SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 22:03

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a upravy s nim spojene (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Root X10, X10 Mini a X10 Mini PRo s operacnim systemem Android 2.1 (diskuze)
Strana: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Root X10, X10 Mini a X10 Mini PRo s operacnim systemem Android 2.1 (diskuze)  (Zobrazeno 48899 x)
Dubus
Anonym
« Odpověď #75 v: 26. Prosinec 2010, 20:49 »

Ak ho prezenie Seusom bude tam maÂť stale tu cistu 2.1 musel bi tam narvaÂť naspaÂť spravny custom podla operatora ...OT uz sa to tu myslim riesilo ale ak budes reklamovaÂť hardwarovu chybu tak im v servise bude u .... aky tam mas soft ..toÂť moj nazor Cool
uložena
JD_Seth
Uzivatel
Telefon: SE x10 mini

Zobrazit profil
« Odpověď #76 v: 27. Prosinec 2010, 10:12 »

Ak ho prezenie Seusom bude tam maÂť stale tu cistu 2.1 musel bi tam narvaÂť naspaÂť spravny custom podla operatora ...OT uz sa to tu myslim riesilo ale ak budes reklamovaÂť hardwarovu chybu tak im v servise bude u .... aky tam mas soft ..toÂť moj nazor Cool
Pokud ho prozene SEUSem, tak tam bude mit origo soft a podle me je jedno, jestli byl puvodne brandovany. I brandovy telefon se aktualizuje pres SEUS a operatora by tohle nemelo zajimat. S tou HW chyba by byla problem. Kdyby to nahodili (opravili) a zjistili, ze tam mas flashnuty soft, root a kwanta warezu, tak by e jim to nelibilo. Ale od znameho vim, ze po oprave se vzdycky laduje novy origo soft, aby se vyloucila chyba softwareu, takze podle me by to SEUSly a bylo by hotovo. S chybou haredware, by na neorigo soft asi ani neprisli. Navic, kdyz uz by to opravili, aby to nahodili, tak ti ho znovu nerozbijou jen kvuli neorigo softu. A zaplatit by to taky chtit nemohly, protoze bys to musel dopredu po dohode odsouhlasit.
uložena
Dubus
Anonym
« Odpověď #77 v: 27. Prosinec 2010, 17:48 »

Ja iba tvrdim ze ak budem maÂť fon debrandovany ako ja (od Orangeu) a da cistu trebars uk po preflashnuti tam bude stale Uk nie brand Orange ci?
uložena
imrwear
Uzivatel
Telefon: SE Xperia X10 mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #78 v: 28. Prosinec 2010, 08:19 »

takze z4root na verzi firmwaru 2.1-update1 na mini pro xperii mi fungovat nebude?
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #79 v: 28. Prosinec 2010, 08:33 »

na puvodni firmware ano (koncovka oznaceni je 504), na nejnovejsi verzi uz ale ne
uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #80 v: 28. Prosinec 2010, 08:38 »

Mel bys mit cislo sestaveni 2.0.A.0.504 - tam jede bez problemu. Novejsi FW zatim neni mezi nama (alespon u mne - zrovna vcera jsem se snazil SEUS presvedcit, ze je, ale neni:).
uložena
imrwear
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #81 v: 28. Prosinec 2010, 09:16 »

OK diky za odpoved, jdu to zkusit, chci si jen vycistit telefon od predinstalovanych aplikaci, ktere nepouzivam a nechci...jeste dotaz, musim pak stahovat aplikaci superuser? nebo to pujde ve spravci aplikaci odinstalovat...sorry jestli uz to sem nepatri :-|
uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #82 v: 28. Prosinec 2010, 09:32 »

Aplikace superuser je ti nainstaluje s rootem a rozhodne ji nemaz. Pisu asi podesate zde..
uložena
imrwear
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #83 v: 28. Prosinec 2010, 09:36 »

yes sir, thank you sir
uložena
Tom Delonge
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE S500i, SE Satio Black, SE xperia x10 mini :)

Zobrazit profil
« Odpověď #84 v: 31. Prosinec 2010, 17:42 »

Dobry den.O root uz se pokousim dobre dve hodiny a jsem stale na zacatku...
Zatim to zkousim pres SOC..poprve jsem to zkousela jeste se starsi verzi SOC a u toho mi to popsalo asi jen 4 radky a dal uz nereagovalo..
U novejsi verze SOC se to zasekne u killing ADB server..a dal to nejede...nedela nic..
Usb ladeni mam povolene..instalaci aplikaci mam povolenou...
Chtela jsem na x8 nainstaovat cerne schema ale pomalu to zacinam vzdavat:-/ trpelivosti mam sice dost ale kdyz to nejde tak nevim jestli to ma dal cenu zkouset..
Predem diky.
uložena
imrwear
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #85 v: 01. Leden 2011, 15:31 »

co zkusit primo tema tykajici se X8? napr. http://forum.semania.cz/index.php?topic=27377.0

vic neporadim X8 nemam
uložena
JD_Seth
Uzivatel
Telefon: SE x10 mini

Zobrazit profil
« Odpověď #86 v: 02. Leden 2011, 10:10 »

Jedinou nevyhodu vidim v tom, ze nejede Wifi. Proste se nepripoji. Jeste tohle doladit a uz na founa nehrabu. Maka rychle, stabilne, vycisteny, ale ta wifina me toci.  Angry
uložena
doubik
Uzivatel
Telefon: SE K770i

Zobrazit profil
« Odpověď #87 v: 06. Leden 2011, 00:41 »

Ahoj,
tak uz mam rootnuto docela dlouho a vcera sem se odhodlal a smazal i Timescape a Talk a Google search. Mobil jsem pak nevypinal a stahoval v klidu z android marketu nejaky hry. Pak se mi mobil vybil a doma pri zapnuti a nabiti sem zjistil, ze kdyz si chci stahnout neco z android marketu tak to nejde. Android market se mi normalne nacte ale napise to jen priprava na stahovani, ale nic nestahuje. Ani nenaskoci ta stahovaci sipicka nahore v modre liste. Mam X10 mini PRO

nevi nekdo co s tim ?
uložena
Pekony
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA ARC S 32 GB

Zobrazit profil
« Odpověď #88 v: 06. Leden 2011, 10:01 »

Nemel jsi mazat google talk Mrknutí. Ted nezbyva nez SEUS. Nekteri sice uvadeji ze talk smazali a market jede ,ale u me to bylo tim talkem.
uložena

K700i-W810i-K850i-Satio-Xperia X10 :-) - Xperia ARC S
doubik
Uzivatel
Telefon: SE K770i

Zobrazit profil
« Odpověď #89 v: 06. Leden 2011, 11:44 »

Moc se v tom nevyznam. Moh bys mi napsat co SEUS je a jak ho provest ?
nebo jenom odkazat na tema kde se to resi ??
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a upravy s nim spojene (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Root X10, X10 Mini a X10 Mini PRo s operacnim systemem Android 2.1 (diskuze)
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.039 sekund, 18 dotazů.