SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
31. Březen 2025, 10:31

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Øeseni problemu (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: K 800i - Po vypnuti se mi ho nedari zapnout
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: K 800i - Po vypnuti se mi ho nedari zapnout  (Zobrazeno 6797 x)
intruder3
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE K800i

Zobrazit profil
« v: 01. Listopad 2010, 19:12 »

Mam uz K 800i asi 3 roky, ale vetsinou ho nevypinam az ted jsem ho vypnul po zmene casu a nasledne mi uz nenabehl. Predtim fungoval relativne bez problemu, ale je fakt, ze uz jsem mel zaflakanou vnitrni pameÂť a temer uz nestacila na sms. Jinak po zapnuti se pouze rozsviti a najede logo Sony Ericsson a dal uz nejede a jen sviti displej. Navic se neda vypnout(asi proto, ze se vlastne uplne nezapnul) - pouze natvrdo odpojenim baterky. Vypnuty se da nabijet - pri nabijeni je videt moje schema, ktere jsem v nem mel. Nevi nekdo jestli by pomohla aktualizace firmwaru pres ten aktualizacni program nebo je to v tomto pripade zbytecne? Navic jsem si vsechno nezazalohoval a mam v nem nektere fotky i kontakty. Kazdemu predem diky za nazor.
« Poslední úprava: 01. Listopad 2010, 19:48 od intruder3 » uložena
Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 01. Listopad 2010, 19:48 »

Aktualizace Firmware urcite pomuze, pokud mas fotky na pametove karte tak o ne neprijdes, rovnez pokud jsi provedl zalohu kontaktu na pametovou kartu tak take o ne neprijdes
uložena

intruder3
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 03. Listopad 2010, 09:37 »

Diky za odpoved. Povedlo se mi dostat z nej pres kabel alespon vsechny fotky a hudbu. Holt ty nektere kontakty(nastesti mam vetsinu ulozenych na sim) a sms ozelim. Nicmene zkousel jsem pres SEUS aktualizaci a nevim jak dlouho se po pripojeni k PC jeste musi drzet to tlacitko C? Zkousel jsem ho drzet cca 5 minut, ale ani potom se mi neukazalo jestli mam nejnovejsi firmware. Netusi nekdo co muze byt spatne?
uložena
Ganimed
Administrator

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 03. Listopad 2010, 11:49 »

co mas za windows ? drzel jsi se instrukci ktere ti dal seus ? vypnout telefon, vyndat a zandat baterku, stisknout C a pod neustalym drzenim pripojit ke kabelu a pustit az teprve co ti seus napise "uvolnete tlacitko C" ? Kazdopadne bych odinstaloval a znova nainstaloval seus, pripadne dohral gg drivery ktere mam v podpisu. Jinak pri pripojeni se telefon nesmi zapnout.
uložena

intruder3
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 03. Listopad 2010, 12:12 »

Mam win xp prof. sp3, Instrukci jsem se presne drzel co pise SEUS - zkousel jsem to uz alespon 4 x. Drzel jsem to C 5 minut, ale nic se nedelo, tak jsem ho pustil. Comp se pak kousnul a musel jsem ho restartnout. Zkusil jsem instalaci i na pracovni pc, ktere je vykonejsi, ale stejne to neslo. Muzu vecer jeste zkusit ty drivery jak pises. Jinak tel byl. customizovany od cz Vodafonu, ale to na to vliv snad mit nemuze. Vecer i napisu co se presne ojevuje na compu a co na displeji tel.
« Poslední úprava: 03. Listopad 2010, 12:24 od intruder3 » uložena
Ganimed
Administrator

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 03. Listopad 2010, 14:41 »

restartuje se ti to ? Muze to zpusobovat antivir nebo nejaka podobna ochrana, zkus ho vypnout pokud problem pretrva odinstaluj antivir, pak odinstaluj a znova nainstaluj seus, vypada to ze pc si ani nenainstaloval ovladace ktere jsou potreba pri pripojeni telefonu neco mu tu instalaci prerusi a proto dojde k restartu nebo zatuhnuti. Uz jsi na tom pc nekdy nejaky telefon updatoval ? Customizace operatora urcite nevadi. Jo a pro jistotu procisti kontakty na konektoru u mobilu treba spendlikem.
uložena

M.Eermak
Uzivatel
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 03. Listopad 2010, 19:21 »

zkus pripojit k far manageru,melo by to jit.tam muzes telefon i flashnout,kdyz by to pres seus neslo.navody jsou kdyztak na se-tuning.cz,blizsi odkaz poskytnout nemuzu(hlasi mi ze tam nemam opravneni k pristupu..)
uložena

Dulezite clanky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou porad aktualizovany - C905
Ganimed
Administrator

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 04. Listopad 2010, 05:38 »

flashovat se da i pomoci programu XS++ myslim ze je to snadnejsi a vice prehledne nez u Far manageru.
uložena

intruder3
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 04. Listopad 2010, 10:28 »

to Ganimed: Zatim jsem zadny tel. neupdatoval(nemel jsem drive potrebu). Kontakty by mely byt v poradku, protoze tel se k pc pripoji - jen ve vypnutem stavu se hlasi jako pameÂť USB. Takze jdou vytahnout napr. fotky ci hudba tam i zpet. Nejdou vsak zalohovat kontakty ci zpravy - na to by musel tel. byt zapnuty. A ted zpatky - zkusil jsem tedy instalovat ty ovladace co jsi psal a vypnul antivirak(Avast), ale vysledek byl stejny. Deje se presne toto - po zapojeni se stisknutym C se po chvili dole na liste objevi hlaska: Nalezen novy hardware - SEMC Flash device - na tel po chvily naskoci logo Sony Ericsson - po te se na displeji tel. objevi hlaska: Pripravuje se prenos souboru -  a po teto skoci uz posledni hlaska - Neodpojujte kabel USB, dokud neukoncite aplikaci v pocitaci. Po tom uz jen presipaci hodiny na pc a jeho vytuhnuti - dal se uz nic nedeje. Myslite, ze mam tedy zkusit ten program XS++ ci far manager? Kde bych je potahnul?
uložena
Ganimed
Administrator

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 04. Listopad 2010, 10:42 »

ten telefon se ti pri drzeni toho C nesmi zapnout, snaz se s telefonem nehybat kdyz drzis to C a nesmis ho poustet, jak ho pustis telefon se zapne. kdyz je treba spatny kontakt mezi kabelem a mobilnim konektorem stane se uplne to same telefob se zapne a ovladace se nenainstaluji. A znova ti rikam odinstaluj a nainstaluj seus !!!!
uložena

intruder3
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 04. Listopad 2010, 10:46 »

Ten reinstal samozrejme zkusit muzu, ale kdyz jsem to s tim SEUSem zkousel na 2 pc a ani na jednom to nejde, tak tomu moc neverim. Koukal jsem, ze tu nekdo mel asi podobny problem a povedlo se mu to s Tvoji pomoci vyresit prave pres ten XS++. Nebylo by lepsi zkusit to rovnou pres nej?
http://forum.semania.cz/index.php?topic=26049.0  (Nevim jak se tu dava funkcni odkaz)
uložena
intruder3
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 04. Listopad 2010, 11:24 »

Ten reinstal jeste zkusim doma. Jinak C samozrejme temer krecovite drzim az do onoho zatuhnuti a s tel pri tom nehybam. Zkusil jsem jeste ten XS++ u toho to hodilo tuto hlasku:
11.12.31
11:13:04: Error: Canot open phone communication port
11:13:06: Disconnected...unplug the phone
uložena
intruder3
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 07. Listopad 2010, 16:43 »

Problem byl vyresen a to diky velke pomoci Ganimeda! Je to opravdu clovek na spravnem miste a tohle forum muze byt rado, ze ma takoveho moderatora. A co se tyce zavady, tak nakonec pomohl SEUS, ale to proc se mi s nim nepovedlo navazat spojeni - za to mohla bezpecnostni utulitka od Kasperskyho, ktera to blokovala. Vsem doporucuji, aby se drzeli rady Ganimeda, aÂť uz jim duveruji ci nikoliv - teda pokud chteji, aby jim pomohl dany problem vyresit.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Øeseni problemu (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: K 800i - Po vypnuti se mi ho nedari zapnout
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.039 sekund, 19 dotazů.