SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 14:08

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson predstavil model Neo - jak se vam libi?
Strana: 1 ... 5 6 [7]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson predstavil model Neo - jak se vam libi?  (Zobrazeno 40266 x)
mars
Anonym
« Odpověď #90 v: 16. Duben 2011, 21:53 »

Hodne trablu s displejem je zpusobeno malym jasem a tim, ze nelze vypnout senzor a automatika ubira proste jasu moc. Zajimave je, ze vydrzi baterie to pritom nijak nepomaha. Co se tyka viditelnosti na slunci, tak si Neo s 2X nijak nezada, resp. oba dva nic moc. Dalsi trable pusobi male pozorovaci uhly, a tady to update SW opravdu nevyresi a bude to hold vlastnost pouziteho displeje, velka skoda.  Sad A posledni je podani barev. To lze jiste SW resit. Vse bude videt (neco vice, neco mene) na fotkach, ktere pripravuji pro "maly" srovnavaci clanek na semanii, coz bude po nekolika letech, naposledy jsem takhle myslim na SEmanii srovnaval telefony s UIQ 3. Jinak barevne podani displeje bych pro "pametniky" prirovnal k W960, ktera fotila presne s timto nadechem. Mimochodem sklon k nemu maji i fotografie z Nea.

Pro me osobne je Neo klicovy model, ma idealni rozmery, rozumnou vybavu za snad rozumny peniz, verim totiz, ze to nakonec bude niz nez tech 10500,- .Tenhle model ma velky potencial s cenou max 9000,-. Je to v podstate z novinek jedina sance pro muj navrat k SE. Ale jestli to tak dopadne...
uložena
Piti20
Uzivatel
Telefon: C905, Xperia X10 mini pro, C510

Zobrazit profil
« Odpověď #91 v: 16. Duben 2011, 22:05 »

no v com displej vsetci chvalia a co je mimochodom velmi silna stranka Sony vseobecne ci sa jedna o zrkadlovky, fotaky, televizory alebo hocico je podanie farieb. Ja to vidim na zly kus...
uložena
kremilek10
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: c905

Zobrazit profil
« Odpověď #92 v: 19. Duben 2011, 11:08 »

rozsahla recenze zde http://mobilizujeme.cz/clanky/sony-ericsson-xperia-neo-recenze-povedeneho-elegana/
uložena

c905 Black
mars
Anonym
« Odpověď #93 v: 19. Duben 2011, 12:49 »

2Piti20: nemyslim, ze mam spatny kus, ale moji chybou asi je, ze to porovnavam s hold vyrazne lepsimi displeji. To v podstate potvrzuje i recenze, na odkazu od kremilek10. S ni se shodnu i na dalsich spatnych vlastnostech - tedy vrzani bocni listy, nebo spatne vydrzi.
uložena
Piti20
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #94 v: 19. Duben 2011, 16:50 »

ked som presne toto napisal pred tym tak si mi povedal ze to nie je pravda Cheesy ale som samozrejme rad za kazdy uzivatelsky nazor, za to ti patri vdaka
uložena
mars
Anonym
« Odpověď #95 v: 20. Duben 2011, 21:01 »

ale s cim to tedy ma byt srovnavano? Jednoznacne s aktualni konkurenci a pravdou je, ze na ni v tomto proste nestaci a proto je kritika na miste. nelze zavirat oci s tim, ze je to lepsi nez predchozi modely.
uložena
kremilek10
Uzivatel
Telefon: c905

Zobrazit profil
« Odpověď #96 v: 22. Duben 2011, 09:49 »

Jak bylo napsano v sekci Arc, tak NEO je na tom stejne - ma dorazit v cervenci. Vcera jsem googloval a dival se na fotky tovaren sony a osobne jsem na cervenec zvedavy jestli dorazi. Kazdopadne je mi to osobne lito, ale musim presedlat ke konkurenci.
uložena

c905 Black
mars
Anonym
« Odpověď #97 v: 23. Duben 2011, 18:58 »

pro zajemce, nez dodelam cely clanek, zde je nekolik fotografii vyfocenych pristroji Neo, 2X, Nexus S a pro srovnani i DF Panasonic TZ5. Jeste doplnim, ze ani ve spolupraci s Jozou jsem nedostal fotky z 2X a TZ5 do galerie s puvodni velikosti, protoze cokoliv nad 2MB mi do galerie neproslo, a tak fotky z 2X a TZ5 jsem musel znovuulozit s vyssi kompresi. Standarne toiz mely mezi 2,5 - 5 MB, zatimco fotky z Nea pri stejnem rozliseni jen 1-2MB. Nicmene to nijak extra vysledek neovlivnilo.

V galerii najdete i fotografie displeju Nea vs 2X. Bohuzel fotografie zcela nepokryly ten rozdil, ale i tak je ten rozdil znat i na nich.

http://galerie.semania.com/thumbnails.php?album=941

Jsem zvedavy na vase komentare  Smajlík
« Poslední úprava: 23. Duben 2011, 19:03 od MarS » uložena
Piti20
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #98 v: 23. Duben 2011, 21:12 »

pride mi ako by boli tie farby "zazltnute" resp jas bol niekde na 70%...
« Poslední úprava: 23. Duben 2011, 22:13 od Piti20 » uložena
mars
Anonym
« Odpověď #99 v: 24. Duben 2011, 13:06 »

jas je naplno co to jde, s tim, ze u Nea nelze vypnout senzor, a tak i LG jelo na senzor. Foceno je to ve dne v mistnosti, ac se to nezda, pokud bych to fotil za tmy, rozdil by byl jeste vetsi.
uložena
Dulka
Uzivatel
Telefon: SE Xperia neo

Zobrazit profil
« Odpověď #100 v: 25. Duben 2011, 15:59 »

Z tych fotkiek v galerii mi pripada, ze najblizsie k TZ5 ma prave Neo. V tme vedie a farby ma podÂľa mna najprijemnejsie.
uložena

Siemens C25 => Sony J5 => SonyEricsson T300 => SonyEricsson T630 => SonyEricsson K700 => SonyEricsson K750 => SonyEricsson W800 => SonyEricsson W850 => SonyEricsson Xperia X10 => SonyEricsson Xperia neo
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 5 6 [7]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson predstavil model Neo - jak se vam libi?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 18 dotazů.