SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 08:24

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Hry a aplikace (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Alternativni uzivatelske rozhrani - Zeam, ADW, Default SE a dalsi - namety, tipy
Strana: 1 2 [3] 4 5 ... 9
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Alternativni uzivatelske rozhrani - Zeam, ADW, Default SE a dalsi - namety, tipy  (Zobrazeno 36816 x)
Macik68
Uzivatel
Telefon: C702, X8, Arc S

Zobrazit profil
« Odpověď #30 v: 26. Říjen 2010, 15:19 »

Mozna se zeptam hloupe, ale nevi nekdo jak ty ikony ADW LAUNCHERU zafixovat? Jsem si ADW na X8 nastavil, rozmistil ikony, funguje to dobre, ale neskutecne me vadi, ze jakmile na nich necham prst o neco dyl, okamzite jsou pripraveny k presunu. ADW se mi libi, ale tohle to dost kazi. Este je taky moznost, ze jsem neco nepochopil a ovladam to spatne :-) Diky za kazde nakopnuti.
uložena
Piti20
Uzivatel
Telefon: C905, Xperia X10 mini pro, C510

Zobrazit profil
« Odpověď #31 v: 26. Říjen 2010, 15:42 »

takmer vo vsetkych launcheroch to funguje tak ze ked dlhsie podrzis prst na widgete tak ho presuvas po obrazovke popripade prenesies do kosa a a tym padom odstranis... mas dotykovy mobil, co cakas? ze nebude na dotyk reagovat?  Mrknutí
uložena
Macik68
Uzivatel
Telefon: C702, X8, Arc S

Zobrazit profil
« Odpověď #32 v: 26. Říjen 2010, 16:03 »

No ja to tusil, ze to tak bude  Smajlík
No libilo by se mi, ze by se to nedalo zmenit omylem a ikonky by slouzily jen k ovladani. Zkusim si zvyknout.
uložena
Piti20
Uzivatel
Telefon: C905, Xperia X10 mini pro, C510

Zobrazit profil
« Odpověď #33 v: 26. Říjen 2010, 16:20 »

mozno by nebolo odveci keby sa widgety dali tymto sposobom presuvat, zvacsovat zmensovat, iba v editore, ktory by na to bol samozrejme nejako viac prisposobeny, mozno by sa tym otvorilo viac moznosti na samotnej domacej obrazovke (pouzitie gest atd)... ale myslim, ze polemizovat je zbytocne, je to ako to je
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #34 v: 30. Říjen 2010, 08:25 »

Pokud si chcete vylepsit menu nebo uvodni obrazovky o atraktivni ikony, muzete sledovat nasledujici temat, kam postupne budu pridavat vsechny balicky z XDA. Mohu je jen doporucit, pestry vyber barev a spousty ruznych ikon. Jakmile budu mit doma znovu telefon na A200, urcite si i ten poladim ve stejnem stylu Smajlík

http://forum.semania.cz/index.php?topic=27021.0

uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #35 v: 01. Listopad 2010, 07:34 »

S novym operacnim systemem konecne prichazi moznost pouzivat na X10 take Launcher Pro Plus. Po nekolika hodinach testovani jsem sice celkem spokojeny, ale moc rozdilu ve srovnani s ADW tady tedy neni. Aplikace jsou si hodne podobne a kazda ma nejake vyhody, rozhodne bych netvrdil, ze je Launcher Pro Plus jednoznacne lepsi... Co se mi ale libi je vestaveny Widget s kalendarem, ktery navic samozrejme podporuje scrollovani.

uložena
3m3
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE P1i,K750i,Cedar,I4

Zobrazit profil
« Odpověď #36 v: 01. Listopad 2010, 09:14 »

Akorat by sis moh nastavit jako prvni den v tydnu pondeli  Mrknutí
Preferences-LP Widget Settings-Calendar Widget zaskrtnout Week starts on Monday  Mrknutí
uložena
JJF
Uzivatel
Telefon: Xperia X10, X1

Zobrazit profil
« Odpověď #37 v: 01. Listopad 2010, 11:30 »

Neviete kedy a ci pride SPB Mobile Shell pre Android? Ak bude taky ako pre WM, tak ADW aj LP strci do vrecka.
uložena
marty22
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #38 v: 01. Listopad 2010, 13:38 »

teda nechci se hadat ,ale netusim co noveho by mi asi tak prinesl Mrknutí na WM jsem ho pouzival ale na androidu mi prijde ze ho strci do kapsy kteryakoliv home aplikace
uložena

Archos 5IT, Xperia X10 mini pro
Pupu
Uzivatel
Telefon: X10 black

Zobrazit profil
« Odpověď #39 v: 01. Listopad 2010, 15:04 »

Jozef35: SPB sice prijde, ale co by ti asi tak nabidnul krome grafickych k*k*tin jineho/lepsiho, nez dostupne aplikace i widgety. Jestli SPB bych na starsich WM nutnosti a na Symbianu fajn moznosti, tak u Androidu je SPB v podstate k nicemu, vse jde totiz udelat i bez nej pomoci jinych (levnejsich a mene narocnych) aplikaci.
uložena
JJF
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #40 v: 01. Listopad 2010, 15:11 »

Ani ja sa nechcem hadat, ale myslim ze ma integrovany dialer a spravu kontaktov, ake ziadna mne dostupna android aplikacia neponuka. Plus pocasie, kalendar a hromadu dalsich aplikacii. Mozno sa mylim, ale domnievam sa, ze na WM obsahoval aj vlastny setup telefonu, kde sa na jednom mieste dali nastavit vsetky notifikacie atd. V X10 je to katastrofa. Nehovoriac o mailoch a sms. Dufam ze rusaci toto vsetko ponuknu minimalne na urovni ako som mal v X1. ADW, Launcher a pod. aplikacie ponukaju iba rozmiestnenie ikon na ploche. Launcher ma akurat navyse udajne kalendar a notifikaciu hovorov/sms.
uložena
Pupu
Uzivatel
Telefon: X10 black

Zobrazit profil
« Odpověď #41 v: 01. Listopad 2010, 15:21 »

Tos tech aplikaci teda moc nevyzkousel a ted s 2.1 je jich jeste o dost vice (napr. Dialer One). Pocasi, kalendar a hromadu dalsich aplikaci mas uz ted. Notifikace se daji samozrejme nastavit na jednom miste (s vyjimkou SMS), a to v pridavnych aplikacich typu Missed calls nebo Missed reminder.
S kazdym tvym dalsim prispevkem v teto sekci fora mam nutkani ti rict, abys tu svou katastrofalni X10 hodil do kose a vratil se/koupil si jiny telefon, protoze nic nez kritiku a neustale stiznosti jsem tu od tebe na adresu X10 jeste nevidel. Neber to osobne a nezlob se na me, ale me se lidi, co si furt na vsechno jen stezujou proste hnusi. Kdyz nejsem s necim spokojen, tak to resim (je jedno jakym zpusobem), anebo drzim usta zavrena.
uložena
JJF
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #42 v: 01. Listopad 2010, 16:37 »

Cece ja som napisal mne dostupny dialer. To One nie je. Ci sa vyrovna neviem.  aTAKEphONE da mu priblizuje, ale nie je to ono. Okrem neho mam mailfroid, Handcen SMS, Jorte a hromadu dalsich aplikacii a widgetov. Tak nerob zo mna trkvasa, co si nevie poradit  Cheesy. Ale ak poznas dobry dialer na urovni SPB pre 1.6 a nahradu za FreeOTFE tak mi porad. Tieto dve veci som nenasiel. Ale toto vlakno je o launcheroch. Ja sa domnievam, ze SPB ponukne vsetko allinone, plus nieco navyse. Ponuka take nieco nejaky launcher? Ak sa berie ako vyhoda zlancher pro, ze ma kalendar a notifikaciu Sms/hovorov, nebude SPB lepsi, ak toho ponukne podstatne viac?
uložena
marty22
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #43 v: 01. Listopad 2010, 17:52 »

No jo ale nebude zadarmo nebo za par penez. Za tu cenu at si ho strci nekam....
uložena

Archos 5IT, Xperia X10 mini pro
3m3
Uzivatel
Telefon: SE P1i,K750i,Cedar,I4

Zobrazit profil
« Odpověď #44 v: 01. Listopad 2010, 18:59 »

On te nikdo nenuti si ho kupovat a pokud mas problem zaplatit za aplikaci tak si to nech pro sebe  Angry
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 [3] 4 5 ... 9
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Hry a aplikace (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Alternativni uzivatelske rozhrani - Zeam, ADW, Default SE a dalsi - namety, tipy
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.036 sekund, 18 dotazů.