SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 16:16

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson XPERIA Arc v redakci - dojmy, otazky, odpovedi
Strana: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 47
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson XPERIA Arc v redakci - dojmy, otazky, odpovedi  (Zobrazeno 212872 x)
ridic Lukyn
Uzivatel
Telefon: Xperia

Zobrazit profil
« Odpověď #390 v: 27. Květen 2011, 06:26 »

Jsem zvedav jestli se opravi zasekavani synchronizace s emailema (na wifi pracuje dobre, ale na gsm internet nic moc) musim vzdy vypnout wifi!!!!!ma nekdo taky takovy problem?Huh

Dekuji
uložena
kremilek10
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: c905

Zobrazit profil
« Odpověď #391 v: 27. Květen 2011, 06:56 »

Daff.Cz  resim podobne dilema se samsungem. Osobne to v tuhle chvili neresim a pockam si na cervnovou nabidku  (coz je za par dni) a pak se definitivne rozhodnu. Doporucuji udelat to same.
uložena

c905 Black
Joza
Anonym
« Odpověď #392 v: 27. Květen 2011, 10:05 »

V cervnu uz bude Arc v prodeji najisto, otazkou je, zdali a u kterych operatoru...
uložena
asahi
Uzivatel
Telefon: Xperia X1

Zobrazit profil
« Odpověď #393 v: 27. Květen 2011, 11:36 »

Daff.Cz: pokud te laka Sensation a mas cas/chut, tak je zase pripravena akce za polovic. Takze by te Sens. vysel na necelych 7K. Je to slusny lakadlo, ale ja osobne si na Arc pockam. Vykon ma na uplne vse co potrebuju a jeho design jsem si zamiloval na prvni pohled.

pogo: Arc by teda mohl byt dostupny zacatkem cervna kde? Rad bych pripadne udelal predobjednavku.
uložena
pogo
Uzivatel
Telefon: Xperia PRO

Zobrazit profil
« Odpověď #394 v: 27. Květen 2011, 11:40 »

asahi:: jmeno distributora ti nereknu, ale mrkni na soeasy.cz - ten distributor si provozuje zaroven e-shop - to datum se kazdopadne muze zmenit.
uložena

Alcatel OT View DB -> Sony CMD-J5 -> SE T610i -> SE K800i -> SE Xperia X1i ->
ETEN Glofiish M700 -> Vodafone 845 -> SE XPERIA PRO
asahi
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #395 v: 27. Květen 2011, 13:13 »

pgo: dik, mrknu na to. Ja uz Arc mel, takze vim, ze ho chci, bohuzel byl brandovanej, coz jaksi prodejce v eshopu nezminil, takze jsem ho vratil a cekam na penize.  Angry
uložena
Daff.Cz
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia Arc S Midnight Blue

Zobrazit profil
« Odpověď #396 v: 27. Květen 2011, 13:32 »

Asahi: jj o te akci vim, ale je to v Praze a jsem z Brna a navic chodim do prace a stat tam jak trubka, tak na to cas nemam a ani se mi nechce.

Mel jsem za to, ze kdyz se do toho namontoval Vodafone, tak ze tato akce bude aspon i v Brne, ostrave a tak. Ale je to akce zase jen pro prazaky...

No jsem zvedavej jakou na arc nasadijou cenu, ale pokud bude stejna nebo dokonce vyssi (jak to tak vypada), tak vemu pravdepodobne HTC.

SE to proste zase pos*al, a neverim ze za to muze to zemetreseni, to jsou jenom kecy. Zajimavy ze jini vyrobci problem nemaji
uložena

Az umru, pohrbete me prosim tvari dolu, aby mi cely svet mohl polibit prdel. Mrknutí
asahi
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #397 v: 27. Květen 2011, 21:25 »

Ja jsem taky z Brna, na te uplne prvni akci s htc Desire HD jsem byl. Byl to dobrej stroj, ale natolik se zalibil pritelkyni, ze jsem se s nim zahy rozloucil.  Grin Sens za ty prachy je hodne dobrej kup, ikdybych si na to mel vzit den volno, ale kdyz uz jsem vydrzel x mesicu cekat na Arc, tak jeste par dni (mozna tydnu :/) pockam. A nebo se hecnu a zajedu tam, abych si ho vyzkousel a porovnal pak s Arcem a nahradil jim DHD.  Smajlík
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #398 v: 27. Květen 2011, 23:21 »

no cena Arcu by mela byt na urovni 11500 kc, ani mene ani vice. To jen na dokresleni...
uložena
rpsj
Uzivatel
Telefon: Xperia Arc

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #399 v: 28. Květen 2011, 09:02 »

Ale na tu cenu se tady asi nedostane v oficiálním eshopu,jedině u sedivek.
uložena
Daff.Cz
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #400 v: 28. Květen 2011, 11:32 »

tak s cenou 11500 si ho muzou odvezt zase zpatky do japonska a nebo si ho narvat do spic... tolik me bude stat HTC Sensation a LG optimus Black s Nova displejem startuje na 9900.
uložena

Az umru, pohrbete me prosim tvari dolu, aby mi cely svet mohl polibit prdel. Mrknutí
rpsj
Uzivatel
Telefon: Xperia Arc

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #401 v: 28. Květen 2011, 12:29 »

No ono snáď zatím ani neprivezli tak uvidíme a necháme se překvapit,třeba nás SE ještě překvapí...
uložena
Daff.Cz
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #402 v: 28. Květen 2011, 13:05 »

za vic jak 10000 to bude drahy..
uložena

gallardo570_4
Uzivatel
Telefon: SE Xperia ARC

Zobrazit profil
« Odpověď #403 v: 28. Květen 2011, 17:28 »

Zdravim majstri  Cheesy
Je normalne ak sa Arc za 8 hodin vybije o 30%??... A to pri ziadnom pouzivani bolo to v noci ked som s mobilom nic nerobil   a vsetky app boli vypnute... Diky.moc
uložena
andys007
Uzivatel
Telefon: Xperia X10i

Zobrazit profil
« Odpověď #404 v: 28. Květen 2011, 17:44 »

Zdravim majstri  Cheesy
Je normalne ak sa Arc za 8 hodin vybije o 30%??... A to pri ziadnom pouzivani bolo to v noci ked som s mobilom nic nerobil   a vsetky app boli vypnute... Diky.moc

To je uplne normalne .... co hces pouzivas SE ?!...  Grin
uložena

Sony Ericsson P900, P990i, P1i, Xperia™X1i, Samsung Omnia i900, Xperia™X2-Krok vedÂľa,... Xperia X10i zase spaÂť  Cheesy
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 47
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson XPERIA Arc v redakci - dojmy, otazky, odpovedi
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 17 dotazů.