SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 20:57

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Hry a aplikace (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Opera Mini 6 a Opera Mobile 11
Strana: 1 2 [3]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Opera Mini 6 a Opera Mobile 11  (Zobrazeno 15766 x)
babylon15
Uzivatel
Telefon: SE W595

Zobrazit profil
« Odpověď #30 v: 06. Červenec 2011, 13:11 »

ja mam prave samsung star(muj predesly telefon se pokazil), a stahnul jsem si opera mini cez operatora. Mam vsak takovy problem, ze se mi porad objevi na displeji ty sipky, s kteryma se muzu pohybovat nahoru a dolu. S tim by ani nebyl problem, ale nemuzu je odtranit. Diky tomu se mi zmensi pouzivana obrazovka na polovinu. Pomohlo by, kdybych si stahnul jinou verzi, nebo to je jenom kvuli tomu, ze muj telefon neni prave nejlepsi? Huh
uložena
Sasakr
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia E5

Zobrazit profil
« Odpověď #31 v: 06. Červenec 2011, 17:22 »

Co to znamena, ze sis ji stahnul pres operatora? Bez normalne pres vestaveny prohlizec na stranky Opery a tam to stahni. Melo by to rozpoznat tvuj telefon a dat ti odkaz na spravnou verzi.
uložena

321654
Anonym
« Odpověď #32 v: 06. Červenec 2011, 19:24 »

myslim ze tak to dela na vsech Samsungach, kamos si poridil nejakej wave 553 tusim a taky tam ma sipky, navic se mu nepreklapi po vysunutiu kalvesnice

jinak
aktualizace na Operu mobile 11.1 a mini 6.1, nevim jak u mini ale u mobile sem si vsiml v nastaveni aby se prohlizec tvaril budto jako desktop, nebo jako mobil
« Poslední úprava: 06. Červenec 2011, 19:26 od †ObSCurΣ ScarΣcrOw† » uložena
gallardo570_4
Uzivatel
Telefon: SE Xperia ARC

Zobrazit profil
« Odpověď #33 v: 07. Červenec 2011, 12:28 »

chlopi.. je to len moj pocit alebo je vazne Dolphin Browser o nieco rychlejsi ako Opera??.. ci uz mini alebo mobile browser.. diky  Mrknutí
uložena
M.Eermak
Uzivatel
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #34 v: 07. Červenec 2011, 15:03 »

nejrychlejsi se mi zda miren browser,ten ted pouzivam a mel jsem snad vsechny-maxthon,firefox,opery i dolphin..taky dost zalezi na pripojeni,pres wifi se mi zda pomalejsi nez pres internet v mobilu,pres wifi nekdy byva prodleva pred nactenim stranky pomalejsi nez pres operatora,zase ale pres wifi se zaplym n formatem jedu na 5GHz siti rychle podle rychlosti pripojeni routeru k internetu,kdyz ma ten router zaply b/g/n..ale to je fuk,miren je zatim nejrychlejsi a bez nejakyho zpomalovani,ale nefunguje mi v nem pinch zoom..
uložena

Dulezite clanky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou porad aktualizovany - C905
gallardo570_4
Uzivatel
Telefon: SE Xperia ARC

Zobrazit profil
« Odpověď #35 v: 09. Červenec 2011, 18:09 »

Kamo skusil som ten Miren Browser ale poviem Ti, ze je pomalsi o take 2 sek. ako Dolphin.. Mozno je to tym, ze ja surfujem len cez.wifi.. Mozno cez 3G ide rychlo.. Ale cez wifi jednoznacna volba Dolphin bez konkurencie  Mrknutí
uložena
321654
Anonym
« Odpověď #36 v: 10. Červenec 2011, 15:11 »

K tematu pls
uložena
v6ak
Uzivatel
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #37 v: 20. Červenec 2011, 08:41 »

Operu Mini 6 som pouzival na G502
Vzpominam si, ze Opera Mini 5 byla na G502 trosku porod. Zadavani textu nebylo to, co byvalo v 4.1 (a jine nastaveni se zase vymstilo jinde) a pameÂťove naroky byly taky vyssi a relativne casto se mi restartoval telefon (chyba G502, ale OM5 byla na nem proste spatne pouzitelna). Byla v tomto OM6 lepsi?
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 [3]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Hry a aplikace (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Opera Mini 6 a Opera Mobile 11
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.043 sekund, 18 dotazů.