SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
30. Duben 2025, 05:27

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson XPERIA Neo v redakci - dojmy, otazky a odpovedi
Strana: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 31
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson XPERIA Neo v redakci - dojmy, otazky a odpovedi  (Zobrazeno 156683 x)
tomason
Uzivatel
Telefon: SE vivaz

Zobrazit profil
« Odpověď #105 v: 24. Květen 2011, 19:49 »

tezko rict kde je problem,SE telefony evidentne vyrabi,ale je otazka zda jim to jde tak pomalu a nebo jestli opravdu maji diky zemetreseni nedostatek soucastek,respektive staci jedna a je vymalovano.samozrejme je ale na to celym divny,ze ma problemy jen SE.

kazdopadne sedivka sehnat jde,takze kdo ho moc chce tak ho koupi i takhle jako jsem tak ucinil ja,nehodlam cekat do cervna,kdy uz pomalu budou predstavovat novy kousky!

jinak k Neu,po ctrnacti dnech! jsem stale nadsen,vsechno perfektne funguje,displey je super,vydrz je zhruba dva dny a po vcerejsim updatu FW se mi zda ze je to jeste lepsi,fotky jsou stejne jen podle me ubrali mirne jas,aby nebyly fotky ve svetlych mistech tolik prepaleny.

jinak proti Vivazu musim vyzdvihnout odolnost proti oderu,tam u nej nebyl problem udelat jemne skrabance po par dnech,kdezto NEo je furt jako novy.
uložena
Ganimed
Administrator
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #106 v: 24. Květen 2011, 21:17 »

No jiste ze je Desire levnejsi taky se uz rok prodava ale nevim proc by mel byt konkurence Nea zrovna on kdyz jde lidem o parametry v pripade ARC tak v pripade NEA ne ? Pokud vyzaduji multimedialni telefon tak potrebuji aby mel dostatek funkci coz mi HTC Desire proti Neu nenabidne ani zdaleka. Kolik stal Desire pred rokem ? Hm ?? Desire mi nenabidne mensi rozmery a hmotnost, nenabidne mi ani hdmi konektor ani Tv out, dokonce nema ani tlacitko spouste a to mi vadi nejvice, je mi jedno jestli se da snadno fotit tapanim po displeji ale jde mi o to mit tlacitko na samotnou aktivaci fotaku, Desire taky nema posledni verzi androida jako to ma NEO a tunene romky na to vam 95% lidi kteri si kupuji chytre telefony kasle.

Nedavno jsem byl na pobocce T-mobilu, jen tak si sedim cumim do letaku a posloucham vsechny ty prodejce na prepazkach jak nabizeji nove mobily, jako spolecnost to maji vsichni nacvicene stejne, jsou proste jako opice, 3 zakaznici 3 nove telefony, zakaznika ktery se v mobilech moc nevyzna (takovych je 90% co jdou k T-mobilu kupovat novy telefon) zajimaji hlavne cisla a pak srovnavaci taktika prodejce, ve vetsine pripadu slysim hlavne slova novinka, nejnovejsi verze systemu android, kdyz kupujici nic nevi o systemech tak prodavac tuto vec proste preskoci, tenhle je lepsi nez tento protoze ma vetsi to nebo tohle, lidi totiz kdyz se v tom nevyznaji zajimaji srovnani a radi kupuji lepsi veci. Ber to logicky pokud ti neco za stejny peniz nabidne vice funkci tak to ti zakaznici proste koupi, dalsi sorte lidi zase nevadi kolik za telefon daji a jak slysi novinka s hodne funkcema tak proste koupi.

Kazdy den jezdim autobusem do prace a v nem vzdy vidim dve decka jak maji u sebe X8 mi se ten mobil nelibi ale je to zase nasledek taktiky prodejce, je to levny telefon s OS, ma wifi a GPS a tak to mama decku koupi, a proc taky ne ze kdyz ji to v prodejne T-mobilu tak rekli ? Jelikoz je Desire v nabidce T-mobilu a kdyby tam byl i NEO s cenou o 2500Kc vetsi tak uz proto ze je funkcne vyse tak diky prodejni taktice po Desiru nikdo nestekne.

Vsechno tu jsou jen dohady nas maniaku co do telefonu vidime a vybirame si telefony jen ty ktere se nam hodi protoze tomu rozumime, ale ty hlavni trzby se vzdy delaji na lidech a s lidma co tomu opravdu nerozumi. Kamarad koupil Samsung Wawe ma to jen na volani, mozna foceni hlavne dotekovy displej musi byt hezky, psani sms sem tam, ale ouha pri psani se editor spomaluje a pise nekdy pismena dvakrat jakmile dvojte pismenko chcce umaznout tak se smaze cele slovo. Øeseni je jednoduche, telefon je pry smejd, prehrani firmwaru ho nezajima, chce ho dat pryc je mu jedno jestli pod cenou, ma firmu a potrebuje volat, musi si koupit novy mobil. A tak se vydelavaji penize, operator prodal a ma jistotu ze za chvili proda dalsi.

Sory za OT jsem dnes nejaky ukecany
uložena

HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #107 v: 24. Květen 2011, 21:36 »

No nevim u toho tvyho srovnani Desire vs. Neo. Co se tyce dulezitejch vlastnosti, tak Neo nabidne snad jen lepsi baterku a kapanek lepsi procesor, se zbytkem si lide vyzijou podobne (pousteni vlastnich natocenych videi na TV je supr, ale kolik lidi to pouziva..). Desire navic dostane Gingerbread asi drive, nez se Neo dostane na trh. Co se tyce prodejcu, tak ty prodavaj, co je jim narizeno. AÂť je dobra vec nebo ten nejvetsi ksunt. Zamestnavatel se toho potrebuje zbavit. Rok jsem v tomto fungoval, iluze odesly davno.
uložena
kremilek10
Uzivatel
Telefon: c905

Zobrazit profil
« Odpověď #108 v: 25. Květen 2011, 05:57 »

Ganimed : ty mas "bohuzel" taky pravdu. Proto si clovek musi postezovat aspon, jak ty rikas mezi maniaky Smajlík Nicmene i ten zlomek, lidi co je v obraze dokaze zamichat s vysledkem prodeje. Clovek co utraci X tisic a ma nejakou soudnost, tak by si mel precist recenze a fora a minimalne zabrouzdat sem at ho zasvetime  Tongue
uložena

c905 Black
petulinka1
Uzivatel
Pohlaví: Žena
Telefon: K510i, W580i(sel do kytek), w995, Neo

Zobrazit profil
« Odpověď #109 v: 25. Květen 2011, 11:35 »

kremilek: jenze to vetsinu lidi ani nenapadne...videj, ze jejich kolega/kamarad ma supr dotykac, kterej vychvaluje (i kdyz je to treba sunt, ale prece nebude rikat, ze si koupil krapa zejo), tak proc bych si ho taky nekoupila?? vypada hezky, prej umi hodne veci a hlavne je DOTYKOVEJ...tak si ho proste koupim a pak zjistim, ze je k ho***...jenze nikoho proste nenpadne, ze by nekde na tom "obrovskym" internetu mohly bejt napsany pro a proti tohodle telefonu...
na Neo cekam uz sakra dlouho a vidim to proste na sedivku (stejne jak cerny w995) - koser to nekoupis, tak to musis holt sehnat jinak, pokud to chces - a vetsinou i za mensi peniz, jen riskujes, ze pokud se s tim neco stane, coby bylo na zaruku, tak muzes mit smulu...kdyz jsem si pred rokem a neco vybirala novej telefon, byla jsem zasadne proti dotykaci, i kdyz se mi vivaz libil..hlavne proto, ze pri mym povolani by to asi nebyl dobrej tah a telefon by sel brzo do kytek, tudiz vyhral w995, kterymu v cerny barve proste neslo odolat....dneska uz se ma situace ponekud jinak, protoze sehnat telefon (nedotykovej), kterej by spolnoval my sileny naroky, a nebyla to nokie Cheesy je docela zahul...na SE jsem zvykla a jinou srandicku nechcu
uložena

Alcatel One Touch->Siemens A50->Nokia 3510i->SE k510i-> SE w580i(uspesne vracenej po 4. reklamaci)->SE w995(prozatim decustomizace, pridano par flash schematek, mensi uprava menu.ml, zmena fontu a funkce pravyho tacitka:))-> XPERIA Neo

Neni dulezite, kolik lidi inhumujes, dulezite je, kolika lidem se nepodari inhumovat tebe.
kremilek10
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #110 v: 25. Květen 2011, 13:11 »

jj souhlasim ... nicmene u me to sedivka nebude ... potrebuji to prohnat t-mobilem. Cekam na cervnovou nabidku, kde by mel dorazit galaxy 2.Tak nejak ece davam uplne uplne Smajlík posledni sanci SE s cervnovou nabidkou, kde to jak jinak opet vypada jako X mesicu pozadu Sad
uložena

c905 Black
mars
Anonym
« Odpověď #111 v: 25. Květen 2011, 13:55 »

2Ganimed: O Desire jsem nepsal ani slovo, ale o Desire S, tedy novince na trhu. Ano nema HDMI a ma jen5Mpix, ale vse ostatni je jednoznacne na strane Desire S, hlavne dostupnost!

Co se tyka uzitku HDMI, vzhledem k moji zkusenosti s 2X a jeho pouziti to osobne vidim jako naprosto nepodstatnou funkci. Ano, jde tim ohromit okoli, kdyz napr. pustim HD hry pro Tegru v 1080p na velke plazme, vypada to moc hezky, ale to je asi tak vsechno. Pro nejake movie, nebo fotky, poslouzi naprosto stejne (nebo spis lepe) i vyndana pameÂťovka zasunuta rovnou do TV Mrknutí

Co se tyka tvoji zkusenosti na prodejne TM, je to jednoduche, naprosta vetsina prodejcu propaguje hlavne to, z ceho neco maji. Vyrobci tak neponechavaji nic nahode a snazi se motivovat soutezemi prodej prave svych vyrobku, a delaji to stridave vsichni, krome v posledni dobe velmi trapneho polsko-madarsko-chorvatsko-mongolskeho ci jakeho zastoupeni SE pro nasi republiku, ktere nejspis vi o marketingu naprosto ..... I Joza by mohl jiste vypravet.  Smajlík Dojdi do stejne prodejny treba za 2 mesice a opet poslouchej, stejni prodejci budou doporucovat zcela jinou znacku. Hlavne tohle jeste drzi nad vodou Nokii v nasich koncinach.
« Poslední úprava: 25. Květen 2011, 13:57 od MarS » uložena
Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #112 v: 25. Květen 2011, 21:10 »

nevim desire nebo desire S jsou oba porad na stejne brdo design u HTC stagnuje uz nekolik generaci a vypada ze jim to zustane pristroje jsou proste hnusne, je jedno jaky mas model od HTC kdyz potkas kohokoliv na ulici tak i bezdomovec ti rekne "hej tyyy mas HyTySy" ale nikdy nevi co mas za model bo je to jako Iphone vsechno je stejne. Neo se bere jako nastupce Vivaze a vylepseni u nej vidim ve vetsi mire nez u dvou Desire, od vyrobce jako je htc bych cekal neco vic kdyz se vyhradne zameruje na komunikatory, nez jenom tupe kopirovat jeden model od druheho.

HDMI je pro mne stejne dulezite (Ja ho potrebuji na ukazovani fotek a videi, pripadne ukazat neco na internetu)  jako pro tebe druhe jadro na tvojim LG ja druhe jadro nepotrebuji protoze je pro mne zbytecnost, chci multimedialni telefon na prohlizeni internetu, poslech hudby, na foceni a obcasne hrani jednoduchych her nepotrebuji dvoujadro, no a jak se divam tak ani verze S nema spoust pro fotoaparat, Neo je proste peknejsi nez HTC.
uložena

Joza
Anonym
« Odpověď #113 v: 26. Květen 2011, 04:59 »

Ac nerad, to Mongolsko-Polske zastoupeni musim potvrdit. Bohuzel nechci konkretne rozepisovat podrobnosti, ale obecne uroven manazeru SE mi prijde nizka. U meho stavajiciho zamestnavatele by tito lide nedostali pod sebe ani oblast velikosti kraje, natoz vetsi...
uložena
mars
Anonym
« Odpověď #114 v: 26. Květen 2011, 14:19 »

2Joza: interne bych na to bych zase tak 100% nevsadil, i zde se najdou velci exoti, kteri nemaji o manazerstvi ani paru.

2Ganimed: Vzhled je hodne subjektivni zalezitost. Kdyz mam ale vedle sebe porovnat Desire S a Neo, tak Neo je sice originalnejsi a na prvni pohled se mi libi o neco vic, ale Desire S je velmi elegantni diky velmi drobnym a povedenym detailum (ono fotky a mit to v ruce je mnohdy velky rozdil), boduje u me v prakticnosti (matna a rovna zadni strana je pro me obrovske plus, jednak pro otisky a jednak protoze casto pouzivam telefon polozeny na stole, coz u Nea proste nejde) a v okamziku kdy oba telefony vezmu do ruky, je na tom Neo velmi spatne, jeho plasty jsou proste moc znat, telefon pusobi o polovinu levneji nez HTC. Design HTC opravdu nikam neustreluje, ale je osobity a nekopiruje jako treba Samsung a zbytecne neexperimentuje jako treba SE. Hlavne se ale firma zamerila na zlepsovani kvality zpracovani, a nyni je zpracovanim tam, kde bych opravdu rad videl i SE.
uložena
freedll
Uzivatel
Telefon: SE Neo + 32GB + Jays Three

Zobrazit profil
« Odpověď #115 v: 26. Květen 2011, 17:59 »

Pro zkraceni chvile cekani na Nea Smajlík
http://mobilenet.cz/preview/clanek.php?id=q004&sony-ericsson-xperia-neo-vs.-htc-desire-s:-ktery-foti-lepe?
uložena
petulinka1
Uzivatel
Pohlaví: Žena
Telefon: K510i, W580i(sel do kytek), w995, Neo

Zobrazit profil
« Odpověď #116 v: 26. Květen 2011, 21:22 »

ty fotky se mi libej Smajlík jen se mi nelibi ta veta s priblizenim Sad
uložena

Alcatel One Touch->Siemens A50->Nokia 3510i->SE k510i-> SE w580i(uspesne vracenej po 4. reklamaci)->SE w995(prozatim decustomizace, pridano par flash schematek, mensi uprava menu.ml, zmena fontu a funkce pravyho tacitka:))-> XPERIA Neo

Neni dulezite, kolik lidi inhumujes, dulezite je, kolika lidem se nepodari inhumovat tebe.
kremilek10
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #117 v: 27. Květen 2011, 07:51 »

dalsi recenze http://semania.cz/sony-ericsson-xperia-neo-recenze-prodejniho-trhaku.html
Konecne jsem se dockal a Cmar obratil a SE uz nebrani co se dostupnosti tyce.
Jinak bych ten clanek pojmenoval Sony Ericsson XPERIA Neo - recenze (NE)prodejniho trhaku
Nevim kde prisel na to, ze NEO se da koupit v oficialnim e-shopu SE, uz je z toho koukam taky na nervy ...
uložena

c905 Black
pogo
Uzivatel
Telefon: Xperia PRO

Zobrazit profil
« Odpověď #118 v: 27. Květen 2011, 08:25 »

tak to s tim koupenim na oficialnim e-shopu - mohlo to tam jenom zustat z nejake sablony, nebo treba priprava pro link, az bude dostupny -  kdyby jsi cetl pozorne od zacatku, hned na uvodu je psano "...ale kazi pomale dodavky na evropsky trh, u nas se napriklad XPERIA Neo oficialne zakoupit neda"...
uložena

Alcatel OT View DB -> Sony CMD-J5 -> SE T610i -> SE K800i -> SE Xperia X1i ->
ETEN Glofiish M700 -> Vodafone 845 -> SE XPERIA PRO
Daff.Cz
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia Arc S Midnight Blue

Zobrazit profil
« Odpověď #119 v: 27. Květen 2011, 13:36 »

Souhlasim s panem Cmarem. Jednim slovem katastrofa. Opet to SE nezvladl, opet pozde a ze za to muze zemetreseni to mu nezeru, bral bych to kdyby to bylo jen par tydnu. Ale tohle je proste SE klasika a pochybuju ze se to zmeni.
uložena

Az umru, pohrbete me prosim tvari dolu, aby mi cely svet mohl polibit prdel. Mrknutí
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 31
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson XPERIA Neo v redakci - dojmy, otazky a odpovedi
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.043 sekund, 19 dotazů.