SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 02:16

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a upravy s nim spojene (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Decustomizace X10, X10 Mini a X10 Mini Pro (diskuze)
Strana: 1 ... 5 6 [7] 8 9 10
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Decustomizace X10, X10 Mini a X10 Mini Pro (diskuze)  (Zobrazeno 39911 x)
RedRose
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Google Nexus S

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #90 v: 30. Říjen 2010, 18:17 »

ja fakt asi nevim... kdyz jsem tam ty sva soubory dal a nechal prepsat ty puvodni (oba v chranene slozce SYSTEM v telefonu - ne na karte!) tak aniz bych mobil restartoval tak Servisni Menu uz hlasilo Global Generic pripadne France... Podle toho asi poznas ze jsi ty soubory spravne prepsal...

soubor default.prop je v telefonu na dvou mistech... jde o ten ktery je ve slozce System v telefonu - ne na karte...
uložena

Motorola D160 | Motorola M3888 | Ericsson A1018s | Ericsson T18i | Ericsson T65 | Siemens ME45 | Sony Ericsson T630i | Motorola MPx220 | Motorola V500 | HTC Wizard | Sony Ericsson D750i | Nokia N73 | Sony Ericsson W800i | Nokia N82 | HTC Diamond | Sony Ericsson Xperia X1 | Sony Ericsson W995 | Sony Ericsson Xperia X10i Mini | Sony Ericsson Xperia X10i | Sony Ericsson Z310i | Sony Ericsson Xperia Mini Pro | Google Nexus S
Cheetah007
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson XPERIA X10

Zobrazit profil
« Odpověď #91 v: 30. Říjen 2010, 18:26 »

Do jake slozky kopirujes ty soubory? Presne mi to popis v root exploreru
Do prvni slozky ktera se zobrazi...je jich tam hodne a vespod jsou sys a system a dam prepsat ty puvodni (povolim to podlouhlym tlacitkem uplne nahore protoze jinak to nejde..vis co myslim)

EDIT:
Sakra ted jsem si vsimnul,asi delam chybu ja....jsem uz z tech navodu zmateny a popdle tveho prvniho na sonymania vim ze jsou soubory s FW ve slozce ...SonyEricsson/UpdateService/db/13740270/blob_fs no chyba bude v tom ze pred nahranim FW pres SEUS jsem nesmazal celou slozku db ale jen tu blob-fs.....vypada to ze jsem to zkonil ja,zkusim to jeste jednou a snad se podari.
« Poslední úprava: 30. Říjen 2010, 18:33 od Cheetah007 » uložena
RedRose
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #92 v: 30. Říjen 2010, 20:30 »

takove chyby se stavaji bezne Smajlík na tom neni nic divneho ani spatneho Mrknutí dej vedet jak to dopadlo Mrknutí
uložena

Motorola D160 | Motorola M3888 | Ericsson A1018s | Ericsson T18i | Ericsson T65 | Siemens ME45 | Sony Ericsson T630i | Motorola MPx220 | Motorola V500 | HTC Wizard | Sony Ericsson D750i | Nokia N73 | Sony Ericsson W800i | Nokia N82 | HTC Diamond | Sony Ericsson Xperia X1 | Sony Ericsson W995 | Sony Ericsson Xperia X10i Mini | Sony Ericsson Xperia X10i | Sony Ericsson Z310i | Sony Ericsson Xperia Mini Pro | Google Nexus S
Cheetah007
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #93 v: 30. Říjen 2010, 20:33 »

Takze jsem po rootnuti a pres rootexpolrer v slozce system prehrani default.prop a build.prop smazal komplet celou slozku v db a provedl update pres SEUS.
Vysledek se dostavil a ocekaval jsem to...i po tomto mam stale TM brand FW Cry

Nevim treba je to tim ze v telefonu je jiz nejaktualnejsi xxx026 jak to ostatne oznami i SEUS a nabidne jeho prehrani,kdybych po koupi hned neupdatoval mozna by se to povedlo....prestavam tomu rozumet a dal s tim nebudu ztracet cas,proste to nejde a basta.
uložena
RedRose
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #94 v: 30. Říjen 2010, 20:42 »

dal s tim nebudu ztracet cas,proste to nejde a basta.
Osobne bych se s tim asi nesmiril ale je to ciste tvoje vec ;-)

Ale jak jsem uz jednou napsal... Kdyz jsi tam nahral ty dva soubory... Co ti v tu chvili (hned bez restartu mobilu) rika Servisni Menu?
Pokazde kdyz je zmenim tak se to zmeni i tam - mobil nerestartuju porad jen menim ty dva soubory a oteviram Servisni menu... Mam jen dve verze takze jednou pise france a jednou global... Ty ktere tam necham potom SEUS pri flashi akceptuje... Ale to uz jsem tady psal nekolikrat... Undecided

Tim chci rict ze pokud ti Servisni menu neukaze zmenu tak nema cenu pouzit SEUS... Asi ztrata casu...
« Poslední úprava: 30. Říjen 2010, 20:46 od RedRose » uložena

Cheetah007
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #95 v: 30. Říjen 2010, 20:58 »

Do S menu jsem hned po prepsani nevstupoval zkusim to a dam vedet.Ale decustom fakt budu muset nejak udelat....i kdyz nastavim dom. Stranku na m.seznam stale mi jako prvni po kliknuti na internet  sko
ci ta TM ta ikona bude asi od Tm protoze pri jine strance po lodrzeni str. Tl. Se zobrazi ikona klasickeho exploreru
Jinak k decustom  jsem udelal root pomoci UniversalAndroot.apk a soubory prepisoval Root

« Poslední úprava: 30. Říjen 2010, 21:12 od Cheetah007 » uložena
JJF
Uzivatel
Telefon: Xperia X10, X1

Zobrazit profil
« Odpověď #96 v: 30. Říjen 2010, 21:09 »

No mne sa nechce verit, ze by SE menil nejako zabezpecenie SEUS. Jednak mu moze byt ukradnute, ci si par ludi zmeni customizaciu a keby to bol schopny urobit, tak by uz davno odstranil aj par elementarnych bugov v X10, ktore svedcia skor o neschopnosti jeho programatorov.
uložena
RedRose
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #97 v: 30. Říjen 2010, 21:30 »

taky si myslim ze je chyba nekde jinde nez v SEUSu...
zkusil jsem to na dvou X10 (moje a kamosova) a u obou bez problemu... teda az po tech pokusech nez jsem zjistil jak na to na te moji Mrknutí
uložena

Cheetah007
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #98 v: 30. Říjen 2010, 21:31 »

No mozna jsem prisel na to kde je zakopany pes...totiz bude to nejspis samotny rootexplorer.v2.2.apk
Kdyz pres nej prekopiruji default.prop a build.prop do adresare system a prepisi ty puvodni ty tam zustanou...jistil jsem to podle jejich popisu data vytvoreni...proste se tvari ze je prepise ale ve skutecnosti to neudela.Bud je chyba v programu a nebo je blbe udelany ROOT pres UniversalAndroot.apk fakt uz nevim...
Zvlastni ale je ze jsem ty originalni zkusil take smazat a nahrat tam ty nove (vyzva o prepisu se pochopitelne neobjevila...) a tyto se tam vubec nezobrazily....po restartu mobil odmita nabehnout a visi na cernem screenu s obrazkem telefonu a zlutym trojuhelnikem s cernym vykricnikem.

EDIT:
Tak jsem chtel pres SEUS FW opravit kdyz jsem ty dva soubory pred tim smazal ale nejde to...seus telefon detekuje,ohlasi ze nejnovejsi software je jiz nainstalovan ale misto tlacitek preinstalovat/dal a konec se zobrazi jen konec....
Zkusim jeste PC Companion a volbu opravit,jinak asi servis... Undecided
« Poslední úprava: 30. Říjen 2010, 21:36 od Cheetah007 » uložena
RedRose
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #99 v: 30. Říjen 2010, 21:46 »

pokud muzes zkus SEUS na jinem PC...

pokud tam ty soubory fyzicky nebyly tak byla chyba restartovat mobil... to bych si asi nedovolil...
v takovem pripade Servisni Menu hlasi region i brand jako Unknown a to nevim jestli SEUS zkousne... Undecided

Edit: Pokud pujdes do servisu tak nepopisuj co teto situaci predchazelo ale je lepsi hrat si na neznaleho... Nevim nic jsem s tim nedelal proste to samo po vypnuti uz nenajelo... Vyhnes se tak zbytecnym komplikacim...
« Poslední úprava: 30. Říjen 2010, 21:51 od RedRose » uložena

Cheetah007
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #100 v: 30. Říjen 2010, 21:49 »

No zkusit to muzu ale pres PC Companion udelam opravit a tam se zobrazi chyba pri pripojovani k internetu...nekde jsem na forech cetl ze to obcas dela a staci dve hodiny (no potes) pockat...
uložena
RedRose
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #101 v: 30. Říjen 2010, 21:53 »

nemam zdani co by na tom casovy interval dvou hodin mohl zmenit... to je nesmysl...
zadne casove zamky v tom nejsou a jestli to je vypnute 5 minut nebo dve hodiny je podle meho uplne jedno...
uložena

Cheetah007
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #102 v: 30. Říjen 2010, 21:57 »

No nekde jsem to zahledl ze se tak u PC Companion obcas deje,divny je jen to proc to najednou nejde pres SEUS...zkusim jej preinstalovat a zitr na jinem PC jinak budu asi muset navsivit servis...zda se ze doma uz to nespravim a na stole mi ted lezi fajn cihla Lips sealed
Zda se ze jak jsem ty dva .prp soubory smazal a nahral pres Rootexpolrer ty nove,nejspis sevubec nezkopirovaly ac to tak vypadalo,ve slozce neobjevily a ja mel za to ze tam budou po restartu...prijde mi ze SEUS ted ani nepozna jaky FW v telefonu je a jednoduse neumozni nic jen se ukoncit....je to v pr..eli.  Cry tak dlouho jsem si hral az to dopadlo naprostym umrtvenim founu,sakra.

Tohle se mi zobrazi

Nadpis toho okna je skutecne trefny HOTOVO!
« Poslední úprava: 30. Říjen 2010, 22:03 od Cheetah007 » uložena
RedRose
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #103 v: 30. Říjen 2010, 22:16 »

nepanikar... chapu ze je to hodne blby... sam jsem uz nejeden mobil (Symbiany, WinMobile, hloupe SE) umrtvil ale jeste nikdy se mi nestalo ze by nebyla nejaka cesta zpet... i kdyz treba prave pres servis... proto jsem taky psal ze jim to nemas popisovat... mam s tim uz zkusenost Mrknutí a pokud to mas v zaruce tak by to melo projit v pohode... Navic pouzitim SEUSu nebo PC Companion o zaruku neprijdes...

jen mi neni jasne proc ses do toho servisniho menu pred restartem nepodival kdyz jsem to tady psal minimalne 3x... hned bys videl ze je neco v neporadku a asi bys ten restart odlozil... ted mam podobny dojem jako ty ze SEUS ted neni schopen urcit co ti ma nabidnout a tak ti pro jistotu nenabizi nic... Undecided
uložena

Cheetah007
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #104 v: 30. Říjen 2010, 22:20 »

No prave ja to serv. menu zkusil a stale tam bylo Brand: T-Mobile....potiz byla v tom RootExploreru ale jak ted ozivit mrtvej foun fakt nevim...nest to na reklamaci a cekat mesic...vim ze servis nebude zjistovat co se delo...uvidi onu obrazovku,flashne to a dal je to nebude zajimat.Jen by me zajimalo co pouzivaji za SW a za je dostupny...pres SEUS to tam perou tezko...je jeste moznist klasickej servis treba zitra mobilpohotovost v praze a holt vyplaznout 300-500kc a oni ho daj do kupy pricemz jim reknu ze chci cistou verzi,nejradeji bych to ale udelal sam,zatim se ale nevede.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 5 6 [7] 8 9 10
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a upravy s nim spojene (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Decustomizace X10, X10 Mini a X10 Mini Pro (diskuze)
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.037 sekund, 16 dotazů.