SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 22:35

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a upravy s nim spojene (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Root X10, X10 Mini a X10 Mini PRo s operacnim systemem Android 2.1 (diskuze)
Strana: 1 2 3 [4] 5 6 ... 9
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Root X10, X10 Mini a X10 Mini PRo s operacnim systemem Android 2.1 (diskuze)  (Zobrazeno 48904 x)
Dubus
Anonym
« Odpověď #45 v: 20. Listopad 2010, 21:40 »

Hm ako zistim ze mam shell root prvy root v pohode a potom ten druhy a tu mi napisalo
Device has a temporary ADB root!
Reboot your device to remove it
                OK
 Sad
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #46 v: 20. Listopad 2010, 21:43 »

Jo, to by prave melo staict Smajlík (aspon u me to fungovalo, ale nesledoval jsem cely vypis z konzole...)
uložena
Dubus
Anonym
« Odpověď #47 v: 20. Listopad 2010, 21:45 »

Tak potom ok cele asi 5 minut  Mrknutí dik
uložena
george15
Uzivatel
Telefon: X10i

Zobrazit profil
« Odpověď #48 v: 22. Listopad 2010, 18:26 »

zrovna sem si rootnul svoji a x10ku a zjistil jsem ze mi nejde Market, zkousel jsem restart, no proste vse a nic, muzete prosim poradit co s tim, docela bych to potreboval jelikoz sem nejakym omylem odinstaloval Astro a nemuzu si pridavat stazene veco do mobilu Sad a pres officesuit to nejde Sad diki:)
« Poslední úprava: 22. Listopad 2010, 18:33 od george15 » uložena
dark_hood
Uzivatel
Telefon: SE Xperia X10

Zobrazit profil
« Odpověď #49 v: 23. Listopad 2010, 21:03 »

tomu uz nerozumiem. s klasickym rootom podÂľa tohto navodu som teda skusil ten shell root. postupne som sa tiez prepracoval k hlaske:

Reboot your device to remove it
          OK

restartoval som ho. bola to chyba?  ako zistim, ze ten shell root v telefone mam?

EDIT: a co konkretne znamena "mate telefon na porad odemknuty"? po pripadnom flashi fw mam stale root alebo co? vopred moc dakujem  Mrknutí

EDIT2: ziadna rada?  Sad
« Poslední úprava: 25. Listopad 2010, 12:02 od dark_hood » uložena
danty
Uzivatel
Telefon: XE 10i

Zobrazit profil
« Odpověď #50 v: 28. Listopad 2010, 12:12 »

Me to neustale na x10 mini hazi toto-nevite co stim?Dik-

Killing ADB Server...

OK

Starting ADB Server...
* daemon not running. starting it now on port 5037 *

OK

Waiting for device...

OK

Pushing rageagainstthecage...

OK

chmod rageagainstthecage...

OK

Running rageagainstthecage...

FAILED
uložena
RedRose
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Google Nexus S

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #51 v: 29. Listopad 2010, 03:27 »

urcite shell doporucuji, je to pohodlnejsi, nez to vypisovat (nebo kopirovat) do prikazove radky a take navody v tomto smyslu do budoucna upravim, budou jednodussi a prehlednejsi

Tak ted v tech ROOTech zacinam mit trochu chaos... Cool
ShellRoot jsem udelal a vypsalo mi to taky "Device has a temporary ADB root! Reboot your device to remove it"

Mozna by nebylo na skodu to trochu rozvest protoze pribylo par otazniku... Undecided
1) zjistim nejak ze ten ShellRoot opravdu mam nebo nemam?
2) co presneji znamena naporad odemknuty...
3) v jakem smyslu se ty navody zmenily a co presne nebude treba vypisovat... ja musim vypisovat porad jinak se to nehne dal...

Pisu to radeji polopate at to dava smysl pac by to fakt chtelo trochu vysvetlit... Vetsinou s tim nemam problem ale ted se v tom trochu ztracim... Roll Eyes
Jde mi o to ze jsem ted pouzil upravy ModMenu v3 a v4 a ani jednou se to nepovedlo na poprve - rozbite pismo v menu, prebarveno jen neco, tapeta v launcheru zustala ta co byla a na karte zustalo cca 15 souboru ktere tam nemaji byt... Na podruhe se to uz asi prepsalo vsechno (krome tapety) ale vzdy se mi po zadani "3" uprostred kopirovani restartne mobil a v cmd to vypisuje to nekolik erroru a mobil najizdi nekolik minut...
Root mam SuperOneClick polozkou Root a asi i polozkou ShellRoot...?!?!
uložena

Motorola D160 | Motorola M3888 | Ericsson A1018s | Ericsson T18i | Ericsson T65 | Siemens ME45 | Sony Ericsson T630i | Motorola MPx220 | Motorola V500 | HTC Wizard | Sony Ericsson D750i | Nokia N73 | Sony Ericsson W800i | Nokia N82 | HTC Diamond | Sony Ericsson Xperia X1 | Sony Ericsson W995 | Sony Ericsson Xperia X10i Mini | Sony Ericsson Xperia X10i | Sony Ericsson Z310i | Sony Ericsson Xperia Mini Pro | Google Nexus S
Joza
Anonym
« Odpověď #52 v: 01. Prosinec 2010, 07:02 »

Ono je to skutecne trochu komplikovanejsi a je to na delsi vysvetlovani, asi to udelam tak, ze si telefon resetnu do tovarniho nastaveni a zacnu to sepisovat od zacatku. Sam mam pristroj odemknuty po vsech strankach, takze uz me netizi temer zadna uprava, ale chapu, ze jednoduse to nepusobi Smajlík
uložena
RedRose
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #53 v: 01. Prosinec 2010, 15:31 »

Zvlastni je ze mam taky odemknuto snad vsechno co slo... Teda asi - nevim jak to zjistit... Ale ted jsem pouzil dalsi upravu Res Mod Orange a mobil to uz nerozchodil... Opet se po zadani "3" po chvili restartnul a uz nenajel... takze SEUS a zacinam na novo... Ale ted kudy at to nezopakuju tak jako ted...?!?!

Nejvic me tedy rozciluji ty restarty pri upravach pac podle vseho by to delat nemelo a taky se tim ty upravy nenahravaji korektne... Systemem to nebude - zkousel jsem to na Win7 i WinXP takze predpokladam ze to bude bud spatnym ROOTem, nebo chybnou upravou (ale jinym to jede takze asi ne) a nebo jeste necim dalsim...

Pred poslednim SEUSem to udelalo taky ale to jsem si myslel ze za to muze zRoot, tak jsem zkusil SuperOneClick, nejake upravy prosly ale ted uz zase ne...
Co se toho ShellRootu tyce tak pokud to zrusiu jen nejake vypisovani prikazu tak to asi ani nepotrebuju - tech par prikazu neni problem ale nikde tady neni napsano co presne se uz nebude vypisovat a jak budou ty navody zmeneny... Trvale odemceni mi taky neni moc jasne...

Jak to chapu ja tak ShellRoot je asi full pristup do systemu ale kdyz ho chci udelat tak psal ze uz mam nejaky Root a ze ho mam zrusit... Co zkusit ShellRoot primo jako prvni...?!

Jinak chapu co to sezere casu a diky ti za to ale kdyz uz se to nakouslo tak by to chtelo dotahnout...
Sam ted s tim neco zkusim a kdybych na neco zajimaveho co tady chybi prisel tak napisu...
« Poslední úprava: 01. Prosinec 2010, 15:35 od RedRose » uložena

Motorola D160 | Motorola M3888 | Ericsson A1018s | Ericsson T18i | Ericsson T65 | Siemens ME45 | Sony Ericsson T630i | Motorola MPx220 | Motorola V500 | HTC Wizard | Sony Ericsson D750i | Nokia N73 | Sony Ericsson W800i | Nokia N82 | HTC Diamond | Sony Ericsson Xperia X1 | Sony Ericsson W995 | Sony Ericsson Xperia X10i Mini | Sony Ericsson Xperia X10i | Sony Ericsson Z310i | Sony Ericsson Xperia Mini Pro | Google Nexus S
kultus
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #54 v: 01. Prosinec 2010, 17:03 »

skoncil jsem na tomhle

Pushing su...
failed to copy 'su' to '/system/bin/su': Permission denied

nevite co s tim, debbuging mam povoleny, SD karta neni na PC videt takze se vsechno tvari normalne prosim o radu nechci delat novy flash diky
uložena

Alcatel OT 302 -> Alcatel OT 525 -> Sagem myX-5m -> Motorola V500 -> Nokia 3220 -> Panasonic X700 -> SDA Eurotel -> Asus P525 -> HTC Kaiser + Samsung U600 -> HTC Diamond + Dell X50v -> Samsung i8510 -> Sony Ericsson Vivaz -> Samsung i8910 + iPod Touch 2G->Sony Ericsson X10 2.1->Samsung Galaxy S II GB 2.3.6
Joza
Anonym
« Odpověď #55 v: 01. Prosinec 2010, 20:57 »

Ten restart je tam schvalne, aby se upravy prave ze korektne nacetly, bez nej to nejde... Jinak vsechny navody a balicky sam testuji a uploaduji jen kdyz funguji, v samotnem navodu chyba nebude
uložena
RedRose
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #56 v: 01. Prosinec 2010, 23:08 »

No ja mam poct ze ten restart prichazi drive nez by mel protoze ty upravy nejsou na poprve komplet... Ale ted s mobilem na cisto to jeste budu zkouset... Mrknutí

Ale byl jsem chvili mimo PC tak jsem zkusil stahnout posledni verzi z4Root.apk a po nainstalovani uz taky nabizi docasny i permanentni root... Zkusil jsem ten trvaly a v tech hlaskach pri instalaci vypisoval i neco (probliklo to moc rychle) o Root Shellu... Nevylepsili ten Root pres aplikaci na full...?!
Titanium Backup uz nechtel ani stahovat ten BusyBox... Zatim to necham tak a uvidime co to udela...
uložena

Joza
Anonym
« Odpověď #57 v: 02. Prosinec 2010, 07:11 »

Jdu na to podobne, v telefonu uz mam cisty OS a uvidime, jestli si nejnovejsi z4root poradi jiz se vsim nebo bude mit jeste nejake mouchy...
uložena
RedRose
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #58 v: 02. Prosinec 2010, 08:53 »

jj dneska odpoledne snad bude cas a vrhnu se do zkouseni Mrknutí
uložena

Pekony
Uzivatel
Telefon: XPERIA ARC S 32 GB

Zobrazit profil
« Odpověď #59 v: 02. Prosinec 2010, 13:25 »

nevite co s tim, debbuging mam povoleny, SD karta neni na PC videt takze se vsechno tvari normalne prosim o radu nechci delat novy flash diky

Povolil jsi Permission na telefonu? Pokud ti telefon nic nenabidl, tak zkus v nem spusti Superuser a budes tam mit dva radky se zelenyma puntikama. jeden titanium a druhy unknown, tak ten druhy smazni. Opakuj postup a po zadani by ti uz melo vyskocit na telefonu at povolis SU.
uložena

K700i-W810i-K850i-Satio-Xperia X10 :-) - Xperia ARC S
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 3 [4] 5 6 ... 9
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a upravy s nim spojene (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Root X10, X10 Mini a X10 Mini PRo s operacnim systemem Android 2.1 (diskuze)
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 17 dotazů.