SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
14. Březen 2025, 08:41

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson XPERIA Neo v redakci - dojmy, otazky a odpovedi
Strana: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 31
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson XPERIA Neo v redakci - dojmy, otazky a odpovedi  (Zobrazeno 154927 x)
Piti20
Uzivatel
Telefon: C905, Xperia X10 mini pro, C510

Zobrazit profil
« Odpověď #120 v: 27. Květen 2011, 20:57 »

je to riadny pruser o tom niet pochyb. Ja osobne som si nemyslel ze dovod bol zemetrasenie uz od zaciatku, no ale nebolo by voci Japonsku moc pekne sa tym ohanat. Neviem cim to je ale SE to ma urobene pekne na*****. iPhone predstavia a druhy tyzden su schopni pokryt milionove dopyty. O takych sa SE moze len snivat ale aj tak nevie pokryt ani europu. Je to trochu na smiech.
uložena
rpsj
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia Arc

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #121 v: 28. Květen 2011, 09:54 »

Bohužel SE už není to co bývalo,neo nemají nikde a nevím jak dlouho se ještě chtějí ohánět japonskem.Jiný výrobci stíhají ale SE ne tak ja pak už nevím kde je ten pes zakopán. Tyhle situace jsou pro SE likvidační.
uložena
Srandista
Uzivatel
Telefon: K510i, K610im, W995, Xperia Arc Blue

Zobrazit profil
« Odpověď #122 v: 28. Květen 2011, 12:00 »

Jaj, pekne ze sa tu stale ohanate iPhonom, ale stalo by za to pripomenut, kolko im trvalo dostat na trh bielu variantu... Navyse, vzhladom na to, ze je k dispozicii malo kusov, je pochopitelne, ze zasobuju trhy, ktore maju vacsiu kupnu silu... Mozno hodne z vas (aj ja) chce kupit Neo, ale stale su to len desiatky, maximalne stovky kusov, co by tu bolo na odbyt, oproti podla mna tisickam, co sa nakupia v nemecku alebo v UK...
uložena
drice
Uzivatel
Telefon: NEO

Zobrazit profil
« Odpověď #123 v: 28. Květen 2011, 20:32 »

Jaj, pekne ze sa tu stale ohanate iPhonom, ale stalo by za to pripomenut, kolko im trvalo dostat na trh bielu variantu... Navyse, vzhladom na to, ze je k dispozicii malo kusov, je pochopitelne, ze zasobuju trhy, ktore maju vacsiu kupnu silu... Mozno hodne z vas (aj ja) chce kupit Neo, ale stale su to len desiatky, maximalne stovky kusov, co by tu bolo na odbyt, oproti podla mna tisickam, co sa nakupia v nemecku alebo v UK...

Tak to sem tich par kousku muzou poslat rovnou a byl by klid  Grin
uložena
tomason
Uzivatel
Telefon: SE vivaz

Zobrazit profil
« Odpověď #124 v: 29. Květen 2011, 19:46 »

no pokud to budou i tisicovky v nemecku a dale,tak to je propadak,takze doufam ze to bude lepsi.
uložena
tomason
Uzivatel
Telefon: SE vivaz

Zobrazit profil
« Odpověď #125 v: 01. Červen 2011, 14:27 »

tak jsem se vcera rozhodl vyuzit akce na Wotanserveru a prehral jsem si od nich FW.
respektive proc jsem to udelal,jelikoz mam sedivku,tak tento muj kousek byl z cinske distribuce a tak tam zbylo v menu par nesmazatelnych ikonek,tedy 2 cinsky ikonky.sice mi to az tolik nevadilo,ale proc nevyuzit Wotanserveru a nesmazat je.
vse probehlo o.k akorat jsem za chvilku zjistil,ze uz nemam android 2.3.3 ale jen 2.3.2,tedy zase me to vratilo na puvodni,no nic,tak jsem zpustil SEUS ale ten novou verzi nehlasil,tak jsem i tak dal FW preinstalovat,vse probehlo zase o.k ale zase jen Android 2.3.2,co jsem ale po chvilce zjistil ze mam z toho vseho baterku jen na 1%,takze supky dupky na nabijecku.no telefonu se asi pul hodky nevsimam a pak jsem mrknul na displey a co nevidim,stale 1% a hned naskocila tabulka,ze je telefon vybity.tak jsem vyndal baterku,zandal,nastartoval foun a zase 1%.napadla me jedina vec a to zase telefon preinstalovat pres SEUS,trochu jsem se bal aby to nekleklo kdyz je asi baterie vybita,ale nic probehlo to dobre a po nastartovani byla baterka na 50%,takze vcera si se mnou telefon celkem uzil a i ja snim  Smajlík

co je ale nadherne videt,jak pro nas vsechno strasne zdrzujou,s cinskym softem jsem mel novy FW uz 14 dni a tady po ty dobe zatim jeste nedorazil.
jinak pro Einu je i predinstalovano i daleko vic aplikaci,pro nas je proti tomu menu celkem chudy.

takze to je muj vcerejsi pribeh s NEem. Smajlík
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #126 v: 04. Červen 2011, 07:35 »

Dle poslednich informaci se k nam Neo (a take ostatni novinky) oficialne dostane nejdrive v cervenci, v cervnu uz urcite ne. Nemam moc co dodat, jdu si vybrat nove BB. Doporucuji bud koupit sedivku - pokud se vam tedy novinka libi, nebo jit do jine znacky...
uložena
rpsj
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #127 v: 04. Červen 2011, 12:07 »

Ještě si položíme otázku v které pětiletce to myslej.SE v tomhle směru zlyhalo!
uložena
Piti20
Uzivatel
Telefon: C905, Xperia X10 mini pro, C510

Zobrazit profil
« Odpověď #128 v: 04. Červen 2011, 17:45 »

wau, tak co je moc, to je moc...
uložena
GTA4
Anonym
« Odpověď #129 v: 05. Červen 2011, 19:13 »

Sony Ericsson Xperia Neo ten vypada hodne dobre asi si udelam nekdy na podzim radost a koupim si ho
pekny telefon v te modre barve vypada dobre
uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #130 v: 05. Červen 2011, 19:42 »

Ja vam nevim, ale me daleko rozumnejsi volba prijde LG Optimus Black. V dnesni situaci kupovat Sony Ericssony muzou snad jen srdcari.
uložena
Daff.Cz
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia Arc S Midnight Blue

Zobrazit profil
« Odpověď #131 v: 05. Červen 2011, 19:58 »

No co jsem na lg cetl recenzi, tak to takova slava neni... Nrovnomerny podsviceni displeje, int. prohlizec neni plynulej. Graf. Vykon mensi nez SE. A je to nudna cerna placka...
uložena

Az umru, pohrbete me prosim tvari dolu, aby mi cely svet mohl polibit prdel. Mrknutí
GTA4
Anonym
« Odpověď #132 v: 05. Červen 2011, 20:48 »

Ja vam nevim, ale me daleko rozumnejsi volba prijde LG Optimus Black. V dnesni situaci kupovat Sony Ericssony muzou snad jen srdcari.
s tim LG si delas pr*el to je nejvetsi smejd mobil co Exsistuje
uložena
rpsj
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #133 v: 05. Červen 2011, 21:07 »

Musím jenom souhlasit,vlastnil jsem optimus 2x a po týdnu šel z baráku.
uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #134 v: 05. Červen 2011, 21:17 »

GTA4 Bohuzel si nemyslim, ze by SE momentalne vyrabelo o mnoho lepsi telefony. Nebo jinak: mozna vyrabi, ale rozhodne ne prodava na Nasem trhu.

rpsj Mel si vydrzet. Pracuje na tom CyanogenMod tym a ten dokaze radne zatocit s nedodelanym softwarem. A i tak, bez Ice Creamu jsou vsechny dualcory polovicni. A s Cyanogenem Ice Cream prijde jako prvni.

Uznavam, telefon jsem v ruce nemel, dle pohledu, co jsem cetl, tak nevypada vubec spatne. Po zkusenosti s Bladem muj pristi mobil musi disponovat podporou CyanogenMod tymu, protoze ta je imho na uplne jinym levelu, nez vyrobci (jeste kalibru SE, ktery impantuje Fejsbuk snad i do budiku a misto realnych vylepseni bada nad tim, jak zjistit, jestli byl u telefonu proveden root nebo ne). Je az s podivem, ze to je zadarmo. A toho se SE nedocka, uz jen kvuli svy stupidni zarucni politice. Jakej geek by si SE dnes koupil? DyÂť i Jozka nad nimi zlomil hul.

Dalsi vec, po tech vsech aferach bych Sony nesveril ani cislo velikosti mejch bot, natoz aby zkrze SE telefon proudily data o me platebni karte prostrednictvim Marketu, ktery si SE jeste doupravilo.
« Poslední úprava: 05. Červen 2011, 21:24 od HUdasp » uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 31
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson XPERIA Neo v redakci - dojmy, otazky a odpovedi
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 17 dotazů.