SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
03. Červenec 2025, 23:59

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson predstavil model Neo - jak se vam libi?
Strana: 1 ... 4 5 [6] 7
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson predstavil model Neo - jak se vam libi?  (Zobrazeno 42420 x)
sony
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #75 v: 14. Duben 2011, 20:23 »

MarS-uz mas Neo?
uložena

Xperia Neo Blue,Sony Vaio VPCEB3S
kremilek10
Uzivatel
Telefon: c905

Zobrazit profil
« Odpověď #76 v: 14. Duben 2011, 20:27 »

Porad nejak ale nerozumim jaky mas model. S tim displejem se mi nechce nejak verit at jiz je to neo nebo arc.

Vzhledem k tomu, ze SE neverim a cekat nez se uraci nekdo vydat oficialni zpravu - zvazuji ze pujdu co je k dispozici. Zatim se jevi LG dvojka jako rozumna varianta. Nemam k tomu telefonu kdovi jakou duveru, ale pockam si na nejaky rozumny test a pak se rozhodnu. Prubezne jak jsem sledoval clanky o NEO a ARC tak prevazne se psalo, ze musi byt na trhu co nejdrive ( i na tomto serveru) Smajlík, protoze konkurence je predezene jak nasadi nove modely. HTC predvedlo Sensation, Nokie jsou obecne za horizontem a Samsung je s cenou dost vysoko. Jsem omezen na T-mobile alias na sve body, takze kdyz se dostavi NEO drive nez LG do nabidky, nemam problem.
« Poslední úprava: 15. Duben 2011, 05:54 od kremilek10 » uložena

c905 Black
kordo
Uzivatel
Telefon: Xperia NEO viac ich sem pisaÂť nebudem, lebo by sa sem ani nevosli :D

Zobrazit profil
« Odpověď #77 v: 15. Duben 2011, 07:08 »

Mars moc ti neverim ze by display bol az tak hrozny a este jedna vec uz su v nom pouzite novsie technologie ako u X10 a viac verim Jozefovi ako tebe. Ja tiez chcem novy telefon a tento NEO mi pride s nich najlepsi nejedna sa mi o procesor a ani ram pre mna nieje az tak podstatna ako samotna vybava toho telefonu. ÂŽiadne HTC ani Samsung nemaju HDMI v predstavenych modeloch a LG nieje znacka ktoru by som musel maÂť. Proste uz len to ze je to LG zlepenec vsetkeho mozneho tak to je znacka do ktorej by som vobec nesiel. Oni robia tak vsetko ze by sa vam vsetkym hlava zakrutila. Rozne firmy nieco nepodarene vyhodia a LG to kupi a spravi z toho nejaky vyrobok a sup s nim do predaja no nekup to.Radsej si ten necely mesiac pockam ako kupiÂť nejaku haraburdu pozliepanu z bordelov inych firiem.
« Poslední úprava: 15. Duben 2011, 07:10 od kordo » uložena

Nevies opytaj sa...
Joza
Anonym
« Odpověď #78 v: 15. Duben 2011, 07:14 »

Ja tn displej jeste radeji konzultoval s Oldou, ktery testoval Play (v podstate stejna technologie displeje i veskere parametry) a take ten si displej vyrazne pochvaloval, takze nevim. Ale mozna jsem slepy skutecne ja, kazdopadne me se displej moc libil...
uložena
mars
Anonym
« Odpověď #79 v: 15. Duben 2011, 08:34 »

Potom mam opravdu spatny kus Nea, ale ten rozdil barev a maly jas je opravdu videt na prvni pohled a zatim na nej negativne reagovali vsichni moji kolegove, kteri maji jine dotykove modely. Jiste by ho okamzite videl i Olda oproti i4.

Pres vikend se pokusim displej nafotit, tohle podle me bude jasne videt i na fotkach.

2kordo: verit samozrejme nemusis, ale je to proste fakt pristroje, ktery mam k dispozici. Co se tyka LG, duveru jsem v ne taky nemel, ale po zkusenostech s GT540 a Optimus One, ktere se jednak prakticky nevraci vubec do servisu a jednak OO ma muj syn (druhy ma Gratii) a rozhodne ty mobilky nesetri, jsem risknul i 2X, ktery jen velmi tezko muze byt slepencem jinych znacek, kdyz je prvnim na trhu s Tegrou, 1080p videem, atd...Mozna by si se naopak divil co vse vyrabi prave LG pro ostatni vyrobce.  Mrknutí

2sony a kremilek10: mam Neo, puvodne to mel byt Arc, ktery by se k srovnani vs 2X hodil vic, ale ten nakonec nedopadl, a tak mam NEO

2Jozo: vezmi pro (play) nebo co ted aktualne mas u sebe a dej vedle SGS, Nexuse, Wave, Desire S atd, atd a pokud tam nebude rozdil, musim mit spatny kus.
« Poslední úprava: 15. Duben 2011, 11:09 od MarS » uložena
asahi
Uzivatel
Telefon: Xperia X1

Zobrazit profil
« Odpověď #80 v: 15. Duben 2011, 09:56 »

MarS: ses si jistej, ze Neo nema ambient light sensor? V previech je normalne psanej. V diskuzich se par lidi zminovalo, ze nemaji polozku pro tuhle funkci pristupnou (neni vubec videt), presto jim sensor funguje a vubec si to do te doby vlastne neuvedomili, ze se jim menil jas v zavislosti na okoli az si to sami zkusili (v tmavsi mistnosti a zakryt sensor a pak posvitit baterkou). Tohle by mohl byt pripad toho snizenyho jasu mozna.
uložena
Piti20
Uzivatel
Telefon: C905, Xperia X10 mini pro, C510

Zobrazit profil
« Odpověď #81 v: 15. Duben 2011, 10:53 »

MarS - porovnavas iba s Amoledmi a S-Amoledmi tam bude rozdiel vzdy, jedna sa o inu technologiu, to vsak neznamena ze nemozes mat zly kus...
uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #82 v: 15. Duben 2011, 10:57 »

Tech zlych kusu je nejak moc najednou, nemyslite?
uložena
mars
Anonym
« Odpověď #83 v: 15. Duben 2011, 11:08 »

Piti20: ani 2X, ani Optimus One, ani Gratia amoled ci samoled nemaji. s 2X jsem ocekaval vyrovnany souboj, resp. spise pro SE, protoze 2X ma s displejem zase jiny problem a to nehomogeni podsvetleni.

2asahi: trochu jsem si na to posvitil a musim se opravit, senzor to ma, ale neda se proste vypnout.

Zmatlo me nastaveni jasu, kde v jinych zarizenich je bud moznost zaskrtnout automaticky jas, nebo posuvnik pro rucni nastaveni. v Neu je pouze posuvnik to me utvrdilo v tom, ze senzor nema, ale kdyz jsem se na to zameril, tak ma a funguje a podle vseho funguje vyrazneji nez u jinych znacek. Nejspis prave proto mi prijde jas tak slaby i pres jeho nastaveni naplno, protoze co Neo mam, pohybuji se zatim v podstate jen na horsim svetle, slunce nikde.

Takze se vsem omlouvam a opravuji tu pasaz z hruzneho na horsi, protoze to nic moc nemeni na barevnem podani a slabych pozorovacich uhlech. Porad pro me zustava nejslabsim clankem telefonu.
uložena
kremilek10
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #84 v: 15. Duben 2011, 18:10 »

Tak podle clanku http://www.mobilmania.cz/clanky/zname-ceny-novych-xperii-nektere-budou-mit-zpozdeni/sc-3-a-1316099/default.aspx NEO a PRO maji prijit na trh az v cervenci. No to je "vymalovano"....
uložena

c905 Black
Joza
Anonym
« Odpověď #85 v: 15. Duben 2011, 19:43 »

Neo je uz v prodeji, jen ne u nas, je otazkou par tydnu, kdy dorazi. U Pro se od zacatku pocitalo s cervnem, takze v nasi zemi cervenec je realny a moc neprekvapi...
uložena
Dulka
Uzivatel
Telefon: SE Xperia neo

Zobrazit profil
« Odpověď #86 v: 15. Duben 2011, 19:53 »

Spravne, Xperia Pro je pisana na konci Q2 2011. Jozef, ty mi vzdy vlejes trochu nadeje  Mrknutí Neo uz mam predobjednany asi mesiac a tak dufam, ze sa ku mne dostane skor ako hovoria famy. Na mp3.sk, kde su stabilne najnizsie ceny, maju verzie nielen pre SR, ale aj vzorky z celej EU. A kedze SE lokalizuje mobily skoro do vsetkych jazykov, tak je to jedno, len nech uz bude u mna doma...
uložena

Siemens C25 => Sony J5 => SonyEricsson T300 => SonyEricsson T630 => SonyEricsson K700 => SonyEricsson K750 => SonyEricsson W800 => SonyEricsson W850 => SonyEricsson Xperia X10 => SonyEricsson Xperia neo
rpsj
Uzivatel
Telefon: Xperia Arc

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #87 v: 15. Duben 2011, 20:09 »

Ja mám neo objednané taky a zatím je u dodavatele datum 29.4. tak uvidíme jestli to dokážou splnit,jsem zvědav;-)
uložena
kremilek10
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #88 v: 16. Duben 2011, 06:45 »

PRO avizovano bylo, NEO tak pozde nikoliv. Doufam, ze to nebude dostupne na vanoce  Cheesy
Chtel jsem se zeptat: Nekupuji mobil kazdy rok, cili nemam takovy prehled. Jak dlouho trva po oficilanim uvedeni na cesky trh, nez se dostane do nabidky operatoru ? Chapu ze na e-shop je prednostne (zdroj mobilu kdovi odkud je), ale jestli operatori mobily maji v nabidce "okamzite" nebo to nejakou dobu "trva"? Neresim jestli je to operator X nebo Y.
« Poslední úprava: 16. Duben 2011, 19:11 od kremilek10 » uložena

c905 Black
Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #89 v: 16. Duben 2011, 20:21 »

MarS

Asi mas vadny kus ci nejaky extremni prototyp, o neu jsem toho precetl hodne a abych pravdu rekl jsi snad jediny kdo si stezuje na extreme spatny displej.

No budu mit moznost vyzkouset model Play, sam ho urcite srovnam s LG optimus 2X, jinak onen LG 2X mne na slunci moc nenadchnul asi je to tou vadou co popisoval MarS, navic mel kousek co jsem mel v ruce nalepeny Invisible Shield
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 4 5 [6] 7
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson predstavil model Neo - jak se vam libi?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.052 sekund, 19 dotazů.