SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 17:18

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson XPERIA Arc v redakci - dojmy, otazky, odpovedi
Strana: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 47
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson XPERIA Arc v redakci - dojmy, otazky, odpovedi  (Zobrazeno 212891 x)
gallardo570_4
Uzivatel
Telefon: SE Xperia ARC

Zobrazit profil
« Odpověď #405 v: 28. Květen 2011, 18:02 »

Tak hej mas pravdu... Lenze pred tymto som mal X10 a tam nebola ta spotreba taka velka... Teraz to vychadza bez pouzivania 3% na hodinu... Co nezda vela ale v konecnom dosledku to vela je..:-(  Nenapada ta nejake riesenie... Teda ci neni nejaka lepsia app na vypnutie funkcii kt.toto sposobuju thx
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #406 v: 29. Květen 2011, 10:49 »

Dnes mela vyjit recenze modelu Arc, ale jelikoz nefunguje administrace, budu to muset nechat na jindy... A to jsem to mel tak pekne rozplanovane...
uložena
rombo1
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: C905, X10

Zobrazit profil
« Odpověď #407 v: 29. Květen 2011, 12:49 »

no ja ju tam uz vidim  Smajlík
uložena

K700i, K800, W800i, W960i, C905, X10 a X10 mini, MBW-150
Daff.Cz
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia Arc S Midnight Blue

Zobrazit profil
« Odpověď #408 v: 29. Květen 2011, 15:12 »

taky jsem si ji uz precetl...

zjistil jsem, ze to je vyborny telefon, oblibil jsem si ho hned na prvni pohled, ale cena a nedostupnost je nejvetsi kamen urazu... Za tu samou cenu se prodavaji mnohem nadupanejsi telefony...
uložena

Az umru, pohrbete me prosim tvari dolu, aby mi cely svet mohl polibit prdel. Mrknutí
Joza
Anonym
« Odpověď #409 v: 29. Květen 2011, 15:25 »

Nakonec se nam admin sekce nejak zmatorila a jelikoz v utery ma vyjit dalsi clanek navazujici na trio recenzi, tak jsem ji k obedu vydal Smajlík PS: s odstupem casu hodnotim Arc zatim ze vsech novinek nejlepe, prakticky nema chyby a navic nestoji majlant...
uložena
asahi
Uzivatel
Telefon: Xperia X1

Zobrazit profil
« Odpověď #410 v: 29. Květen 2011, 18:35 »

zjistil jsem, ze to je vyborny telefon, oblibil jsem si ho hned na prvni pohled, ale cena a nedostupnost je nejvetsi kamen urazu... Za tu samou cenu se prodavaji mnohem nadupanejsi telefony...
Ona je otazka, na co ti Arc nebude momentalne a treba s vyhledem jednoho, dvou let stacit. Pokud jsi naruzivy hrac, tak asi Arc nebude to prave, ale v tomhle pripade stejne clovek spis hraje na uplne jinym zelezu doma. A pokud naruzivy hrac nejsi, tak si nedokazu predstavit sferu aplikaci, kde by Arc v pristich dvou letech nestihal.
uložena
freedll
Uzivatel
Telefon: SE Neo + 32GB + Jays Three

Zobrazit profil
« Odpověď #411 v: 29. Květen 2011, 20:45 »

Jenom otazecka na Jozefa. V recenzi o Arcu pises, ze by neuskodila barevne cerna verze. Na polskem Allegru se prodava plno cernych Arcu, napriklad zde:
http://allegro.pl/sony-ericsson-arc-24mgw-sklepy-slask-wa-wa-i1634242951.html
Takze bych rekl, ze cerna varianta existuje Smajlík
uložena
rpsj
Uzivatel
Telefon: Xperia Arc

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #412 v: 29. Květen 2011, 21:01 »

Pokud je mi známo tak černou variantu SE nedělá,jenom tmavě modrou...
uložena
freedll
Uzivatel
Telefon: SE Neo + 32GB + Jays Three

Zobrazit profil
« Odpověď #413 v: 29. Květen 2011, 21:39 »

Pokud je mi znamo tak cernou variantu SE nedela,jenom tmave modrou...

OK tak to se potom omlouvam, prislo mi to jako cerna  Embarrassed
uložena
rpsj
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #414 v: 29. Květen 2011, 21:55 »

V pohodě nejde o život :-)
(poslední příspěvek se necituje)
uložena
Daff.Cz
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #415 v: 30. Květen 2011, 04:15 »

Ona je otazka, na co ti Arc nebude momentalne a treba s vyhledem jednoho, dvou let stacit. Pokud jsi naruzivy hrac, tak asi Arc nebude to prave, ale v tomhle pripade stejne clovek spis hraje na uplne jinym zelezu doma. A pokud naruzivy hrac nejsi, tak si nedokazu predstavit sferu aplikaci, kde by Arc v pristich dvou letech nestihal.

Naruzivy hrac moc nejsem, ale rad si nekdy zahraju. Jde mi o to, ze kdyz muzu mit za stejnou cenu, nebo jeste nizsi dvoujadro, tak proc do toho nejit. Ale SE je srdcovka. Ale obavam se, ze to bude takova situace, ze kdyz koupim arc, tak budu zklaman, ze jsem nekoupil napr HTC sensation a naopak. Jsem v bezradne situaci... Cheesy
uložena

Az umru, pohrbete me prosim tvari dolu, aby mi cely svet mohl polibit prdel. Mrknutí
Piti20
Uzivatel
Telefon: C905, Xperia X10 mini pro, C510

Zobrazit profil
« Odpověď #416 v: 30. Květen 2011, 06:12 »

Sensation ani SGSII nebudu od arcu urcite lacnejsi, su drahe jak hovado. A LG 2X medzi dvojjadra ani nepocitam.
uložena
rpsj
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #417 v: 30. Květen 2011, 06:14 »

Tak na tuhle otázku si budeš muset odpovědět sám.Já měl LG Optimus 2X a po týdnu šel z baráku a nahradil jsem ho Arcem a vůbec nelituji.Arc má fakt odladenej firmware a dokonce teď po updatu se mi zdá že je ještě o něco rychlejší.Arc je prostě kus hezkého hardwaru,pak jenom otázka zbývá kde ho v čr koupíš.
uložena
Daff.Cz
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #418 v: 30. Květen 2011, 07:17 »

Tak o SGS II ani nepremyslim, ale HTC Sensation bude v prodeji od 1.6. u VDF, kde nedotovana cena cini 13577 kc a dotovana cena s MP 277kc ( uvazek pouze na pul roku, takze bych si vzal jenom nejakej datovej pausal na micro sim pro muj iPad) je 11777 KC ( muj pripad) coz takovej rozdil od arcu neni. Ale asi pockam na nejakou recenzi nebo os. Zkusenosti se Sensationem.
Bylo by dobry kdyby se i arc prodaval u VDF, potom by bylo asi rozhodnuto.

Rpsj: a ty jsi ho koupil kde?
uložena

rpsj
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #419 v: 30. Květen 2011, 07:38 »

Ja jsem ho kupoval zde http://www.expansys.cz/sony-ericsson-xperia-x12-arc-android-smartphone-misty-silver-208067/
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 47
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson XPERIA Arc v redakci - dojmy, otazky, odpovedi
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.043 sekund, 18 dotazů.