SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
14. Březen 2025, 10:14

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson XPERIA Neo v redakci - dojmy, otazky a odpovedi
Strana: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 31
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson XPERIA Neo v redakci - dojmy, otazky a odpovedi  (Zobrazeno 154945 x)
tomason
Uzivatel
Telefon: SE vivaz

Zobrazit profil
« Odpověď #90 v: 13. Květen 2011, 13:16 »

hele ja dobijim kazdy den momentalne,ale zkousim dost navigaci,sem tam chytit Wifinu po Praze a taky par fotek a videii,plus lehce nejakej hovor.
uložena
obluda zelena
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia N8-00

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #91 v: 15. Květen 2011, 12:40 »

petulinka1: Na dobijeni si zvyknes. Dnes to tak proste je u vsech vybavenejsich telefonu.
uložena

Obcas se tady objevim.
Motorola T180 -> Nokia 3140 -> SE Z600 -> Nokia 3410 -> SE K750i -> SE K790i -> Nokia N8-00
v6ak
Uzivatel
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #92 v: 15. Květen 2011, 12:55 »

ale kamarad mi vymlouval Symbiana (androidak no Cheesy)
Ja taÂťkovi taky vymlouval Symbiany a ted je rad.

PS: jak je to se spravou Androidiku na Linuxu? existuje nejakej pouzitelnej soft?
Zalezi, co s tim chces delat.
* USB Mass Storage mi "proste fungovalo" - a to mam Arch, kde maloco funguje hned po zapojeni (filozofie "co chces, to si doinstaluj").
* Na tuning se hodi Android SDK, ve kterem je ADB. To mi taky proste fungovalo. Tam jsem si taky Android vyzkousel, i kdyz ten emulator je pomaly.
* Na aktualizace a flashovani... tam jsem pouzil VirtualBox s WinXP... S odemcenym bootloaderem by ale teoreticky mohlo jit flashovat i z Linuxu bez jakychkoli problemu, sezenes-li si nejak ten firmware.
* Co se tyce nejake spravy kontaktu, kalendare apod., tak to mam synchronizovany pres internet. Pry tady jede MyPhoneExplorer pod Wine celkem pouzitelne. Ja ho nezkousel s mobilem propojit, jen jsem jednou potreboval konvertovat kalendar a ten jsem pak importoval.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
petulinka1
Uzivatel
Pohlaví: Žena
Telefon: K510i, W580i(sel do kytek), w995, Neo

Zobrazit profil
« Odpověď #93 v: 15. Květen 2011, 14:21 »

v6ak: prave o ten posledni bod mi jde....co se tyce androidu a chytrejch telefonu vubec, tak v tom plavu jak ryba ve vode Cheesy potrebuju mit neco, cim budu moct zalohovat kontakty a zpravy..kalendar v mobilu jsem pouzivala a pouzivam opravdu vyjimecne, tze o ten mi az tolik nejde...ale to je celkem putna
jinak dik za reakci Mrknutí

PS: co myslis tim "pres internet"? Mrknutí)
uložena

Alcatel One Touch->Siemens A50->Nokia 3510i->SE k510i-> SE w580i(uspesne vracenej po 4. reklamaci)->SE w995(prozatim decustomizace, pridano par flash schematek, mensi uprava menu.ml, zmena fontu a funkce pravyho tacitka:))-> XPERIA Neo

Neni dulezite, kolik lidi inhumujes, dulezite je, kolika lidem se nepodari inhumovat tebe.
v6ak
Uzivatel
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #94 v: 15. Květen 2011, 14:49 »

Synchronizujes si data s nejakou sluzbou. Na Androidu je asi nejpsimocarejsi synchronizace s Google uctem, ale nemel by byt problem pouzit i jinou sluzbu. Ja mam na X10 Mini Pro na vyber Google, SyncML a Sony Ericsson Sync, pricemz ale nevim, co z toho tam pridal SE a co bude mit Neo.

Diky synchronizaci mam jedny kontakty na mobilu i e-mailu a zalohovani mi probiha prubezne (da se nastavit i na rucni synchronizaci). Je tu, samozrejme, vzdy otazka, kolik toho chces sverit kteremu poskytovateli.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
tomason
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #95 v: 16. Květen 2011, 16:28 »

tak po tydnu pouzivani jsem porad nadseny,vse skvele funguje,telefon se ani jednou samovolne nevypnul a ani zadny zaseky,coz bylo u Vivazu alespon jednou denne na dennim poradku.
dokonce bych rekl ze si uz baterka sedla a mobil uz nenabijim tolik,ale to je subjektivni,tezko rict jestli treba mobil ted min pouzivam!
uložena
petulinka1
Uzivatel
Pohlaví: Žena
Telefon: K510i, W580i(sel do kytek), w995, Neo

Zobrazit profil
« Odpověď #96 v: 16. Květen 2011, 16:53 »

ja se na ten telefon tesim jak maly decko  Roll Eyes skoda, ze mam malo penez, jinak uz by byl davno doma...takle si musim pockat do cervna Sad  Undecided
uložena

Alcatel One Touch->Siemens A50->Nokia 3510i->SE k510i-> SE w580i(uspesne vracenej po 4. reklamaci)->SE w995(prozatim decustomizace, pridano par flash schematek, mensi uprava menu.ml, zmena fontu a funkce pravyho tacitka:))-> XPERIA Neo

Neni dulezite, kolik lidi inhumujes, dulezite je, kolika lidem se nepodari inhumovat tebe.
kordo
Uzivatel
Telefon: Xperia NEO viac ich sem pisaÂť nebudem, lebo by sa sem ani nevosli :D

Zobrazit profil
« Odpověď #97 v: 17. Květen 2011, 07:52 »

Ahojte no vidno ze uz som tu dlho nebol ja tiez cakam na to neo ako na spasenie aj ked som si uz kupil htc desire s ale proste furt dizajnovo mi pride krajsie to neo a musim poznamenat ze na desire s nefunguje root gingerbreak 1.20 co ma zo vsetkeho stve najviac lebo si ho nemozem upravit podla svojeho gusta a vadi mi HTC Sense co by som riesil prehranim za cisty android 2.3 ktory by mi asi viac vyhovoval preto chcem stale neo. Idem kuknut ci na Slovensku je uz v predaji a ak je tak HTC podarujem mojej polovicke.
uložena

Nevies opytaj sa...
freedll
Uzivatel
Telefon: SE Neo + 32GB + Jays Three

Zobrazit profil
« Odpověď #98 v: 17. Květen 2011, 13:19 »

No co jsem se dival, tak ani na Slovensku neni, ani v Polsku. Sehnat se da sedivka z Mobildicku (viz. tomason) nebo se da na Ebay sehnat primo z Honkongu za necelych 10000 Kc s rocni zarukou. Celkove se mi zda, ze SE se snazi strelit jeste Arc, napr. v Polsku je Arc uz v prodeji. Taky cekam na Neo jako na spaseni, W902 uz neumi to co je v tehle dobe potreba  Sad Kez by ho vydali drive nez koncem cervna.
uložena
kordo
Uzivatel
Telefon: Xperia NEO viac ich sem pisaÂť nebudem, lebo by sa sem ani nevosli :D

Zobrazit profil
« Odpověď #99 v: 17. Květen 2011, 16:58 »

Na Slovensku je ARC v Orangei ale ja chcem NEO nechcem az taku velku placku ako je ARC to Desire S co mam je o malinko mensi ako xperia x 10 ale vadi mi na tom to ze sa neda rootnut proste nefunguje na nom Root a nemozem si ho upravit podla svojeho gusta proste nechcem HTC sense. Cisty android 2.3 je daleko lepsi a NEO urcite nema problem z Rootom
uložena

Nevies opytaj sa...
Joza
Anonym
« Odpověď #100 v: 22. Květen 2011, 16:24 »

Pokud vlastnite nektery z novych telefonu Sony Ericsson, rozmyslete si hratky s rootem do doby, nez se najde reseni jeho detekce. Muzete totiz dopadnout jako ja, nefunkcni aktualizace pres Emma i pres SEUS a navic zrusena zaruka (snad docasne).

uložena
Dulka
Uzivatel
Telefon: SE Xperia neo

Zobrazit profil
« Odpověď #101 v: 23. Květen 2011, 08:56 »

A naviac sa nedostanete ani k filmom na Google Movies, sice u nas tak skoro nie ale je dobre si dvakrat rozmyslieÂť ci rootovaÂť,alebo nie. Ak budu nove modely sÂľapaÂť ako hodinky tak root nebude az tak potrebny ako to bolo pri X10-ke.

uložena

Siemens C25 => Sony J5 => SonyEricsson T300 => SonyEricsson T630 => SonyEricsson K700 => SonyEricsson K750 => SonyEricsson W800 => SonyEricsson W850 => SonyEricsson Xperia X10 => SonyEricsson Xperia neo
tomason
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #102 v: 23. Květen 2011, 15:23 »

na PC Companion se nachazi nova verze FW,predpokladam ze tak bude i pro ostatni modely.
zatim jsem ji ale bohuzel nestahnul,jelikoz mam baterii na 15% a tak me to nepusti,takze jdu nabijet a pak instalovat!

takze hotovo Android 2.3.3 a nove cislo sestaveni predtim(3.0.A.2.181) a ted (3.0.1.A.0.145) tak jdu omrknout jestli je nekde nejaka zmena,kdyztak dam vedet.
« Poslední úprava: 03. Červenec 2011, 10:30 od Jozef Cmar » uložena
mars
Anonym
« Odpověď #103 v: 24. Květen 2011, 17:37 »

Jsem opravdu hodne zklaman. Je evidentni, ze neschopnost SE dat tento telefon vcas na trh jej definitivne odpalila do propadliste dejin. A ze maji smulu, ze za to muze zemetreseni v Japonsku, jen vymluva na jejich neschopnost. Vsichni vyrabeji v cine a podobne, tam zadne nebylo.

Veskera konkurence je v prodeji, napriklad vykonnejsi dvojjadro 2X je cenou uz na predpokladane cene Nea, levnejsi Desire S jednoznacne valcuje Neo dilenskym zpracovanim, tak kdo na Neo bude cekat, kdo ho koupi?
Prakticky vsechny novinky konkurence byly predstaveny az po SE a na trhu budou driv. Opet velka ostuda SE. Neo se melo dostat napriklad k O2, otazka je, zda nakonec vubec bude, protoze dira v nabidce operatora je jiz zaplnena konkurenci, v cervnu navic nejspis pribude v O2 Sensation, SGS2, Wildfire S. Na novych aktivnich stojanech s vybranymi zivymi telefony na prodejnach tak bude za SE obstarozni X8, ktera proti konkurenci (2X, Desire S, Nexus S atd...)proste nema sanci. O Play ani Arc nema operator zajem, dle meho logicky - nemaji co nabidnout. Play ma naprosto prestrelenou cenu, Arc je na radoby vlajkovou lod proste vykonove nezajimavy.

Jedina a posledni sance pro NEO tak bude cena pod 8000,- a i tak to bude mit tezke, pokud skutecne zacne na 10000,- nestekne po ni ani pes. Obrovska skoda, protoze prave Neo mel dle meho z novinek nejvetsi potencial uspet.

uložena
kremilek10
Uzivatel
Telefon: c905

Zobrazit profil
« Odpověď #104 v: 24. Květen 2011, 18:27 »

MarS: plne s tebou souhlasim. Na NEO a ARC jsem cekal jak lulik. Absolutne se clovek nedozvedel zadne informace, coz me prudilo nejvic. Pokud telefony dorazi v cervnu nebo na vanoce a zacnou cenama, ktere deklarovali pred X mesici, tak jsou to opravdu tupci.  Vsem doporucuji se podivat na oficialni stranky SE = sekce telefony. U ARC a NEO stale X mesicu JIÂŽ BRZY-co k tomu vice rict.
uložena

c905 Black
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 31
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson XPERIA Neo v redakci - dojmy, otazky a odpovedi
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.037 sekund, 15 dotazů.