SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 05:25

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vase dojmy se Sony Ericssonem X10 s operacnim systemem 2.1
Strana: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 26
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Vase dojmy se Sony Ericssonem X10 s operacnim systemem 2.1  (Zobrazeno 113076 x)
v6ak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #195 v: 06. Listopad 2010, 13:14 »

Verze jadra je zde celkem malo vypovidajici, mozna mam stejnou verzi jadra i na notebooku a jak to jsou odlisne systemy! Teoreticky by zde nejaky rozdil mohl byt (treba nejaka regionalni aplikace/uprava, napriklad cinane maji, tusim, nejaky specialni kalendar), ale v praxi si myslim, ze to tim nebude.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
RedRose
Uzivatel
Telefon: Google Nexus S

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #196 v: 06. Listopad 2010, 14:06 »

osobne myslim ze rozdil mezi Nordic a Global Generic bude +/- nula a popisovane problemy budou v necem jinem...

ale osobne se mi stala jina vec asi 3 mesice zpet... nahral jsem do X10i FW R2BA026 a vydrzel maximalne den aniz bych s nim nejak moc neco delal... po par dnech jsem se v tom vrtal az jsem ho skoro zneschopnil takze znova SEUS a najednou vydrzel temer 3 dny... do ted si to neumim vysvetlit, ale dohady o novem systemu ze kazdemu zda se jede trochu jinak mi to pripomely...

osobne jsem s 2.1 spokojen a nijak na to nenadavam i kdyz naky mouchy by se jeste nasly, ale spodni menu mi pri otevreni chvili laguje (nijak me to netrapi pac tam casto nelezu) takze to asi jeste jednou flashnu a zkusim to na cisto bez zaloh z 1.6 i kdyz z nich jsem obnovoval jen kontakty a SMSky... uvidime...

2balvan: mohl bys tady ostatnim napsat jak jsi vyresil tu synchronizaci s Googlem? me to taky zatim nechodi jak by melo... Mrknutí
« Poslední úprava: 06. Listopad 2010, 14:19 od RedRose » uložena

Motorola D160 | Motorola M3888 | Ericsson A1018s | Ericsson T18i | Ericsson T65 | Siemens ME45 | Sony Ericsson T630i | Motorola MPx220 | Motorola V500 | HTC Wizard | Sony Ericsson D750i | Nokia N73 | Sony Ericsson W800i | Nokia N82 | HTC Diamond | Sony Ericsson Xperia X1 | Sony Ericsson W995 | Sony Ericsson Xperia X10i Mini | Sony Ericsson Xperia X10i | Sony Ericsson Z310i | Sony Ericsson Xperia Mini Pro | Google Nexus S
Cheetah007
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson XPERIA X10

Zobrazit profil
« Odpověď #197 v: 06. Listopad 2010, 14:21 »

No nevim ale premyslim ze se vratim k 1.6ce pres NordicFlasher.
Efektni vstup do menu ala iPhone me nejak nevzal,puvodni vyjeti bylo myslim lepsi a automaticka regulace jasu v nastaveni displeje u 2.1ky trochu chybi.
HD Video klidne ozelim moc jej nenahravam,fotky mi prijdou stejne=perektni ale stale mi schazi podpora AdobeFlash ma ji snad 2.2 Froyo a ten bude buh vi kdy.....rad bch sledoval CT24 ci Z1 ale nemam sanci a nativni aplikace neni ani v SPB TV ktere je snad na marketu tyto stanice ve streamu nejsou...je to snad jediny neduh androida....skyfire mi rovnez nepomohl ac mel.Na symbianu diky nemu streamy techto TV jedou tady ne.
« Poslední úprava: 06. Listopad 2010, 14:25 od Cheetah007 » uložena
RedRose
Uzivatel
Telefon: Google Nexus S

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #198 v: 06. Listopad 2010, 14:41 »

ja se vracet a 1.6 nechystam Mrknutí to spodni menu mi zas tak nevadi ale co by mi asi fakt chybelo to je ten bluetooth ktery pouzivam relativne casto... ted funguje jak ma a uplne bez zavahani... na 1.6 to sice jelo ale spolehlive to rozhodne nebylo Mrknutí dalsi duvody proc se vracet moc nevidim...

BTW: co mi chybi stale je klasicky blesk u fotaku jako u jinych SE mobilu a double-touch u her ktery by tento display umet mohl... potom bych uz byl asi spokojen uplne Mrknutí
« Poslední úprava: 06. Listopad 2010, 15:07 od RedRose » uložena

Motorola D160 | Motorola M3888 | Ericsson A1018s | Ericsson T18i | Ericsson T65 | Siemens ME45 | Sony Ericsson T630i | Motorola MPx220 | Motorola V500 | HTC Wizard | Sony Ericsson D750i | Nokia N73 | Sony Ericsson W800i | Nokia N82 | HTC Diamond | Sony Ericsson Xperia X1 | Sony Ericsson W995 | Sony Ericsson Xperia X10i Mini | Sony Ericsson Xperia X10i | Sony Ericsson Z310i | Sony Ericsson Xperia Mini Pro | Google Nexus S
balvan
Uzivatel
Telefon: x10i 2.3.3 (1237 8344)

Zobrazit profil
« Odpověď #199 v: 06. Listopad 2010, 15:30 »

Cituji
2balvan: mohl bys tady ostatnim napsat jak jsi vyresil tu synchronizaci s Googlem? me to taky zatim nechodi jak by melo... Mrknutí
..tak ja som vygooglil toto ,,,,Ist do NASTAVENIA a potom APLIKACIE ,,,SPRAVA APLIKACII dat menu a vybrat filtrovat a zobrazit vsetky procesy.
Potom uz len najst proces UKLADACI PRIESTOR KONTAKTOV a dat vymazat udaje (cache).
A potom spustit aktualizaciu dat rucne alebo nechat auto..vsetko by malo prebehnut OK.
//dufam ze v ceskom menu to bude podobne ))
« Poslední úprava: 06. Listopad 2010, 15:38 od balvan » uložena
Cheetah007
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #200 v: 06. Listopad 2010, 16:15 »

ja se vracet a 1.6 nechystam Mrknutí to spodni menu mi zas tak nevadi ale co by mi asi fakt chybelo to je ten bluetooth ktery pouzivam relativne casto... ted funguje jak ma a uplne bez zavahani... na 1.6 to sice jelo ale spolehlive to rozhodne nebylo Mrknutí dalsi duvody proc se vracet moc nevidim...

BTW: co mi chybi stale je klasicky blesk u fotaku jako u jinych SE mobilu a double-touch u her ktery by tento display umet mohl... potom bych uz byl asi spokojen uplne Mrknutí
Jasne ale vzhledem k HW X10 jsem cekal animaci/zoom hlavniho menu absolutne plynulou a ne to cukani jako ted...udela to jen nekdy ale mohlo by to bejt lip odladeny.
uložena
Pupu
Uzivatel
Telefon: X10 black

Zobrazit profil
« Odpověď #201 v: 06. Listopad 2010, 16:58 »

Omfg proc resit animaci menu, kdyz stejne kazdej normalni clovek pouziva nejaky launcher, ktery si animace resi po svem. A neni to problem HW, ale SW, kde proste SE moc netusi, ale to vime uz delsi dobu. ze jo.
uložena
Cheetah007
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #202 v: 06. Listopad 2010, 17:13 »

To mas recht ale rad bych aby to bylo v zakladu bez nutnosti launcheru v pohode,ale jina moznost asi nebude.
uložena
hydeneo
Uzivatel
Telefon: SE P1i, SE X10i

Zobrazit profil
« Odpověď #203 v: 06. Listopad 2010, 17:32 »

Tak jak byla signalizacni dioda mrtvolka asi 5 dni co se tyka upozorneni na sms po nahrani 2.1 , tak dnes mi z niceho nic zacala dioda upozornovat na prichozi sms , jak by mela. Uvidim na jak dlouho :-) . Asi tu 2.1 zkusim prehrat jeste jednou a uvidim.
uložena
JJF
Uzivatel
Telefon: Xperia X10, X1

Zobrazit profil
« Odpověď #204 v: 07. Listopad 2010, 12:29 »

@Jozef35: stiahol som si full screen caller ID, no aj ked je aktivny a pusteny, na chvilu preblikne ked vytacam cislo a prebije ho potom deafulty caller :/ v titanium backup ale neviem najst, ktora polozka je ten deafult caller, ze by som ho freezol, vie niekto poradit?
Ja si myslim, ze odinstalovaÂť to asi nepojde. Ja uz nebudem odinstalovavaÂť asi nic ked budem maÂť 2.1. Teraz som odinstaloval iba mediascape, timescape a moxier. V original kontaktoch sa mi neda otvoriÂť detail kontaktu. Da sa editovaÂť ale neda sa pridaÂť/zmeniÂť fotka. Da sa to obisÂť, ak v Astre vyberiem obrazok a vyberiem moznosÂť "Set as". Takze odinstalovanie aj zdanlivo nesuvisiacich aplikacii asi moze sposobiÂť v buducnosti problem.
Vyskusaj iny caller, mozno sa nebudu prebijaÂť. Ale SE nechce dovoliÂť (minimalne v 1.6) ani iny screen lock, mozno s callerom to bude podobne  Roll Eyes Vyssie rozlisenie fotky pri kontakte je asi technicky problem  Smajlík
uložena
gumideg
Uzivatel
Telefon: Xperia X10

Zobrazit profil
« Odpověď #205 v: 07. Listopad 2010, 13:40 »

Mam takovy pocit ze uz tu bylo reseno ze odinstalovani timescape ma vliv na funkcnost kontaktu atd!
uložena
guess.whoo
Uzivatel
Telefon: se x10i

Zobrazit profil
« Odpověď #206 v: 07. Listopad 2010, 20:02 »

Je nejaky sposob ako pouzit xperiu ako zaznamnik?
uložena
JJF
Uzivatel
Telefon: Xperia X10, X1

Zobrazit profil
« Odpověď #207 v: 07. Listopad 2010, 20:06 »

Samozrejme. Stiahni si aplikaciu podÂľa toho co chces zaznamenavaÂť  Grin
uložena
Laroux
Uzivatel
Telefon: SE Xperia X10i

Zobrazit profil
« Odpověď #208 v: 08. Listopad 2010, 08:07 »

SYNCHRONIZACE S GOOGLEM. Tato funkce na prvni pohled nechodi. Ve skutecnosti chodi ale je nutno cist nabidku pri vytvareni noveho kontaktu. Pokud v telefonu zvolime vytvorit novy kontakt a nemame vytvorenu synchronizaci s google kontakty tak se vytvori kontakt, ktery je pouze v TELEFONU a ten se s google kontakty nesynchronizuje. Je treba po kliknuti na NOVY KONTAKT vybrat druhou volbu tj. nazev uctu Google. Takovy kontakt se pak jiz s google synchronizuje. U kontaktu v detailu (po stisknuti "upravit") je nahore cerna ikonka Google sluzby. Pokud jde o kontakt v telefonu, jez se nesynchronizuje tak je tam KONTAKT V TELEFONU. Nekde jsem videl, ze jsou ty ikonky  i ve vychozim radkovem seznamu kontaktu u kazde polozky ale ja je tam nemam. Nevi nekdo jak je tam dostat ?
uložena
Pupu
Uzivatel
Telefon: X10 black

Zobrazit profil
« Odpověď #209 v: 08. Listopad 2010, 13:22 »

Prisel uz nekdo na to, jake parametry musi mit obrazek kontaktu, aby se pri vytaci nezobrazil nechutne rozmazane? Podotykam, ze v aplikaci kontatky jsou fotky krasne ostre, ovsem pri vytaci je to des a hruza. V oficko SE videu vsak dotycny komusi zkusmo volal a obrazek mel ostry, takze to nejak jit musi.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 26
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vase dojmy se Sony Ericssonem X10 s operacnim systemem 2.1
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.046 sekund, 18 dotazů.