SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
03. Duben 2025, 14:03

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Problemy a chyby (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Bezduvodne a postupne mizeni pameti telefonu - VIR? SE SATIO
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Bezduvodne a postupne mizeni pameti telefonu - VIR? SE SATIO  (Zobrazeno 4833 x)
underbiker
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 18. Duben 2011, 19:55 »

Ahojte, mam dost zavaznej problem, nemuzu uz kvuli tomu ani spustit nektery aplikace co chteji pro start urcitou cast pameti.

Proste mi zacala z nicehoz nic ubyvat pameÂť telefonu (ne pameÂťove karty) a kdyz dam zobrazit detaily->pameÂť a ukaze mi to tam seznam polozek, ktere jsou jak zaplneny a je tam polozka "Jine soubory" a ta ma 50 MB, nemuzu se tehle slozky dohledat a vymazat.

Jsem dost casto na internetu a kdyz Operu minimalizuju tak se mi behem toho ztraci pameÂť doslova pred ocima, mam tam uz jenom necelych pul mega a nemuzu spustit uz ani google maps a prijmout pres bluetooth z PC nejake soubory.

Zprav tam mam tak 60, zadne MMS a tak...

Mel bych to projet nejakym antivirakem na mobily?

uložena

T230i, K500i, K700i, W810i, K850i 4GB M2, C905 8GB M2, W995 8GB M2, Satio 16GB
Honza Bouma
Uzivatel
Telefon: Xperia X10

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 18. Duben 2011, 22:34 »

Osobne bych radsi zalohoval kontakty a udelal format, jak na to neporadim..se Symbianem jsem mel SIEMENS SX1 a ten mel tzv. "trojhmat" pri vypnutem telefonu stisknout a drzet * a # a cerveny telefon pro zapnuti..provedl se kompletni format krome pam. karty,telefon byl jak z vyroby..Myslim,ze neco takoveho ma kazdy Symbian..Kamosova Nokia 3650 to mela taky,jen jinou kombinaci tlacitek.
uložena

Stale v prodeji: Prodam autoradio Swing ze Škoda Superb Combi: http://aukro.cz/show_item.php?item=2041382990
Thymallus
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Satio U1i silver

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 27. Duben 2011, 07:22 »

Podle mne to zalezi na spoustu vecech...
Kam instalujes programy a hry? Na kartu, nebo do pameti telefonu?
Skoro kazda aplikace a hra ubira pameÂť i za sveho provozu, protoze si uklada podpurne soubory - proto je lepe instalovat vse na kartu.
SMS si taky nastav na ukladani do pameti karty, tim budes moct prijimat soubory vetsi, nez je pameÂť telefonu - jsi omezen jen volnym mistem na karte.

takze - bud odinstaluj programy z pameti a nainstaluj na kartu, nebo proved obnovu tovarniho nastaveni, pripadne update pres seus (nejprve si ale zalohuj kontakty atd...) - to je cistci reseni, pac po odinstalovani programu ti v mobilu i tak zustane bordel, nehlede na to, ze nektere programy uz nemusis znovu nainstalovat (pokud se vklada registracni kod)...
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Problemy a chyby (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Bezduvodne a postupne mizeni pameti telefonu - VIR? SE SATIO
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.067 sekund, 16 dotazů.