SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
01. Duben 2025, 21:11

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C702 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: 4. reklamace - problem
Strana: [1] 2 3 4  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: 4. reklamace - problem  (Zobrazeno 23670 x)
Crazyfrog
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 02. Červenec 2010, 15:03 »

Zdravim vas, zajimal by me vas nazor...Pred rokem a pul jsem si koupil c702, za 2 dny jsem ji reklamoval, kvuli spatne klavesnici..rok nic a pak me nikdo neslysel, kdyz jsem mu volal, tak jsem ji reklamoval znovu + se mi zadrhavala krytka foÂťaku a byla poskrabane sklo foÂťaku..po 3 tydnech si pro ni jedu, prijedu domu a hle, zase me nikdo neslysi, odvezl jsem ji, reklamovali mi ji (oprava reklamace napsali  Smajlík )..po mesici a pul me zase nikdo neslysel a sklo foÂťaku opet poskrabane, odvezu ho na 4. reklamaci s komplet balenim, s nadeji ze pak dostanu penize zpet..dnes mi volali ze servisu, ze ji vycistili a ze mi zaruka byla zamitnuta, kvuli nadmernemu opotrebeni a provozovani telefonu v rozporu se zarucnim listem, rikam jim proc mi tedy uznali ty 2 predesle zaruky se stejnou vadou a oni mi rekli, ze se proste o ten telefon nestaram a ze se to potvrdilo az ted, kdyz je to po 3..a ze mi zadne penize nevrati, ze mi max. vymeni mikrofon za 500 kc, nebo vrati neopraveny...podle me mam narok na vraceni penez a oni to jenom zkousi...mate s tim nekdo zkusenosti?mam se na to vykaslat, nebo bojovat? Angry diky moc
uložena
321654
Anonym
« Odpověď #1 v: 02. Červenec 2010, 20:26 »

volej EOI http://www.coi.cz/cs/inspektorat.html tam ti poradej

taky sem mel takovej problem a vyresil se
uložena
Crazyfrog
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 11. Červenec 2010, 10:11 »

dobra, zkusim to..zatim mi ten mobil nevratili, takze nevim...diky
uložena
321654
Anonym
« Odpověď #3 v: 11. Červenec 2010, 12:03 »

pokud ho maj dyl jak 30 dni tak mas na penize narok
uložena
Crazyfrog
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 11. Červenec 2010, 17:14 »

jj, vim, 18. 7. to bude mesic...pokud mi ho do ty doby nedaji, budu predpokladat, ze ho poslali do SE kvuli dobropisu a na to pry maji taky mesic...
uložena
321654
Anonym
« Odpověď #5 v: 11. Červenec 2010, 17:19 »

ty mas na reklamacnim protokolu mit predpokladanou dobu opravy standartne 30 dnu, pokud to prekroci tak mas narok na nove zbozi nebo penize
uložena
Crazyfrog
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 11. Červenec 2010, 17:33 »

jj, mas pravdu, je tam predpokladany datum ukonceni 18.7. ale ten prodejce mi rekl, ze pak maji jeste dalsi mesic na ten dobropis, tak ted fakt nevim, ale jak o tom mluvis, tak je to logicky, ze by to vse melo trvat max. 30 dni...uvidime
uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 11. Červenec 2010, 19:20 »

Reklamace zavady ma byt vyresena do 30 dnu a muze byt ukoncena nekolika zpusoby - mimo jine opravou, ci vracenim penez - nejaka dalsi 30-ti denni lhuta je kravina. Zalezi take hodne na tom, jak si se vyjadril u posledni opravy - zda-li chces vadu odstranit,  ci pouze servis ma vadu posoudit, jestli je opravnena, ci nikoliv a nasledne napsat vyjadreni pro pripadne vraceni penez.
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #8 v: 11. Červenec 2010, 19:28 »

No podle toho, co je psano v prvnim prispevku, moc neni co resit - zavada se neuznava a je mozna placena vymena reproduktoru. Za predpokladu, ze to vrati ve lhute (neni duvod, aby to neudelali) neni moc co resit... Maximalne pres znalecky posud a v tomto smeru nemas prakticky sanci uspet...
uložena
Crazyfrog
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 19. Červenec 2010, 15:36 »

tak se mi doteI nikdo neozval a uz je to pres 30 dni, tak to beru, ze dostanu zpet penize...doufam
uložena
321654
Anonym
« Odpověď #10 v: 19. Červenec 2010, 16:05 »

stuj si za svym a nenech se oblbnout a hlavne bud v klidu
uložena
Crazyfrog
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 21. Červenec 2010, 15:03 »

dnes mi volali, ze telefon je uz davno vracen z reklamace, uz od te doby, co mi volali ( coz mi nikdo nerekl) a ze opravenej neni a penize nedostanu, takze se zkusim obratit na EOIKU, uvidime..fakt me s tim se*ou
uložena
figycom
Anonym
« Odpověď #12 v: 21. Červenec 2010, 16:55 »

Tak tohle nema obdoby oni porusujou zakon a delaj jakoby nic Sad
uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #13 v: 22. Červenec 2010, 08:09 »

Prodejce nema povinnost ze zakona informovat zakaznika, ze mu prisel telefon ze servisu, co vim. Ikdyz je to bezna praxe.
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #14 v: 22. Červenec 2010, 08:46 »

Crazyfrog - zasel bych za prodejcem a naznacil bych mu tez moznost podani zadosti o prosetreni jeho podnikani Financnim uradem, ÂŽivnostenskym uradem a Uradem prace. Myslim, ze byto mohlo pomoci, drzim palce a dej vedet, jaks dopad...  Undecided
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3 4  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C702 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: 4. reklamace - problem
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.035 sekund, 16 dotazů.