SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 21:24

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Hry a aplikace (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Alternativni uzivatelske rozhrani - Zeam, ADW, Default SE a dalsi - namety, tipy
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Alternativni uzivatelske rozhrani - Zeam, ADW, Default SE a dalsi - namety, tipy  (Zobrazeno 36724 x)
JJF
Uzivatel
Telefon: Xperia X10, X1

Zobrazit profil
« Odpověď #60 v: 19. Listopad 2010, 20:40 »

a kde sa to nastavi? v launcher pro to je,ale v ADW som o tom nevedel.
Normalne, ako tam mohlo byÂť voÂľakedy 6 ikon, teraz ich tam moze byÂť XY, nieviem koÂľko. V settings, UI Settings povolis Dockbar. Na Menu button mam nadefinovane schovavanie dockbaru. Idem skusiÂť launcher ale s ADW som max. spokojny.
Inac som prisiel na zaujimavu vec asi. Mal som nastavenu chviÂľu cestinu a ADW blbol. Myslel som, ze za to moze prefarbenie menu, ze som nieco pobabral. Nepomohli ani restarty telefonu. Ale vratil som jazyk spaÂť na EN a problemy zmizli  Roll Eyes
uložena
Piti20
Uzivatel
Telefon: C905, Xperia X10 mini pro, C510

Zobrazit profil
« Odpověď #61 v: 19. Listopad 2010, 20:56 »

laucher pro ma pre mna dve zasadne vlastnosti: vlastne widgety + v widgety na ploche sa mozu prekryvat
uložena
JJF
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #62 v: 19. Listopad 2010, 22:25 »

Neviem ci mam iny launcher ale tie vidgety su dosÂť biedne. Tongue Npr. bookmarks je totalna hluposÂť na plochu. Celoplosny kalendar dtto. Eakal som, ze to budu nejake normalne widgety. No ale proti gustu ziadny disputat. Idem testovaÂť.
uložena
Piti20
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #63 v: 19. Listopad 2010, 23:00 »

mne sa tiez nepacili, ale mam upravenu verziu, uz sa mi pacia  Smajlík skus pozriet uvodne obrazovky mini pro
uložena
rombo1
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: C905, X10

Zobrazit profil
« Odpověď #64 v: 20. Listopad 2010, 12:48 »

piti ako si myslel to prekryvanie? o tom neviem... kde to najdem?
uložena

K700i, K800, W800i, W960i, C905, X10 a X10 mini, MBW-150
Piti20
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #65 v: 20. Listopad 2010, 12:56 »

mne to funguje, proste sa mi prekryju widgety ked chcem ako na mojom homescreene meniny a hodiny, ukazka:

moj homescreen:
uložena
JJF
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #66 v: 20. Listopad 2010, 13:14 »

Tak som launcher potestoval. Nie je to zle. Oproti ADW ma "krajsie" animacie, ktore mi ale asi po chvili skor polezu na nervy  Grin Na prvy pohÂľad je to ale celkom efektne. Hlavnu vyhodu vidim v notifikacii SMS a hovorov. To usetri dva widgety, ktore su v podstate duplicitne. Gesta na kazdej ikone v dockbare rozsiruju moznosti ovladania. Ale v ADW sa mi dockbar paci viac. Takisto sa da listovaÂť doprava/doÂľava ale stlacenim "home" sa kedykoÂľvek dostanem rychlo na hlavne ikony, ktore pouzivam najcastejsie. Nenasiel som nikde v menu ziadne "temy". V ADW su podÂľa mna vacsie moznosti customizacie, aj ked v launcheri sa Âľahsie meni vzhÂľad ikon. U mna asi vyhrava launcher pro plus 1:0 po samostatnych najazdoch  Smajlík
uložena
rombo1
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: C905, X10

Zobrazit profil
« Odpověď #67 v: 21. Listopad 2010, 17:49 »

aj v LauncherPro Plus sa da dockbar posuvat dolava - doprava...
uložena

K700i, K800, W800i, W960i, C905, X10 a X10 mini, MBW-150
korenisko
Anonym
« Odpověď #68 v: 21. Listopad 2010, 18:21 »

Tak som launcher potestoval. Nie je to zle. Oproti ADW ma "krajsie" animacie, ktore mi ale asi po chvili skor polezu na nervy  Grin Na prvy pohÂľad je to ale celkom efektne. Hlavnu vyhodu vidim v notifikacii SMS a hovorov. To usetri dva widgety, ktore su v podstate duplicitne. Gesta na kazdej ikone v dockbare rozsiruju moznosti ovladania. Ale v ADW sa mi dockbar paci viac. Takisto sa da listovaÂť doprava/doÂľava ale stlacenim "home" sa kedykoÂľvek dostanem rychlo na hlavne ikony, ktore pouzivam najcastejsie. Nenasiel som nikde v menu ziadne "temy". V ADW su podÂľa mna vacsie moznosti customizacie, aj ked v launcheri sa Âľahsie meni vzhÂľad ikon. U mna asi vyhrava launcher pro plus 1:0 po samostatnych najazdoch  Smajlík

dockbar ma tiez skiny, glas, eclair a wide. A este kopec dalsich na nete...
uložena
JJF
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #69 v: 21. Listopad 2010, 19:22 »

Tie skiny nemaju ziadny vplyv na funkcnosÂť a je to taka zbytocna ficurinka. Absolutne staci nic alebo wide. PosuvaÂť sa lista da, ale neprisiel som na to, ako sa vratim rychlo spaÂť na "domovske" ikony. V ADW stlacim stredne tlacitko, dockbar sa zavrie a mam tam zakladne ikony, dialer, sms, mail, drawer. To je lepsie riesenie ako listovaÂť doprava/doÂľava.
uložena
JJF
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #70 v: 21. Listopad 2010, 20:04 »

Este na jeden problem som v launcheri narazil. Pri ikone v dockbare sa mi zobrazuju SMS ale nezobrazuju sa mi zmeskane hovory. Da sa to niekde nastaviÂť?
uložena
korenisko
Anonym
« Odpověď #71 v: 21. Listopad 2010, 20:58 »

VratiÂť na hlavnu obrazovku sa da prostrednym tlacitkom. Nastavuje sa to v Behavior settings, zaciarknes to tretie a mas. Ked ti v dokbare neukazuje zmeskane hovory, jednoducho podrzÂť na ikone prst, daj zmena aplikacie a vyber aplikaciu hovory. Asi tak nejako by to malo isÂť.
uložena
JJF
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #72 v: 21. Listopad 2010, 21:14 »

Nemyslel som navrat na hlavnu obrazovku ale navrat na "hlavne" ikony v dockbare. Tie kde mam dialer, sms atd. Ale teraz som si vsimol, ze sa to nastavuje ako pocet dockbarov. Takze sa listuje po 3 skupinach 5 ikon. Takze to je iba jeden pohyb prstom. Myslel som, ze sa to posuva po jednej ikone.
Podrzanim prsta zmenim ikonu alebo aplikaciu. Dialer tam mam ( nie original ale aTAKEphONE) ale nezobrazuje mi zmeskane hovory. SMS ano.
uložena
Piti20
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #73 v: 21. Listopad 2010, 23:43 »

ikona zmeskanych hovorov sa zobrazuje iba pri ikone telefonneho sluchatka... aku aplikaciu mas pod nou uz nezalezi
uložena
JJF
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #74 v: 22. Listopad 2010, 08:09 »

Musi to byÂť ta originalna seda ikona? Ja tam totiz mam inu, farebnu ikonu sluchatka. Na SMS mam tiez inu ikonu a tam to funguje.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Hry a aplikace (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Alternativni uzivatelske rozhrani - Zeam, ADW, Default SE a dalsi - namety, tipy
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 17 dotazů.