SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 14:58

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson predstavil model Neo - jak se vam libi?
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson predstavil model Neo - jak se vam libi?  (Zobrazeno 40270 x)
marcelino
Uzivatel
Telefon: T610, P800, P910i, ASUS636N WM

Zobrazit profil
« Odpověď #60 v: 09. Duben 2011, 21:19 »

ok, beriem ale az April - Jul??? Je to skoda a velka, tak dobre to vyzeralo Cry
uložena
kremilek10
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: c905

Zobrazit profil
« Odpověď #61 v: 10. Duben 2011, 12:27 »

Musim se priznat, ze mi dosla trpelivost. Na NEO jsem byl ochoten cekat do konce brezna. Pak na zaklade recenzi jsem se rozhodl ze pockam do konce kvetna (c905 jsem vyreklamoval a pouzivam momentalne starou k700, cili jsem opravdu netreplivy na novy kus  Smajlík). Chapu ze tsunami udelala caru pres rozpocet Japoncum. Nicmene je NEUVERITELNA drzost a arogance, ze nejsou schopni se k tomu postavit celem a dat jasnou zpravu. Na ofiko strankach je uz x mesicu napsano JIZ BRZY = je to k smichu. Staci vydat oficilani zpravu ze jsou v hajzlu, ze lituji atd. (myslim ze to vsichni pochopi) a ne nas porad tahat za nos.
« Poslední úprava: 10. Duben 2011, 12:45 od kremilek10 » uložena

c905 Black
drice
Uzivatel
Telefon: NEO

Zobrazit profil
« Odpověď #62 v: 10. Duben 2011, 13:06 »

s tim naprosto souhlasim ja vyreklamoval diamonda a mam taky k700i  Grin a cekat jeste skorem 4 mesice je fakt peklo  Angry
« Poslední úprava: 10. Duben 2011, 13:17 od Jozef Cmar » uložena
sony
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #63 v: 10. Duben 2011, 18:15 »

Musim se priznat, ze mi dosla trpelivost. Na NEO jsem byl ochoten cekat do konce brezna. Pak na zaklade recenzi jsem se rozhodl ze pockam do konce kvetna (c905 jsem vyreklamoval a pouzivam momentalne starou k700, cili jsem opravdu netreplivy na novy kus  Smajlík). Chapu ze tsunami udelala caru pres rozpocet Japoncum. Nicmene je NEUVERITELNA drzost a arogance, ze nejsou schopni se k tomu postavit celem a dat jasnou zpravu. Na ofiko strankach je uz x mesicu napsano JIZ BRZY = je to k smichu. Staci vydat oficilani zpravu ze jsou v hajzlu, ze lituji atd. (myslim ze to vsichni pochopi) a ne nas porad tahat za nos.
no mozno ta komuniakcia je zla,ale ja Vam poviem, ze japonska katastrofa postihla nie len SE ale aj automob.priemysel. Napriklad meskaju v europe dodavky aut Pegueot 207,a Citroen C3,ktore sa vyrabaju v slovenskej Trnave. Ano, dobre citate francuzske auta. Proste chybali,chybaju nejake japonske suciastky priamo vyrabane z Fukushimi do naftovych motorov tychto aut,takze po celej europe caka mnozstvo ludi na tieto auta,ako my budeme bohuzial cakat na Neo. Myslim ze to je teraz zo strany SE nahoda,ktora vznikla japonskou tsunami... Len tak na okraj....

Ale nic to nemeni na tej zlej komunikacii zo strany SE...ale, katastrofa a japonska obnova su urcite dolezitejsie...
« Poslední úprava: 10. Duben 2011, 18:18 od sony » uložena

Xperia Neo Blue,Sony Vaio VPCEB3S
Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #64 v: 10. Duben 2011, 18:23 »

No je fakt ze Sony Ericsson sam o sobe na tyto informace o tsunami a zdrzeni dlabe. Treba na PS store jako majitel Play station 3 tuto informaci o teto udalosti vidim v podobe moznosti prispet na pomoc postizenym. Mobilni divize je v tomto asi zaostalejsi nez divize primo od Sony
uložena

Joza
Anonym
« Odpověď #65 v: 10. Duben 2011, 18:58 »

Ja to SE nevycitam, firma v poslednich letech div nevyhlasila bankrot a i tak jeste vse neni dokonale, oznamovat nyni nejake zpozdeni by podle meho nebylo vhodne, vyrobce se zkratka bude snazit telefony vyrabet v ramci svych moznosti a co nejvice uspokojit trh. Podle meho se tyto nedobre predpovedi nevyplni a zpozdeni nebude tak velke.
uložena
sony
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #66 v: 10. Duben 2011, 19:23 »

to si aj ja myslim,ze starty tychto mobilov budu skor. Inak, Arc uz sa da teoreticky aj kupit,ale napriklad model Xperia Neo este nie je ofic. v predaji? Redakcie maju akesi prototypy?
uložena

Xperia Neo Blue,Sony Vaio VPCEB3S
Joza
Anonym
« Odpověď #67 v: 10. Duben 2011, 19:31 »

Neo je finalni a v prodeji, jen ne u nas a zatim docela v malo kusech
uložena
aldav
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #68 v: 13. Duben 2011, 09:56 »

NEO se da uz koupit tady  http://goo.gl/bqZbH
uložena

SAMSUNG GALAXY ACE - S5830
FW: S5830XXKPE - Android GINGERBREAD 2.3.3
mars
Anonym
« Odpověď #69 v: 13. Duben 2011, 11:05 »

koupit ano, ale kdy dorazi je myslim i tady dost ve hvezdach, jejich termin 29.4. se muze znacne protahnout.  Grin Grin
uložena
aldav
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #70 v: 14. Duben 2011, 08:56 »

tak to mas asi pravdu, ja si vsiml jen slova patek  Grin Nicmene to bude asi fakt mnohem horsi, protoze tady http://goo.gl/3M3fY pisou az 11. cervna  Sad
uložena

SAMSUNG GALAXY ACE - S5830
FW: S5830XXKPE - Android GINGERBREAD 2.3.3
mars
Anonym
« Odpověď #71 v: 14. Duben 2011, 10:52 »

tak prave zacinam porovnavat Neo s Optimus 2X, sice by bylo lepsi porovnani s Arc, ale ta se ke mne bohuzel nedostala. Nicmene krome rozmeru je to s Neo v podstate stejny HW  Smajlík
uložena
kremilek10
Uzivatel
Telefon: c905

Zobrazit profil
« Odpověď #72 v: 14. Duben 2011, 15:51 »

Stejne urcite nejsou. Rozdil je v jadrech. S novou verzi androidu bude lg optimus 2x o necem jinem. Proto doufam, ze NEO stanovi rozumnou cenovu politiku, zvlast kdyz prijde kdovi kdy.
uložena

c905 Black
Piti20
Uzivatel
Telefon: C905, Xperia X10 mini pro, C510

Zobrazit profil
« Odpověď #73 v: 14. Duben 2011, 16:19 »

myslim ze rozdiel bol mysleny medzi arc - neo, co by v podstate sedelo ked opomenieme prednu kameru a par detailov
uložena
mars
Anonym
« Odpověď #74 v: 14. Duben 2011, 19:41 »

tak, tak rozdil jsem myslel mezi Arc a Neo.  Smajlík

Jinak co se tyka prvnich poznatku, tak founek je to opravdu designove paradni, Vivaz se mi sice libil malinko vic, ale tady je jasne lepsi provedeni. Vetsina default veci z SE rovnou letela pryc, jednak uz jsem z Androidu zvykly na svoje aplikace a jednak mi provedeni nekterych vylozene nesedi. Napr system vyberu prijemcu u SMS, to je dle meho nejhorsi defaultni reseni, co jsem zatim na androidech videl.

Hlavni negativum po par hodinach vidim zatim jedno: A to opravdu "hruzny displej". Nedokazu posoudit, jestli nahodou nemam spatny kousek, ale kontrast a celkovy jas je doslova mizerny, barvy ujete zcela jinam, pozorovaci uhly skoro nulove - zmena barev je videt uz po nakloneni o cca 10-15 stupnu. To je pro me opravdu velike zklamani, protoze ten displej nema na 2X, ale nema ani na puvodni Desire (amoled), kontrastem a podanim barev nestaci na Gratii ci Optimus One, kontrastem potom tesne ztraci i na X8.

Opravdu velika skoda, protoze to je zatim asi jedine, co mi kazi dojem z jinak vyborneho pristroje.

Edit 15.4. - Slaby jas a kontrast jsou nejspis zpusobeny nevypnutelnym senzorem, kde jsem dle nastaveni v menu domnival, ze jej telefon nema, protoze chybela volba jeho aktivace/deaktivace a v telefonu je pouze posuvnik nastaveni jasu. Ten samozrejme reguluje jas, ale pri tom na pozadi stale reguluje i automat. A jelikoz zatim nebyla moznost srovnani za slunecneho dne, bude to duvod, proc jsem z displeje tak zdesen.

« Poslední úprava: 15. Duben 2011, 11:15 od MarS » uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson predstavil model Neo - jak se vam libi?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.049 sekund, 18 dotazů.