SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
05. Duben 2025, 07:34

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C510 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: vymazani her z mobilu
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: vymazani her z mobilu  (Zobrazeno 5926 x)
mn.bl
Uzivatel
Telefon: C510

Zobrazit profil
« v: 29. Září 2010, 10:02 »

ahoj,napisete mi prosim polopaticky postup jak odstranit hry,ktere jsou v mobilu od vyrobce?Normalne odstranit nejdou.Zbytecne mi zabiraji misto.Kdyz to vymazu,co se muze stat s mobilem?Bude to na neco vadit?Diky
uložena
Ganimed
Administrator
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 29. Září 2010, 12:59 »

Odmazanim tech her uvolnis tak max 1Mb z nabizene 100Mb pameti, by mne zajimalo na co to uvolnene misto pouzijes ? Na jednu fotku ? V dnesni dobe pametovych karet. Kdyz mas na telefon za 4000kc tak mas napriklad i na 4Gb kartu za 365kc. Kdyz nemas na to aby jsi se podival do FS telefonu tak to radeji ani nezkousej a kup si pametovou kartu.... Mazani souboru jsem resil kdyz jsem mel T610i a ta doba uz je davno pryc.
uložena

Kasr
Uzivatel
Telefon: W580i

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 30. Září 2010, 17:03 »

Ono je jasne,ze uvolnenie miesta je minimalne,ale ja mam rad vo fone(v pc...) poriadok,a samozrejme nepotrebne veci tam nechcem.Mozno tohto isteho nazoru je tazatel.
uložena
mn.bl
Uzivatel
Telefon: C510

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 01. Říjen 2010, 17:06 »

Kasr: ahoj,diky,mluvis mi z duse,to je presne ten duvod.diky M.
uložena
Ganimed
Administrator
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 01. Říjen 2010, 19:01 »

mn.bl a Kasr

Ano taky mam rad poradek ale vy dva v nem delate bordel.... !
Øidte se zakladnimi pojmy. Co je to zjednodusene java aplikace ? Sklada se ze dvou souboru napriklad java.jar a java.jad kdyz vis jak se ta aplikace jmenuje tak oba soubory v FS telefonu najdes a odmazes je. Samozrejme pomoci aplikace ktera se pouziva pro platformu A200 a vy v tom mate poradek tak vite o jakou aplikaci se jedna.

Rovnez vas taky mohlo napadnout si treba stahnout nejaky vyextrahovany firmware jakehokoliv A200 ulozit si ho do nejake slozky a prohledat ho total commanderem kdyz vis jak se soubor s hrou jmenuje napises napr. hra.jar a das hledat.

Pokud si neumite stahnout nejaky vyextrahovany firmware, tak si zalohu FS telefonu muzete prez onen program provest sami
Jo a pro poradek ta cesta v FS je tpa/preset/system/ams
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C510 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: vymazani her z mobilu
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.039 sekund, 20 dotazů.