena za dopravu bola myslim 23,-€...  Zarucny list je ofiko Agora.

Akorat ze sem u nich Ray ani Pro nenasel v nabidce teda...
sorry kamo... pomylil som si to s xperia mini pro.. ten maju v obidvoch farbach. Ale mozem doporucit. Do 48 hodin ho mas doma. Na Slovensku na druhy den rano.
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #67 v: 15. Září 2011, 06:30 »

To Vasek: pokud zapnete GPS ale nemate aktivni datove prenosy respektive je v telefonu nemate povoleny, pak stejne neni cesta, jak data z telefonu prenest...
uložena
Oldrich Mladek
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #68 v: 15. Září 2011, 09:40 »

Pridavam dalsi dojmy, libi se mi totiz umisteni indikacni diody k tlacitku Home. Vypada to dost dobre, nejde to prehlednout. Po prvni noci s telefonkem ale mohu prohlasit, ze neni pro mne. Je pekny, ale spise do damske kabelky. Nepise se mi na nem nejlepe, diky uzkemu displeji a uz jsem si navyknul na HW klavesnicku u mini pro. Jesteze ale nebude verze ray pro (doufam), protoze ten displej s HW klavesnici by uz stal za hrich :-).
uložena
vasek.x1
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #69 v: 15. Září 2011, 10:20 »

Tak mam dve dalsi neprijemnosti:
1) sice se tvrdi, ze ma telefon n-kovou wifi, ale zadnou n-wifi nevidi (ze by tedy sel rovnou do opravy...?)
2) nelze se prihlasit ke google uctu - tvrdi, ze nemuze komunikovat se servery google... Ma na to nekdo jine reseni nez hard reset?
uložena
gsmman
Uzivatel
Telefon: SE Ray

Zobrazit profil
« Odpověď #70 v: 15. Září 2011, 15:04 »

Tak frcim do CZC,prijemne prekvapili a Ray pro me maji uz dnes misto patku...bohuzel nebude moc casu na otestovani:/
uložena
Oldrich Mladek
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #71 v: 15. Září 2011, 16:49 »

2 vasek.x1: a z jakeho obchodu ji mas? Toto delaji dovozovky, ktere maji spatne prehraty FW.
uložena
hensel
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #72 v: 15. Září 2011, 20:17 »

no asi to taky nevydrzim a zajdu si pro nej
uložena

- minulost
vasek.x1
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #73 v: 15. Září 2011, 23:04 »

Oldrich Mladek: Jak jsem psal, je to z CZC.cz - ma to i oficialni Agora zarucni list...

Ale porad jsem nikde nenasel nejake rozumnejsi reseni, nez ten HR... Kazdopadne jsem nasel jednu drobnost - Google dela rozdil mezi "Google account" a "Gmail account", ale oboje pojmenovavaji "Google account", takze jsem netusil, ze kdyz nemam Gmail, ale "jen G. account", tak mi to ke zprovozneni marketu nestaci... Ale s Gmail kontem mi to nechodi taky. Pak jsem jeste nasel reseni v podobe vymazani jednoho adresare, ale to jde jen kdyz je clovek root a navic bych musel mit nainstalovany nejaky file manager, coz bez prihlaseni pres market nenainstaluju a z karty jakbysmet, protoze nemam file manager, kterym bych na ni z telefonu kouknul :-) Jeste mne napada, ze si to nahraju nekam na http server a spustim si instalacku ze serveru, coz pujde. No, ma to google lisacky provedene - mohli by ti vyrobci mezi sebou poradat soutez s nazvem "Kdo nastve sve zakazniky driv" ;-)
uložena
vasek.x1
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #74 v: 16. Září 2011, 00:26 »

Tak problem s neprihlasenim ke Google uctu vyresen, ponekud zvlastne, abych rekl pravdu: spustim YouTube, odsouhlasim ty nesmyslne podminky a prihlasim se k YouTube. To mi napise, ze se prihlasit nemuzu, protoze nemam G.konto asociovane s YouTube, odskrtnu OK a ejhle, jsem presto prihlasen. Takze se odhlasim, kouknu do spravy uctu a uz tam G.konto je a uz muzu i na Market... No, neprastili byste je...
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 15
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson predstavil model XPERIA Ray - jak se vam libi?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.051 sekund, 18 dotazů.