SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 00:30

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a upravy s nim spojene (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Recovery menu X10 mini/pro /X8
Strana: 1 2 3 [4] 5  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Recovery menu X10 mini/pro /X8  (Zobrazeno 40608 x)
bartCZ
Uzivatel
Telefon: x10 mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #45 v: 04. Březen 2011, 18:19 »

jasne, jinak by to ani nepovolilo kopirovani, proste, zkopiruju to, a kdyz se hned podivam do binu, tak tam ty soubory vubec nejsou.
Uz zacinat blouznit Cheesy snad to natocim na video a dam na youtube aby jste mi rekli co je spatne ....
uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #46 v: 04. Březen 2011, 18:20 »

Prava k pridanym souborum?
uložena
bartCZ
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #47 v: 04. Březen 2011, 18:36 »

vzdyÂť to pisu, ani je nepridam !!!
proste tam nejsou, i kdyz probehne kopirovani ....
uložena
laginoo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #48 v: 05. Březen 2011, 06:45 »

co skusit vypnout a zapnout mobil, nekdy se mi stava neco podobneho a po restartu to vzdy slo, a nebo me napada jedine spatne udelany root
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #49 v: 05. Březen 2011, 07:48 »

Podobny problem se tady resil i u X10, pomohla instalace pres skript v Pc Smajlík Edit: navod Smajlík

1. stahnete si nasledujici archiv a nekam v PC jej rozbalte
http://www.edisk.cz/stahni/05872/Recovery_X10_Mini.rar_2.62MB.html

2. pripojte zapnuty  telefon pomoci kabelu k Pc a zvolte moznost nabijeni

3. spusÂťte Dark10 Series Installer

4. zvolte moznost 4 (CHMOD). Postupne je treba napsat nize uvedene radky, ovsem s tim rozdilem, ze nepisete specialni znak na zacatku (ten se tam doplni sam, pokud budete dela vse spravne) a prvni mezeru. Na konci radku vzdy dejte enter a chvili pockejte. Po prvnim napsani su bude potreba povolit SU na telefonu, vyskoci tam obrazovka.

$ su
# mount -o remount,rw -t yaffs2 /dev/block/mtdblock2 /system
# chmod 4755 /system/bin/sh
# exit
$ exit

5. zvolte moznost 3, nainstaluji se vam upravene soubory

6. po dokonceni restartujte telefon a po zobrazeni bileho napisu Sony Ericsson stisknete a cca na 5 vterin drzte tlacitko zpet

Pokud by to nezabralo, prosim o kontrolu, jestli se soubory prekopirovali pripadne vypis chyby z instalatoru, dekuji
« Poslední úprava: 05. Březen 2011, 08:36 od Jozef Cmar » uložena
Mirgrek
Uzivatel
Telefon: x8

Zobrazit profil
« Odpověď #50 v: 07. Duben 2011, 18:21 »

Prosim uz jsem bezmocnej Sad na me x8 jsem mel froyo 2.2 vse chodilo jak ma nez se mi sekl, tak jsem pouzil SEUS a vse provedl tak jak pred tim...... mackam a mackam a do recovery se proste dostat nemuzu, najede mi tel.  Da se froyo nainstalovat i jinym zpusobem? nebo mi nekdo poradite co stim?.....diky za kazdou radu, uz se stim trapim druhy den
uložena
peregrin
Uzivatel
Telefon: X8, C510, g502, s75

Zobrazit profil
« Odpověď #51 v: 08. Duben 2011, 12:29 »

Pokud mi na me x8 ce neslo xrecovery tak to bylo vzdy chybnou verzi xRecovery a nebo BusyBoxu. Tyhle soubory mi zatim vzdy zabraly (http://forum.semania.cz/index.php?topic=27820.0)
uložena

SE X8 2.3.7 GDX
Technicek
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE Xperia X10 mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #52 v: 08. Květen 2011, 17:29 »

Ten navod pro recovery v prvnim postu je porad aktualni nebo se mam podivat po nejake novjejsi verzi?
uložena
Piti20
Uzivatel
Telefon: C905, Xperia X10 mini pro, C510

Zobrazit profil
« Odpověď #53 v: 08. Květen 2011, 17:46 »

funkcny by byt mal ale tento je omnoho jednoduchsi: http://forum.semania.cz/index.php?topic=27820.0
uložena
Midgar
Uzivatel
Telefon: W995

Zobrazit profil
« Odpověď #54 v: 29. Červen 2011, 18:10 »

Zdravicko;).
Mam problem, nedari se mi dostat do Recovery Menu. Chci zkusit Jozkovu Gingerbeard Romku (http://forum.semania.cz/index.php/topic,28260.0.html), takze jsem se rozhodl si nainstalit recovery menu (predtim jsem jel na 2.1 s rootem).

Prvni jsem projel SEUSem telefon na cistou instalaci, pak jsem chtel dle navodu provest root telefonu pomoci aplikace Z4root 1.3, coz se mi ani jednou ze trech pokusu nepovedlo. Telefon jsem tedy rootnul dle tohoto topicu napoprve:
http://forum.semania.cz/index.php/topic,27656.0.html

Dal jsem postupoval podle navodu, nainstaloval jsem Busybox, v pohode probehlo.

Stahl jsem si balicek xRecovery-mini-pro-beta_0.1.rar, zkopiroval jej na sd kartu do adresare xrec.

Nainstaloval jsem root explorer, fyzicky zkopiroval soubory busybox, chargemon a xrecovery.tar do adresare /system/bin a zaskrtl vsechny permision. Stiskl jsem nahore "mount r/w".

Restartoval jsem telefon, ale servisni menu se ani po cim dal zurivejsim mackanim tlacitka back neobjevilo.

Tudiz prosim o radu - kde delam chybu?

Diky moc za kazdou radu Mrknutí.
uložena
figycom
Anonym
« Odpověď #55 v: 29. Červen 2011, 18:51 »

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1117100 zkus tohle
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #56 v: 29. Červen 2011, 18:55 »

moza bych jeste zkusil vicekrat pomackat to mount r/w, u me to nekdy taky pozlobilo Smajlík

PS: zaskrtnuti vsech perms je podle me spatne... Ja nikdy nic nezaskrtaval, jen zkopiroval, zkus to takto
uložena
Midgar
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #57 v: 29. Červen 2011, 19:34 »

Diky za napad, dneska s tim laboruju celej den, tak bych chtel zkusit rozjet tohle. Pokud se ale nepodari, urcite zkusim;).

moza bych jeste zkusil vicekrat pomackat to mount r/w, u me to nekdy taky pozlobilo Smajlík

PS: zaskrtnuti vsech perms je podle me spatne... Ja nikdy nic nezaskrtaval, jen zkopiroval, zkus to takto

Taktez diky za odpoved. Jen jeste poprosim o male upresneni - jak presne jsi to myslel s tim vicekrat pomackat mount r/w? Jak primo pred restartem to udelat nekolikrat za sebou? A kdyz budu z root exploreru odchazet a restartovat foun, ma tam byti nahore nakonec "Mount R/O" nebo "Mount R/W"?

Diky moc za pomoc :-).
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #58 v: 29. Červen 2011, 19:50 »

ono je (aspon u me) v podstate jedno, co tam nakonec je... Dulezite je nemenit perms... Pomohlo to?
uložena
Midgar
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #59 v: 29. Červen 2011, 20:30 »

ono je (aspon u me) v podstate jedno, co tam nakonec je... Dulezite je nemenit perms... Pomohlo to?

Super super super, jsem tam, diky moc Mrknutí. Mozna by bylo tedy vhodne upravit ten navod, protoze tam je primo psano, aÂť se zaskrtaj permissions vsechny.

Nyni tedy pokracuje dale s tou Tvoji ROMkou, snad se zadari. Zatim Ti dekuji mnohokrat a kdyby se mi neco nezadarilo, ozvu se. Jen jeste dotaz - nainstalovat pres recovery menu, restart a pak zase do recovery menu na Full Wipe, nebo Full Wipe ihned po instalaci najednou?

Jeste jednou diky Mrknutí.

EDIT: Ted jsem si vsiml, ze ta ROMka je pouze na X10 MINI a ne na PRO, takze se o to ani nebudu pokouset...
« Poslední úprava: 29. Červen 2011, 21:30 od Midgar » uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 3 [4] 5  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a upravy s nim spojene (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Recovery menu X10 mini/pro /X8
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 18 dotazů.